Pitaj me
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Re: Pitaj me
Ha-ha. Mozak ne prepoznaje negacije, probaj afirmativno.
Pa nisu me plašili, jedino što mi je baka prenijela svoje fobije, pa sam kasnije u životu bome imala pune ruke posla to riješit.
Imaš neki svoj jam tipa kad si happy pustiš si to i jammaš?
Pa nisu me plašili, jedino što mi je baka prenijela svoje fobije, pa sam kasnije u životu bome imala pune ruke posla to riješit.
Imaš neki svoj jam tipa kad si happy pustiš si to i jammaš?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
-
Lagadema
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Pa nemam, imala sam šta volim slušati na svojoj riječici, ali sada sam daleko od nje
Šta osjećaš nekako s proljeća?
Šta osjećaš nekako s proljeća?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Umor, nedostatak morskog zraka i padeža. Trenutno.
Jesu li ti vrbe lijepe?
Jesu li ti vrbe lijepe?
-
lastresort
One same ne al okoliš u kojem rastu skupa s njima da,bar u mom kraju
Da možeš letjeti na usisavaču koju marku i tip bi izabrala
Da možeš letjeti na usisavaču koju marku i tip bi izabrala
- Capt. Kirk
Samo Kirby, onaj iz devedesetih, ekstra skupi. Znaš već koji model, onaj što su ga prodavali po kućama.
Koliko je bilo sati kad si zadnji put pomislila "OK, možda je prerano za ovo, but let's do it anyway"?
Koliko je bilo sati kad si zadnji put pomislila "OK, možda je prerano za ovo, but let's do it anyway"?
- Coffeemug
6 ujutro.
kad si nesto ucila, jesi si pisala svoju skriptu? blejala u knjigu? podcrtavala? koja je bila tvoja metoda ucenja?
kad si nesto ucila, jesi si pisala svoju skriptu? blejala u knjigu? podcrtavala? koja je bila tvoja metoda ucenja?
-
lastresort
Jednom bi pročitala i zapamtila,ako mi nije bilo jasno il me uber zanimalo danima bi mislila o tome
Šta studiraš il si studirala
Šta studiraš il si studirala
Fesb/fer/zivot prolazi u tudjem uredu
Za cime zalis?
Za cime zalis?
- Capt. Kirk
Za onim izgubljenim satom u subotu, a mogla sam toliko toga...
Aaaaaa ti?
Aaaaaa ti?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Što sam joj kog vraga dao belu ružu samoniklu... što li sam je povezao onaj krug na mom biciklu...
Da li okice tvoje Šokice mađijaju istim žarom?
Da li okice tvoje Šokice mađijaju istim žarom?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
- Capt. Kirk
Uh, krivo sam iščitala pitanje, mislila sam da je riječ o meni. Egotrip! Aha, ove oko mene/moje? Pa nego. To što sam ja basic af, ne znači da takve iste biram hehehe.
Nego, kakva sranja tebi nudi tvoj Google Chrome? Moj feed je prepun Elizabeth Holmes, a nisam čak ni toliki fan.
Nego, kakva sranja tebi nudi tvoj Google Chrome? Moj feed je prepun Elizabeth Holmes, a nisam čak ni toliki fan.
-
lastresort
Ispunjavanjem tuđih želja i potreba umjesto da prvo ja budem za sebe sretna. I za svojom starom nokiom blekberi
Ed ništa ne nudi i turned it off
Hvataju li te grčevi dok plivaš u moru
Ed ništa ne nudi i turned it off
Hvataju li te grčevi dok plivaš u moru
- Capt. Kirk
"Ahmete nemoj daleko, ima grčeva!"
Hvataju me u najnezgodnijim situacijama, pa tako i u moru. Zato uvijek sa sobom vučem nekoga tko pliva bolje od mene. I luftić, i zip lock vrećicu, i upaljač i tak to, ali to sad nije bitno.
Kad ideš na plažu, nosiš li samo šugaman ili sve ikad, ko pravi slatki Čeh? Tell me all about it.
Hvataju me u najnezgodnijim situacijama, pa tako i u moru. Zato uvijek sa sobom vučem nekoga tko pliva bolje od mene. I luftić, i zip lock vrećicu, i upaljač i tak to, ali to sad nije bitno.
Kad ideš na plažu, nosiš li samo šugaman ili sve ikad, ko pravi slatki Čeh? Tell me all about it.
- Coffeemug
nosim torbu z aplazu u kojoj nikad nema kreme za suncanje sa zastitnim faktorom
samo ulje, pekmezi i slicne pizdarije. preko ramena nosim rucnik, na glavi imam vecinom neki ogromni sesir (
) kojim prekrijem mamurnu facu kad zalegnem.
ed. a da, u torbi je jos 943810 stvari, naravno. mob, pare, ostale fun stvari
a ti? a luftic?
luftic mi netko drugi nosi hehe
ed. a da, u torbi je jos 943810 stvari, naravno. mob, pare, ostale fun stvari
a ti? a luftic?
luftic mi netko drugi nosi hehe
- Capt. Kirk
Ovisi. Ako idem na quick dip, samo ručnik i deset kuna. A ako idem na cjelodnevnu avanturu, onda sve. I još rasporedim sranja po torbama supatnika. Knjige, voda, žvake, sranja, sve osim kreme, dakako, jer je izgubim prvi dan. A jogurt je ionako tri kune.
A luftić... Nosi se, ako je bonaca, i ako je pogodan dan za razbit se u pol kanala. Imam poznanika iz GSS-a, pa me nije briga.
Jel kupuješ neke fensi kreme za sunčanje ili je i k+ olea čisto ok?
A luftić... Nosi se, ako je bonaca, i ako je pogodan dan za razbit se u pol kanala. Imam poznanika iz GSS-a, pa me nije briga.
Jel kupuješ neke fensi kreme za sunčanje ili je i k+ olea čisto ok?
-
lastresort
Ne kuoujem ih, imam tam neku od 91, još nisam s njom zaglrila, sve ti to isti shit, ak ima spf ima spf,sam je bitno da je dovoljno visok ovisno o boji kože koju imaš
Jesi se ikad seksala u moru, kak se lezbe seksaju u moru , ajd meni za dušu opiši u detalje
Jesi se ikad seksala u moru, kak se lezbe seksaju u moru , ajd meni za dušu opiši u detalje
- Capt. Kirk
Nisam još, ali kad se desi šaljem ti pp, časna pionirska. Ali pozivam neku drugu koja je da odgovori.
Bi li radije da te netko promatra (poskrivećki dakako) dok se ševiš, ili da ti nekoga drugoga promatraš?
Bi li radije da te netko promatra (poskrivećki dakako) dok se ševiš, ili da ti nekoga drugoga promatraš?
- Capt. Kirk
Samo jednom je krenulo u tom smjeru, pa sam počela dijelit šamare, pa je odmah bilo bolje, bar meni.
Šta je za tebe dosadan seks?
Šta je za tebe dosadan seks?
-
lastresort
Kad je jedna strana truplo, il bože dragi ne zna zadovoljit nit prstima nit ustima,dont get me wrong, volim se najest praznih kalorija al očekujem da se onda bar i druga strana malo pozabavi sa mnom
Oš mi skoknut po lijek u ljekarnu
Oš mi skoknut po lijek u ljekarnu
-
backspace
Bome mi nikad nije bilo dosadno. Eventualno mi je znalo bit neodgovarajuce, ima stvari na koje sam ti osjetljiv
Sta tebi moze bit neodgovarajuce u sexu a da nije neka devijantna shema nego nesto regularno?
Hocu, javi adresu, sta ti treba i ostavim ti pred vratima, for real :*
Sta tebi moze bit neodgovarajuce u sexu a da nije neka devijantna shema nego nesto regularno?
Hocu, javi adresu, sta ti treba i ostavim ti pred vratima, for real :*
-
lastresort
Pa nez, ja sam fina guzica, volim da mi je ležaj il podloga mekana inače dramim, i da dama ostane nakon selsa bar tri min u krevetu,a ne da svrši i ode
Mda pa da mi ubojicu na vrata popalješ
Kad ćemo na kahvu
Mda pa da mi ubojicu na vrata popalješ
Kad ćemo na kahvu
-
backspace
lastresort je napisao/la: ↑03 tra 2019 15:29i da dama ostane nakon selsa bar tri min u krevetu,a ne da svrši i ode
Nista kave, neki grupni miting organizirajte, dodite sve da se pregledamo na daljinu, pa cemo vidjet ima li volje/materijala za 1 on 1 interakciju.
Kaj nije tak najpostenije?
-
lastresort
Je ful
Nije to do žena neg nesposobnosti čitanja namjera
Kakve su tvoje namjere
Nije to do žena neg nesposobnosti čitanja namjera
Kakve su tvoje namjere
-
backspace
Moje namjere su predatorske kada vidim nesto sto mi se svida. Sva sreca pa je to vrlo rijetko
Ali i tada i opcenito su mi namjere časne i gentlewomanske, odnosim se prema zenama (ljudima in general) na najvisem levelu respekta, sve koje su bile i u najmanjem doticaju sa mnom to mogu sigurno potvrditi 
Kakve su tvoje namjere?
Kakve su tvoje namjere?
-
lastresort
Ja sam kavalirka. Odvest ću ju na dejt, mazit pazit, zadovoljit u svakom pogledu i as usual najebat. Najbolje namjere najgori dobitak. Meh.
Jel piješ kavu
Jel piješ kavu
-
backspace
Ne jempi
Koliko ti je najbrze proslo od ful zaljubljivanja do ful odljubljivanja od neke osobe?
-
lastresort
Pa bila sam smrtno zaljubljena u nelly furtado od 8-13, i u jednu ivanu od 21-23, thats it
Jel voliš punjene lignje
Jel voliš punjene lignje
- Capt. Kirk
Nope, bijela riba i rakovi pls. Te alien glavonošce si slobodno uzmi.
Di je najbolji biftek u Zagrebu?
Di je najbolji biftek u Zagrebu?