Pitaj me
Re: Pitaj me
Zaglavila sam na poslu. Danas je takav dan.
Sad cu ici doma.
Kakva ti je pidzama?
Sad cu ici doma.
Kakva ti je pidzama?
-
Lagadema
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
dajem svoj doprinos temi upravo sada bih 
edit: ima vjevericu na sebi
što ti ne ideš?
edit: ima vjevericu na sebi
što ti ne ideš?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
lastresort
Ne spavam ti ja, ja sam osuđena na patnju od jutra do mraka, sumraka do zore itd itb
Što ti je najbliže i tko ti je najbliži prostorno trenutno
Što ti je najbliže i tko ti je najbliži prostorno trenutno
-
backspace
Najblizi mi je krevet na kojem lezim, a najbliza vjerojatno susjede sta spavaju jedna u stanu iznad, druga ispod. Isti rasporedi tak da nam se spavace sobe poklapaju
Jel najgore imat pa nemat?
Jel najgore imat pa nemat?
-
adamica
Ñekad sam mislio da je. Onda sam skuzio, da je to bullshit onih koji ne nastave dalje. Sve sto si jednom imao, zivot ti je pokazao pruzivsi ti, mozes imat opet. Tak da na to ne gledam, kao na najgore. Nego kao na nesto trenutno.
Ima jos koja budala poput mene, da danas ne radi a od 4 je budna
Ima jos koja budala poput mene, da danas ne radi a od 4 je budna
- degenereginald
- cryptid
Ne znam što da ti kažem na ovo.
4 ujutro je super, cherish it.
Koliko veliko je bilo najveće vozilo koje si zaustavila na pješačkom da prijeđeš cestu?
4 ujutro je super, cherish it.
Koliko veliko je bilo najveće vozilo koje si zaustavila na pješačkom da prijeđeš cestu?
I have no money and I have to scream.
-
adamica
A to ti radim onak s gustom, i teatralno. Tko god da je bio uz mene, dok ja bez pardona zaustavljam ne vozilo, nego promet, krepavo je od smijeha a mozda i nelagode.
Fakat bi me trebalo snimiti. Moja oholost tu je u svom punom sjaju.
Nego, snimas li svoju ekipu, frendove? Ucjenjujes li ih snimkama
Ja sad gledam jednu snimku kolege, kak repa na francuskom i umirem od smijeha. Valjalo bi ovo prodat
Fakat bi me trebalo snimiti. Moja oholost tu je u svom punom sjaju.
Nego, snimas li svoju ekipu, frendove? Ucjenjujes li ih snimkama
Ja sad gledam jednu snimku kolege, kak repa na francuskom i umirem od smijeha. Valjalo bi ovo prodat
-
backspace
Pred skoro 10 godina. Jebote
Kako je izgledao tvoj karijerni put dosad?
Ako si neki freshman, onda kako vidis svoj karijerni put, cemu stremis, kakvom poslu, kakvom okruzenju, kojoj zemlji, kojoj placi, kakvom statusu?
Kako je izgledao tvoj karijerni put dosad?
Ako si neki freshman, onda kako vidis svoj karijerni put, cemu stremis, kakvom poslu, kakvom okruzenju, kojoj zemlji, kojoj placi, kakvom statusu?
-
adamica
Promijenila sam posve zanimanje prije 3 godine. Godinama sam radila ono, za sto sam se zapravo skolovala. Tu sam i dosla do neke pozicije, uspjeha i shvatila da ja to ne zelim. Sad radim nesto posve drugo, kao segrt sam pocela, uz silne edukacije i mentorstva, naravno i ispite. Ali ne vidim se ni u ovom zanimanju. Tek sam unazad dvije godine pronasla i otkrila ono iskonski sto zelim s strascu raditi, zato sto to volim. A to trece opet nema nikakve veze, s prvim ni drugim. Tako da vjerujem i zelim, da mi to moje cetrdesete donesu. Opet ucenje, novo zanimanje i novi pocetak. Nije da vjerujem, znam da hoce. Samo cekam trenutak.
Vidis li ti sebe cijeli zivot u jednom zanimanju, jednom smjeru?
Vidis li ti sebe cijeli zivot u jednom zanimanju, jednom smjeru?
Vidim se u medicini,ali u različitim smjerovima. Stalno učim,pohađam seminare i držim predavanja. Imam za sad stalni posao,imam i alternativu za koju mislim da bi se na kraju mogla i odlučiti. Razmišljam intenzivno o tome.
Koju kartu si zadnju kupila?
Koju kartu si zadnju kupila?
-
backspace
Za kvake od vrata rekla bih
Sta sve imas osigurano? Kroz police osiguranja jel, da mi ne zanebesate u neke etericne odgovore
Sta sve imas osigurano? Kroz police osiguranja jel, da mi ne zanebesate u neke etericne odgovore
-
backspace
Recimo u 7 osnovne u profesoricu glazbenog. Tad nisam znala sta mi je, danas to klasificiram kao opsesivnu zaljubljenost, kinda insane
Ti smeta ova kisa evo vec peti dan?
Ti smeta ova kisa evo vec peti dan?
ne, pase uz moje raspolozenje

koga najvise volis na cijelom svijetu? \o/
koga najvise volis na cijelom svijetu? \o/
Desert je visnjica 
- Capt. Kirk
S. E. B. E.
Bi li radije da te ugrize pas, ili da te izgrebe mačka?
Bi li radije da te ugrize pas, ili da te izgrebe mačka?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Uf neka bude mačka *comfort zone*
Koji fine print razlikuje ženu od djevojku?
Koji fine print razlikuje ženu od djevojku?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
-
backspace
Razne su definicije. Neki to povezuju s biologijom neki sa sazrijevanjem odnosno nekakvim ponasanjem, neki kazu oboje. Neki vele kad dobijes prvu mengu, neki prvu placu, neki kad se osamostalis, neki kad se prvi put posevis, neki kad se uclanis na crol, neki kad pocnes nosit broj 38 navise... ako mene pitas, u pitanju je kombo godina i samostalnosti/odgovornosti za sebe i druge. Nemre bit zena ako ima 22 godina bez obzira sta vec 4 godine ne zivi s roditeljima i samostalna je kao. Biologija isto treba odraditi svoje.
U kojoj zemlji balkana bi zivjela sem ove u kojoj zivis? U balkan ubrajam: hrvatska, bih, srbija, crna gora, kosovo, makedonija, albanija
U kojoj zemlji balkana bi zivjela sem ove u kojoj zivis? U balkan ubrajam: hrvatska, bih, srbija, crna gora, kosovo, makedonija, albanija
-
lastresort
Eventualno crna gora, bitch aint crazy to live elsewhere
Gdje od tih zemalja nipošto ne bi živjela
Gdje od tih zemalja nipošto ne bi živjela
- Coffeemug
Srbija, Bg <3 samo nek ga malo pociste i to je to.
ed sve ove dole sto su mi daleko. ako cu zivjet negdje daleko, to nece biti na balkanu.
da napravis svoju drzavu (hehe), kak bi se zvala?
ed sve ove dole sto su mi daleko. ako cu zivjet negdje daleko, to nece biti na balkanu.
da napravis svoju drzavu (hehe), kak bi se zvala?
- Capt. Kirk
Ma tisucu toga, više ni sama ne znam. Ali evo, danas krećem sa drugom sezonom Killing Eve i baš joj se veselim.
Gdje se može pojest najbolji burger u tvom gradu?
Gdje se može pojest najbolji burger u tvom gradu?
-
Lagadema
Ne bih znala, sam sam više tip od pilećih salata, burger nichts
Oklen janne tu? Nisam je vidjela 100 godina
Oklen janne tu? Nisam je vidjela 100 godina
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
backspace
To cemo njoj prepustit da odg, sigurno ce bit interesantno
Nego, ana brnabic ima svoju milicu, bil ti radije milicu il anicu? Funkcioniraju li bolje takvi odnosi, odrzivije, di je jedna top komad, a jedna ne bi uopce isla u kategoriju komada? Jesu kompatibilnije? Jer primjecujem dosta takvih lez kombinacija. Jedna da ti pamet stane, druga.. nemre na tu kartu igrat nikak. Kaj velis ti na to sve
Potaknuo me na to i onaj sex skandal u srbiji u kojem je ona neka sanja, pa guglam nju i vidim da ima zemsku, ova starleta a zemska tipicna lezba zapravo.
Nego, ana brnabic ima svoju milicu, bil ti radije milicu il anicu? Funkcioniraju li bolje takvi odnosi, odrzivije, di je jedna top komad, a jedna ne bi uopce isla u kategoriju komada? Jesu kompatibilnije? Jer primjecujem dosta takvih lez kombinacija. Jedna da ti pamet stane, druga.. nemre na tu kartu igrat nikak. Kaj velis ti na to sve
Potaknuo me na to i onaj sex skandal u srbiji u kojem je ona neka sanja, pa guglam nju i vidim da ima zemsku, ova starleta a zemska tipicna lezba zapravo.
-
adamica
ja sam milica, al ne bi mogla biti s anicom. Treba mi jos jedna milica. Odnosi funkcioniraju na racun emotivne trampe i razmjene (emotivnih) dobara. Tak da koliko je tu bitno da je jedna lipa a druga ruzna ne bi znala, nekako mislim da nije.
Jesil ti anica ili milica?
Jesil ti anica ili milica?
-
Lagadema
Pa rekla bi niti jedno ni drugo, ja sam largetha 
Da sam Anica imala bi curu, ti grobovi uvijek najbolje trebe pokupe. Ja joj ne bi mogla dat da me dirne pa da ima još onoliko para. Pregadna je
Da li si ikad osjetila nešto prema nekome ko ti na prvu nije bio nešto fizički?
Da sam Anica imala bi curu, ti grobovi uvijek najbolje trebe pokupe. Ja joj ne bi mogla dat da me dirne pa da ima još onoliko para. Pregadna je
Da li si ikad osjetila nešto prema nekome ko ti na prvu nije bio nešto fizički?