Pitaj me
-
Lagadema
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Re: Pitaj me
Ne čuvam. Sad imam tu jednu plišani igračku, sa mnom je ali je imala drugu namjenu, bila je za jednu djevojku ali smo prekinuli
Bi li je ti bacila ili zadržala?
Bi li je ti bacila ili zadržala?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
lastresort
Curu il životinju,ma zadrži neće te plišanac povrijedit
Tko ti nedostaje do boli
Tko ti nedostaje do boli
Nemam nikog takvog. Srećom.
Kad si zadnji put porezala prst na papir?
Kad si zadnji put porezala prst na papir?
- degenereginald
- cryptid
Uf, vjerojatno neki school stuff, ali se ne sjećam jer mi je mozak naštiman tak da je to u kategoriji- manje bitno. Weird.
U većini se slučajeva sjetim u zadnji tren, ali možda upis semestra ili neka predaja ili neki takav šit.
Valjda ne bih zaboravila da je zbilja bilo bitno?
Sori što sam ukrala odgovor slot, doduše. Možda netko ima neku zanimljivu 'bila sam u prometnoj i izgubila pojam o vremenu i onda je ispalo da sam zaboravila otić na abortus na vrijeme i sad imam dijete' priču, ali ovo je crol, pa ne bih držala fige.
Možeš promijeniti neš u cijeloj našoj ljudskoj vrsti- tipa, ak želiš, možemo svi imati tri funkcionalne ruke ili svi možemo, ne znam, biti anksiozni od 12-13h svaki dan. Što bi odabrala da dobijemo/izgubimo? Could be anything.
U većini se slučajeva sjetim u zadnji tren, ali možda upis semestra ili neka predaja ili neki takav šit.
Valjda ne bih zaboravila da je zbilja bilo bitno?
Sori što sam ukrala odgovor slot, doduše. Možda netko ima neku zanimljivu 'bila sam u prometnoj i izgubila pojam o vremenu i onda je ispalo da sam zaboravila otić na abortus na vrijeme i sad imam dijete' priču, ali ovo je crol, pa ne bih držala fige.
Možeš promijeniti neš u cijeloj našoj ljudskoj vrsti- tipa, ak želiš, možemo svi imati tri funkcionalne ruke ili svi možemo, ne znam, biti anksiozni od 12-13h svaki dan. Što bi odabrala da dobijemo/izgubimo? Could be anything.
I have no money and I have to scream.
-
lastresort
Svi bi dobili plivaću kožicu i alergiju na smartphone.
Koji detrdžent za pranje posuđa koristiš
Koji detrdžent za pranje posuđa koristiš
Jar, ako i kad nešto perem na ruke.
Kad si zadnji put ispijala kavicu na suncu i guštala?
Kad si zadnji put ispijala kavicu na suncu i guštala?
-
Lagadema
Kad je zadnji put bilo sunce u ZG? Eto tad
Ima 8 dana
Kad si zadnji put ispijala koktel i guštala na suncu?
Ima 8 dana
Kad si zadnji put ispijala koktel i guštala na suncu?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Krajem 9 miseca. I sunčala sam se na mjesečini. To je ka skoro pa jednako.
Znaš li smiksati koji koktelčić? Za piti. Ne onaj za vatru.
Znaš li smiksati koji koktelčić? Za piti. Ne onaj za vatru.
Ako su jednostavni. Rozi sok u rozi alkohol i pola jagode ili šta već.
Koje je najodvratnije piće koje si probala?
Koje je najodvratnije piće koje si probala?
-
lastresort
Jednom sam slučajno uzela s police plivasept blue umjesto vodice za ispiranje usta, dakle to.
Koji dezić koristiš i nakon koliko tjelovježbe osjetiš da ne djeluje
Koji dezić koristiš i nakon koliko tjelovježbe osjetiš da ne djeluje
mislim da je nivea i nisam pratila
sto volis rucati vikendom, kad imas vremena?
sto volis rucati vikendom, kad imas vremena?
Desert je visnjica 
- degenereginald
- cryptid
Tbh, ne ručam.
Tipa, nekad pojedem palačinke za ručak, nekad kroki, a nekad radim ručak oko ponoći jer why the fuck not, i onda to bude kajgod imam doma. Pašta s pomima, grah? Sure. Onak. Ja sam životinja, fuck it. Ako sam gladna, naručim pizzu. e: totalno sam okej s tim da moji frendovi sad ovo shvate kao call for help i počnu me pozivat na vikend ručkove. Np.
Ali ček, što volim? Dajte mlade janjet'ne.
Ma sve. Najviše piletinu, piletinu mogu kakvu god kad god di god. Mmmm, pile.
Da krene crol big brother (he, sister), s kojim korisnicama na crolu misliš da bi ti bilo najzabavnije u kući? Čak ne moraju bit aktivne, moš izvuć neke koje su ti bile fora i prije sto godina. I zaššš?
Tipa, nekad pojedem palačinke za ručak, nekad kroki, a nekad radim ručak oko ponoći jer why the fuck not, i onda to bude kajgod imam doma. Pašta s pomima, grah? Sure. Onak. Ja sam životinja, fuck it. Ako sam gladna, naručim pizzu. e: totalno sam okej s tim da moji frendovi sad ovo shvate kao call for help i počnu me pozivat na vikend ručkove. Np.
Ali ček, što volim? Dajte mlade janjet'ne.
Ma sve. Najviše piletinu, piletinu mogu kakvu god kad god di god. Mmmm, pile.
Da krene crol big brother (he, sister), s kojim korisnicama na crolu misliš da bi ti bilo najzabavnije u kući? Čak ne moraju bit aktivne, moš izvuć neke koje su ti bile fora i prije sto godina. I zaššš?
-
Lagadema
Vox feminae
Bila mi je draga ko forumašica i zabavna
Kakav bi to bila natjecatelj?
Bila mi je draga ko forumašica i zabavna
Kakav bi to bila natjecatelj?
-
lastresort
Daj mi sve koje ne bi previše kokodakale oko mene,ono, vi se ševite, svađajte, partijajte al meni ostavite 3m2 da preživim to prisilno hospitaliziranje u big brotheru. Al uzela bi fuji da me leči, neku osim mene koja zna dobro kuhat i jednu koja voli organizirat. Od bivših korisnica jednu nagluhu tak da barem nekog mogu gađat s razlogom (dozivat tako jel ak me ne čuje).
Ed creepy mutavnatjecatelj
Kog bi izabrala za pravu olimpijadu i koji sport da se natječe
Ed creepy mutavnatjecatelj
Kog bi izabrala za pravu olimpijadu i koji sport da se natječe
Biram tebe Pikachu, za ritmicku gimnastiku 
Kad si zadnji put pekla rostilj? (al broji se samo whole thing - zapalila vatru, napravila zar, ispekla sama)
Kad si zadnji put pekla rostilj? (al broji se samo whole thing - zapalila vatru, napravila zar, ispekla sama)
-
lastresort
I ubila živinu koju smo jeli, sakupila drva,sagradila roštilj.prije par godina
Bi mogla živjet na svjetioniku
Bi mogla živjet na svjetioniku
Kuis ti to!? Dobila sam obecanje da necu bit opomenuta niti banirana iducih godina dana pa ajde da i to vidimo
Na skali od 1 do 10 koliko ti je draga Rihanna? (1 = ne mos je vidit, 10 = svrsavas na nju)
I ne, ne bi mogla zivjet na svjetioniku
- Capt. Kirk
de si Janno! :*
11.
Koja njena faza ti je najdraža?
11.
Koja njena faza ti je najdraža?
- degenereginald
- cryptid
:')))))))))))))))))))))))
Ne sjećam se, ali totalno zvuči kao neš što bih rekla, tak da- a word is a word is a word.
(was it me, it was me, right? Dobro da si podsjetila :'D)
Koliko god je bila super nakon C. Browna, odlična mi je u-ovaj-sanduk-stane-tijelo-a-i-sve-pare faza. Ne, lažem, dance faza, fuck it, I'm basic. A realno, znam samo sve hitove, ja nisam dj hotpota razina fan-a. e: lol, sve je dance faza. Al ne, ne, mračna ljubav faza, volim ta sranja, that shit get's me going.
Koga bi pozvala da stoji pod tvojim kišobranom?
Ne sjećam se, ali totalno zvuči kao neš što bih rekla, tak da- a word is a word is a word.
(was it me, it was me, right? Dobro da si podsjetila :'D)
Koliko god je bila super nakon C. Browna, odlična mi je u-ovaj-sanduk-stane-tijelo-a-i-sve-pare faza. Ne, lažem, dance faza, fuck it, I'm basic. A realno, znam samo sve hitove, ja nisam dj hotpota razina fan-a. e: lol, sve je dance faza. Al ne, ne, mračna ljubav faza, volim ta sranja, that shit get's me going.
Koga bi pozvala da stoji pod tvojim kišobranom?
hrvatski jednu, engleski i njemacki dvije
koju si knjigu zadnje kupila?
Desert je visnjica 
curu, jer smo se hrvale
postoji li neki dio grada u kojem zivis, kojeg izrazito ne volis i zasto je tome tako?
postoji li neki dio grada u kojem zivis, kojeg izrazito ne volis i zasto je tome tako?
Desert je visnjica 
Jer mi grad sadrži Dubravu. *scoff*
Zamisli da kupiš neke fensi nove slušalice. Izvalila si lovu, donijela si ih doma, raspakovala, malo možda i intenzivnije dišeš - e sad, koju pjesmu ćeš prvo pustiti da provjeriš if they are all that and then some? Samo jednu.
Zamisli da kupiš neke fensi nove slušalice. Izvalila si lovu, donijela si ih doma, raspakovala, malo možda i intenzivnije dišeš - e sad, koju pjesmu ćeš prvo pustiti da provjeriš if they are all that and then some? Samo jednu.
- Capt. Kirk
Ne volim te Alija. Jer ide od 0-10, has highs and lows, ups and downs, staccatos and legatos.
Najskuplji komad tehnike koji si uništila, i kako?
Najskuplji komad tehnike koji si uništila, i kako?
- Capt. Kirk
Bratwurst.
Što želiš sljedeće zagrist?
Što želiš sljedeće zagrist?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Bedro ili oba bedra naizmjenično, čini se kao dobra ideja.
Does a bit of pain get you off?
Does a bit of pain get you off?
Stars and stars and stars keep it to themselves.