Zahvalna sam kaj imam superfuncionalnu by the book obitelj. Uvijek sam mislila da je to defaultno, ali otkad upoznajem i slusam price gej ljude vidim da itekako nije. Kad sam bila mala, nisu me tjerali da nosim odjecu za curice (osim na neke svetke petke bi me molili, pa sam popustila nekad) niti se igram s igrackama za curice, pustali su me da budem ko deckic kak sam htjela, to cijenim

Uvijek smo tu jedni za druge, sto ne znaci da zivimo svakodnevni zivot ful zajedno, nisam ni mamina ni tatina curica, ono kad je sve dobro svatko brije svoj film, ali recimo kad upadnem u sranje znam da ce me oni pokupit i pomoc da se zakrpam najbolje kaj znaju/mogu (testirano), semper fi i to. Dakle beuzvjetna podrska, briga i ljubav. Gej dio mene u svojoj srzi ne prihvacaju kako bi trebalo, kako bih htjela, naprosto o tome ne pricamo, tu su losiji jer misle da ce me zbog toga cesce morat kupit i krpat vjerojatno
Od losijih strana odgoja koje su mi se kasnije obile o glavu mi najvise pada na pamet nedostatak autoriteta. Nisam nikad naucila da mi je netko 'gazda' i da moram slusat mamu/tatu samo zato jer su mama/tata. Cesto je sve bilo po mom jer sam uvijek imala dost tvrd odresit karakter, ako nije onda je tome prethodila rasprava u kojoj sam eto izgubila. To se sad ne vidi kod mene na prvu jer dugogodisnja prilagodba, pa na prvu djelujem jako njezna i tolerantna, ali kroz vrijeme kuzis sve vise real deal. Najvise me to sjebalo kada dosla radit u korporaciju gdje nisi predsjednik uprave i moras se podcinjavat ljudima koje ne cijenis, ne divis im se, nisu ti nimalo inspirativni, karizmaticni, nimalo 'bolji od mene' u necem da bih se mogla ugledat ili uciti, tak da to mi je zesci horor bio, pa sam uvijek u organizacijama ispadala rebel. I da, ono kad dodes radit i moras sa svim kolegama bit okej, a ja sam navikla oduvijek po brzom postupku rezat i micat od sebe ljude cim mi ne bi odgovarali. Ovo mi je djelovalo kao trening razvijanja licemjerstva. I hated it. I eto, danas sam licemjernija sigurno nego prije. Ali kako postajem sve financijski jaca, tako se sve manje moram prilagodavat i kuzim da se opet ful otvoreno vracam u sferu vrijednosti koje sam imala kao dijete
Ti?