Pitaj me
-
lastresort
Re: Pitaj me
Nemam pojma dont have that shit
Koliko pive popiješ bez da osjetiš u glavo i nogama
Koliko pive popiješ bez da osjetiš u glavo i nogama
-
lastresort
Ne i ne, tj pila jednom prije 10god, opila se, never again
Kad si se zadnji put opila
Kad si se zadnji put opila
-
Lagadema
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
To planiram
Reci mi je međed doplivao na Pelješac?
Reci mi je međed doplivao na Pelješac?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Sigurno. Malo se odmorio pa nastavio prema Korčuli.
Od čega podivljaš?
Od čega podivljaš?
-
lastresort
Kad mi ove prc prc idu prodat karate fore, bitches be dropping on the floor, i od jbng autokorekta
Zašto nitko ne tipka po crolu
Zašto nitko ne tipka po crolu
Tipka kak ne. Vidi: jdhdhhshhsjyhx sta je ovo ako nije tipkanje
Postoji li ikakva suvisla app za upoznavanje zena?
Postoji li ikakva suvisla app za upoznavanje zena?
- Extravagant_style
- Ja sam: lezbijka
Ja nisam našla suvislu app za upoznavanje žena.. ako netko zna.. nek mi kaže..
A sad pitanje moram...
Scenarij za prvi dejt? Klasično pitanje ali uvijek aktualno zar ne
gimme some more...
- degenereginald
- cryptid
(priča se po selu da je crol legit najbolje mjesto za upoznavanje; ne razumijem kako šta gdje, ali hej, žene se udaju(/ulaze u životna partnerstva? Dude, idk) redovito, i koliko god ljudi srali po ovom mjestu, valjda fakat je dejting sajt, džava nam pomoga)
Kod mene ili nje doma, idealni scenarij.
e: aha, scenarij. A gle, selektivno čitanje; uvijek sam koma u ovoj temi. Pa niš, otvorim vrata and it's go time. Ko se prvi onesvijesti sprema kavu kad se probudi.
Alternativno, turneja po Zgb, idemo po svim vrtićima i isprobavamo dvorišne sprave. Pod gasom po mogućnosti i ne tokom radnog vremena vrtića jer ne živim baš toliko na rubu.
Možeš snimiti seriju za netflix, oni će ti dati sve što ti je potrebno i beskonačne količine para i profesionalaca da ti drže leđa. Koju temu bi odabrala, što bi snimila? I bi li išla više u smjeru- želim drugu sezonu ili u smjeru- imam neš za reć, i ovo je sjajna prilika za to?
Kod mene ili nje doma, idealni scenarij.
e: aha, scenarij. A gle, selektivno čitanje; uvijek sam koma u ovoj temi. Pa niš, otvorim vrata and it's go time. Ko se prvi onesvijesti sprema kavu kad se probudi.
Alternativno, turneja po Zgb, idemo po svim vrtićima i isprobavamo dvorišne sprave. Pod gasom po mogućnosti i ne tokom radnog vremena vrtića jer ne živim baš toliko na rubu.
Možeš snimiti seriju za netflix, oni će ti dati sve što ti je potrebno i beskonačne količine para i profesionalaca da ti drže leđa. Koju temu bi odabrala, što bi snimila? I bi li išla više u smjeru- želim drugu sezonu ili u smjeru- imam neš za reć, i ovo je sjajna prilika za to?
I have no money and I have to scream.
Pretpostavljam ovo drugo, iako ne mogu nać središnji setting/motiv koji bi mogao objedinit/kristalizirat ono što mislim da vrijedi reć. Moram čitat više drama.
Osim toga eventualno modifikacija serije The Good Place s manje Kanta i više Spinoze.
Kakva si s hintovima, hvataš, ne hvataš, koristiš, ne koristiš?
Osim toga eventualno modifikacija serije The Good Place s manje Kanta i više Spinoze.
Kakva si s hintovima, hvataš, ne hvataš, koristiš, ne koristiš?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
lastresort
I kad mi nacrtaju,bez da jasno verbalno iskažu namjere, htijenja, misli i osjećaje,ne hvata,il' u boljem slučaju pohvatani prekasno. Ne dajem,ja dođem i pitam.
Koju kavu za filter aparat bi mi predložila ako volim jake kafe bez slatke arome
Koju kavu za filter aparat bi mi predložila ako volim jake kafe bez slatke arome
Mix brazilske kave Minas te indijske Robuste.
Ima li ista vrijedno gledanja u bioskopu lately?
Ima li ista vrijedno gledanja u bioskopu lately?
-
Lagadema
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Mislim da nema, osim ako ne misliš da su superjunaci vrijedni
Odakle si ti uskrsnula?
Odakle si ti uskrsnula?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Nisam, I'm still dead.
Kakve boje je zgrada u kojoj živiš?
Kakve boje je zgrada u kojoj živiš?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Kiselu papriku, ciklu, (mladi) luk. Te kakti "jake" i trpke okuse. Općenito sam proširila raspon povrća koje ću jest pa mi je tu sad i brokula i patlidžan i tikvice. I like them. Pečenu papriku isto. Jbt ogladnit ću opet 
Jel ima nešto što si voljela jest, a što više ne podnosiš?
Jel ima nešto što si voljela jest, a što više ne podnosiš?
Grancigula. Postala sam komotnija.
Prvi dejt. Sta kuvas?
Prvi dejt. Sta kuvas?
-
lastresort
A nešto lagano, talijanski, il' rižoto il' pašta nešto, i nešto slatko, čokoladni u naravi. I salata.
Prvi dejt,đe me vodiš van
Prvi dejt,đe me vodiš van
u setnju pa kad se umoris na cugu ili neko jelce ako budes gladna 
jesi bila na bas nekom losem dejtu? zasto je bio los?
jesi bila na bas nekom losem dejtu? zasto je bio los?
Desert je visnjica 
-
lastresort
Jesam. Prvo je zaboravila na dejt, pa je usred dejta pozvala frendicu, skupa su se napušavale, pitala bil i ja j nekog lika koji je stajao u blizini...jel trebam dalje il' je i to dovoljno?
Kakav toplomjer imaš
Kakav toplomjer imaš
-
backspace
Jesam da. Preko gejhaera neka cura. Ok je zvucala, slila bila kul. Bila sam nestrpljiva naravno i odmah je prebacila na wupp, nasli se iduci dan. Prva stvar, izgled. Nije cak stavila neke nerealne fotke nego znas ono kad je netko fotogenican il nes, pa je vibra prek slike dobra a uzivo skuzis da to nije ta vibra, a ova koja je, ne lajkam. Druga stvar, curka je bila totalno negativna, mislim zivot joj nije neki, los job, losa plata, zivi sa starcima a ima preko 30tish, i kivna je na sve, ogromna razina neke ogorcenosti zivotne, nis ne valja, sve lose, sve pljujemo. Pljuvala ona, i kaj sad, pljujem i ja. Kajću. Ne znam jel gore to sto mi je bilo zao cure il sto je bila smor zesci.
Kaj si radila sve danas?
Normalan onaj, nije na živu neg na nest drugo
Kaj si radila sve danas?
Normalan onaj, nije na živu neg na nest drugo
isla sam na zrmanja trail, fino se izmorila i jela bolonjez 
jesi se ikad dopisivala ili dogovorila susret s nekim i onda tek skuzila da tu osobu znas?
jesi se ikad dopisivala ili dogovorila susret s nekim i onda tek skuzila da tu osobu znas?
Desert je visnjica 
-
backspace
Ja sam bila prosle godine na tom trailu, fantasticni prizori 
E to nisam
Da cujemo tvoje najcudnije iskustvo sa nalazenjima s ljudima s foruma
E to nisam
Da cujemo tvoje najcudnije iskustvo sa nalazenjima s ljudima s foruma
-
lastresort
Cant, she became a celebrity year later
Nego jel se to našla Nataša s adamicom?
Nego jel se to našla Nataša s adamicom?
jesi se jednako nazivcirala onim camcem kao i mi ove godine? 
nisam imala nekih cudnih iskustava bas. jedna cura mi je bila malo freaky, ispricala je tri lovacke price pa mi je bilo zabavno. i uvjeravala me da sam se ja njoj prva javila i pozvala je na cugu, kad sam bila sto posto sigurna da je bilo obrnuto. cudna je bila.
ed.. sorry, ne pratim
sto ti kazu cure s kojima si se nasla dosad, jesi drugacija uzivo i na forumu? kako?
nisam imala nekih cudnih iskustava bas. jedna cura mi je bila malo freaky, ispricala je tri lovacke price pa mi je bilo zabavno. i uvjeravala me da sam se ja njoj prva javila i pozvala je na cugu, kad sam bila sto posto sigurna da je bilo obrnuto. cudna je bila.
ed.. sorry, ne pratim
sto ti kazu cure s kojima si se nasla dosad, jesi drugacija uzivo i na forumu? kako?
Desert je visnjica 
-
backspace
Ne, meni je to sve bilo prejebeno, i ona prelazenja prek vode bez i sa camcem, zabavicaaaa 
nadam se.
A sad se nadam da ce se naci s call me, mozda joj se nakon nje svide i iskusne
Kaj ti preferiras, iskusnije il neiskusnije? Kaj te vise lozi
Nisu to prevec komentirale, al ajmo rec da sam cesce cula da imam nekakvu kao losu spiku prek foruma, tak su mi bar znale rec neke s kojima sam zavrsila, kao da se nismo nasle, prek foruma se ne bi nikad zainteresirale za mene, stas
A sad se nadam da ce se naci s call me, mozda joj se nakon nje svide i iskusne
Kaj ti preferiras, iskusnije il neiskusnije? Kaj te vise lozi
Nisu to prevec komentirale, al ajmo rec da sam cesce cula da imam nekakvu kao losu spiku prek foruma, tak su mi bar znale rec neke s kojima sam zavrsila, kao da se nismo nasle, prek foruma se ne bi nikad zainteresirale za mene, stas
Zadnja izmjena: backspace, dana/u 27 tra 2019 19:28, ukupno mijenjano 2 puta.
-
lastresort
Preferiram emocionalno stabilne ličnosti bez shizotipnih i grandioznih ideja s osnovnim bontonom, seks o tom potom.
Kakve ti preferiraš, zgodne il' zaposlene, seksi ili samostalne, nespretne ili neiskusne?
Kakve ti preferiraš, zgodne il' zaposlene, seksi ili samostalne, nespretne ili neiskusne?