Pitaj me
-
lastresort
Re: Pitaj me
Pohani nisam ali drugačije pripremljen da. Je fino je. Mekano
Jel imaš škembicu, jel voliš da te se onak zagrli i prisloni glava ti na prsa?
Jel imaš škembicu, jel voliš da te se onak zagrli i prisloni glava ti na prsa?
Nisam skroz ravna, ali ni nemam baš škembicu, nešto sitno. Volim da me grle bilo kako ljudi koje volim grlit.
Samo da se grli
Kako velika/mala škembica utječe na kvalitetu zagrljaja?
Samo da se grli
Kako velika/mala škembica utječe na kvalitetu zagrljaja?
-
lastresort
Ne utječe na kvalitetu nego na pozicioniranje, barem u mom slučaju
Koliko aseksualnih osoba znaš
Koliko aseksualnih osoba znaš
Nikoga tko se tako identificira.
Jel ti prirodnije kad se grliš s nekim da su tvoje ruke oko vrata te osobe ili oko leđa/struka?
Jel ti prirodnije kad se grliš s nekim da su tvoje ruke oko vrata te osobe ili oko leđa/struka?
-
lastresort
Ovisi o temi susreta s osobom i odnosu kojeg imamo. Ali zapravo ja se više volim prislanjat nego grliti, jel s rukama savijenima u laktu uz osobu
Jesi komplicirana osoba i što zapravo taj termin znači?
Jesi komplicirana osoba i što zapravo taj termin znači?
Sa svojim poimajem, nisam komplicirana. U većini slučajeva, sa mnom se lako dogovorit. Ne kompliciram bespotrebno i nastojim sve što više pojednostavnit.
Što za tebe znači bit kompliciran?
Što za tebe znači bit kompliciran?
-
lastresort
U mom poimanju zahtjevna osoba koja često mijenja stavove, zahtjeve (ne zna što zapravo hoće ili neće) a istovremeno ne daje ništa zauzvrat, često popraćena psihičkom nestabilnošću i manipulatorskim sklonostima.
Znaš li popraviti bicikl
Znaš li popraviti bicikl
Samo vratit lanac kad padne. I napumpat gume 
U čemu si baš baš pičkasta?
U čemu si baš baš pičkasta?
-
lastresort
Jel to znači isto što i bit pičkica? Ak je onda redom: rekoše mi da trčim ko peder, stalno sam bolesna ili bolna, kad pogledam zapravo sve žene u klubu ja sam najveća pičkica, ne volim brzu vožnju, s klincima sam super, i glas mi je pičkast i smeta mi pretjerano korištenje ružnih izraza, podrigivanje i tak to.
Jesam li pičkasta?
Jesam li pičkasta?
Možda to zadnje dvoje, meni nije isto bit pičkica i pičkast, pičkast je više ono nešto što se tipično smatra "ženskim" ponašanjem, često može bit i predmet sprdnje.
Koji ti je najdraži junk food?
Koji ti je najdraži junk food?
-
lastresort
A ne jedem ti ja baš junk food, tj ne smatram da su čokolade, sudžuci i tak to junk food.
Bi li mogla biti kućanica do kraja života
Bi li mogla biti kućanica do kraja života
Nit bih mogla, nit htjela. Najsretnija sam kad zarađujem 
Ko ti je najdraži lezbijski par iz serija/filmova?
Ko ti je najdraži lezbijski par iz serija/filmova?
-
lastresort
Kad naprave neki koji se neće rastati, ubit, osakatiti, prevariti drugu s likom osam puta taj će mi bit najdraži, ono boring life i te sheme
Zašto ne spavaš
Zašto ne spavaš
Jer se još nisam istuširala i legla u krevet.
Koji si zadnji film pogledala?
Koji si zadnji film pogledala?
-
backspace
Last, onda pogledaj imagine me & you. Ili kyss mig.
Evo onaj na preporuku od last, cute little motherfucker
Jesi umorna?
Evo onaj na preporuku od last, cute little motherfucker
Jesi umorna?
-
lastresort
Pogledah oba ali nisu mi one OTP jbg
Nisam, bit ću ujutro
Voliš li gledati osobu koju voliš dok spava
Nisam, bit ću ujutro
Voliš li gledati osobu koju voliš dok spava
-
Lagadema
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Volem
Jesi ikad spavala sa nekim ko hrče?
Jesi ikad spavala sa nekim ko hrče?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
Nosim jedan ključić oko vrata dok sanjarim o životu u školskoj uniformi and that's it.
Da moraš jednu pjesmu odabrati kao svoj jam, što znači da će ista stalno svirati u pozadini kamo god pošla, koju bi odabrala? I nakon koliko ponavljanja bi digla ruku na sebe?
Da moraš jednu pjesmu odabrati kao svoj jam, što znači da će ista stalno svirati u pozadini kamo god pošla, koju bi odabrala? I nakon koliko ponavljanja bi digla ruku na sebe?
Vlatko Stefanovski - Gipsy song
To je valjda jedina pjesma za koju mislim da mi baš nikad ne bi uspila dosadit, tako da najvjerojatnije ne bih digla ruku na sebe, barem ne zbog pjesme.
Koje lektire iz osnovne škole se najdetaljnije sjećaš?
To je valjda jedina pjesma za koju mislim da mi baš nikad ne bi uspila dosadit, tako da najvjerojatnije ne bih digla ruku na sebe, barem ne zbog pjesme.
Koje lektire iz osnovne škole se najdetaljnije sjećaš?
"Moramo se truditi da budemo kao Mjesec!"
-
backspace
Ovak kad me pitas, nijedna mi ne pada na pamet uopce da bi je znala detaljnije prepricat. Zaboravljam, narocito stvari koje mi nisu bas interesantne. Nisam voljela citat, al sam voljela duple satove lektire, zbog analize, to mi je dobro islo i puno ideja i raznih povezivanja bi znala iskombinirat. Vidis, danas dobrim dijelom na toj logici zapravo zaradujem 
Sto ti prirodno ide dobro, a sto recimo bas lose
Sto ti prirodno ide dobro, a sto recimo bas lose
-
lastresort
A dobro pamtim podatke, bitne il' nebitne votevr, loša sam hmeh u socijalizaciji i opuštanju
Znaš li da imaš granično nizak BMI? I zašto ne znaš
Znaš li da imaš granično nizak BMI? I zašto ne znaš
-
backspace
Znam ljube, cijeli zivot mi to govore. Davnih dana, tamo 2010., jedna djevojka s ovog foruma (zapravo vise je nema na forumu
), meni vrlo draga i rijetko bliska djevojka ❤, mi je poklonila biografsku knjigu o bulimiji, poremecajima prehrane i nekoj sjebanosti generalnoj. Nisam nikad skuzila zasto bas ta knjiga, mozda je mislila da sam bulimicna. Il samo da sam mrsava zbog neke sjebanosti
Kako se manifestira tvoj 'autizam'?
Kako se manifestira tvoj 'autizam'?
-
lastresort
Prolazim na prvu nezamijećena, ali evo, u klubu gdje nisam put po pitanju tog stanja su uskoro skužili da sam s Marsa, čudak. Ljudi kažu čudak, ali ne u smislu da ćeš me kao narkića il' shizofreničara odmah zamijetiti...i nije autizam, aspie i autisti su ko slomljena noga i paraplegija,ja radim i brinem o sebi, njima treba doživotna skrb
A gle i meni su portijinu knjigu poklonili,štaš
Nego koje pivo ti je najdraže
A gle i meni su portijinu knjigu poklonili,štaš
Nego koje pivo ti je najdraže
-
backspace
Pivo... vise nemam najdraze. Al i dalje volim edelweiss.
Tko te ljuti cesce od drugih
Tko te ljuti cesce od drugih
-
adamica
Nikad. Sve si prastam, cijelu sebe ljubim 
Zajebavam se, naravno da pizdim sama na sebe. Da nije tako, zivjela bi u obmani.
Ima li tko ovdi da koristi prirodne sampone, da mi kaze jel i njemu kosa u banani drugi dan od te prirode?
Zajebavam se, naravno da pizdim sama na sebe. Da nije tako, zivjela bi u obmani.
Ima li tko ovdi da koristi prirodne sampone, da mi kaze jel i njemu kosa u banani drugi dan od te prirode?
-
lastresort
Nikad,al s klincima gađam ko luda
Kakav case da si za mob kupim a da preživi bacanje i udarce nenamjerne
Kakav case da si za mob kupim a da preživi bacanje i udarce nenamjerne
Osobni iman crni kožni s magnetom za zatvaranje,zadovoljna san s njime.
Prizivija je padanje sa stolova,prosipanje pepela i tako svasta nesto
Koliko si u toku s trenutnim događanjima u svijetu?
Prizivija je padanje sa stolova,prosipanje pepela i tako svasta nesto
Koliko si u toku s trenutnim događanjima u svijetu?
Ne jebe lijep nego uporan