Jesam
Da te majka pita mjeris li po ljekarnama secer, tlak i ostalo
Me vidim kako je intelektualni snobizam nesto sto te zanima sa stručne strane... Hm... No dobro ..adamica je napisao/la: ↑17 svi 2019 08:53Da imam samo 6 sati u Parizu, poznavajuci sebe hodala bi ulicicama i upijala puls grada i naroda. Ono da mi ostane osjecaj. U tih sest sati sigurno se ne bih gurala u masu ljudi, samo da kazem da sam nesto na brzinu vidjela u cemu nisam mogla ni gustati, ni u vremenu i miru razgledati. Ne puca me intelektualni snobizam pa da sutra moram reci kako notre dame nisam vidjela, a bila u Parizu.
Nemam sad vremena da zamisljam idealne vikende
Cime su te roditelji "plasili" ko malu ?
Uopce se nisam nadovezala na tvoj odgovor. Stoga ne znam zasto si se u njemu pronasla. Easy bejbe. A ovo za snove je bila sala. Tako da pomalo samo.Extravagant_style je napisao/la: ↑17 svi 2019 11:51Me vidim kako je intelektualni snobizam nesto sto te zanima sa stručne strane... Hm... No dobro ..adamica je napisao/la: ↑17 svi 2019 08:53Da imam samo 6 sati u Parizu, poznavajuci sebe hodala bi ulicicama i upijala puls grada i naroda. Ono da mi ostane osjecaj. U tih sest sati sigurno se ne bih gurala u masu ljudi, samo da kazem da sam nesto na brzinu vidjela u cemu nisam mogla ni gustati, ni u vremenu i miru razgledati. Ne puca me intelektualni snobizam pa da sutra moram reci kako notre dame nisam vidjela, a bila u Parizu.
Nemam sad vremena da zamisljam idealne vikende
Cime su te roditelji "plasili" ko malu ?
Šteta ovo drugo ..za snove... treba sanjati... ne samo odrađivati... treba imati ideje i vizije... Sve prvo nastaje u našim snovima (glavi)... Ne mislim sad na ljubav nego na druge stvari .. uspjeh u bilo kojem području...
A odgovor na pitanje:
Nisu me baš nesto plašili... Ali kad sam bila jako mala bojala sam se onog koji je praznio crne jame... tzv. Govnjar... S tim su me plašili... Hahaha
Voliš li kad ti se soli pamet? :-DDDD rofl