Pitaj me
-
lastresort
Re: Pitaj me
kad se ja vratim tamo, znači za 4 tjedna hah
koja je razlika između piskaranja ovdje i muških seksističkih komentara po mrežama, osim u onome što se nalazi među nogama?
koja je razlika između piskaranja ovdje i muških seksističkih komentara po mrežama, osim u onome što se nalazi među nogama?
- standalone
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Nema je
Jesi li meteopat?
Jesi li meteopat?
I always wanted to be somebody, but now I realize I should have been more specific...
-
backspace
Rado, al ove godine nisam u rh tada
Kad pogledas malo sebe i svoje obrasce reakcija, komentiranje stvari i ljudi i situacija, jesi cesce fokusirana na pozitivno ili na negativno u ljudima, situacijama, stvarima? Tipa nesto ti se dogada u zivotu, neka promjena, mijenjas job, kupujes stan, ides na neki nenadani ispit, jel cesce razmisljas di bi te zivot mogao zajebat il si optimisticna i instinktivno prvo pomislis da ce svaka promjena donijeti dobro?
Kad pogledas malo sebe i svoje obrasce reakcija, komentiranje stvari i ljudi i situacija, jesi cesce fokusirana na pozitivno ili na negativno u ljudima, situacijama, stvarima? Tipa nesto ti se dogada u zivotu, neka promjena, mijenjas job, kupujes stan, ides na neki nenadani ispit, jel cesce razmisljas di bi te zivot mogao zajebat il si optimisticna i instinktivno prvo pomislis da ce svaka promjena donijeti dobro?
-
lastresort
inače pesimistično al zadnjih godina uopće ne razmišljam o posljedicama jer sam naučila nosit se s njima kakve god da jesu
kakav ti je kontiki
kakav ti je kontiki
-
prostorvrijeme
- Ja sam: biseksualka
Mislim da ga nisam nikad probala 
Što misliš o rezultatima izbora?
Što misliš o rezultatima izbora?
Predvidljivi uz pokoju sitnicu iznenadjenja (odaziv, Kolakušić, mandat manje za HDZ), na EU razini isto, uz blago iznenadjenje veceg odaziva glasaca, otherwise predvidljivo (meni licno iznenadjenje bas toliki broj glasova za Marine Le Pen).
Da li te se tice i dotice politika u Hrvata i sveudilj?
Da li te se tice i dotice politika u Hrvata i sveudilj?
-
prostorvrijeme
Da...kakvi god da političari jesu, oni koji rade za sebe ili za narod - utječu na naše živote eh...
To je kao sa komunalcima - ne primjeti ih se dok dobro rade svoj posao, al da ne rade - itekako bi to utjecalo...a gdje neće političari
Voliš li biljke i imaš li koju doma?
To je kao sa komunalcima - ne primjeti ih se dok dobro rade svoj posao, al da ne rade - itekako bi to utjecalo...a gdje neće političari
Voliš li biljke i imaš li koju doma?
-
lastresort
volim i imam hrpu doma al nažalost mi začinske u zg nikako ne uspijevaju za razliku od doma,i to me baca ud epru kad mi svaki bosiljak umre
koje balkonske biljke i imaš
koje balkonske biljke i imaš
- degenereginald
- cryptid
Odron s fasade. To je neka sorta koja je došla sa stanom.
A nemam. Kao tila bi, al očito ne bi jer nisam nabavila. Kupila sam jednu impulzivno u konzuma pa mi je krepala jer ju nisam zaljevala. A nisam ju zaljevala jer sam ju guglala i bila mi je ružna pa se nisam mogla povezati s njom. Idk.
Budem neke kaktuse ubrzo, oni su kul. Nakon što mi je krepala jedna bezimena nekak nikako da nađem novu.
S čim se ti povezuješ?
A nemam. Kao tila bi, al očito ne bi jer nisam nabavila. Kupila sam jednu impulzivno u konzuma pa mi je krepala jer ju nisam zaljevala. A nisam ju zaljevala jer sam ju guglala i bila mi je ružna pa se nisam mogla povezati s njom. Idk.
Budem neke kaktuse ubrzo, oni su kul. Nakon što mi je krepala jedna bezimena nekak nikako da nađem novu.
S čim se ti povezuješ?
I have no money and I have to scream.
-
prostorvrijeme
Moram priznati da se povezujem sa previše toga...i sa biljkama čak....a zadnje povezivanje je bilo sa serijom GoT
Kako pokazuješ svoju povezanost? Jesi li opsesivno povezana ili to skrivaš?
Kako pokazuješ svoju povezanost? Jesi li opsesivno povezana ili to skrivaš?
-
lastresort
smjestim se u blizinu i pokušavam iskomunicirat, al najčešće mutavo stojim uz osobu. il grlim, više stiščem, a znam bit i posesivno opsesivna , ovisi o osobi
koji merci komad prvo pojedeš
koji merci komad prvo pojedeš
E, nijedan jer mi je ta glupa čokolada sasvim pretenciozna, ali curb stompala bih onu s marcipanom da znam da neću pritom oštetiti stopalo. Još mi samo treba da me čokolada s marcipanom porazi.
Jel ti veća uvreda da ti netko pokloni čokoladu s marcipanom ili s grožđicama?
Jel ti veća uvreda da ti netko pokloni čokoladu s marcipanom ili s grožđicama?
-
prostorvrijeme
Volim i marcipan i grožđice 
Da li imaš kratki fitilj, ovisi li to o situaciji ili si jednostavno zen?
Da li imaš kratki fitilj, ovisi li to o situaciji ili si jednostavno zen?
Jednostavno sam zen, among other things.
Koji član tvoje obitelji bi trebao napisati memoare i zašto?
Koji član tvoje obitelji bi trebao napisati memoare i zašto?
-
adamica
Moj otac, jer ima jednojajcanog brata blizanca i zato sto je malo vjerojatno da neki tamo gore stvoritelj
kreira takvu osobu u dva identicna psihofizicka primjerka. Kako, zasto i zbog cega dalo bi se jos.
Koga si zaokruzila na listicu jucer?
Koga si zaokruzila na listicu jucer?
- standalone
Nikoga.
Da se desi apokalipsa (tipa zombiji zavladali svijetom) koliko dugo bi bila u stanju prezivjeti bez da moraš izaći iz kuće/stana?
Da se desi apokalipsa (tipa zombiji zavladali svijetom) koliko dugo bi bila u stanju prezivjeti bez da moraš izaći iz kuće/stana?
I always wanted to be somebody, but now I realize I should have been more specific...
-
lastresort
ovisi koliko dugo bi im trebalo da mi zapale boravište
probabs kraće nego što bi si htjela priznat
kakve rakije voliš
probabs kraće nego što bi si htjela priznat
kakve rakije voliš
Medicu i anisetu. Anisetu pijem kad me zeludac boli.
Koja je tvoja omiljena boja?
Koja je tvoja omiljena boja?
-
adamica
Ne volim bas rakije. Mislim mogu popit al ne okidam na to. Il su mi prejake ili su mi preslatke.
Crna, i ne priznajem da to nije boja.
Imas neki "gresni" uzitak s kojim se opustas, da znas kao nije dobro po tebe al ti godi i briga te.
Crna, i ne priznajem da to nije boja.
Imas neki "gresni" uzitak s kojim se opustas, da znas kao nije dobro po tebe al ti godi i briga te.
-
lastresort
a nemam, ja sam ti dobro umiljato dete, osim ak uračunaš sparring
pušiš li
pušiš li
Ne. Mrzim dim cigara.
Da li bi isla na Kubu?
Da li bi isla na Kubu?
-
lastresort
pa bi al nije mi čak ni u prvih 10 destinacija koje bi htjela posjetit za života
koliko treba ligamentu palčanom da zaraste šmrc
koliko treba ligamentu palčanom da zaraste šmrc
- standalone
To postoji? Ja i anatomija nismo si baš na ti...
Ne kuham sebi ali kuham psu, am I crazy?
Ne kuham sebi ali kuham psu, am I crazy?
- standalone
Imam taj neki film u glavi... Kreiram ga sama, glavni glumci, karakteristike, scene, događaji... Pa kao da gledam TV, ali zapravo i ne baš... Gledam svoju kreaciju i svoje likove u nekom izmišljenom svijetu i po mojim pravilima hehe
Kad ti se zadnji puta desila neprospavana noć, a bila si u krevetu?
Kad ti se zadnji puta desila neprospavana noć, a bila si u krevetu?
-
lastresort
jučer, prekjučer, prekprekjučer, u get the point
koja to je najdraža majica koju posjeduješ i kojim povodom, mekoćom, sentimentom, skupoćom itd
koja to je najdraža majica koju posjeduješ i kojim povodom, mekoćom, sentimentom, skupoćom itd
- standalone
Jedna bzvz s natpisom "I',m not lazy I'm just saving energy" cak ju nosim i na posao, ali naravno sakac gore da se baš ne vidi
Koji ti je omiljeni comford food?
Koji ti je omiljeni comford food?
- standalone
Sigurno ti nebi kuhala pire s majonezom
Koji ti je omiljeni film?
Koji ti je omiljeni film?