Imaš li neki jutarnji ritual?
Pitaj me
-
Lagadema
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Re: Pitaj me
Ne , služi mi za ribanje, jučer sam bila u kući svega sat vremena
moram danas sve uraditi
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
Lagadema
Na dejt
Kako se pripremaš za prvi dejt? Jesi nervozna o čemu razmišljaš?
Kako se pripremaš za prvi dejt? Jesi nervozna o čemu razmišljaš?
je ferai un domaine ou l'amour sera roi, ou l'amour sera loi, ou tu seras reine ....
-
lastresort
razmišljam o 30ak stvari koje ne smijem reć napravit il koje ne smijem zaboravit da bi ispala prosječna (neurotipična jel), tipa pozdravi,gledaj u oči, pitaj pitanja i ne pričaj o sebi samo i nemoj previše joj buljit u oči,ne govori stalno o istom, ne radi grimase, ne tikari , ne gledaj u stranu,ne pitaj stalno što je pjesnik htio reć i koji k te gleda, i još hrpu stvari,blabla... odlazak na dejt ti je kod mene ko odlazak na težak usmeni ispit kad si gradivo iznova učio i učio napamet al ga idalje krc ne razumiš
isto pitanje?
isto pitanje?
-
Lagadema
Kod mene je to malo specifično, 90 % dejtova mi je bilo, ajde da mi je i to odraditi, i nadam se da me više neće zvati, a ono zovu
mna takve sam išla potpuno prirodna i nimalo nervozna
Možda svega 3 puta sam to jako željela, i nisam bila nervozna, jer su to bile osobe sa kojima sam tipkama noćima, i išla sam osjećajem ko da se već znamo, i bilo je tako, odmah u prvom doticaju struja kemija, i to ide lagano, bez nervoze, to su u biti bili jako erotični dejtovi, sa puno tih dodira suptilnih gdje je samo pitanje trenutka kad će doći do fizičke bliskosti.
Ovi potonji su mi tako rijetki, žudim za jednim takvim
Volim to lagano izluđivanje i tu struju
A zašto ti to predstavlja takav stres?
Možda svega 3 puta sam to jako željela, i nisam bila nervozna, jer su to bile osobe sa kojima sam tipkama noćima, i išla sam osjećajem ko da se već znamo, i bilo je tako, odmah u prvom doticaju struja kemija, i to ide lagano, bez nervoze, to su u biti bili jako erotični dejtovi, sa puno tih dodira suptilnih gdje je samo pitanje trenutka kad će doći do fizičke bliskosti.
Ovi potonji su mi tako rijetki, žudim za jednim takvim
Volim to lagano izluđivanje i tu struju
A zašto ti to predstavlja takav stres?
-
lastresort
jer mi ne ide ko i ostale socijalne situacije i ispadnem il jako awkard,il nadrkana,il nezainteresirana, il prezainteresirana il ne znam kakva već ne u očima i mislima sugovornika (dejt ne mora nužno bit u svrhu ostvarivanja romantičnog ili seksualnog odnosa nego zapravo bilo kakvo prvo il drugo il osmo nalaženje)...za sve ostale upite javite se na pm, dovoljno ogoljevah dušu na ovom mrtvom forumu
jel nam crol opet umire il je samo uzeo ljetnu pauzu od života?
jel nam crol opet umire il je samo uzeo ljetnu pauzu od života?
-
Lagadema
Trebaš kod mene na obuku iz socijalnih vještina, kažu da sam jako dobra u tome
Zašto to misliš? Meni je isti ko i inače
Svaki put kad uđem na haeru, upadne mi neki lik ili neka butchica ili po novome tomboy, ili ti ga sportski tip
Zašto to misliš? Meni je isti ko i inače
Svaki put kad uđem na haeru, upadne mi neki lik ili neka butchica ili po novome tomboy, ili ti ga sportski tip
-
lastresort
pa sad nas je troje, u vrhuncu tipkanja znalo nas je bit po osam i čak tri sekšna bi bile s po dvije teme aktivne,wohoo
suosjećam za haer,al evo, otkad je zadnja profilna više mi ne upadaju s glupostima u inbox, svi bi da ih izdominiraš al ne ako se tučeš, doduše sad mi ulijeću lipstick ormaruše...jel to znači da one mene doživljavaju ko sportski tip??? blankić,,adam,di ste,heeeeelp
šta ako sam ti i ja uletila na haeru a ti mi nisi uzvratila lajk ?
suosjećam za haer,al evo, otkad je zadnja profilna više mi ne upadaju s glupostima u inbox, svi bi da ih izdominiraš al ne ako se tučeš, doduše sad mi ulijeću lipstick ormaruše...jel to znači da one mene doživljavaju ko sportski tip??? blankić,,adam,di ste,heeeeelp
šta ako sam ti i ja uletila na haeru a ti mi nisi uzvratila lajk ?
-
Lagadema
To ti je vrlo moguće, skoro nikada ne komuniciram sa tim što imaju slike
idu mi na kurac
Općenito mi je haer loš po izboru žena, pre loš, na kraju uvijek gledam pederske profile
Pa polako, bit će opet, vruće je možda se žene vani kupaju
Evo včrs izlazi ban mečki. Jesi uzbuđena?
Općenito mi je haer loš po izboru žena, pre loš, na kraju uvijek gledam pederske profile
Pa polako, bit će opet, vruće je možda se žene vani kupaju
Evo včrs izlazi ban mečki. Jesi uzbuđena?
-
Lagadema
Zato jer se ne može pričat, samo daj sliku, daj sliku, ono ne dam dok ne vidim da li mi se komunikacija sviđa
Točka. Da je sa druge strane Olivia Wilde, glavom i bradom, isto bi joj rekla, jer sam da sam ljepša od 90 % njih, i mogu si to priuštiti
Jel danas kiša?
Točka. Da je sa druge strane Olivia Wilde, glavom i bradom, isto bi joj rekla, jer sam da sam ljepša od 90 % njih, i mogu si to priuštiti
Jel danas kiša?
-
lastresort
a mica
ne znam,kod mene je sunčano,najavljuju popodne al nekako mi se ne doima da će bit išta osim eventualnog pljuska
jel ima šta dobro u sklopu ljeta na strossu,jesi gledala program, kakav je? jel klopa dobra,tj pusti klopu jel ima piva?
ne znam,kod mene je sunčano,najavljuju popodne al nekako mi se ne doima da će bit išta osim eventualnog pljuska
jel ima šta dobro u sklopu ljeta na strossu,jesi gledala program, kakav je? jel klopa dobra,tj pusti klopu jel ima piva?
-
Lagadema
Jok ja
pivu ne pijem pa me ne zanima
Kako netko može voljeti pivu? Još je Grka, još se piša od nje, još napuše čovjeka
Kako netko može voljeti pivu? Još je Grka, još se piša od nje, još napuše čovjeka
-
lastresort
kako itko može pit vino,em kiselo em smrdi em se ne ispire lako s odjeće,svak svoje ima
kako se boriš s grčevima u mišićima,jel te hvataju
kako se boriš s grčevima u mišićima,jel te hvataju
-
Lagadema
Ja volim slatka vina, a i uvijek ga možeš razblažiti nečim
Pijem magnezij, tako se borim protiv grčeva
Cimi me uvijek pita a šta ti to piješ
Jesi lijena danas?
Pijem magnezij, tako se borim protiv grčeva
Cimi me uvijek pita a šta ti to piješ
Jesi lijena danas?
- standalone
- Ja sam: lezbijka
Imam ih dosta, ali se zato farbam.
Koje su ti boje oči?
Koje su ti boje oči?
I always wanted to be somebody, but now I realize I should have been more specific...
-
Lagadema
Bijele
Koje ti je boje omiljeni grudnjak?
Koje ti je boje omiljeni grudnjak?
-
Lagadema
Nemam malu
Zašto se ne mogu natjerati na išta danas?
Zašto se ne mogu natjerati na išta danas?
-
lastresort
chill, ok je dopustit si odmor, a pošto si baždarena na 42/48 ovo ti je još prehladno da bi dala svoj maksimum
nego hoš trčat oko bundeka ssopota i pruđa ujutro s mojom malenkošću?
nego hoš trčat oko bundeka ssopota i pruđa ujutro s mojom malenkošću?
- standalone
Ne (hihi)
Jel više voliš ležati u kadi ili se istuširati na brzaka?
Jel više voliš ležati u kadi ili se istuširati na brzaka?
I always wanted to be somebody, but now I realize I should have been more specific...
-
Lagadema
Nemam pojma o čemu pričaš
Jel voliš jacuzzi?
Jel voliš jacuzzi?
- standalone
Indiferentna sam prema dotičnome. Ono ako si već u nekom spa, što da ne. . ali sad baš da je neki filing I nije.
Voliš ići na masažu?
Voliš ići na masažu?
-
Lagadema
Ne, imam problema sa tim da me se dodiruje, a i niko to ne zna odraditi prema mojim željama
Jel voliš masirati?
Jel voliš masirati?
-
lastresort
odlična masiram al dugo klijenticu za masažu imala nisam
oš da te izmasiram
oš da te izmasiram
- standalone
Neću, ne volim masaze.
Kad si zadnji put imala muskolfiber?
Kad si zadnji put imala muskolfiber?
-
lastresort
muskolfiber nikad
bi mala n prihvatila da mi kondicionira trbušne i usput izbacuje bijes tako?
bi mala n prihvatila da mi kondicionira trbušne i usput izbacuje bijes tako?