Pitaj me
Iskrenost i postivanje mi je najbitnije znaci nikad nebi mogla tolerirati laz, smatram da je uvijek istina bolja koliko god ona boljela ili povrijedila.
Jesi li ikada bila sa zenom koja je u braku ili koja je u vezi (sa muskim)?
Jesi li ikada bila sa zenom koja je u braku ili koja je u vezi (sa muskim)?
“Some women can't say the word lesbian... even when their mouth is full of one.”
- ticklebook
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
-
backspace
-
backspace
- ticklebook
- Kontakt:
quote="sanaanas"]
Koju si poantu izvukla iz price o crvenkapici?[/quote]svidja mi se ovo pitanje, i ja bi odgovorila, curice bi vec od 4 godine trebalo uciti borilackim vjestinama, baratanje oruzjem, znaci sve sto spada u samoodbranu ali i u napad, jer napad je najbolja obrana, da nikom ne vjeruje i da ne ceka lovca da ju spasi, da oblaci maskirno odjelo, kad seta kroz sumu a ne kapice upadljivih boja, zapravo bajka govori kakva ne bi smjela biti, dobra, poslusna, lakovjerna, jer "vukova" je posvuda, znaci poanta je u tome, da samo u bajkama dobro pobjedjuje zlo.
O jednoj mladosti
- Sto bi ucinila, da ti doktor kaze imas jos par dana zivota?
Koju si poantu izvukla iz price o crvenkapici?[/quote]svidja mi se ovo pitanje, i ja bi odgovorila, curice bi vec od 4 godine trebalo uciti borilackim vjestinama, baratanje oruzjem, znaci sve sto spada u samoodbranu ali i u napad, jer napad je najbolja obrana, da nikom ne vjeruje i da ne ceka lovca da ju spasi, da oblaci maskirno odjelo, kad seta kroz sumu a ne kapice upadljivih boja, zapravo bajka govori kakva ne bi smjela biti, dobra, poslusna, lakovjerna, jer "vukova" je posvuda, znaci poanta je u tome, da samo u bajkama dobro pobjedjuje zlo.

O jednoj mladosti
- Sto bi ucinila, da ti doktor kaze imas jos par dana zivota?
Zadnja izmjena: Ameli, dana/u 18 stu 2009 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
- ticklebook
- Kontakt:
-
backspace
-
backspace
- ticklebook