Pitaj me
-
backspace
-
backspace
-
backspace
čim je o hrani, odmah ja moram odg 
ma sve volim, školjke-koje i sama ronim (eh, lako bi sa mnom bilo u plavoj laguni
), ribe, lignje, sipe, hobotnice, škampe, jastoge, jastoge, jastoge, ...jesam rekla jastoge već
ma gle, ne možeš me fulat kad se o morskoj klopi radi 
što si najromantičnije doživjela?
ma sve volim, školjke-koje i sama ronim (eh, lako bi sa mnom bilo u plavoj laguni
što si najromantičnije doživjela?
- ticklebook
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Ovisi u kojoj sam državi i iz koje mi je države sugovornik
Ili traperice ili farmerke.
Fini party uz klopu i dobro vino i probrano društvo ili hrpa ljudi od kojih neke ni ne znaš i hrpu jeftinog alkohola?
Fini party uz klopu i dobro vino i probrano društvo ili hrpa ljudi od kojih neke ni ne znaš i hrpu jeftinog alkohola?
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- ticklebook
- Kontakt:
Ovisi kako kome. U principu, nekome apsolutno bliskom mogu reći sve (dosad je bila možda 1 takva osoba).sanaanas je napisao/la:Ovisi o raspolozenju, (ovo drugo mi ponekad pase ali) eto moj konacni odgovor je ovo prvo.
Dali bi bez srama mogla odgovarati na pitanja iz Trenutka Istine?
Rakija ili campari?
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- ticklebook
- Kontakt:
-
call_me_not
- ticklebook
- Kontakt:
-
dany
- ticklebook
- Kontakt:
-
call_me_not
bokserice/gaće, ovisi šta mi prvo dođe pod ruku, crne boje bez sličica i natpisa (ono tipa ''hello, kitty'' i te forecall_me_slut je napisao/la:nikad.
vani je suncan dan, vi odlazite na kavu. sta cete obuc (al detaljniji opis):
koliki ti je IQ?
I'm a lover, not a fighter, but I'll fight for what I love.
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~
-
Plague
-
backspace
ma mogu kolko treba zaronit, samo je pitanje nakon koliko više ne bi izronila
čini li se samo meni da se učestalost pojavljivanja trbušne zone naglo povećala u avatarima u zadnje vrijeme?
misim, podupirem to, kad vas se dovoljno skupi možemo napravit neki izbor najboljeg izloženog primjerka
napomena: dokaz autentičnosti fotografija neophodan (tako da bi bilo zgodno naprimjer da si svaka nacrta četiri latice oko pupka i tako se fotka
)
so girls, do we have a deal?
čini li se samo meni da se učestalost pojavljivanja trbušne zone naglo povećala u avatarima u zadnje vrijeme?
misim, podupirem to, kad vas se dovoljno skupi možemo napravit neki izbor najboljeg izloženog primjerka
napomena: dokaz autentičnosti fotografija neophodan (tako da bi bilo zgodno naprimjer da si svaka nacrta četiri latice oko pupka i tako se fotka
so girls, do we have a deal?
-
Plague