Pitaj me
-
backspace
jako mi se sviđao način na koji si vodila ovu... pitaj me/pitam te/odgovori shemu, koju invalidna često sabotira. fino si ju počela terat u kut, onako školski oštro i bez štednje, sviđalo mi se kako je sitnim slovima napisala da je tradicionalna. i onda... amaterizam s tvoje strane. kaj ti se dogodilo... čemu ovo zadnje pitanje brate, šta, malo božić, malo snijeg, malo iglice od bora, iglice od ježa i šta, raznježila si se?
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
backspace je napisao/la:jako mi se sviđao način na koji si vodila ovu... pitaj me/pitam te/odgovori shemu, koju invalidna često sabotira. fino si ju počela terat u kut, onako školski oštro i bez štednje, sviđalo mi se kako je sitnim slovima napisala da je tradicionalna.
ot - nisam
jel ti iritantan ovaj zeleni smajlic?
ex invalid_user
-
Plague
Ja obično, kad se zateknem da mijenjam dan za noć, svaki dan idem spavat sve kasnije i nastojim bit budna što dulje. Na taj način učinim cijeli krug od 24 sata i za par dana se budim ranom zorom, sretna, ko da je 3 popodne.
Jesi li si ikad gurala neke neobične predmete u svoju mici?
[čitaj: pičku, ali ne želimo bit prosti]
Jesi li si ikad gurala neke neobične predmete u svoju mici?
[čitaj: pičku, ali ne želimo bit prosti]
- fajtericaa
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U braku
-
Plague
- fajtericaa
- Status: U braku
-
backspace
glava mi je ko bundeva od pametovanja silnih, a onda dođem tu i nasmijem se baš baš, zato ja volim tute doć. dokle god je tako, sviđate mi se, opuštate me, ne volim kad mudrujete.
a ova invalidna:
naravno, to samo ja znam. nadala sam se da ce biti ucinkovitije da krmace ne znaju ali eto.
-
backspace
- whatever
Ma jok, postalo mi je jasno da neće odgovoriti ni na jedno moje pitanje, pa postavih idućoj osobi, da ne zamre tema.backspace je napisao/la:jako mi se sviđao način na koji si vodila ovu... pitaj me/pitam te/odgovori shemu, koju invalidna često sabotira. fino si ju počela terat u kut, onako školski oštro i bez štednje, sviđalo mi se kako je sitnim slovima napisala da je tradicionalna. i onda... amaterizam s tvoje strane. kaj ti se dogodilo... čemu ovo zadnje pitanje brate, šta, malo božić, malo snijeg, malo iglice od bora, iglice od ježa i šta, raznježila si se?
Kao da bi mi ikada iskreno odgovorila na kojim se sve javnim mjestima seksala.
OT: Oh, gle, nema pitanja. Pa dobro.
Da li si se ikada seksala na nekom javnom mjestu i, ako jesi - koje predlažeš, btw?
Epizodna uloga.
- ticklebook
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
Kutiju cigareta. Ex je improvizirala, but it's the thought that counts
Kakve čarape trenutno imaš na sebi?
Kakve čarape trenutno imaš na sebi?
Zadnja izmjena: ticklebook, dana/u 11 pro 2009 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
-
call_me_not