Pitaj me
- ticklebook
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
- Kontakt:
prsut definitivno.DEFIANCE je napisao/la:ima puno sastojaka pa se ne mogu odlučiti![]()
pršut ili panceta?
Najdrazi poklon, koji, kakav, od koga, zasto je najdrazi?
I'm a lover, not a fighter, but I'll fight for what I love.
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~
-
backspace
nije da se hvalim, iako se hvalim, ali dobivala sam stvarno prekrasnih poklona i iznenađenja, nijedan doduše nije bio od ženskog roda, ali ok, i to će se promijeniti, valjda
nego, došla sam postavit pitanje na koje me jako zanima odgovor... nečiji
jeste li se ikad kroz svađu potukle fizički sa svojom curom? ako da, je li to česta pojava u vašim svađama?
nego, došla sam postavit pitanje na koje me jako zanima odgovor... nečiji
jeste li se ikad kroz svađu potukle fizički sa svojom curom? ako da, je li to česta pojava u vašim svađama?
- ticklebook
- Kontakt:
- ticklebook
- Kontakt:
"The generally-accepted meaning for sapiosexual the noun is: a person who is sexually attracted to intelligence in others." (sa: http://sapiosexual.com/)
Dakle, možeš biti i sapiosexual lesbian.
Ali zapravo ne znam jesam li totalno sapiosexual, jer mi npr. žene s brkovima nisu sexy. :? Ma koliko bile pametne. Ali me inteligencija pali.
Elem, pitanje:
Šta kuhate večeras?
Dakle, možeš biti i sapiosexual lesbian.
Ali zapravo ne znam jesam li totalno sapiosexual, jer mi npr. žene s brkovima nisu sexy. :? Ma koliko bile pametne. Ali me inteligencija pali.
Elem, pitanje:
Šta kuhate večeras?
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- ticklebook
- Kontakt:
Meni se ne da. Toliko mi se ne da jer i za sebe moram ići, a skužila sam da mi se više da zamijesiti tijesto i ispeći pizzu, pa ću to i napraviti. Osim ako ne napravim farfalle a arabiata umakom. Nešto za šta ne treba ništa iz pekare
Jesi gledala Gomorru?
Jesi gledala Gomorru?
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
-
backspace
-
backspace
aw, ti si fakat neka draga cura. e takve se meni sviđaju, ne moraju bit ni pametne ni šarmantne ni duhovite, dok god su dobre, drage i umiljate. far out, nemoj sad poludit na mene, ja sam na vašoj strani, što se mene tiče držim vam fige da ostanete skupa skroz, i da netko onda napiše bajku za malu djecu o vašoj ljubavi 
ček, koje je pitanje bilo
nisam to nikad radila, ali vjerojatno ide rum, a punč... isto mislim da ide
kam ideš na dnb?
ček, koje je pitanje bilo
nisam to nikad radila, ali vjerojatno ide rum, a punč... isto mislim da ide
kam ideš na dnb?
-
backspace
ma ok, ok, nisam rekla da nisi i pametna i sve ostalo, ako ti veliš da jesi ja ti vjerujem
ne brini, ne znaš me, ne zna me ni ona, nitko od vas ovdje me ne zna-blago vama
, ali sam ulovila tu negdje na forumu nekom da ste skupa.
a daj, imaš teška pitanja, znači li to da ja nisam tak pametna kak si volim mislit da jesam?
koja ti je prva asocijacija na riječ zrakomlat?
ne brini, ne znaš me, ne zna me ni ona, nitko od vas ovdje me ne zna-blago vama
a daj, imaš teška pitanja, znači li to da ja nisam tak pametna kak si volim mislit da jesam?
koja ti je prva asocijacija na riječ zrakomlat?
Rodendan - u 3. mjesecu
Neumjerenost - izmedu one u jelu i one u picu, ja biram neumjerenost u seksu.
Od toga covjek ne bljuje. 
Neko je gore spomenuo soranje s curom pa se donekle nadovezujem na to - Jesi ikad dobila samar od cure? Ako da, zasto?
Neumjerenost - izmedu one u jelu i one u picu, ja biram neumjerenost u seksu.
Neko je gore spomenuo soranje s curom pa se donekle nadovezujem na to - Jesi ikad dobila samar od cure? Ako da, zasto?
I'm a lover, not a fighter, but I'll fight for what I love.
-
backspace
vi to mene malo zajebajete a...
to mi se sviđa
evo je opet s divljim pitanjima,
francuska salata uključuje ummmmmm, na pravilne kockice narezane krastavce, jaja, mrkvice, grašak, majonezu, vrhnje neko možda, ummmm, celer mislim, peršin, biber, ružmarin, tikvice, patlidžan, paprike, paradajz i banane obavezno... evo sve to ako staviš, to ti je najbolja francuska ikad
evo uz rum punč otprije definiran i ovu francusku, pitanje je prirodan nastavak,
biste li došli kod mene na večeru?
napomena: očekujem navalu pa samo da kažem da je broj mjesta ograničen na 6 osoba, ono bit će 10 krugova selekcije, testovi neće biti laki, odmah to kažem, što psihološki što matematički što da ćete se morat skinut, ali nije bed, hej, za takvu večeru, o čemu mi pričamo...
to mi se sviđa
evo je opet s divljim pitanjima,
francuska salata uključuje ummmmmm, na pravilne kockice narezane krastavce, jaja, mrkvice, grašak, majonezu, vrhnje neko možda, ummmm, celer mislim, peršin, biber, ružmarin, tikvice, patlidžan, paprike, paradajz i banane obavezno... evo sve to ako staviš, to ti je najbolja francuska ikad
evo uz rum punč otprije definiran i ovu francusku, pitanje je prirodan nastavak,
biste li došli kod mene na večeru?
napomena: očekujem navalu pa samo da kažem da je broj mjesta ograničen na 6 osoba, ono bit će 10 krugova selekcije, testovi neće biti laki, odmah to kažem, što psihološki što matematički što da ćete se morat skinut, ali nije bed, hej, za takvu večeru, o čemu mi pričamo...