Pitaj me
-
Plague
Nervira me.
Sjedim na kauču i na polici ispred mene je praktički mali oltar
s kipićem Gospe, sličicama i nekakvim svjećama.
Ne osjećam se ugodno u vlastitom stanu kad moram to gledat.
Po nekom mom viđenju kršćanstva, to je ništa drugo doli simbol svih sranja koja imamo u današnjem društvu,
taj kipić je opravdanje za užasne nepravde koje je Crkva kao institucija počinila u prošlosti te i dalje nastavlja činiti
i svede mi se na isto nakeljila ona tu Isusa Krista ili svastiku jer
i jedno i drugo su opravdanja i simboli progona, ubijanja i tlačenja neistomišljenika.
Vrijeđa moja vjerska i politička uvjerenja te me dira na poprilično osobnom nivou činjenica
da danas-sutra neću moći stupiti u brak s osobom koju volim jer se oni koji odlučuju o mojoj sudbini
i načinu na koji ću ja vodit svoj život svi redom klanjaju tom kipiću.
Jel ti to dovoljno dobro objašnjenje?
Sjedim na kauču i na polici ispred mene je praktički mali oltar
s kipićem Gospe, sličicama i nekakvim svjećama.
Ne osjećam se ugodno u vlastitom stanu kad moram to gledat.
Po nekom mom viđenju kršćanstva, to je ništa drugo doli simbol svih sranja koja imamo u današnjem društvu,
taj kipić je opravdanje za užasne nepravde koje je Crkva kao institucija počinila u prošlosti te i dalje nastavlja činiti
i svede mi se na isto nakeljila ona tu Isusa Krista ili svastiku jer
i jedno i drugo su opravdanja i simboli progona, ubijanja i tlačenja neistomišljenika.
Vrijeđa moja vjerska i politička uvjerenja te me dira na poprilično osobnom nivou činjenica
da danas-sutra neću moći stupiti u brak s osobom koju volim jer se oni koji odlučuju o mojoj sudbini
i načinu na koji ću ja vodit svoj život svi redom klanjaju tom kipiću.
Jel ti to dovoljno dobro objašnjenje?
- Pi
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Priznajem, uz jednu kontradikciju - željeti brak jest željeti formu koju je ta institucija izmislila. Mnogo sam hladnija u pogledu na Crkvu nego ti, udaram i na osnove
No ne dopuštam da me bilo tko isprovocira. Cimeri dolaze i odlaze, u procesu se gradiš kao osoba - možda je nekada bolje pružiti im kurtoaziju koju oni tebi ne pružaju. Samo tako ih prerastaš.
Jesi konfliktna osoba?
No ne dopuštam da me bilo tko isprovocira. Cimeri dolaze i odlaze, u procesu se gradiš kao osoba - možda je nekada bolje pružiti im kurtoaziju koju oni tebi ne pružaju. Samo tako ih prerastaš.
Jesi konfliktna osoba?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
Plague
Slažem se po pitanju braka i to uopće nije nešto što bi ja htjela ali ako jednog dana, iz nekog potpuno nebitnog razloga, dobijem potrebu to napraviti, ili osoba s kojom sam to želi i nešto joj znači, meni će to pravo biti uskraćeno.
O djeci, odnosno usvajanju, da i ne govorim.
Nisam konfliktna osoba, zato već mjesecima šutim o ovom problemu.
Ne volim svađe i tenzije, ali sam zato uvijek otvorena za kvalitetnu i argumentiranu raspravu.
Kakve planove imaš za sutra?
O djeci, odnosno usvajanju, da i ne govorim.
Nisam konfliktna osoba, zato već mjesecima šutim o ovom problemu.
Ne volim svađe i tenzije, ali sam zato uvijek otvorena za kvalitetnu i argumentiranu raspravu.
Kakve planove imaš za sutra?
-
call_me_not
-
backspace
- Pi
Toliko sam sleep-deprived da ne znam što više pišem. Neću još dugo, nema razloga za pretjerano veselje.
Možda zato što misle da seks poboljšava cirkulaciju, nisam sigurna da poboljšava, ali sigurno je djelomično... preusmjerava, tako da narodska miskoncepcija nije iznenađenje. Jer su hladne ruke odraz slabije cirkulacije. Ni u kojem slučaju nije točno.
Želi li još tko osim mene ovog trena odletjeti na Haiti?
Možda zato što misle da seks poboljšava cirkulaciju, nisam sigurna da poboljšava, ali sigurno je djelomično... preusmjerava, tako da narodska miskoncepcija nije iznenađenje. Jer su hladne ruke odraz slabije cirkulacije. Ni u kojem slučaju nije točno.
Želi li još tko osim mene ovog trena odletjeti na Haiti?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- ticklebook
- Kontakt:
francuskiticklebook je napisao/la:Da.
Ruski ili francuski filmovi?
najdraza igracka KAD SI BILA MALA?
I'm a lover, not a fighter, but I'll fight for what I love.
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~
~ http://www.youtube.com/watch?v=HNuhD88jajI ~
- komad kruha
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
- komad kruha
- komad kruha
- komad kruha
imala sam jednom jako dugu kosu. i šetala gradom. ugledala sam u salonu jednu djevojku s predivnim, ali zaisa predivnim rukama ušla sam u salon. više nemam dugu kosu. ne šišam se sama. ne vidim dovoljno dobro da bih se igrala škaricama oko očiju 
da li bi voljela letjeti na zmaju? pravom, pravcatom zmaju.
da li bi voljela letjeti na zmaju? pravom, pravcatom zmaju.
kaj te hiče?
- komad kruha