Pitaj me
- apsurdna
- NullPointerException
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
Re: Pitaj me
B kategoriju s 18, A kategoriju s 21
ides po prosvjedima?
ides po prosvjedima?
We can afford all we need, we cannot afford all we want.
Torta je laž.
Torta je laž.
- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Ne.
Je li Schrödingerova mačka živa ili mrtva?
Je li Schrödingerova mačka živa ili mrtva?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- Pi
Dobro. Mogu isključiti mozak po potrebi. Želim biti glupa.
Kako si ti danas?
Kako si ti danas?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
tako tako.
što, isključit ćeš mozak zbog mene? hoćeš reći da sam ja glupa? no sul., nije ti to lijepo
što, isključit ćeš mozak zbog mene? hoćeš reći da sam ja glupa? no sul., nije ti to lijepo
- Pi
Ne... ne...
Sorry, nisam to mislila.
Mislim, hoću ga isključiti radi sebe. To. Ne mislim da si glupa, bož'sačuvaj. Upravo suprotno.
Samo hoću prestati razmišljati.
Zar ti nekad to ne želiš? Zar ne bi svijet bio ljepši?
Sorry, nisam to mislila.
Mislim, hoću ga isključiti radi sebe. To. Ne mislim da si glupa, bož'sačuvaj. Upravo suprotno.
Samo hoću prestati razmišljati.
Zar ti nekad to ne želiš? Zar ne bi svijet bio ljepši?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
ma zezam se ja malo.
a ti mi se opet ispričavaš.
da te makar malo izvučem iz gloomy sunday mood-a.
bi li me poslušala da ti zabranim da mi se ispričavaš?
a ti mi se opet ispričavaš.
da te makar malo izvučem iz gloomy sunday mood-a.
bi li me poslušala da ti zabranim da mi se ispričavaš?
- Pi
Ne ako mislim da sam pogriješila. A pogriješiti naturalno možeš i kada to ne misliš.
Npr. jednom u Francuskoj smo objašnjavali djeci jedan eksperiment u kojem zagrijavaš aluminij i staklenu vunu. I onda fino stave termometar, kad ono ista temperatura, a aluminij na dodir djeluje duplo toplije. I pitam malog koji je zaključak - kaže on meni "da je aluminij napravljen od vune"
Nisam ništa pogrešno rekla, ali se nisam valjda dovoljno dobro izražavala. Naravno, ispričavala sam se toj grupi ostatak dana, stvarno mi je bilo žao. Eto.
Voliš li snijeg?
Npr. jednom u Francuskoj smo objašnjavali djeci jedan eksperiment u kojem zagrijavaš aluminij i staklenu vunu. I onda fino stave termometar, kad ono ista temperatura, a aluminij na dodir djeluje duplo toplije. I pitam malog koji je zaključak - kaže on meni "da je aluminij napravljen od vune"
Nisam ništa pogrešno rekla, ali se nisam valjda dovoljno dobro izražavala. Naravno, ispričavala sam se toj grupi ostatak dana, stvarno mi je bilo žao. Eto.
Voliš li snijeg?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
volim, ali samo kad sam dobro obućena i spremna za hladnoću. ne volim se smrzavati, općenito sam zimogrozna.
jesi se ikad spustila s padobranom? ako ne, bi probala tako nešto?
Nisam probala i nebi htjela probat
Zasto nitko nist ne pise a 10 nas je online?
Zasto nitko nist ne pise a 10 nas je online?
Γιατί πάντα υπήρχαν οι γυναίκες που λάτρευαν γυναίκες... Και όλα αρχίσαν απο εδώ...
- Pi
Nemam što reći
Najbolji video na Youtube-u ikad?
Najbolji video na Youtube-u ikad?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
sramežljive su valjda
video... ne znam, ništa mi konkretno ne pada na pamet, ima super plesnih videa.
orijentacija u prostoru vs. ti?
video... ne znam, ništa mi konkretno ne pada na pamet, ima super plesnih videa.
orijentacija u prostoru vs. ti?
izađem iz dućana i ne znam u kojem sam smjeru došla
ali jebeno rješavam sve one prostorne zadatke na papiru
jutarnje ili večernje tuširanje?
ali jebeno rješavam sve one prostorne zadatke na papiru
jutarnje ili večernje tuširanje?
-
backspace
nemam jutarnjih rituala, samo ne volim pričati ujutro, odgovara mi tišina.
hipotetska situacija, tipkaš ti sad tu po crolu nešto, tipkaš i tipkaš, kad ono lagano te netko potapša po ramenu, okreneš se, a majka te zbunjeno gleda i traži (ako nije zanijemila od šoka
) objašnjenje, ti odgovaraš?
hipotetska situacija, tipkaš ti sad tu po crolu nešto, tipkaš i tipkaš, kad ono lagano te netko potapša po ramenu, okreneš se, a majka te zbunjeno gleda i traži (ako nije zanijemila od šoka
- Pi
Teoretski nemoguće, jer ne stanujem s roditeljima.
U slučaju da netko ušeta, brži mi je prst na tipkovnici od otvaranja vrata. X pod hitno i to je to. Ako trebaš dobro objašnjenje, ili ti ostane u historyju, kažeš da ti je netko linkao na drugom forumu. Ili jednostavno instaliraš skriptu koja ti resetira history nakon svakog surfanja. Puno metoda, uglavnom.
In ili out? Ili ima nešto treće?
Jesam to dobro postavila?
U slučaju da netko ušeta, brži mi je prst na tipkovnici od otvaranja vrata. X pod hitno i to je to. Ako trebaš dobro objašnjenje, ili ti ostane u historyju, kažeš da ti je netko linkao na drugom forumu. Ili jednostavno instaliraš skriptu koja ti resetira history nakon svakog surfanja. Puno metoda, uglavnom.
In ili out? Ili ima nešto treće?
Jesam to dobro postavila?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
poznaješ neku lezbijku u rl?
- Pi
Jednu. I izbjegavam je u širokom luku. Nije lijepo, no nužno je.
Bojiš li se?
Bojiš li se?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
- Hidden_soul
- Devil in details
- Hidden_soul
- Devil in details
Bojim se samo neuspjeha i zmija.
Razocaravanje drugih mi je way of life.
Mislis li da ce jednom ovi e-book citaci potpuno zamijenit pisani oblik novina?
Razocaravanje drugih mi je way of life.
Mislis li da ce jednom ovi e-book citaci potpuno zamijenit pisani oblik novina?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
- Pi
U mainstreamu, da... Uvijek će biti dosta nostalgičara, mislim. Ono što određuje trend je dostupnost, ako bude novo štivo dostupno većinom na čitačima, budućnost sa čitačima je onda neizbježna.
Sviđaju li ti se čitači?
Sviđaju li ti se čitači?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
kako misliš? bojim li se svog lezbijstva?
ne bojim se, mislim, ne bojim se posljedica koje bi pale na moja leđa, već posljedica koje bi pale na moju obitelj i moje najbliže. to mi je najveći problem u cijeloj toj priči, što nosi kolateralne žrtve, a ja ih nikako ne mogu zaštititi osim da se sputam ili odem negdje van, u inozemstvo, daleko od zlih jezika, ali nažalost daleko i od obitelji i prijatelja. ne znam, teško mi je to, nisam pametna.
kako se ti nosiš s time? zapravo što očekuješ? kako planiraš svoj život vezano za to?
@sul., joj, površno sam pročitala ovo za čitače, nisam slušala knjige tako da ih čitaju, pa nemam pojma jel mi se sviđaju, budem probala, pa javim
ne bojim se, mislim, ne bojim se posljedica koje bi pale na moja leđa, već posljedica koje bi pale na moju obitelj i moje najbliže. to mi je najveći problem u cijeloj toj priči, što nosi kolateralne žrtve, a ja ih nikako ne mogu zaštititi osim da se sputam ili odem negdje van, u inozemstvo, daleko od zlih jezika, ali nažalost daleko i od obitelji i prijatelja. ne znam, teško mi je to, nisam pametna.
kako se ti nosiš s time? zapravo što očekuješ? kako planiraš svoj život vezano za to?
@sul., joj, površno sam pročitala ovo za čitače, nisam slušala knjige tako da ih čitaju, pa nemam pojma jel mi se sviđaju, budem probala, pa javim
- Pi
Ne planiram ništa za sada, osim emigracije lagano. U međuvremenu, testiram teritorij, npr. ispitujem stavove roditelja i ostalih bližnjih, postavljam oštre granice u postavljanju pitanja o privatnom životu i sl. Shvaćam da neću moći još dugo. Pitanja je sve više i sve češće, a sve teže se mogu izvući šalom. Dobra je stvar što su svi uvijek mislili da sam čudna, ali bojim se da će to mišljenje iz "čudna" preći u "nenormalna." Najgore mi je objasniti kad me pitaju "a što je falilo Marku" ili što je "falilo Mariju," a odgovoriti je nemoguće jer je odgovor "ništa."backspace je napisao/la:kako misliš? bojim li se svog lezbijstva?
Izlaz je Hamlet efekt. Glumiš da si čudan i pukao, pa imaš pravo na širi raspon čudnosti. Veći prostor za luđe odgovore i nekoherentnost. Zvuči čudno?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
e ali ja to ne želim. ja želim da svijet promijeni to viđenje gej ekipe kao frikova, alkića i 'nenormalnih' karaktera, da percipira i one kvalitetne sposobne individue, ljude koji znaju i mogu. planiram to kroz neku svoju buduću emancipaciju, ako se ne propijem po putu
mene nisu nikad ljudi vidjeli kao čudnu, gotovo da preispravno živim, bez mrlja, to nije dobro da se razumijemo, no dozvoljavalo mi je da kritike uvijek idu s moje strane drugima.
jesi li perfekcionistica?
mene nisu nikad ljudi vidjeli kao čudnu, gotovo da preispravno živim, bez mrlja, to nije dobro da se razumijemo, no dozvoljavalo mi je da kritike uvijek idu s moje strane drugima.
- Hidden_soul
- Devil in details
U glupim stvarima da.
Kritika na tebe djeluje poticajno ili ...?
Kritika na tebe djeluje poticajno ili ...?
-
backspace
ovisi od koga idu, ali uglavnom volim kritike na svoj račun, volim diskutirati, analizirati i promijeniti stvari da budu bolje. a svjesna sam da nisam uvijek objektivna, pa nekad još ako sam i u afektu... no, imam kvalitetnih par ljudi oko sebe koji uvijek kad im prepričavam stanu na tuđu stranu
i to volim. pomogne mi da uvidim nešto što mi promiče nesvjesno zbog mog ega ili subjektivizma ili afekta.
kad te nešto muči, imaš potrebu to iskomunicirati ili šutiš i hendlaš s time u sebi?
kad te nešto muči, imaš potrebu to iskomunicirati ili šutiš i hendlaš s time u sebi?
- Hidden_soul
- Devil in details
Sutim dok ne puknem.
Ako nikad ne puknem, nikad i ne kazem.
Bolje se izrazavas usmeno ili pismeno?
Ako nikad ne puknem, nikad i ne kazem.
Bolje se izrazavas usmeno ili pismeno?
- Pi
Oh, to nije problem - nije problem kod prijatelja, poznanika, kolega... Primjerice moji roditelji, kako sam se čak i iznenadila, podupiru ne samo gay brakove nego i posvajanje djece - no da sam ja u pitanju, razočarali bi se. Ubilo bi ih. Lako je dok je daleko od praga. Ne bi mi htjeli tu sudbinu. Znam to.backspace je napisao/la:e ali ja to ne želim. ja želim da svijet promijeni to viđenje gej ekipe kao frikova, alkića i 'nenormalnih' karaktera, da percipira i one kvalitetne sposobne individue, ljude koji znaju i mogu. planiram to kroz neku svoju buduću emancipaciju, ako se ne propijem po putu![]()
@hidden: Da. Volim kvalitetnu i konstruktivnu kritiku. Neosnovana me samo nasmije.
@backspace: Šutim. Komuniciram sa svima o svačemu, no najvažnije stvari o sebi nikada nikome nisam rekla. Ni iz kojeg životnog polja.
Tko te najčešće kritizira?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
Nekada sam drzala u sebi al vise ne
Sto bi ti cura trebala napraviti da te povrijedi na najgori moguci nacin?
Sto bi ti cura trebala napraviti da te povrijedi na najgori moguci nacin?
Γιατί πάντα υπήρχαν οι γυναίκες που λάτρευαν γυναίκες... Και όλα αρχίσαν απο εδώ...