offtopici po n-ti put
- inani
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Re: offtopici po n-ti put
Ajoj vas dvije (Fusion i J. Fe.).
Nisam ni mislila da pisemo o smislu zivota!!
Inteligentna zezancija je jedno, a glupost i nekultura nesto sasvim drugo. 
... 
- inani
Mislim da u tom grmu lezi zec!Fusion je napisao/la:Nadam se.
Žene smo, dogovorit ćemo se. : D
... 
kad je slucaj da se ne ode u off iz ciste zezancije, onda mislim da je nemoguceFusion je napisao/la:Nadam se.
Žene smo, dogovorit ćemo se. : D
nema konstruktivnih rasprava u kokosinjcu. stavovi se brane krvlju. takav je moj dojam (koji ne treba nuzno biti dobar, ali je moj i branit cu ga krvlju
Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke
Ružna, ali glupa
imas tako dobru sisu da ti druga ni ne treba
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

kad smo već kod uzrečica:
ma.. ne da mi se više... bezveze se uzrujavam radi foruma...
idem se uploudat za RL
ispada da su svi koji offtopičare glupi i nekulturni, a to nije istina..Sto baba, kilavo dijete!
ma.. ne da mi se više... bezveze se uzrujavam radi foruma...
idem se uploudat za RL
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Status: U životnom partnerstvu
- Kontakt:
Stvarno ne znam iz čega si to uspjela iščitati ali okej.
Zapravo čudi me da se netko može naći toliko uvrijeđen temom koja je prilično općenita.
Zapravo čudi me da se netko može naći toliko uvrijeđen temom koja je prilično općenita.
zato jeer joj je nick u svakom off-u 
(ko i moj)
(ko i moj)
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

pliz nemoj sve doživljavat kao napad. mislim da se stvarno svašta dozvoljava tu i da su admini/moderatori poprilično tolerantni. ako se neko s nekim zakači, zakači se radi banalnih gluposti i bila bi šteta da se radi toga dijele banovi. plus šta tako opada kvaliteta foruma.J.Fe je napisao/la:onda me lijepo, s obzirom na moje glupe komentare, količinu postova i GLUPE teme, banajte i gotovo za sve vijeke vjekova...
štrudlo vraćam se samo zato što si to ti! (evo, opet interna
)
znači,
ako sam ja u offovima stalno, i ako se otvori ovakva tema, jel ona, između ostalih, namijenjena meni? ja mislim da je
ako su offovi tako strašni, glupi, uvredljivi nek se banaju ljudi koji ih rade i to je to.. kako tu onda može past kvaliteta foruma?
pa na ovom forumu piše 10% ljudi od prvog dana kad sam ja došla! o čemu mi tu pričamo? da su ljudi prestali pisat zato što sam ja Phos napisala: "Tuko jedna, pogledaj mobitel da se danas dogovorimo za kavu!" i sl. ???
znači,
ako sam ja u offovima stalno, i ako se otvori ovakva tema, jel ona, između ostalih, namijenjena meni? ja mislim da je
ako su offovi tako strašni, glupi, uvredljivi nek se banaju ljudi koji ih rade i to je to.. kako tu onda može past kvaliteta foruma?
pa na ovom forumu piše 10% ljudi od prvog dana kad sam ja došla! o čemu mi tu pričamo? da su ljudi prestali pisat zato što sam ja Phos napisala: "Tuko jedna, pogledaj mobitel da se danas dogovorimo za kavu!" i sl. ???
1. J. Lou - prestani PMS-irati. Vidis da te nitko ne napada. Ne budi tvrdoglava kokos. Priznaj da se nekada "malo" zanesemo i to je to.
2. ja sam u fazi odvikavanja od mobitela a i inace ne volim mobitel i nikada nemam kuna.
2. ja sam u fazi odvikavanja od mobitela a i inace ne volim mobitel i nikada nemam kuna.
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

- samo ja
- Ja sam: biseksualka
ja mislim da su neki ljudi jednostavno talentirani za offove i ne mogu si pomoći i da to žele 
- tamara3
- Just tax the stupid people.
- Kontakt:
Okej jana, da, namijenjena je i tebi. Happy
?
Šalu na stranu, ova tema nije o tebi i nema potrebe da vučeš vodu na svoj mlin u tolikoj mjeri i pomalo se igraš žrtve. To što je tvoj nick često u offovima vrlo vjerojatno znači da ih često proizvodiš. E sad, ako ti to smeta, onda ćeš to raditi u manjoj mjeri, a ako ne, onda ćeš i dalje kao i dosad
. Tak da ne vidim problem.
Šalu na stranu, ova tema nije o tebi i nema potrebe da vučeš vodu na svoj mlin u tolikoj mjeri i pomalo se igraš žrtve. To što je tvoj nick često u offovima vrlo vjerojatno znači da ih često proizvodiš. E sad, ako ti to smeta, onda ćeš to raditi u manjoj mjeri, a ako ne, onda ćeš i dalje kao i dosad
ja sam to već priznala u prvom postu! i žao mi je ako to neke udaljava s foruma!
ma ne.. neću bit žrtva! ja nisam žrtva!!!!
uključite se svi! dopisujte se s nama, zajebavajte se.. unesite život!
zašto ostalima ne bi bilo zabavno kao što je nama?
evo, ja donosim cvijet u naš dnevni boravak

ma ne.. neću bit žrtva! ja nisam žrtva!!!!
uključite se svi! dopisujte se s nama, zajebavajte se.. unesite život!
zašto ostalima ne bi bilo zabavno kao što je nama?
evo, ja donosim cvijet u naš dnevni boravak
a gle sad...suma odmah!
ot: ja mislim da su admini i modovi jako tolerantni
ot: ja mislim da su admini i modovi jako tolerantni
Ružna, ali glupa
- autor nepoznat
Ružna, ali glupa

moj doprinos temi svodi se na sljedece: admini previse dopustaju, na vlastitu stetu.
npr. da sam ja nekom nesrecom zaduzena za kakav forum, hitler bi bio goli pisho za mene. bilo bi divno da novi korisnici imaju ogranicenja. recimo, da prvih 10 dana ne mogu otvarati teme. prvih mjesec dana imati ogranicenje od 20 postova dnevno ili nesto slicno.
ukinula bi im svako pravo zalbe na odluke admina. 3 opomene - ban. dupli nick - ban. apsolutna nemogucnost koristenja tri ili vise identicnih smajlica za redom. animirani avatari -
ah.
npr. da sam ja nekom nesrecom zaduzena za kakav forum, hitler bi bio goli pisho za mene. bilo bi divno da novi korisnici imaju ogranicenja. recimo, da prvih 10 dana ne mogu otvarati teme. prvih mjesec dana imati ogranicenje od 20 postova dnevno ili nesto slicno.
ah.
bring your mind into my head...
ne želim znati što bi onda napravila onima koji su par mjeseci tu i imaju preko par tisuća postova.. (ili želim? hm...) 
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
meni je samo iznimno fascinantno kako 98% korisnica u "upravo sada (bih)" i dalje pise kako zeli milku s grozdjicama i sl. (berlavost)
you go, girls!

you go, girls!

ex invalid_user
lomila prste da vidim koliko brzo mozete tipkati nosom?J.Fe je napisao/la:ne želim znati što bi onda napravila onima koji su par mjeseci tu i imaju preko par tisuća postova.. (ili želim? hm...)
ne, salim se. uz mene bi vam za par tisuca postova trebao visegodisnji staz. uvedes spammera dana i ako 3 puta budes glavni spammer, ides na hladjenje tjedan dana.
ali ajde, postovi u offtopic dijelu foruma ne bi se brojali. dok me ne naljutite.
bring your mind into my head...
Kako da budem ON, kad mi je cijeli život OFF. :/
Nda, trudim se, osobito u zadnje vrijeme.
Opet.. ne vidim ništa tako loše, možda bi trebalo stvoriti neki podforum Sodome i Gomore, mjesto gdje su svi oslobođeni, bez ikakvih ograničenja, ako se izgubiš u nečemu - sam si kriv i tako to.
Sad mi u glavi opet blinka - OPET SI OFF. :/
Nda, trudim se, osobito u zadnje vrijeme.
Sad mi u glavi opet blinka - OPET SI OFF. :/
@roadkill
Ograničenje via ograničenje via ograničenje... :'D
Mislim da sam upravo dobila napadaj klaustrofobije. <3
Ograničenje via ograničenje via ograničenje... :'DMislim da sam upravo dobila napadaj klaustrofobije. <3
▲ v o l c a n o ▲
Fusion je napisao/la:Mrak.mrav je napisao/la:I neka nestanu korisnici
* * *
Btw, htjedoh još reći da ljudi koji se samo žale na to kako im je forum dosadan me podjsećaju na one koji na „Večeri za 5“ daju manju ocjenu zato jer im je „atmosfera bila loša“. : D
Ne razmišljaju da su i sami (bili) dio te atmosfere i da su mogli nešto učiniti po tom pitanju.
So, primjenjujući to na forum, svatko bi mogao malo poraditi na nekoj temi koja bi bila interesantna za raspravu i postaviti je na forum. : )
...život je lijep... (:
-
Plague
ja bi sve to pustila, odrezala, prebacila u off i ostavila tamo. nek se ljudi vesele. ne znam čemu biti analan u nečem što bi trebala biti razonoda. (ili imam krivu percepciju foruma?) 
jedan offtopic koji se razvije na temi poput "upravo sad" ili "kako se osjećate" neće nikom začepit probavni trakt.
sankcionirala bi one koji namjerno zapišavaju ozbiljne teme, ali budimo realni, većina tema tu nije ozbiljna.
jedan offtopic koji se razvije na temi poput "upravo sad" ili "kako se osjećate" neće nikom začepit probavni trakt.
sankcionirala bi one koji namjerno zapišavaju ozbiljne teme, ali budimo realni, većina tema tu nije ozbiljna.
- Zita
nije me nit bilo online i nekako sam uspjela ispast kriva za napad i optuzbe (gdje, kada i koga?)
to mogu samo zene.
pic@ ma nitko nit ne govori o tim temama "upravo sada", kak se osjecate, sto zelite, kaj mislite, kaj jedete, kaj bi sad najradje, kako ovo il kako ono
te teme su po defoltu takve da se ne sjecam da je itko ikada iz njih rezao off..
ja sam napravila doista pristojnu zamolbu za dobrobit cijele zajednice al okej..
i ova tema je postala off pa se povlacim u svoje odaje.
logout
to mogu samo zene.
pic@ ma nitko nit ne govori o tim temama "upravo sada", kak se osjecate, sto zelite, kaj mislite, kaj jedete, kaj bi sad najradje, kako ovo il kako ono
ja sam napravila doista pristojnu zamolbu za dobrobit cijele zajednice al okej..
i ova tema je postala off pa se povlacim u svoje odaje.
logout
Measure of a woman is her sense of humor
-
backspace
meni je drago da sam ja uvijek ON i da se ništa od navedenog ne odnosi na mene. ništa. nikad. nigdje. nitko. nidabi. 
- Jadzia Dax
- Ja sam: lezbijka
@zita
upravu si.
primljeno na znanje.
odsad pazit ću više.
upravu si.
primljeno na znanje.
odsad pazit ću više.
sorry ljudi, i ja sam se bila malo zanijela, pa me je opomenulo, i to me dobrica opomenula, onda sam skužila se prećeralo; zanese se čoek, štašš, teško je uvik sagledat i iz tuđeg kuta 
hvala u svakom slučaju da ste se izrazile; ja ću sigurno pripaziti sad da ne belebećem baš uvik kad mi se blebeće, i morate samo znat da je to velika žrtva s moje strane
što se tiče dosade, moram priznati da je meni forum još puno dosadniji kad nema tih ofoipika i zajebancije, al to sam samo ja
hvala u svakom slučaju da ste se izrazile; ja ću sigurno pripaziti sad da ne belebećem baš uvik kad mi se blebeće, i morate samo znat da je to velika žrtva s moje strane
što se tiče dosade, moram priznati da je meni forum još puno dosadniji kad nema tih ofoipika i zajebancije, al to sam samo ja