al tema je baš "so high school", bravo Popeye!
nekada davno (aka godinu dana) bi se uzrujavala zbog gluposti na crolu,
ali sada mi treba duže i više od par postova ili pp-a da mi dignu tlak.
Prihvatila sam Crol kao mjesto zabave, pokojeg pametnog post-a i pokušavam ga tako doživjeti što više mogu!
Istina,
ima par osoba koje nemaju pametnijeg posla nego li pratiti što se piše, tko piše i tko se sve druži,
pa onda to komentiraju i na Crolu i van Crola, no kad se sjetim tko su i što su - ohladim se,
jer mogu reći da znam (pod ovo mislim održavam kontakte) troje ljudi s crola, i eventulano njihovo mišljenje mogu uzeti kao neko mjerilo.
Ostali su nebitni i njih pokušavam što više stavit na ignore i nadat se da će naći zanimaciju u pravom životu
i shvatiti da treba više od tri tjedna ili nekoliko chatova da se upozna osoba i da se može donijeti neki zaključak o njoj...
No, Nada je kurva!
Osoba za koju je topic je zapravo samo jedna od onih koje se bave ovom rekreacijom i ovakvim temama joj se samo daje moć i novi povjetarac u leđa...
Tako da mislim da je najbolje samo pustit...
i za kraj, my favorite:
ariadne je napisao/la:Go for it. Ako si sigurna da to možeš izvest na način da se ne obije tebi o glavu, da će nju prikazati u pravom svjetlu dovoljno da te ostavi na miru, ak nema kolateralnih žrtava i ako je zabavno. To je vrlo bitna stavka.

Al ak je nestabilna ko zna šta joj može past na pamet tak da dobro razmisli i pripremi se na razne ishode.
sad sam se sjetila trača da sam curu prevarila s A., naravno da ga je ispričala osoba s Crola, koju nikad nisam vidjela