drustvene igre

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Aven

Re: drustvene igre

Post Postao/la Aven » 11 ruj 2012 22:24

ariadne je napisao/la:Matematičari barem imaju kalkulatore. Zamisli da ga ja izvučem za vrijeme igre. ZAMISLI.
Daj si zamisli... :D

Nije mi teško to zamisliti. :lol:

ariadne
hladan tuš
Spol/rod: žensko

Post Postao/la ariadne » 11 ruj 2012 22:32

Zapravo ni meni. -.-
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Kroacija
Spol/rod: ne želim definirati
Ja sam: ne želim se identificirati

Post Postao/la Kroacija » 12 ruj 2012 00:00

Plague je napisao/la:nakon šta peškam
:lol:
otkad to nisam cula.
ex invalid_user

štrudla
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la štrudla » 13 ruj 2012 16:46

Plague je napisao/la:ma ke kul! jedva čekam isprobat :duckdance:
i?... I?

:kokice:
slika

Plague

Post Postao/la Plague » 13 ruj 2012 19:53

Nekako sumnjam da ću ga skoro zaigrat :D al javim kad budem.

slapa
i'm watching u

Post Postao/la slapa » 14 ruj 2012 07:21

mi u zadnje vrijeme s karticama od pictionaryja igramo tabu tako da ne smiješ reći korijen riječi s kartice dok ju objašnjavaš. koristimo pješčani sat iz pictionaryja. ako tim pogodi svih 5 pojmova s jedne strane kartice unutar vremena onda može okrenuti i drugu stranu kartice i pogađati i te riječi dok ima vremena. ako zajebu i kažu neki korijen riječi nema okretanja na nove pojmove. kad ti je kartica na nekoj strani možeš birati koje ćeš pojmove prije objašnjavati.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...

beppa.b.joseph

Post Postao/la beppa.b.joseph » 14 ruj 2012 20:10

Preferans je zakon!
U usporedbi s "prefom", sve drugo je dosadno (meni).

štrudla

Post Postao/la štrudla » 15 ruj 2012 10:27

slapa je napisao/la:mi u zadnje vrijeme s karticama od pictionaryja igramo tabu tako da ne smiješ reći korijen riječi s kartice dok ju objašnjavaš. koristimo pješčani sat iz pictionaryja. ako tim pogodi svih 5 pojmova s jedne strane kartice unutar vremena onda može okrenuti i drugu stranu kartice i pogađati i te riječi dok ima vremena. ako zajebu i kažu neki korijen riječi nema okretanja na nove pojmove. kad ti je kartica na nekoj strani možeš birati koje ćeš pojmove prije objašnjavati.
e da, to smo i mi radili. a u slučaju krajnjeg očaja i Klaić posluži :D
slika

Afrodita
Status: U vezi

Post Postao/la Afrodita » 19 ruj 2012 13:37

kartanje..bela, remi, uno...čovječe ne ljuti se, mlin, memory..ali sve je to nekako sjedeći sport...pa jedino zimi.. rađe neke sportske igre ..badminton, odbojka i tako to
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share

shizika
Status: Solo

Post Postao/la shizika » 26 lis 2012 11:17

Plague je napisao/la:ma ke kul! jedva čekam isprobat :duckdance:

slobodno opet dodji na instrukcije iz remija (:
...život je lijep... (:

hops

Post Postao/la hops » 26 lis 2012 11:23

najvolim igru : juha puna muha.
i monopoly. i jamb. devu isto.

LittleRedRidingHood
Status: U vezi

Post Postao/la LittleRedRidingHood » 26 lis 2012 11:49

a trule kobile?
da znam leđa vjezbat :D
I motali smo u vodi moju dušu na njenu i njenu dušu na moju. I prvi put sam shvatio da je ovo, što činimo, mnogo veće od ljubavi. Da plivamo kroz vječnost.

Bolje kuna na suncu, nego dvi u hladu.

hops

Post Postao/la hops » 26 lis 2012 13:58

i trule koLibe :D

Ameli

Post Postao/la Ameli » 27 lis 2012 14:39

kakva je to igra?

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 27 lis 2012 16:49

jel netko igrao 5 sekundi? razmisljam da to kupim "za ekipu". :D
ex invalid_user

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 27 ožu 2013 02:06

drugi upit. :D

frendica je bas kupila neku slagalicu iz aha-trgovine u masarykovoj pa me zanima je li neka od vas mozda jos nesto isprobala i ima li kakvu preporuku.
ja i cura smo bas gledale kategorije i ponudu ( http://www.aha.hr/teenageri-i-odrasli/24 ) ali ne znamo za sto bi se odlucili.
prijedlozi i to ako je netko vec isprobavao :) ova trgovina mi se svidjela na prvi pogled.
ex invalid_user

backspace

Post Postao/la backspace » 27 ožu 2013 07:02

Uzela sam frendu Rubickovu kuglu, uterao je on to brzo, ja sporije, skroz je fora.
Uzela sam drugom onu plasticnu neku plocu na kvadrate sto se isto mora slagati, s tim se nisam poigrala do kraja jer je on to odnio u inostranjstvo. Brijem da se ni on nije igrao.
Uzela sam vise onih metalnih za zapetljat i otpetljat. Skroz su mi kul. Frend mi poslao mms da je otpetljao 30 sek nakon sto sam mu dala, a frendica brijem da jos to nije uspjela otpetljat od onog kako sam joj dala, a proslo je... Puno mjeseci :D
Uzela sam za jednu curicu 3 godine kutiju drvenih plocica za slaganje... To je za klince od 3, pa do kolko ti mozak radi. Takve igre su mi superkul koje daju sirok dijapazon upotrebe. Namjena je bila naci nesto sto ce biti fora i roditeljima i maloj, da se skupa mogu igrat. Ne znam jesu li se igrali.

Zakljucak: muski rodovi oko mene su prilicno bistri, zene su lijepe :lol:

hops

Post Postao/la hops » 27 ožu 2013 08:13

uma je napisao/la:jel netko igrao 5 sekundi? razmisljam da to kupim "za ekipu". :D
ja sam igrala.
zanimljiva je igra kad ne igras sa intelektualcima, inace te pokopaju... :(

Kroacija

Post Postao/la Kroacija » 27 ožu 2013 10:26

tnx na izdasnim recenzijama :)
nismo igrali 5 sekundi ali je netko donio nekakav trivia, satima smo igrali i pogađali, nesto u stilu milijunasa, jedva se odlijepili od igre...
a za te gore đinđe za otpetljavanje, apsolutno znam da bih to pokusavala 3 minute i onda bacila jer namam zivaca :D ali u kombinaciji s ovom mojom bi mozda bilo zabavnije, s obzirom na to da rasturamo tu u nekim hidden objects+puzzle solving mysteries sranjima zajedno.
ex invalid_user

tatin sin

Post Postao/la tatin sin » 27 ožu 2013 22:14

5 sec je oke, a na posudbu smo dobili 30 sekundi (ne znam jel kod nas ima prijevod) - Tabu, samo bez ploče. Zabavno, samo kako smo imali verziju iz Južnoafričkerepublike bilo je pojmova onak :puzzled:
Imam tu ekipicu s kojom povremeno razbucamo noć u igrama i nedavno smo nabavili Axis & Allies. Jednom probali.. ja sam se malo pogubila u pravilima, ali guramo kamen dalje.
Pictionary, Uno, Tabu, Trivial Persuit standardno. :)
i could surf the earth on a banana peel

dariildo

Post Postao/la dariildo » 03 stu 2013 12:09

uma je napisao/la:nek me moderatori spoje ako vec postoji ovakva ili slicna tema.

nega nega nega, druzenja u kucnom ambijentu s desetak, nekad i vise, najdrazih ljudi/frendova se uz drustvene igre redovito pretvori u potpuni kaos i cijepanje od smijeha, alkohol je sveprisutan pa njegove ishode ne treba ni spominjati. :D zajebavamo se redovito uz pictionary, tabu, karte, a sinoc smo odigrali i istina-dvoboj-izazov, odusevili smo se igrom, toliko je nereda napravila :D i tabu je odlican, pictionary je vec institucija.

ono sto me zanima je preporuka za jos neke dobre igre, izuzmite drinkopoly jer se i bez njega zestoko loce. :D
gdje se mogu nabaviti, cijene... :kokice:

NE ZIVIM U HR PA NEMOGU DA NABAVIM IGRU ISTINA DVOBOJ IZAZOV, PA BI MI BILO DRAGO AKO SI ZA DA POSALJES SLIKE SVEGA STO IMAS OD TE IGRE (na e-mail dario_sisul@hotmail.com) A JA SE BAVIM GRAFICKIM DIZAJNOM, PA BIH TO OBRADIO I GRAFICKI PRIPREMIO I POSTAVIO OPET OVDJE NA FORUM, TAKO DA TA IGRA ZA KOJU SAM CUO DA JE FENOMENALNA BI POSTALA DOSTUPNA BESPLATNO SVIMA VAMA KOJI STE OVDJE, JEDNOSTAVNO BI SKINULI FAJL I ISPRINTALI PLOCU (oni koji zele identicno mogu u tiskari na kartonu isprintati) I ISPRINATE KARTICE I IMATE IGRU ZA NEKIH 10ak KUNA TROSKA ili CAK BESPLATNo... BIO BIH ZAHVALAN A NADAM SE I VI OSTALI... (AKO NETKO JOS IMA NEKU DOBRU IGRU NEKA SE JAVI PA CEMO PROBATI PRUZITI SVIMA MOGUUCNOST DA JE ZAIGRAJU..)

Bash

Post Postao/la Bash » 03 stu 2013 14:09

:confused: :lol: Molila bih te da pišeš malim slovima, sukladno pravilima foruma.

Odgovorite