Daj si zamisli...ariadne je napisao/la:Matematičari barem imaju kalkulatore. Zamisli da ga ja izvučem za vrijeme igre. ZAMISLI.
Nije mi teško to zamisliti.
Daj si zamisli...ariadne je napisao/la:Matematičari barem imaju kalkulatore. Zamisli da ga ja izvučem za vrijeme igre. ZAMISLI.
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
e da, to smo i mi radili. a u slučaju krajnjeg očaja i Klaić poslužislapa je napisao/la:mi u zadnje vrijeme s karticama od pictionaryja igramo tabu tako da ne smiješ reći korijen riječi s kartice dok ju objašnjavaš. koristimo pješčani sat iz pictionaryja. ako tim pogodi svih 5 pojmova s jedne strane kartice unutar vremena onda može okrenuti i drugu stranu kartice i pogađati i te riječi dok ima vremena. ako zajebu i kažu neki korijen riječi nema okretanja na nove pojmove. kad ti je kartica na nekoj strani možeš birati koje ćeš pojmove prije objašnjavati.
Plague je napisao/la:ma ke kul! jedva čekam isprobat
ja sam igrala.uma je napisao/la:jel netko igrao 5 sekundi? razmisljam da to kupim "za ekipu".
uma je napisao/la:nek me moderatori spoje ako vec postoji ovakva ili slicna tema.
nega nega nega, druzenja u kucnom ambijentu s desetak, nekad i vise, najdrazih ljudi/frendova se uz drustvene igre redovito pretvori u potpuni kaos i cijepanje od smijeha, alkohol je sveprisutan pa njegove ishode ne treba ni spominjati.zajebavamo se redovito uz pictionary, tabu, karte, a sinoc smo odigrali i istina-dvoboj-izazov, odusevili smo se igrom, toliko je nereda napravila
i tabu je odlican, pictionary je vec institucija.
ono sto me zanima je preporuka za jos neke dobre igre, izuzmite drinkopoly jer se i bez njega zestoko loce.
gdje se mogu nabaviti, cijene...