Obljetnice mature / male mature / diplome

Ovdje spadaju teme koje se ne mogu svrstati u ostale forume. SVE privatne prepiske i dogovore vodite u podforumu dnevna soba.
Rock Faerie
Spol/rod: žensko
Ja sam: ne želim se identificirati

Re: Obljetnice mature / male mature / diplome

Post Postao/la Rock Faerie » 14 sij 2013 19:57

Neću ići jer ne volim gledati u prošlost niti se prisjećati što je bilo, niti želim da me neko žica uslugu zbog mog radnog mjesta :gigglenod: ali ako svi koji već imaju djecu i povedu ih i dopuste mi da ih čuvam dok se oni opijaju razmislila bi.
They share a look in silence and everything is understood

Plague

Post Postao/la Plague » 14 sij 2013 20:05

bila sam prošlo ljeto na petoj godišnjici mature. trebali smo organizirati druženje s razrednicom i nekim dragim profesorima, onako kako se to normalno radi, ali na kraju smo se samo našli kavi sat vremena, a i to nam je bilo previše. :D mislim da nikog nije briga, ionako smo 4 godine srednje proveli hejtajući se. :D
generalno ne volim tu vrstu "prisilne" socijalizacije. ako se želim čut ili vidjet s nekim tko mi je drag, dignut ću slušalicu i dogovorit kavu.

Jadzia Dax
Ja sam: lezbijka
Status: U vezi

Post Postao/la Jadzia Dax » 15 sij 2013 13:26

Mrzim ih, gotovo kao i pireve. Otići ću samo ako budem imala nešto što bi im nabila na nos :D :D :D

black.cat
Ja sam: lezbijka

Post Postao/la black.cat » 15 sij 2013 14:51

bilo bi fora sljedeci put vidjeti ljude sa kojima sam bila okruzena cetiri godine.
a, sa druge strane gledista - covjek ne ostane sa svima u kontaktu nego sa par sebi najblizih i tamo si sa njima, a ostalo su vjerojatno one grupice ljude koje su uvijek u skoli postojale. iza skolovanja, svatko prodje na svoju stranu i onda nakon nekoliko godina na toj nekoj obljetnici vidis da vise nemate nista zajednicko i da je sav taj kao neki razgovor, tek toliko da se ne cuje muha u prostoriji. da, ima lijepih uspomena iz skolskih klupa, ali to je bilo tada i tada i ne moze se vratit nazad.
eto, takvo je moje razmisljanje.

Fuga

Post Postao/la Fuga » 15 sij 2013 16:44

Nisam bila nikad, mislim da ni neću.
Najvažnije razlog je taj što nikad dosad nisam imala vremena, nisam bila u gradu, osim toga, ne da mi se masu facka gledati, oni koji su mi ostali pri srcu (uključujući i par profesora) s njima sam kontaktu i popijemo kavu s vremena na vrijeme kad sam doma.
To mi je generalno totalna glupost i nisam fan nikakovih okupljanja ofo ono, još kad vidim tko je organizator takovih okupljanja, sve kaj mi preostane je da se pomolim.
I da, čujem da uvijek negdje pred zoru budu neke drame :D Slično kao i sva lezbijska okupljanja. :D

backspace

Post Postao/la backspace » 15 sij 2013 17:36

Isla sam dosad na svaku brijem. Mi smo to imali prvih godina od mature svake godine, nadobudna legendarna predsjednica razreda :D
Imala sam super razred, super ekipu, super price iz tih vremena, nas 8 glupaca i 2 tipa, zadnji redovi :D, druzili smo se i sami nakon srednje i bez tih obljetnica, tako da je to bilo kao jos jedna zurka s ekipom. Kroz godine smo se razisli, a i mala je popustila s organizacijom tako da sad vec par godina nismo imali. Mislim da vise ne bih isla. S 5-6 sam i ovako u povremenom kontaktu i vidim ih, neke cesce neke rijede. Doduse sve rijede lagano.

Odgovorite