Obljetnice mature / male mature / diplome
- Rock Faerie
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
Re: Obljetnice mature / male mature / diplome
Neću ići jer ne volim gledati u prošlost niti se prisjećati što je bilo, niti želim da me neko žica uslugu zbog mog radnog mjesta
ali ako svi koji već imaju djecu i povedu ih i dopuste mi da ih čuvam dok se oni opijaju razmislila bi.
They share a look in silence and everything is understood
-
Plague
bila sam prošlo ljeto na petoj godišnjici mature. trebali smo organizirati druženje s razrednicom i nekim dragim profesorima, onako kako se to normalno radi, ali na kraju smo se samo našli kavi sat vremena, a i to nam je bilo previše.
mislim da nikog nije briga, ionako smo 4 godine srednje proveli hejtajući se.
generalno ne volim tu vrstu "prisilne" socijalizacije. ako se želim čut ili vidjet s nekim tko mi je drag, dignut ću slušalicu i dogovorit kavu.
generalno ne volim tu vrstu "prisilne" socijalizacije. ako se želim čut ili vidjet s nekim tko mi je drag, dignut ću slušalicu i dogovorit kavu.
- Jadzia Dax
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Mrzim ih, gotovo kao i pireve. Otići ću samo ako budem imala nešto što bi im nabila na nos

bilo bi fora sljedeci put vidjeti ljude sa kojima sam bila okruzena cetiri godine.
a, sa druge strane gledista - covjek ne ostane sa svima u kontaktu nego sa par sebi najblizih i tamo si sa njima, a ostalo su vjerojatno one grupice ljude koje su uvijek u skoli postojale. iza skolovanja, svatko prodje na svoju stranu i onda nakon nekoliko godina na toj nekoj obljetnici vidis da vise nemate nista zajednicko i da je sav taj kao neki razgovor, tek toliko da se ne cuje muha u prostoriji. da, ima lijepih uspomena iz skolskih klupa, ali to je bilo tada i tada i ne moze se vratit nazad.
eto, takvo je moje razmisljanje.
a, sa druge strane gledista - covjek ne ostane sa svima u kontaktu nego sa par sebi najblizih i tamo si sa njima, a ostalo su vjerojatno one grupice ljude koje su uvijek u skoli postojale. iza skolovanja, svatko prodje na svoju stranu i onda nakon nekoliko godina na toj nekoj obljetnici vidis da vise nemate nista zajednicko i da je sav taj kao neki razgovor, tek toliko da se ne cuje muha u prostoriji. da, ima lijepih uspomena iz skolskih klupa, ali to je bilo tada i tada i ne moze se vratit nazad.
eto, takvo je moje razmisljanje.
Nisam bila nikad, mislim da ni neću.
Najvažnije razlog je taj što nikad dosad nisam imala vremena, nisam bila u gradu, osim toga, ne da mi se masu facka gledati, oni koji su mi ostali pri srcu (uključujući i par profesora) s njima sam kontaktu i popijemo kavu s vremena na vrijeme kad sam doma.
To mi je generalno totalna glupost i nisam fan nikakovih okupljanja ofo ono, još kad vidim tko je organizator takovih okupljanja, sve kaj mi preostane je da se pomolim.
I da, čujem da uvijek negdje pred zoru budu neke drame
Slično kao i sva lezbijska okupljanja. 
Najvažnije razlog je taj što nikad dosad nisam imala vremena, nisam bila u gradu, osim toga, ne da mi se masu facka gledati, oni koji su mi ostali pri srcu (uključujući i par profesora) s njima sam kontaktu i popijemo kavu s vremena na vrijeme kad sam doma.
To mi je generalno totalna glupost i nisam fan nikakovih okupljanja ofo ono, još kad vidim tko je organizator takovih okupljanja, sve kaj mi preostane je da se pomolim.
I da, čujem da uvijek negdje pred zoru budu neke drame
-
backspace
Isla sam dosad na svaku brijem. Mi smo to imali prvih godina od mature svake godine, nadobudna legendarna predsjednica razreda
Imala sam super razred, super ekipu, super price iz tih vremena, nas 8 glupaca i 2 tipa, zadnji redovi
, druzili smo se i sami nakon srednje i bez tih obljetnica, tako da je to bilo kao jos jedna zurka s ekipom. Kroz godine smo se razisli, a i mala je popustila s organizacijom tako da sad vec par godina nismo imali. Mislim da vise ne bih isla. S 5-6 sam i ovako u povremenom kontaktu i vidim ih, neke cesce neke rijede. Doduse sve rijede lagano.
Imala sam super razred, super ekipu, super price iz tih vremena, nas 8 glupaca i 2 tipa, zadnji redovi