Pitaj me
- komad kruha
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Re: Pitaj me
sigruno.
da, zaista sam zaboravila pitanje, previše sam se smijela backspace.
zašto ti treba moja potvrda?
da, zaista sam zaboravila pitanje, previše sam se smijela backspace.
zašto ti treba moja potvrda?
kaj te hiče?
- Pi
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Zato što svima treba odobravanje.
Što te rastuži?
Što te rastuži?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
šta se ti smiješ?
ti mene zajebavaš ha curica?
potvrda mi treba za pomest prašinu s poda na nju.
ideš li ikada na bocu pive? ovo ono?
@sul., pa otkud ti tu? rastuže me povodljivi ljudi, mislim oni koji se neće za mnom povest...
ti mene zajebavaš ha curica?
potvrda mi treba za pomest prašinu s poda na nju.
ideš li ikada na bocu pive? ovo ono?
@sul., pa otkud ti tu? rastuže me povodljivi ljudi, mislim oni koji se neće za mnom povest...
- Pi
Well, možda da ih pustiš da se povedu?
Ti mene zezaš? Bocu pive? Pa "bocu" pive mogu reći samo oni koji nikada nisu bili na pivu. Kao ja.
Boca pive i buržujski razgovori ili boca vina i mir?
Ti mene zezaš? Bocu pive? Pa "bocu" pive mogu reći samo oni koji nikada nisu bili na pivu. Kao ja.
Boca pive i buržujski razgovori ili boca vina i mir?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
ti to meni nešto hoćeš poručiti, kul sam ti i to, kakti?
boca piva+buržujski razgovori+boca vina=mir
misliš li ti kao i ja da se ovaj nick komad kruha totalno zaljubio u moj nick backspace?
boca piva+buržujski razgovori+boca vina=mir
misliš li ti kao i ja da se ovaj nick komad kruha totalno zaljubio u moj nick backspace?
- Pi
Ne poručujem ja ništa... Takes two to tango. Irelevantno je sviđa li se njoj tvoj nick, ako se tebi ne sviđa njen. Nda. To je poanta cijele priče.
Što te zaustavi?
Što te zaustavi?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
sviđa? naravno, pa meni se svi sviđaju, ja samo namigujem
napravim frku, a onda crta
što me zaustavi? crveno na semaforu i mama s moje suvozačke strane.
napiši nešto što inače spada u temu UPRAVO SADA (BIH)...?
što me zaustavi? crveno na semaforu i mama s moje suvozačke strane.
napiši nešto što inače spada u temu UPRAVO SADA (BIH)...?
- Pi
...htjela ispraviti pogrešku.
Znaš li prepoznati trenutak koji iznenađujuće okrene situaciju?
Znaš li prepoznati trenutak koji iznenađujuće okrene situaciju?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
nisi ti baš čitala taj topik ha... tema je sexualna sul., da sex, nikakve greške... tjoj.
da.
kakvu grešku bi ispravila?
ne ne
mijenjam pitanje, ajde napiši nešto šta bi napisala u kosor:dijaspora topik?
AAAHAHAHAHAHA HA
da.
kakvu grešku bi ispravila?
ne ne
mijenjam pitanje, ajde napiši nešto šta bi napisala u kosor:dijaspora topik?
AAAHAHAHAHAHA HA
- Pi
Napisala bih ono što mi je odavno profesorica rekla: Ne bacaj riječi u vjetar.
Zapravo, ona mi je rekla ne bacaj biserje pred... no, to mi se čini preoštro. Šteta za nju, nekad je bila tako sretna.
Zašto svi veliki ljudi moraju tako strelovito pasti i ugušiti se u vlastitoj percepciji svijeta?
Edit: Mijenjam pitanje, ne želim čuti koji su pritisci. Previše depresivno.
Napiši nešto što bi napisala u "želim" i spoji ga sa "upravo sada".
Zapravo, ona mi je rekla ne bacaj biserje pred... no, to mi se čini preoštro. Šteta za nju, nekad je bila tako sretna.
Zašto svi veliki ljudi moraju tako strelovito pasti i ugušiti se u vlastitoj percepciji svijeta?
Edit: Mijenjam pitanje, ne želim čuti koji su pritisci. Previše depresivno.
Napiši nešto što bi napisala u "želim" i spoji ga sa "upravo sada".
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
a čuj, pretpostavljam da je strelovitost pada proporcionalna veličini, mislim nije isto padnem li ja sa svojim 148 cm i ti sa svojim 212 cm... ako me kužiš? kao takvu jel? jedino, faktor veličine stopala nisam uračunala jer bi ti bilo teško za popratit, a neću te zamarati.
čik pogodi šta imam za večeru?
čik pogodi šta imam za večeru?
-
backspace
slušaj sul., ne znam uviđaš li, ali povodljiva si, opet, za mnom, i to je ok, samo toliko sam ti htjela reći, a na pitanje prijašnje sam odgovorila i boli me đon što si ga ti izbrisala/promijenila
šta želim... to bih rado odg na nekoj velikoj sjajnoj pozornici s krunom na glavi, vjeruj mi svašta pametnog bi se od mene dalo čut. ne bih nikad rekla da želim mir u svijetu, rekla bih da želim da automehaničari imaju veće plaće, da su profesori na fakultetima manje arogantni umišljeni tudumi, da moja baka ima veću penziju i da mi nikad ne skinu tu krunu s glave. et
i puse svima bi poslala, ponaosob
šta želim... to bih rado odg na nekoj velikoj sjajnoj pozornici s krunom na glavi, vjeruj mi svašta pametnog bi se od mene dalo čut. ne bih nikad rekla da želim mir u svijetu, rekla bih da želim da automehaničari imaju veće plaće, da su profesori na fakultetima manje arogantni umišljeni tudumi, da moja baka ima veću penziju i da mi nikad ne skinu tu krunu s glave. et
i puse svima bi poslala, ponaosob
- Pi
Exactly my point. Ali, odnosilo se na ego, ne na veičinu, iako ti vjerojatno samo o nekim veličinama razmišljaš. Bolje ne imati ego nego ga imati viška, ha? N da. Digresija. Digresija u svakom slučaju, samo što je u ovom slučaju bila derivacija. Iliti moja oklada.
Ne, ipak samo ja razmišljam o veličinama. Glupo.
Što želiš? A da je želja realna?
Edit: Povodljiv je onaj koji nije onaj koji je prvi postao
Ne, ipak samo ja razmišljam o veličinama. Glupo.
Što želiš? A da je želja realna?
Edit: Povodljiv je onaj koji nije onaj koji je prvi postao
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
moje su zelje sve nerealne, ali adj da budem skromna, zelim sutra ujutro burek za dorucak
jel gledas TV?
jel gledas TV?
-
backspace
imaš previše slova na D tu gore u jednoj rečenici, sorry, morala sam primjetiti.
a ovo oko ega i veličine i to nešto, gle sorry once again, moja rečenica se može shvatiti na više načina, kao biblija, i ja ti je mogu protumačiti kroz ego ako želiš, nije mi problem, ali gle, nemoj da dobijem osjećaj da bacam biserje pred... već kako ide ta... jel to iz pjesme neke?
opet me za želje pitaš... hm, nemam realnih želja.
što ti želiš?
i btw, nije da ti nabijam na nos ili nešto, ali na prijašnje pitanje mi nisi odgovorila... a važno mi je. vrlo. zaista. ako ne znaš odg, nije bed, samo reci, pa nemaju svi sve odg ko ja u rukavu.
@winter, draga zimo, slabo ti ja teve gledam, osim ako nije seve, onda dignem nos i bacim pogled ispod obrva.
a ovo oko ega i veličine i to nešto, gle sorry once again, moja rečenica se može shvatiti na više načina, kao biblija, i ja ti je mogu protumačiti kroz ego ako želiš, nije mi problem, ali gle, nemoj da dobijem osjećaj da bacam biserje pred... već kako ide ta... jel to iz pjesme neke?
opet me za želje pitaš... hm, nemam realnih želja.
što ti želiš?
i btw, nije da ti nabijam na nos ili nešto, ali na prijašnje pitanje mi nisi odgovorila... a važno mi je. vrlo. zaista. ako ne znaš odg, nije bed, samo reci, pa nemaju svi sve odg ko ja u rukavu.
@winter, draga zimo, slabo ti ja teve gledam, osim ako nije seve, onda dignem nos i bacim pogled ispod obrva.
- Pi
@winter - rijetko gledam TV.
Ne znam što želim. Možda i ne želim ništa. Možda samo izmišljam da nešto želim i idem za tim samo da imam što željeti. Samo da mi ne bude preugodno predugo, jer onda ne primjetiš da se ne krećeš, a kada je neugodno moraš se kretati. Kada ti je ugodno, ne primjetiš da se ne krećeš naprijed. To je bitno. Željeti nešto samo radi tog kretanja naprijed.
Iako duboko u sebi znaš da je besmisleno jer je cilj svima isti, i neizbježan je. Svi eventualno umremo. Zar je bitno jesi dosegao svoj cilj kada je već odrađen za tebe? To je dokaz da cesta koju slijediš točno do kraja vodi točno - nigdje.
Dovoljno elaborirano sada? Vidiš li dark passingera?
Misliš da se suprotnosti privlače, ili se sličnosti privlače? Ne molekularno kemijski, ni fizikalno kemijski, ni kvantno fizički, mislim na ljudske veze.
Uh, opet zaboravih odgovor na pitanje prvo. Ništa ne večeraš. Ne vjerujem ti ako kažeš išta drugo.
Ne znam što želim. Možda i ne želim ništa. Možda samo izmišljam da nešto želim i idem za tim samo da imam što željeti. Samo da mi ne bude preugodno predugo, jer onda ne primjetiš da se ne krećeš, a kada je neugodno moraš se kretati. Kada ti je ugodno, ne primjetiš da se ne krećeš naprijed. To je bitno. Željeti nešto samo radi tog kretanja naprijed.
Iako duboko u sebi znaš da je besmisleno jer je cilj svima isti, i neizbježan je. Svi eventualno umremo. Zar je bitno jesi dosegao svoj cilj kada je već odrađen za tebe? To je dokaz da cesta koju slijediš točno do kraja vodi točno - nigdje.
Dovoljno elaborirano sada? Vidiš li dark passingera?
Misliš da se suprotnosti privlače, ili se sličnosti privlače? Ne molekularno kemijski, ni fizikalno kemijski, ni kvantno fizički, mislim na ljudske veze.
Uh, opet zaboravih odgovor na pitanje prvo. Ništa ne večeraš. Ne vjerujem ti ako kažeš išta drugo.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
ne, meni bi možda, ali samo možda bilo dovoljno elaborirano da ima više od 300 riječi. ispod ne priznam.
i ovo za večeranje.. hvala na odg, ti totalno nisi in, totalno ne kužiš spiku, jel ti to već netko nekad rekao?
a ovo za suprotnosti, sličnosti... well, prvo da ti velim da nije bio potreban ovaj dodatak nakon upitnika... mislim, zar zaista misliš da bih ti to išla preko kvantne fizike objašnjavati? amaterka si znaš? i predugo.
uglavnom mogućnost da se različitosti privlače je u šumi, sve ostalo mislim da ide u korist sličnosti. i slično.
što negativno misliš o meni? molim, ne više od 5 stvari. hvala.
i ovo za večeranje.. hvala na odg, ti totalno nisi in, totalno ne kužiš spiku, jel ti to već netko nekad rekao?
a ovo za suprotnosti, sličnosti... well, prvo da ti velim da nije bio potreban ovaj dodatak nakon upitnika... mislim, zar zaista misliš da bih ti to išla preko kvantne fizike objašnjavati? amaterka si znaš? i predugo.
uglavnom mogućnost da se različitosti privlače je u šumi, sve ostalo mislim da ide u korist sličnosti. i slično.
što negativno misliš o meni? molim, ne više od 5 stvari. hvala.
- Pi
A-a. Ja više ne pišem postove duže od 300 znakova, kamoli 300 riječi. Bio je neki vjetar u igri, ne znam više.
Pa, prvenstveno mi se ne sviđaju tvoje tjelesne proporcije - ono 177/177 je stvarno too much. Nick zavarava, to mi se isto ne sviđa. Rijetko koristiš smajliće na pravim pozicijama. Sustavno ignoriraš prvo veliko slovo u rečenici. I zaboga, get an avatar. It's free.
Je li pet, ha?
Koliko dugo možemo obje izbjegavati direktan odgovor na pitanje? Tj. pisati nedvosmisleno?
Ja mislim vječno. Ili bar do ban-a.
Pa, prvenstveno mi se ne sviđaju tvoje tjelesne proporcije - ono 177/177 je stvarno too much. Nick zavarava, to mi se isto ne sviđa. Rijetko koristiš smajliće na pravim pozicijama. Sustavno ignoriraš prvo veliko slovo u rečenici. I zaboga, get an avatar. It's free.
Je li pet, ha?
Koliko dugo možemo obje izbjegavati direktan odgovor na pitanje? Tj. pisati nedvosmisleno?
Ja mislim vječno. Ili bar do ban-a.
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
-
backspace
ok, nisam uvredljiva, totalno sam kul, i to, ali ti si stvarno pretjerala s ovim kritikama. pa nismo mi skupa ovce na pašu vodile da se tako razgovaraš sa mnom.
odlazim. samo još jedno pitanje, iz poštovanja, da igra ne umre.
jesi li pročitala sve moje postove jedan po jedan, cijelu noć?
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
ex invalid_user
- Pi
Ne, sigurno nismo skupa bile ni na kakvim pašnjacima, tj. ja nisam, za tebe ne znam.backspace je napisao/la:ok, nisam uvredljiva, totalno sam kul, i to, ali ti si stvarno pretjerala s ovim kritikama. pa nismo mi skupa ovce na pašu vodile da se tako razgovaraš sa mnom.
Nisam pročitala nijedan tvoj post, uključujući i ovaj na koji odgovaram.
Kad smo već na temi, o kojem se pašnjaku radi? Velebitskom?
Whatever makes you happy
Whatever you want
Whatever you want
O forumskom pašnjaku se radi
Jel mi može netko prevesti ovo: "Djevojke tražiju tebe"?
Jel mi može netko prevesti ovo: "Djevojke tražiju tebe"?
- apsurdna
- NullPointerException
http://translate.google.com/#hr|en|djev ... iju%20tebe
ne moze ni gugl
Jebe li tebe, ko i mene, glupa birokracija?
ne moze ni gugl
Jebe li tebe, ko i mene, glupa birokracija?
We can afford all we need, we cannot afford all we want.
Torta je laž.
Torta je laž.
A kod ne?
Zašto nitko ne koristi sve te boje? Baš su kul.
- apsurdna
- NullPointerException
evo rainbow text generator, ne klika mi se stalno sa strane
zadovoljna?
nije ovo pitanje
Volite li hranu iz menze?
zadovoljna?
Volite li hranu iz menze?
We can afford all we need, we cannot afford all we want.
Torta je laž.
Torta je laž.
- ticklebook
- Kontakt:
Pa neke stvari su mi bile fine. Jesam gruman, ali kad nemam vremena/uvjeta ne kompliciram s hranom.
Šta si danas kuhala?
Šta si danas kuhala?
“If my critics saw me walking over the Thames they would say it was because I couldn't swim.” Margaret Thatcher
- Hidden_soul
- Devil in details
Sa Zitom.
Mislis li da bi vise vremena trebala provodit sa roditeljima/roditeljem ili nekim prijateljima?
Mislis li da bi vise vremena trebala provodit sa roditeljima/roditeljem ili nekim prijateljima?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
-
backspace
pa da, treba i te odnose njegovati što više, iako znam da nije lako u današnje vrijeme kad ljudima kronično fali vremena, no, po defaultu bezuvjetna podrška obitelji i kvalitetni najbliži dugogodišnji prijatelji su istinsko bogatstvo. nije klišej, majkemi... ok, je, ali svejedno.
koliko si zadovoljna načinom provođenja svog slobodnog vremena? koristiš li ga najčešće za odmor na kauču i slično, pogotovo ako npr. radiš?
koliko si zadovoljna načinom provođenja svog slobodnog vremena? koristiš li ga najčešće za odmor na kauču i slično, pogotovo ako npr. radiš?
- Hidden_soul
- Devil in details
Najcesce za odmor na kaucu, pucacinu na multiplayeru i skidanje najnovijih filmova sa neta. Filmofil sam ogromni.
Relativno sam zadovoljna, ja sam hedonistica pa mi je ovo gore puno draze od djuskanja u nekom klubu do zore, ali bila bih potpuno zadovoljna da se malo pokrenem i skinem visak kilograma. Hm da.
Postoji li neka stvar radi koje bi ti, po tebi, roditelji uskratili tu bezuvjetnu roditeljsku ljubav/podrsku?
Relativno sam zadovoljna, ja sam hedonistica pa mi je ovo gore puno draze od djuskanja u nekom klubu do zore, ali bila bih potpuno zadovoljna da se malo pokrenem i skinem visak kilograma. Hm da.
Postoji li neka stvar radi koje bi ti, po tebi, roditelji uskratili tu bezuvjetnu roditeljsku ljubav/podrsku?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."