Pitaj me
-
Aven
Re: Pitaj me
Da sve radimo iz sebičnih razloga? Mislim da je 99% točna.
Altruizam je također produkt sebičnosti jer znamo da ćemo se nakon dobrog djela osjećati lijepo.
Postoje li dobra djela koja si učinila za nekoga, a da nitko za to nije (sa)znao?
Altruizam je također produkt sebičnosti jer znamo da ćemo se nakon dobrog djela osjećati lijepo.
Postoje li dobra djela koja si učinila za nekoga, a da nitko za to nije (sa)znao?
da. užasno mi je antipatična ideja da obavještavam o svojim dobrim djelima, ako nitko nije primijetio. vjerujem u karmu 
vjeruješ li ti u karmu?
vjeruješ li ti u karmu?
Desert je visnjica 
logičnija mi je reinkarnacija, ali nedovoljno logički objašnjiva da mogu vjerovati u nju. iako, jako bih htjela
koje je tvoje mišljenje o reinkarnaciji?
koje je tvoje mišljenje o reinkarnaciji?
Desert je visnjica 
-
Aven
Svojevremeno sam u danima studiranja teologije i "filozofskih" promišljanja spojila reinkarnaciju i kršćansko poimanje čistilišta. 2 u 1.
Svakim novim rođenjem i ponovnom šansom za boljim životom se čistimo od onog prethodnog, sve dok u jednom od života ne postignemo najoptimalniji balans između naše dobre i loše strane.
Danas sam agnostik koji nije ni u što siguran.
Kako ti ide kontroliranje tvoje tamnije strane?
Svakim novim rođenjem i ponovnom šansom za boljim životom se čistimo od onog prethodnog, sve dok u jednom od života ne postignemo najoptimalniji balans između naše dobre i loše strane.
Danas sam agnostik koji nije ni u što siguran.
Kako ti ide kontroliranje tvoje tamnije strane?
Zadnja izmjena: Aven, dana/u 27 svi 2013 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
Aven
Ne vjerujem u 'krive ljude'. Svi su pravi u određenom periodu života.
m: Da.
Je l' ti itko od poznatih bio u ludnici?
m: Da.
Je l' ti itko od poznatih bio u ludnici?
znam jednu osobu koja je bila.. ali preko nekoga
bi li ti bilo neugodno priznati da posjećuješ psihologa?
bi li ti bilo neugodno priznati da posjećuješ psihologa?
Desert je visnjica 
-
backspace
Pa ne znam. Moguce da i ne bi 
Jel te vise plasi kbc rebro ili vrapce? I zasto?
Jel te vise plasi kbc rebro ili vrapce? I zasto?
-
Aven
Ne bi. Držim da to ne ulazi u onu kategoriju nekog teškog "priznavanja".
Blah mi je kad se ljude prave strašno stabilnima, a razvidno je da nisu.
b: Rebro me ne plaši, prolazim svaki dan pored njega. : D
Bi li mogla biti s osobom koja je na tabletama i tako (uspješno) kontrolira neki psihički poremećaj?
Blah mi je kad se ljude prave strašno stabilnima, a razvidno je da nisu.
b: Rebro me ne plaši, prolazim svaki dan pored njega. : D
Bi li mogla biti s osobom koja je na tabletama i tako (uspješno) kontrolira neki psihički poremećaj?
-
Aven
Ne. Iz razloga što bih se cijela dala u takve stvari pa bih zapostavila trenutne prioritete.
Al' mislim da ću se bavit jednog dana.
Ideš na ZG Pride?
Al' mislim da ću se bavit jednog dana.
Ideš na ZG Pride?
na moru sam....
ides ti i gdje?
ides ti i gdje?
-
Aven
Ne planiram. Još.
Misliš li da je ograničavanje na lezbijke/biskeksualke kao ciljnu skupinu koja bi nam mogla uzvratiti osjećaje nekako...prisiljeno?
Misliš li da je ograničavanje na lezbijke/biskeksualke kao ciljnu skupinu koja bi nam mogla uzvratiti osjećaje nekako...prisiljeno?
-
backspace
Ne razmem pitanje.
Ogranicavanje u odnosu da i njih i decke i sve uvazavas kao emotivno sposobne?
Ogranicavanje u odnosu da i njih i decke i sve uvazavas kao emotivno sposobne?
-
Aven
Nema veze s muškarcima. Ograničavanje u smislu da se možda 'ljubav našeg života' po nekim karakteristikama koje bi se najviše stapale s našima + fizička privlačnost, nalazi u populaciji heteroseksualnih žena.
-
backspace
Jel to neka imagine me and you brija? Ili me samo zbunjujes iz svoje ohole zabave?
-
Aven
Nemam pojma.
Al' mi se isto tako kretanje u homo miljeu u potrazi za 'srodnom dušom' čini otužnim samo zato jer je ta ženčad dostupna po seksualnoj orijentaciji. To je jedan jedini ubogi kriterij.
Banalnije, kao da sam prisiljena ići u one auto salone za čije aute imam para, a želim nešto sasvim drugo. Okretati glavu na drugu stranu čim primijetim(o) da je neka žena strejt, a svidi nam se...čini mi se kao teži oblik potiskivanja i posljedično frustracije.
'Zadovoljavanje dostupnim' bi bila odgovarajuća sintagma. *forever.alone*
Palačinke s čime?
Palačinke s čime?
-
backspace
Nutela.
Ja ne zatvaram oci ni hormone pred strejt zenama. I bila sam ti cak na nekoliko vjencanja, ono, setala se po crkvi gore dolje ko sivonja i blejala u mladenke, nista...
zezam se. Valjda 
Zasto zene usporedujes s autima? Ko kakav krkan

Ma jel si se ti to zaljubila u neku... normalnu zenu?
Ja ne zatvaram oci ni hormone pred strejt zenama. I bila sam ti cak na nekoliko vjencanja, ono, setala se po crkvi gore dolje ko sivonja i blejala u mladenke, nista...
Zasto zene usporedujes s autima? Ko kakav krkan
Ma jel si se ti to zaljubila u neku... normalnu zenu?
-
Aven
Zato jer sam seljoberka. To je ženska verzija krkana.
Nije u redu da me to pred svima pitaš.
Ima li neka žena iz cro javnog života s kojom bi se mogla zamisliti pred oltarom?
Nije u redu da me to pred svima pitaš.
Ima li neka žena iz cro javnog života s kojom bi se mogla zamisliti pred oltarom?
Ma kak to misliš da ti ljubav života može bit strejt. Ako ima sve ono što si nabrojala plus fizičku privlačnost, onda nije strejt. Osim ako je to sve samo s tvoje strane, onda nije ljubav tvog života, nego neuzvraćena i wishful thinking. It needs to go both ways in order to work, kaj trkeljaš.

Ne mogu se ni sa kim zamislit pred oltarom, a kamoli ove posvuduše.
Možeš se ti zamislit s nekim svjetskim celebrityjem pred oltarom?
Ne mogu se ni sa kim zamislit pred oltarom, a kamoli ove posvuduše.
Možeš se ti zamislit s nekim svjetskim celebrityjem pred oltarom?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Aven
To sve o čemu pričaš su tehničke stvari i nemaju veze s emocijama. Zapravo, samo je jedna tehnička stvar kriterij, a to je seksualna orijentacija.
I sad u tom mini uzorku moram birati sebi curu SAMO zato jer mi je to dostupnije. A možda u onom drugom imam nekoga tko mi po milijun drugih karakteristika više paše. Dogodilo mi se da mi je str8 cura rekla da imam sve karakteristike njene srodne duše, al' jebiga, ne može preko tijela. Uostalom, načelno ne vjerujem u te tri varijacije seksualnosti i trpanju u njih. Mislim da su determinirane s milijun varijabli i da bismo mogli pričati o zdravoj seksualnosti (i izboru) tek kad bismo svi odmalena bili odgajani da je svaki oblik ljubavi ispravan. Ovako...u ničiju orijentaciju ne vjerujem.
Ali vjerujem da svatko ima pravo biti sa svakim.
Ne mogu se više zamisliti ni s kim poznatim.
Dakle, ako sam dobro shvatila, ljubav života gay osobe može biti samo druga gay osoba zato jer su obje...gay?

I sad u tom mini uzorku moram birati sebi curu SAMO zato jer mi je to dostupnije. A možda u onom drugom imam nekoga tko mi po milijun drugih karakteristika više paše. Dogodilo mi se da mi je str8 cura rekla da imam sve karakteristike njene srodne duše, al' jebiga, ne može preko tijela. Uostalom, načelno ne vjerujem u te tri varijacije seksualnosti i trpanju u njih. Mislim da su determinirane s milijun varijabli i da bismo mogli pričati o zdravoj seksualnosti (i izboru) tek kad bismo svi odmalena bili odgajani da je svaki oblik ljubavi ispravan. Ovako...u ničiju orijentaciju ne vjerujem.
Ne mogu se više zamisliti ni s kim poznatim.
Dakle, ako sam dobro shvatila, ljubav života gay osobe može biti samo druga gay osoba zato jer su obje...gay?
aven - zašto onda stati na seksualnoj orijentaciji kao prepreci pravoj ljubavi? tu je spol, dob, mjesto gdje osoba živi, odgoj, obrazovanje, stavovi.. sve te stvari će ti eliminirati hrpu ljudi.
ne mogu se zamisliti pred oltarom ni sa kim
zanima li te povijest?
ne mogu se zamisliti pred oltarom ni sa kim
zanima li te povijest?
Desert je visnjica 
Da, ali neće ti ta osoba biti ljubav tvog života jer je gay, nego će biti gay jer si i ti gay, a ona je ljubav tvog života.Aven je napisao/la: Dakle, ako sam dobro shvatila, ljubav života gay osobe može biti samo druga gay osoba zato jer su obje...gay?![]()
Ima li ovo i kome drugome smisla?
------
Ne zanima me pretjerano povijest.
Koliko se snalaziš na zemljopisnoj karti?
Ima smisla, to sam i ja htjela reć, al sam glupa. 
Dobro se snalazim na karti.
Pamtiš li zastave raznih zemalja?
Dobro se snalazim na karti.
Pamtiš li zastave raznih zemalja?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck