šta ima?
Pitaj me
Re: Pitaj me
nema ništa, glupi me mob probudio pa nisam mogla spavat : ))) :*
kad idemo u N?
kad idemo u N?
...život je lijep... (:
ma kakva privatnost..necemo glumit kad itak znas da se sve sazna i u momentu obidje zemaljsku kuglu..
Ja sam vrhunski..
Jel isteklo moje vrijeme?
Ja sam vrhunski..
Jel isteklo moje vrijeme?
ko da nama treba poziv, doci cemo same 
i N jel nas misliš zvat?
i N jel nas misliš zvat?
...život je lijep... (:
ak tudje zene mogu dolazit..bome mogu i moje 
Spavat cemo u istom krevetu..to vam je jasno..
A tko ce u sredinu?
Spavat cemo u istom krevetu..to vam je jasno..
A tko ce u sredinu?
naravno, jos bolje. samo cemo se ja i N-uška raširit ;P
šta ćeš radit na plaži? ;P
šta ćeš radit na plaži? ;P
...život je lijep... (:
a hladno ti je dole..
I imat ces pijeska u vagini..
Jel smijem tu govorit vagina?
I imat ces pijeska u vagini..
Jel smijem tu govorit vagina?
kad si zadnji put nekome usrala dan?
...život je lijep... (:
-
backspace
Ne znam, pamtim samo sretne dane kao 
Kak je bilo jucer na inmusicu, arctic monkeys?
Kak je bilo jucer na inmusicu, arctic monkeys?
Savršeno.
Divni su i volim ih.
Kako je na godišnjem, radni narode?
Kako je na godišnjem, radni narode?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
backspace
Onako... Nelose, ma moras probati 
Jesu ti tenisice/cipele blatnjave od sinoc?
Jesu ti tenisice/cipele blatnjave od sinoc?
Jesu. Morala sam se izuti izvan stana da takva ne ulazim unutra. A i traperice su mi blatnjave, skoro pa do koljena na nekim mjestima, morala sam ih stavit prat maloprije. :rokenrol: 
Hoće i danas biti kiše?
Hoće i danas biti kiše?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
Ja bih samo da bude suho, ponestaje mi deterdženta za tamnu odjeću i traperice.
Jesu i tebi one reklame za Perwoll kad ga ženska nosi sa sobom kud god ide glupe and/or smiješne?
Jesu i tebi one reklame za Perwoll kad ga ženska nosi sa sobom kud god ide glupe and/or smiješne?
Inače ne, imam samo taj za tamno rublje i jeans. 
Koliko reklame utječu na tebe?
Koliko reklame utječu na tebe?
Nisam.
Kod mene su svi pokušaji nagovaranja ili sugestije kontraproduktivni. 
Skužiš li kad te netko pokušava suptilno izmanipulirati?
Skužiš li kad te netko pokušava suptilno izmanipulirati?
Ovisi o kome i o čemu se radi. Nekad im pustim jer mi bude zabavno ili se radi o nečemu što ionako želim. Otherwise im kažem da se prestanu trudit. 
Znaš li ti manipulirati?
Znaš li ti manipulirati?
-
Aven
Znam i mogu, ali sama ta spoznaja da imam prilično jake predizpozicije za takvo što čini mi manipulaciju prilično gadljivom.
Kad je manipulacija opravdana?
Kad je manipulacija opravdana?
Kad imaš posla s nerazumnim ljudima.
Mislim da za takvo nešto moraš imat jako dobar etički kompas, da ne bi bilo sranja. 
Jel ovo doba prekasno za doručak, prerano za ručak?
Jel ovo doba prekasno za doručak, prerano za ručak?
-
Aven
Taman za doručak.
Evo jedno od pitanja koje stoje ispred mene u skrpiti - da li brak rađa ljubav ili ljubav rađa brak?
U daljenjem tekstu piše o dogovorenim brakovima (Indija) u kojima su se neki parovi kroz međusobno poštovanje i zavoljeli.
Nasuprot zapadnjačkom "slobodnom izboru" kod kojeg se brakovi sve više raspadaju.
Evo jedno od pitanja koje stoje ispred mene u skrpiti - da li brak rađa ljubav ili ljubav rađa brak?
U daljenjem tekstu piše o dogovorenim brakovima (Indija) u kojima su se neki parovi kroz međusobno poštovanje i zavoljeli.
Nasuprot zapadnjačkom "slobodnom izboru" kod kojeg se brakovi sve više raspadaju.