Vjerujes li u pozitivnu i negativnu energiju i kako si to objasnjavas?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Evolucija funkcionira na nacin da se grcevito drzi onoga sto je korisno i sto tjera naprijed, a rjesava se hladnokrvno svakog nepotrebnog viska. Teorija da bi ostavila bilo koji dio mozga samo kao nekakvo tkivo koje pokoja baba vracara s vremena na vrijeme aktivira je meni..neuvjerljiva. 
Desert je visnjica 
-
Aven
Vjerujem. Ne objašnjavam si. Oslanjam se na osjećaj koji mi stvara prisutnost druge osobe.
Slažeš li se s Mirjanom Krizmanić koja kaže da u Hrvatskoj većina psihijatara nema pojma o psihologiji niti razgovoru s klijentima, već samo lupa dijagnoze i propisuje lijekove?
p.s. "Hipotezica" je jako daleko od teorije.
Slažeš li se s Mirjanom Krizmanić koja kaže da u Hrvatskoj većina psihijatara nema pojma o psihologiji niti razgovoru s klijentima, već samo lupa dijagnoze i propisuje lijekove?
p.s. "Hipotezica" je jako daleko od teorije.
Isusek kaj se ovo pretvorilo u psihoterapiju od kad me nema? 
Ajmo dva prsta u zrak,tko se zadnje seksao
Ajmo dva prsta u zrak,tko se zadnje seksao
Mislim da opcenito u psihijatriji ima jos puuuno mjesta za napredak i da je trenutna situacija jako losa.
Ajde nesto veselije.. Kakvu kapu nosis po zimi?
Zadnja izmjena: megan, dana/u 30 lip 2013 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Desert je visnjica 
- rollthedice
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
sigurno ti kad si tako sritna.
jel se animatorice dobro igraju mame i mame?
jel se animatorice dobro igraju mame i mame?
"ima raznih vrsta ludila i neka su od njih pravo uzivanje."-C.Bukowski
hahaha,dobre su,al ih je tesko polovit..tak da nisam sigurna cega se najbolje igraju..
Imas kakav dobar prijedlog?
Imas kakav dobar prijedlog?
Stvarno nebi znala
Sta si danas pametno napravila?
Sta si danas pametno napravila?
-
Aven
Bijeli čaj je poznat kao posebna vrsta zelenog čaja. Proizvodi se od pupoljaka i najmlađih listova biljke Camellie Sinensis.
Smatra se nefermentiranim čajem zbog toga što se samo 2 posto fermentira i to se događa uglavnom za vrijeme sušenja koji zbog minimalne obrade i uzimanja samo najmlađih listića zadržava više polifenola katehina (koji se nalazi u svježim listovima biljke) nego zeleni čaj. Bijeli čaj je stoga bogatiji antioksidansima koji pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala, a sadržava 25 posto manje kofeina od zelenog čaja. On prosječno sadrži 15 mg kofeina, a uspoređujući ga s crnim koji ima 40mg kofeina pogodan je za ljude svih uzrasta. Pije se preventivno jer jača imunološki sustav. *podrobnije*
Nisam slavila. Nisam to uopće doživjela.
Ti?
Smatra se nefermentiranim čajem zbog toga što se samo 2 posto fermentira i to se događa uglavnom za vrijeme sušenja koji zbog minimalne obrade i uzimanja samo najmlađih listića zadržava više polifenola katehina (koji se nalazi u svježim listovima biljke) nego zeleni čaj. Bijeli čaj je stoga bogatiji antioksidansima koji pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala, a sadržava 25 posto manje kofeina od zelenog čaja. On prosječno sadrži 15 mg kofeina, a uspoređujući ga s crnim koji ima 40mg kofeina pogodan je za ljude svih uzrasta. Pije se preventivno jer jača imunološki sustav. *podrobnije*
Nisam slavila. Nisam to uopće doživjela.
Ti?
Zahvaljujem
Nisam ni ja slavila, plakala sam nad kemijom.. Zasto te rastuzuje sto nisi dozivjela?
Zanima li te nutricionizam?
Desert je visnjica 
-
Aven
A ono, to je velika stvar nakon svih ovih godina ispunjavanja kojekakvih uvjeta. I guess.
Zanima.
Zašto LOL?
I zašto mi postavljaš po dva pitanja?
Zanima.
Zašto LOL?
I zašto mi postavljaš po dva pitanja?
LOL - jer nisam ocekivala tako opsiran odgovor. Zapravo, od tebe mozda i jesam ocekivala, ali nisam trazila
zanimalo me samo ima li to veze s mlijekom 
2 pitanja sam postavila jer me zanimalo zasto si bila tuzna zbog ne-slavlja, a zelim biti fer prema ostalima za slucaj da te netko preduhitri
Volis eksperimantirati s hranom?
2 pitanja sam postavila jer me zanimalo zasto si bila tuzna zbog ne-slavlja, a zelim biti fer prema ostalima za slucaj da te netko preduhitri
Volis eksperimantirati s hranom?
Desert je visnjica 
Hmm, tesko pitanje.. Zbog zanimljive hrane da, ali mrzim kad me netko posluzuje pa mislim da je odgovor ne.
Koliko znas o vinima?
Koliko znas o vinima?
Desert je visnjica 
Ne previše, znam odabrati one koji mi pašu, a to su najčešće slatka. 
Što misliš o ocjenjivanju tuđeg izgleda, recimo netko te zamoli da ocijeniš frendicu, curu i sl...bi to napravila, kao iz fore, ili je fora bedasta?
Što misliš o ocjenjivanju tuđeg izgleda, recimo netko te zamoli da ocijeniš frendicu, curu i sl...bi to napravila, kao iz fore, ili je fora bedasta?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Hahah, mislis kao ocjenom bas? To mi je malo suhoparno, nuzno je opsirno objasnjenje..
Ne shvacam bas pitanje, pa normalno je komentirati tudji izgled i da me prijateljica pita kako mi se svidja netko fizicki, detaljno bih joj odgovorila. Ako me bas pita netko koga slabo znam, vjerojatno ne bih htjela o tome s tom osobom razgovarati.
da samo dodam, potpuno je nebitno.. Ako se pitalo za onaj LOL povrh ovog izanaliziranog, to je zato sto je Svastara iznad Gastro
Koliko obracas paznju na izgled svojih prijatelja?
da samo dodam, potpuno je nebitno.. Ako se pitalo za onaj LOL povrh ovog izanaliziranog, to je zato sto je Svastara iznad Gastro
Koliko obracas paznju na izgled svojih prijatelja?
Desert je visnjica 
-
Aven
Obratim kad mi izgledaju drugačije nego uobičajeno - frizura, šminka, odjeća i tak.
Bi li rekla da dobar styling "uzdigne" osobu prosječnog izgleda?
Bi li rekla da dobar styling "uzdigne" osobu prosječnog izgleda?
-
Aven
To je uobičajeno kod svih, samo što neki bolje skrivaju.
Ono što me smeta je kad netko stalno nariče zbog nečeg, a ne vidim da se trudi to promijeniti.
Isto me smeta i kad detektiram kod sebe.
Što bi fizički mijenjala na sebi?
Ostalo mi je još poneko pitanje u vezi onih BIID ljudi od jučer.
Ono što me smeta je kad netko stalno nariče zbog nečeg, a ne vidim da se trudi to promijeniti.
Isto me smeta i kad detektiram kod sebe.
Što bi fizički mijenjala na sebi?
Ostalo mi je još poneko pitanje u vezi onih BIID ljudi od jučer.
Da mogu mijenjati pucketanjem prstima, dosta toga.. Ovako ne previse
Ha? Sto je ostalo?
Da ti netko da novce i kartu do najboljeg plasticnog kirurga na svijetu, bi li nesto operirala?
Ha? Sto je ostalo?
Da ti netko da novce i kartu do najboljeg plasticnog kirurga na svijetu, bi li nesto operirala?
Desert je visnjica 
-
Aven
Ništa. Raspodijelila bih te novce za najboljeg fitness trenera i nutricionista.
Isto pitanje?
megan pitanje: Koliko bi si uzela vremena da im "promijeniš mozak" i ukoliko u tome ne bi uspjela za, recimo, 5 godina...bi li i dalje branila operaciju premda po svim psihološkim testovima pokazuju da su normalni/funkcionalni i uz svjesnost o tome da će zbog tvoje odluke biti trajno nesretni?
Isto pitanje?
megan pitanje: Koliko bi si uzela vremena da im "promijeniš mozak" i ukoliko u tome ne bi uspjela za, recimo, 5 godina...bi li i dalje branila operaciju premda po svim psihološkim testovima pokazuju da su normalni/funkcionalni i uz svjesnost o tome da će zbog tvoje odluke biti trajno nesretni?
Pih, ne moze tako
novce dobijes samo ako odes na operaciju.. To se ovaj najbolji na svijetu malo reklamira..
Ja bih prihvatila ponudu
daklem.. Ne bih niti u tom slucaju dozvolila operaciju, jer mi nista ne bi moglo garantirati da nakon sto se rijese malog prsta, nece odjednom zakljuciti da im se i kaziprst nekako otudjio.. Pa na kraju od njih ostane samo jedna sretna glava
Jedini slucaj u kojem bih eventualno odobrila operaciju bi bio kad bi postojala opravdana bojazan da bi ta osoba sama mogla krenuti poduzimati neke mjere kojima bi si mogla ugroziti zivot. Medjutim, u tom slucaju se ta osoba ne bi mogla smatrati ubrojivom, tako da bih je mozda radije smjestila negdje. :/ ali sad napamet pricam, ne znam nista o tome
Koliko vremena po danu posvecujes svom zdravlju?
Ja bih prihvatila ponudu
daklem.. Ne bih niti u tom slucaju dozvolila operaciju, jer mi nista ne bi moglo garantirati da nakon sto se rijese malog prsta, nece odjednom zakljuciti da im se i kaziprst nekako otudjio.. Pa na kraju od njih ostane samo jedna sretna glava
Jedini slucaj u kojem bih eventualno odobrila operaciju bi bio kad bi postojala opravdana bojazan da bi ta osoba sama mogla krenuti poduzimati neke mjere kojima bi si mogla ugroziti zivot. Medjutim, u tom slucaju se ta osoba ne bi mogla smatrati ubrojivom, tako da bih je mozda radije smjestila negdje. :/ ali sad napamet pricam, ne znam nista o tome
Koliko vremena po danu posvecujes svom zdravlju?
Desert je visnjica 
-
Aven
Kako koji dan. Jučer sam trovala malkoc tijelo, danas ga pročišćujem i vježbat ću popodne. Balansiram.
Ti?
Nakon nekoliko godina proučavanja bi se moglo doći do sigurnog zaključka o stanju pacijenta, a u konačnici tu su ugovor i potpis.
Dakle, kad bi svi parametri mjereni u relevantnom vremenskom periodu bili zadovoljavajući, neodobrenje liječnika bi, IMO, služilo samo tome da sa sebe spere grižnju savjesti. Doduše, ja bih ju imala daleko više da znam kako je taj čovjek zbog moje odluke nesretan.
Valja još napomenuti da na takvim problemima radi tim stručnjaka i odluka ne ovisi o jednoj osobi. Ovo je čisto malo intuitivne igre sa zanimljivim primjerom.
Ti?
Nakon nekoliko godina proučavanja bi se moglo doći do sigurnog zaključka o stanju pacijenta, a u konačnici tu su ugovor i potpis.
Dakle, kad bi svi parametri mjereni u relevantnom vremenskom periodu bili zadovoljavajući, neodobrenje liječnika bi, IMO, služilo samo tome da sa sebe spere grižnju savjesti. Doduše, ja bih ju imala daleko više da znam kako je taj čovjek zbog moje odluke nesretan.
Slabo se bavim svojim zdravljem.. Samo hodam i pazim da bas ne jedem neke grozote.
ovu odgovornost koju spominjes, koje se rjesava potpisima, nisam uzela u obzir, a i ne znam koliko bi to utjecalo na moje misljenje.. Cisto dok god bih vjerovala da se toj osobi moze pomoci, ne bih pristajala na ireverzibilna polu rjesenja.
Je li kuna po MB puno?
ovu odgovornost koju spominjes, koje se rjesava potpisima, nisam uzela u obzir, a i ne znam koliko bi to utjecalo na moje misljenje.. Cisto dok god bih vjerovala da se toj osobi moze pomoci, ne bih pristajala na ireverzibilna polu rjesenja.
Je li kuna po MB puno?
Desert je visnjica 
MB kao megabajt? Je, puno je.
Jel bi ti više bilo sexy da te djevojka uhvati za struk i povuče k sebi il' da ti isto uradiš njoj?
Jel bi ti više bilo sexy da te djevojka uhvati za struk i povuče k sebi il' da ti isto uradiš njoj?
-
Aven
Prvo. Jednom me je jedna malička povukla za remen k sebi i to mi je bilo super.
Jesi li sama sebi sexy?
Jesi li sama sebi sexy?
Na dane. Ljeti češće, trenutno ne baš.
Prednji ili stražnji dio vrata?
Prednji ili stražnji dio vrata?