Pitaj me
Re: Pitaj me
vooode, vooode, i malo orandjade, malo limunade : ) da sam blize dosla bi te tjesiti ;D
kad ideš na remo?
kad ideš na remo?
...život je lijep... (:
ne znam šta bi ti rekla, kažu tako... : )
hoće bit neki spektakl za 30.?
hoće bit neki spektakl za 30.?
...život je lijep... (:
vjerujem da hoće 
jesi li kao mala htjela imati puno djece samo zato da bi mogla iskoristiti sva svoja najdraža imena?
jesi li kao mala htjela imati puno djece samo zato da bi mogla iskoristiti sva svoja najdraža imena?
Desert je visnjica 
uf... tko bi izbrojao sve ribice! 
ali ajmo računat od kad živim solo - tri
želiš li kućnog ljubimca, zašto i kojeg?
ali ajmo računat od kad živim solo - tri
želiš li kućnog ljubimca, zašto i kojeg?
ne želim.. previše mi je to rada, a i ne želim se vezati za životinju 
po čemu su životinje bolje od ljudi?
po čemu su životinje bolje od ljudi?
Desert je visnjica 
generalno za sve životinje.. a što se tiče ljudi, pa želim se u konačnici za nekoga vezati
čemu se najviše veseliš u ned?
čemu se najviše veseliš u ned?
Desert je visnjica 
"svojim" ljudima i činjenicom da ću prvi put uspijet ih imati sve u tom danu 
jesi ikad doživjela KLIK s nekim na prvu da si odmah mogla mislit da je "tvoj" čovjek?
jesi ikad doživjela KLIK s nekim na prvu da si odmah mogla mislit da je "tvoj" čovjek?
jesam, no u tom periodu nisam još znala što znači imati "svoje" ljude (a i mislim da to nisu bili LJUDI)
misliš da je moguće nešto tako (za klik)? tj. da li bi riskirala i nekome koga praktički ne znaš, rekla neke stvari?
misliš da je moguće nešto tako (za klik)? tj. da li bi riskirala i nekome koga praktički ne znaš, rekla neke stvari?
nisam, dapače, to mi se dogodilo jednom prije osam godina
jel misliš da te iskustva kroz život čine opreznijim i zatvorenijim?
jel misliš da te iskustva kroz život čine opreznijim i zatvorenijim?
mislim da je individualno. da te mogu otvoriti i zatvoriti 
zbog čega bi se htjela vratiti u teen godine?
zbog čega bi se htjela vratiti u teen godine?
Desert je visnjica 
uf... zbog čega ne!? 
ali nisam baš ziher da bi se htjela vratiti, jer mislim da sve što sam prošla i što se dogodilo me učinilo ovakvom danas, a mislim da mi niš ne fali dapače, ima i par kg viška
misliš li da ljudi koji pate za prošlosti nisu "izgrađene" osobe?
ali nisam baš ziher da bi se htjela vratiti, jer mislim da sve što sam prošla i što se dogodilo me učinilo ovakvom danas, a mislim da mi niš ne fali dapače, ima i par kg viška
misliš li da ljudi koji pate za prošlosti nisu "izgrađene" osobe?
ne mislim da su nužno neizgrađene.
da možeš, bi li mijenjala neke odluke koje si donosila tokom života? i ako da, bi li puno mijenjala?
da možeš, bi li mijenjala neke odluke koje si donosila tokom života? i ako da, bi li puno mijenjala?
Desert je visnjica 
pa sigurno bi, ali ne bi puno... zapravo bi jedino promijenila svoje shvaćanje nekih događaja i ljudi
ti?
ti?
ne bih ništa mijenjala. iz dva razloga - iz svake pogreške sam nešto naučila + nisam sigurna da bi promjena definitivno donijela nešto dobro

riskiraš li često? voliš li riskirati?
riskiraš li često? voliš li riskirati?
Desert je visnjica