Pomislis kad na lily allen?
Pitaj me
-
backspace
Re: Pitaj me
Na redovnoj bazi nikakvim, na neredovnoj svasta. Za vikend sam bila na cagici. Planinorenje nekad. Bajk upraznjavam. Hodam po gurtnama, dok setam jarkasom ponekad upadam ekipi koji imaju razvuceno uze i pravim se vazna
-
Aven
"Planinorenje". Dobra je to kombinacija.
Ne. Zaobišla me ona.
Zadnja pjesma koja ti je ostala duže u uhu?
Ne. Zaobišla me ona.
Zadnja pjesma koja ti je ostala duže u uhu?
-
backspace
Zadnja? Hm...
Nije meniiii nikad dostaaa ovog suncaaa ovog tilaaa...
Koliko si vode popila dosad danas?
Nije meniiii nikad dostaaa ovog suncaaa ovog tilaaa...
Koliko si vode popila dosad danas?
Yep, ponekad.
Vjeruješ u 'biološki sat' kod žena?..i ak da, kak se to kod tebe pokazuje?
Vjeruješ u 'biološki sat' kod žena?..i ak da, kak se to kod tebe pokazuje?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
backspace
Ne mms jer je precijenjen, ali znam poslat fotke putem vibera, fejsa ili tak nekog medija
Si naga ili nagla od ove vrucine?
Nekima se dogada nekima ne. Svoj potiskujem
Si naga ili nagla od ove vrucine?
Nekima se dogada nekima ne. Svoj potiskujem
Nagla def. ne, prije usporena.. :)Naga ponekad kad spavam..
Slijedeća destinacija je..?
Slijedeća destinacija je..?
Hansel
Hansel
Negdje na moru
Kojim stilom plivas?
Kojim stilom plivas?
Zadnja izmjena: plavo, dana/u 29 srp 2013 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bas
Kakav balkon imas?
Kakav balkon imas?
Hodnik, totalno vulgaran..

Da sudjeluješ na nekom speed date-u, koja tri pitanja bi prva postavila nepoznatoj osobi?
Da sudjeluješ na nekom speed date-u, koja tri pitanja bi prva postavila nepoznatoj osobi?
Hansel
Hansel
-
backspace
Meni se cini da je kod tebe daleko najvulgarniji balkon.
Pitala bi ju kako funkcionira na +40, jel voli ribizle i, naravno, jel joj se svidam i zasto ne?
Jesi slozila kad par tisuca puzzli?
Pitala bi ju kako funkcionira na +40, jel voli ribizle i, naravno, jel joj se svidam i zasto ne?
Jesi slozila kad par tisuca puzzli?
-
backspace
Nisam. Nesto jesam petljala s tim izradama, ali nisam u tome dobra. To je ko rukopis, ne znas zasto je tvoj ruzan, a od milice nije, pa to pripises jednom od svjetskih cuda 
Si probala kad ispec nes na uzavrelom asfaltu i ako ne, bi probala danas s jajem?
Si probala kad ispec nes na uzavrelom asfaltu i ako ne, bi probala danas s jajem?
-
Aven
S kojim priborom (bojice, flomasteri, tempere, plastelin, kolaž...) ti je bilo najmilije slikati/raditi na likovnom i kako je učiteljica komentirala tvoje umjetničko izražavanje?
-
backspace
Tempere rekla bih. Avangardna su mi bila djela 
Bi slikala neku sexy curu sa temperama ili vodenim bojama?
Bi slikala neku sexy curu sa temperama ili vodenim bojama?
-
Aven
Bi. S oboje.
Bi dala da tebi ta sexy cura radi body painting i koji motiv bi izabrala?
Bi dala da tebi ta sexy cura radi body painting i koji motiv bi izabrala?
-
backspace
Mislim da ne bih bas dala. Osim ako se te boje laganim tusiranjem mogu skinut. Ma ko ga sljivi, dala bi joj, nek se igra
motiv africke kokosi.
Wet look, zasto nekima taj look jako dobro pase i nije li grijeh sto nisu uvijek mokri ti ljudi?
Wet look, zasto nekima taj look jako dobro pase i nije li grijeh sto nisu uvijek mokri ti ljudi?
Ne znam na koje ljude misliš, ja baš i ne viđam sexy pokisle ljude po ulici (a baš sam maloprije i sama bila među njima) 
Što ti je sexy?
Što ti je sexy?
Hansel
Hansel
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
mozak.
kako reagiras kad ti cura kaze da si seksi/pičec/zgodna/lijepa i ide te fotkati iz nekih kutova?
kako reagiras kad ti cura kaze da si seksi/pičec/zgodna/lijepa i ide te fotkati iz nekih kutova?
ex invalid_user
- gigiONlajna
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Mrzim.
Kako se osjećaš kad moraš prijateljičine gledati slike s krštenja, vjenčanja itd?
Kako se osjećaš kad moraš prijateljičine gledati slike s krštenja, vjenčanja itd?
GigiOnTrajna 
S putovanja obično volim gledati, s tih ceremonijalnih stvari ne previše al ono, ak je osobi stalo, pogledat ću. 
Koliko si slobodnih svjetonazora kad je pitanju sex (u odnosu na sebe)?
Koliko si slobodnih svjetonazora kad je pitanju sex (u odnosu na sebe)?
Hansel
Hansel
- gigiONlajna
Ne razumijem posve pitanje...koliko sam slobodna (sama u sebi) da stupim brzo u sexualni odnos s novom osobom ili koliko sam slobodna probati nešto novo ili koliko sam slobodna u sexu pa da jasno kažem što mi paše i ne paše ili koliko sam slobodna da jasno pokažem svoje slabosti?
GigiOnTrajna 
Pa iskreno sve to
al zapravo ciljala sam na nekakav ''slobodan'' prisup u smislu ONS, friends with benefits, odvajanja sexa od emocija i sl. stvari..dal si ok s tim, bi mogla prakticirati takve stvari i to, il si malo veća konzerva kad je seks i osobna praksa u pitanju? 
Hansel
Hansel
-
Aven
Sve navedeno podržavam, ali osobno mislim da nisam sposobna duže vrijeme gurati ništa od toga (osim ONS-a, naravno
).
Jesu li se tvoje moralne vrijednosti promijenile u tom smislu?
Jesu li se tvoje moralne vrijednosti promijenile u tom smislu?
-
backspace
Ne bas. Moje moralne vrijednosti ne pocivaju na tim sex/kakvimgod preferencijama, vec na onome kako ih zivis. U odnosu na druge i na sebe.
How many secrets can you keep? U smislu, koliko siris informacije koje imas o drugima? To je dosta interesantno pitanje za gej svijet jer ispadne cesto da ljudi koji se cak uopce ne poznaju znaju price jedni o drugima. Pozitivne/negativne/bitne/nebitne/svakojako. Presexy jedna pojava
How many secrets can you keep? U smislu, koliko siris informacije koje imas o drugima? To je dosta interesantno pitanje za gej svijet jer ispadne cesto da ljudi koji se cak uopce ne poznaju znaju price jedni o drugima. Pozitivne/negativne/bitne/nebitne/svakojako. Presexy jedna pojava
- gigiONlajna
Čuvam tajne. Ponekad smatram tajnama i ono što realno nije (nakon iskustav s frendicom koju je jako naljutilo to što sam rekla zajedničkoj poznanici da sad radi u Konzumu...sad mi puno više toga spada u tajne).
S druge strane...jako sam zaboravljiva pa i zaboravim izrečenu tajnu (što naravno me zna dovodi u neugodne situacije jer bih se trebala sjetit nečeg intimnog, a da me ubiješ ja sam to sakrila i od same sebe). Il mi se jednom desilo da sam zaboravila da je nešto tajna a nisam zaboravial izrečeno (plus sam to ocijenila benignom informacijom).....tak da je to sve pojačalo moju "paranoju".
Voliš pričati o sexu?
S druge strane...jako sam zaboravljiva pa i zaboravim izrečenu tajnu (što naravno me zna dovodi u neugodne situacije jer bih se trebala sjetit nečeg intimnog, a da me ubiješ ja sam to sakrila i od same sebe). Il mi se jednom desilo da sam zaboravila da je nešto tajna a nisam zaboravial izrečeno (plus sam to ocijenila benignom informacijom).....tak da je to sve pojačalo moju "paranoju".
Voliš pričati o sexu?
GigiOnTrajna