Pitaj me
Re: Pitaj me
Bih, ak bi tu lovu mogla upotrijebiti odmah i otići na neki od izoliranih japanskih otočića il tako nešto.
Kak bi reagirala da ti neka cura vani, na nekom random mjestu, priđe i veli, onak direktno i otvoreno, da si joj baš zgodna i da bi te rado odvela na kavu?
Nije mi previše bitno.
Kak bi reagirala da ti neka cura vani, na nekom random mjestu, priđe i veli, onak direktno i otvoreno, da si joj baš zgodna i da bi te rado odvela na kavu?
Nije mi previše bitno.
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
sa sprovoda na barenje... 
ovisi da li bi mi bila simpa i da li bi imala neku još dodatnu priču.
na samo to - ne bi otišla
ti bi?
ovisi da li bi mi bila simpa i da li bi imala neku još dodatnu priču.
na samo to - ne bi otišla
ti bi?
-
Aven
Dogodilo mi se da mi je prišla i pitala može li me malo odvojiti od prijateljica. Odgovorila sam: "Ne". 
Mislim da bih danas otišla ak' bi mi bila kjut ko što je ta bila.
Jesi imala ONS?
Mislim da bih danas otišla ak' bi mi bila kjut ko što je ta bila.
Jesi imala ONS?
Strašno mi je kul kad netko ima petlju napraviti nešto što obično drugi, iz straha od odbijanja, dojma i sl, ne bi..tako da bih, osim ak mi ne bi prvi dojam bio odbojan, prihvatila isto...ak nisam u vezi, jel. Ako jesam, dala bih do znanja da cura ima super upad. 
Što je tebi super upad/pristup?
Nope.
Što je tebi super upad/pristup?
Nope.
Hansel
Hansel
-
Aven
Bila je na jednom forumu tema o tome kako bi voljeli da nam netko priđe.
Moj odgovor je bio:
U nekom polumračnom klubu ili prostoriji...neka osoba koja mi je strašno privlačna - voljela bih da mi se približi na centimetar da joj čujem disanje, zavodljivo me gleda s energijom i željom da me dira...ali me ipak ne dotakne...već nakon par trenutaka uz smirk ode...i ostavi me tako s pulsirajućim tijelom i mislima.
Nda. To bi mi bilo ekstra napeto.

Bi li tebi to bilo friki?
Moj odgovor je bio:
U nekom polumračnom klubu ili prostoriji...neka osoba koja mi je strašno privlačna - voljela bih da mi se približi na centimetar da joj čujem disanje, zavodljivo me gleda s energijom i željom da me dira...ali me ipak ne dotakne...već nakon par trenutaka uz smirk ode...i ostavi me tako s pulsirajućim tijelom i mislima.
Nda. To bi mi bilo ekstra napeto.
Bi li tebi to bilo friki?
edit: malo bi! 
ne bih znala točno to definirat... volim kad se malo okoliša u barenju, a opet da se ima dovoljno muda.
volim verbalne igrice na startu... volim kad je žena svjesna sebe, a ujedno i mene.
tebi?
ne bih znala točno to definirat... volim kad se malo okoliša u barenju, a opet da se ima dovoljno muda.
volim verbalne igrice na startu... volim kad je žena svjesna sebe, a ujedno i mene.
tebi?
Meni je jako kul taj direktan pristup i neokolišanje, naravno kad je s taktom izvedeno, na nenametljiv način. Volim to što podrazumijeva da osoba ne mari previše o dojmu koji ostavlja.
Doduše, i suptilnije flertanje je fun, al to mi već ovisi dosta i o osobi dok u gornjem primjeru ne moram like-ati osobu, koliko će mi se sam ''upad'' svidjeti.
Jesi ikad ikom pristupila prva, direktnije i kak je prošlo?
Doduše, i suptilnije flertanje je fun, al to mi već ovisi dosta i o osobi dok u gornjem primjeru ne moram like-ati osobu, koliko će mi se sam ''upad'' svidjeti.
Jesi ikad ikom pristupila prva, direktnije i kak je prošlo?
Hansel
Hansel
mislim da nisam.. ja uglavnom pustim ljude da meni prilaze.. ilitiga kako bi Little N rekla - ja plešem 
jel više voliš uletavat ili voliš da tebi uletavaju?
jel više voliš uletavat ili voliš da tebi uletavaju?
na prvu? ne... ali ako s nekim krenem razvijat neki odnos i onda me osoba odbaci - da
kako ti reagiraš?
kako ti reagiraš?
Sviđa mi se i jedno i drugo; svidjelo mi se kad su mi cure prve pristupale, mislim, svi to vole, al volim i onaj osjećaj uzbuđenja kad ti prva nekog iznenadiš. U principu, tad je tijek razgovora i (suptilnost) flertanja u tvojim rukama
, a osim toga, kako god da ispalo, svjesna si da si je netko sav kul u tom trenutku zato što si ti imala petlju neš napraviti.

To su mi normalne stvari, prihvaćam da kako meni nije bilo tko moj tip, nisam ni jabaš svačiji tako da nemam problema s tim.
Misliš da postoje ljudi koji su svačiji tipovi?
To su mi normalne stvari, prihvaćam da kako meni nije bilo tko moj tip, nisam ni jabaš svačiji tako da nemam problema s tim.
Misliš da postoje ljudi koji su svačiji tipovi?
Hansel
Hansel
postoje, ali su to po meni fake ljudi - ne volim kad nekome svi odgovaraju i kad su svi super
jel imaš aktivan acc na instagramu?
jel imaš aktivan acc na instagramu?
-
Aven
Osnovna: Vlatka Pokos
Srednja: Gina Gershon, Ivana Husar
Faks: Mia Kovačić, Kate Beckinsale, Naomi Watts
Što si htjela biti kao mala?
Srednja: Gina Gershon, Ivana Husar
Faks: Mia Kovačić, Kate Beckinsale, Naomi Watts
Što si htjela biti kao mala?
pametna žena.. ah.. pa tome još uvijek težim!
jesi sama birala srednju školu ili su starci imali prste u tome?
jesi sama birala srednju školu ili su starci imali prste u tome?
-
Aven
Sama. Oni su htjeli da idem u frizersku ili ekonomsku.
Da budem iskrena, žao mi je što ih nisam poslušala za ovo drugo.
Nije mi gimnazija niš' puno značila.
Kako pas?
Da budem iskrena, žao mi je što ih nisam poslušala za ovo drugo.
Nije mi gimnazija niš' puno značila.
Kako pas?
Ne znam o cemu pricas, ja ucim i samo to mi je na pameti.
I, za kakav cilj bi zivjela?
I, za kakav cilj bi zivjela?
Desert je visnjica 
-
Aven
Ravnopravnost LGBT osoba s većinskom hetero populacijom.
Bi li prihvatila jako dobro plaćen posao uz info da ti je šef žestoki homofob?
Bi li prihvatila jako dobro plaćen posao uz info da ti je šef žestoki homofob?
Bih
Pozdrav do 6.9.! :*
Bi li gradila s nadredjenom osobom koja ti je antipaticna blizak prijateljski odnos samo iz koristi? Ali sigurne i velike koristi?
Pozdrav do 6.9.! :*
Bi li gradila s nadredjenom osobom koja ti je antipaticna blizak prijateljski odnos samo iz koristi? Ali sigurne i velike koristi?
Desert je visnjica 
A ono, moguce da bih, ovisi o nekim dodatnim faktorima, al ne vjerujem da bih glumila
neku veliki prisnost, vise pristojnost.
Pozdrav
Ti izgledaju dobro ove Bandiceve fontane?
neku veliki prisnost, vise pristojnost.
Pozdrav
Ti izgledaju dobro ove Bandiceve fontane?
Hansel
Hansel
Daa
Koje jelo znas najbolje pripremiti?
Koje jelo znas najbolje pripremiti?
Možda bi trebalo pitati druge
Ne znam, volim pripremati ono što volim i jesti: malo složenije salate (tipa morski plodovi, piletina i sl.), lasagne, neke stvari s noodles-ima u zadnje vrijeme, krem juhe, razne umake i tako..Al rijetko radim jelo na baš isti način, volim improvizacije što nije uvijek zahvalna stvar.
Odgovaraš u ovom topicu više na pitanja (neovisno tko ih postavi) ili više pojedinim korisnicama?
Ne znam, volim pripremati ono što volim i jesti: malo složenije salate (tipa morski plodovi, piletina i sl.), lasagne, neke stvari s noodles-ima u zadnje vrijeme, krem juhe, razne umake i tako..Al rijetko radim jelo na baš isti način, volim improvizacije što nije uvijek zahvalna stvar.
Odgovaraš u ovom topicu više na pitanja (neovisno tko ih postavi) ili više pojedinim korisnicama?
Hansel
Hansel