jel se voliš češkiti po leđima?
Pitaj me
- mat3a
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Re: Pitaj me
ma svugdje se volim ceskat..stalno uvijek češk-whore
nego; počni se lagano skidat za to mazuckanje moze?
nego; počni se lagano skidat za to mazuckanje moze?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
- mat3a
ustala u 5:30 po obicaju
evo me u tramu vec
koja ti je jutarnja rutina?
evo me u tramu vec
koja ti je jutarnja rutina?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
Ustat se, obavit higijenu, popit limunadu, pojest dorucak i onda akcijaa 
Koja ti je vecernja rutina?
Koja ti je vecernja rutina?
- mat3a
hmm caj,higijena i to. nemam neku rutinu, uvijek neka strka.
da li cesto KOKETIRAS, uzivo jel xD
da li cesto KOKETIRAS, uzivo jel xD
Kako kad 
Jel znas sta je asikovanje?
Jel znas sta je asikovanje?
- mat3a
hahaha,a znam
parno ili neparno?
parno ili neparno?
Neparno
Koji su tvoji hobiji?
Koji su tvoji hobiji?
tabletić 
jel infantilno u tridesetoj igrati igrice?
jel infantilno u tridesetoj igrati igrice?
How did a housepet, who ignores people, get into our lives? They basically domesticated themselves.
Plavo: Plivanje i dzogiranje
Basja: Ne
Da vozis ili da te voze? autom mislim
Basja: Ne
Da vozis ili da te voze? autom mislim
- mat3a
da vozim,obozavam vozit 
tvrdi sapun ili gel za tusiranje?
tvrdi sapun ili gel za tusiranje?
Gel za tuširanje.
Jel lako iznosiš osobne stvari slabo poznatim osobama il baš mora biti netko iz tebi povjerljivog kruga?
Jel lako iznosiš osobne stvari slabo poznatim osobama il baš mora biti netko iz tebi povjerljivog kruga?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
kako kad.. ne smeta mi ako kažem nešto osobnije nekome s kim nisam bliska, dok god je primjereno. nekad to radim kako bih potaknula otvaranje druge strane, a ne radi zbližavanja.. manipulacija? :/
na koji način ti manipuliraš drugima?
na koji način ti manipuliraš drugima?
Desert je visnjica 
Kužim taj 'tvoj' način.
A što ja znam, selektivno odabranim informacijama, isto tako, otvorenošću i neposrednošću kada je iza njih namjera da neš izvučem iz osobe i sl. Provokacijama da bih izvukla odgovor i sl 
Voliš analizirati ljude (mimiku, verbalnu kom...) ili te smeta ak primjetiš da to netko (tebi, drugima) radi?
Voliš analizirati ljude (mimiku, verbalnu kom...) ili te smeta ak primjetiš da to netko (tebi, drugima) radi?
Hansel
Hansel
ne znam zašto bi jedno isključivalo drugo 
ali volim analizirati i ne smeta mi kad netko drugi to radi.. dapače, paše mi kad me netko na taj način analizira, jer može doći do nove vrste komunikacije..i ovisno o tome tko je čega svjestan, različitih vrsta komunikacije
misliš li da je svatko sposoban naučiti dobro komunicirati? mislim sad na ljude koji nemaju neku bolest koja bi im otežala komunikaciju
ali volim analizirati i ne smeta mi kad netko drugi to radi.. dapače, paše mi kad me netko na taj način analizira, jer može doći do nove vrste komunikacije..i ovisno o tome tko je čega svjestan, različitih vrsta komunikacije
misliš li da je svatko sposoban naučiti dobro komunicirati? mislim sad na ljude koji nemaju neku bolest koja bi im otežala komunikaciju
Desert je visnjica 
Što se analize tiče, ne smeta me osjećaj da me netko s druge strane nastoji skužiti, ali me itekako smeta osjećaj da me netko nastoji ubaciti u kojekakve ladice. Odnosno, tjera me da se samo isprezentiram onako kako to druga strana i očekuje. 
Pa ne baš, ne ako uzmem da se empatija ne uči, a da je ona osnova za komunikaciju.
Slažeš se s onim da je nedostupno stvarno i najpoželjnije?
Pa ne baš, ne ako uzmem da se empatija ne uči, a da je ona osnova za komunikaciju.
Slažeš se s onim da je nedostupno stvarno i najpoželjnije?
Hansel
Hansel
Ne,ali tjera na razmisljanje.
Imas li tetovazu?
Imas li tetovazu?
nemam
empatija da se ne uči? slažem se da ju neki imaju razvijenu od rođenja, a neki ne..ali ne bih rekla da ju nije moguće savladati do neke mjere
koje su još osobine potrebne za dobru komunikaciju?
koliko znaš o lobotomiji?
empatija da se ne uči? slažem se da ju neki imaju razvijenu od rođenja, a neki ne..ali ne bih rekla da ju nije moguće savladati do neke mjere
koje su još osobine potrebne za dobru komunikaciju?
koliko znaš o lobotomiji?
Desert je visnjica 
Dok sam pisala sam previđala da će se netko uhvatiti za to, a pod netko mislim na tebe 
Mislim da se empatija kao i ostale karakterne osobine izgrađuje kroz iskustva, izbore, odgoj i tome sl., čisto sam htjela reći da se ne uči kao što možeš naučiti neku vještinu pa danas nemaš smisla za komunikaciju s ljudima (zatvoren/a si prema ljudima, ne razumiješ njihovu perspektivu, nemaš želje jednostavno iskomunicirati svoju..), a za godinu imaš. Osim ak ti pod dobrim komuniciranje nisi mislila na nešto drugo.
Lobotomija? ..malo, van činjenice da su je psihijatri nekoć jako voljeli.
Voliš chat?
Mislim da se empatija kao i ostale karakterne osobine izgrađuje kroz iskustva, izbore, odgoj i tome sl., čisto sam htjela reći da se ne uči kao što možeš naučiti neku vještinu pa danas nemaš smisla za komunikaciju s ljudima (zatvoren/a si prema ljudima, ne razumiješ njihovu perspektivu, nemaš želje jednostavno iskomunicirati svoju..), a za godinu imaš. Osim ak ti pod dobrim komuniciranje nisi mislila na nešto drugo.
Lobotomija? ..malo, van činjenice da su je psihijatri nekoć jako voljeli.
Voliš chat?
Hansel
Hansel
http://www.businesstrainingworks.com/co ... ing-course" onclick="window.open(this.href);return false;

nisam mislila na nešto drugo.. mislim da je moguće raditi na tome i naknadno naučiti (bar odglumiti) empatiju. samo je potrebna dobra volja
lobotomija.. :/ izvodila se tako da se tankim šiljkom ušlo u očnu duplju iznad jabučice, probio se stražnji zid očne šupljine i tako došlo do mozga. onda se doslovno pročačkalo lijevo-desno nekoliko puta, bez ikakvih konkretnijih smjernica.
ima još zanimljivosti.. time se htjelo osobu smiriti, učiniti ju sposobnom da se vrati u društvo bez da stvara probleme, a ono što se postiglo na taj način je da je eliminiran dio mozga koji služi za planiranje i obuzdavanje nagona. tako da se teoretski postizalo upravo suprotno
chat.. pa, preferiram razgovor
imaš 4 dokumentarca različitih tema.. poredaj ih od onog koji te najviše zanima nadolje
tehnologija, društvo, medicina, povijest
nisam mislila na nešto drugo.. mislim da je moguće raditi na tome i naknadno naučiti (bar odglumiti) empatiju. samo je potrebna dobra volja
lobotomija.. :/ izvodila se tako da se tankim šiljkom ušlo u očnu duplju iznad jabučice, probio se stražnji zid očne šupljine i tako došlo do mozga. onda se doslovno pročačkalo lijevo-desno nekoliko puta, bez ikakvih konkretnijih smjernica.
ima još zanimljivosti.. time se htjelo osobu smiriti, učiniti ju sposobnom da se vrati u društvo bez da stvara probleme, a ono što se postiglo na taj način je da je eliminiran dio mozga koji služi za planiranje i obuzdavanje nagona. tako da se teoretski postizalo upravo suprotno
chat.. pa, preferiram razgovor
imaš 4 dokumentarca različitih tema.. poredaj ih od onog koji te najviše zanima nadolje
tehnologija, društvo, medicina, povijest
Zadnja izmjena: megan, dana/u 10 lis 2013 09:46, ukupno mijenjano 1 put.
Desert je visnjica 
-
Ooh
aaaa, sada vidim zasto se dugi postovi ne trebaju pisati
povijest tehologije,
drustvena/narodna medicina
moze tako?
da li si disciplinirana?
povijest tehologije,
drustvena/narodna medicina
moze tako?
da li si disciplinirana?
-
Ooh
meni? onda se i ja moram ispricati jos dublje, ejr sam vise mljela.
znam kasniti kada sam pogubljena (menga, kisovito vrijeme/nizak tlak-smanta) ako nije neki vazan dogovor.
koliko si pazljiva? odaberi neku ljestvicu.
znam kasniti kada sam pogubljena (menga, kisovito vrijeme/nizak tlak-smanta) ako nije neki vazan dogovor.
koliko si pazljiva? odaberi neku ljestvicu.
Kad hocu 10, kad necu 0, ovisi
Najbolji zanr filma?
Najbolji zanr filma?
Al koja je svrha glumljenja empatije? Stvaranja dojma da slušaš sugovornika? To mi zvuči kao trening usvajanja strasti za životom; ak nisi strastvena, ni gluma tu ne bude previše pomogla.megan je napisao/la:http://www.businesstrainingworks.com/co ... ing-course
Inače, bila sam preko tvrtke na sličnim seminarima /nekakve grupne radionice, te sheme su danas u businessu jako popularne i sve što imam reći na to je da postoje bolji načini davanja love..tipa uplaćivanje fitnessa zaposlenicima.
Edit. Smanjila tekst i ja. Premda ja volim te opširne odgovore u ovoj temi :capt.obvious:
Avanturistički.
Što najviše voliš i z 80-ih (mjuza, filmovi, moda..)?
Hansel
Hansel
glumiti empatiju u smislu da umjesto da osjetiš što sugovornik misli/osjeća, ti imaš naučen neki obrazac po kojem zaključuješ što bi se moglo događati u njegovoj glavi. slično kao štrebanje matematike napamet
i ne kažem da bi to nužno bila komunikacija koja bi obogatila osobu u smislu da bi postao poželjan u društvu, ali bi bio sposoban odraditi komunikaciju
no da, i ja sam skeptična prema tako kratkim tečajevima
80e mi baš i ne znače previše, ništa ne volim
gdje i kad bi se netko trebao roditi da bi imao što lagodniji život?
Desert je visnjica 
-
Ooh
nemojte me shvatiti ozbioljno za opsirne odgovore. kada zelis nekoga dozivjeti oni su super 
mozda je smeca, ali ja volim sensu i koliko god da pilaju po milijun puta istu stvar, dobar je podsjetnik. bas u zadnjoj je pisalo o jednojj vjezbi. to me podsjeca na ovo sto si (megan) opisala u zadnjem postu. kada s nekim nesto zelis rijesiti, a to ne ide. metoda rjesavanja konflikta se vjezva tako da pokusas razumjeti sugovornika. nazvali su je dvije stolice. stavis dvije stolice, prvo sjedis na jednoj i obracas se suovorniku koga zamisljas da sjedi na drugoj. kazes sve sto te muci, onda sjednes na drugu stolicu i zamislis kako bi ta osoba reagirala na tvoje rijeci, tj pokusavas shvatiti stvari s njenog stajalista. desava se aha moment u kome shvatis zasto komunikacija ne ide, nekako kuzis lakse drugu stranu.
valjda sam se trebala roditi bas 22.02 u zagrebu, mada ne kuzim tu visu zamisao jos uvijek nigdje veze niti prosvjetljenja. a ja bih da sam rimljanin u vrijeme neposredno prije pada rimskog carstva, kada su svi dobro jeli , pili vjezbali i puno se sesksali sa svojim ljubavnicima. cisto me zanima kako je to biti muskog spola i dominantan. za druge ne znam.
sta mislis gdje si ti trebala biti rodjena?
mozda je smeca, ali ja volim sensu i koliko god da pilaju po milijun puta istu stvar, dobar je podsjetnik. bas u zadnjoj je pisalo o jednojj vjezbi. to me podsjeca na ovo sto si (megan) opisala u zadnjem postu. kada s nekim nesto zelis rijesiti, a to ne ide. metoda rjesavanja konflikta se vjezva tako da pokusas razumjeti sugovornika. nazvali su je dvije stolice. stavis dvije stolice, prvo sjedis na jednoj i obracas se suovorniku koga zamisljas da sjedi na drugoj. kazes sve sto te muci, onda sjednes na drugu stolicu i zamislis kako bi ta osoba reagirala na tvoje rijeci, tj pokusavas shvatiti stvari s njenog stajalista. desava se aha moment u kome shvatis zasto komunikacija ne ide, nekako kuzis lakse drugu stranu.
valjda sam se trebala roditi bas 22.02 u zagrebu, mada ne kuzim tu visu zamisao jos uvijek nigdje veze niti prosvjetljenja. a ja bih da sam rimljanin u vrijeme neposredno prije pada rimskog carstva, kada su svi dobro jeli , pili vjezbali i puno se sesksali sa svojim ljubavnicima. cisto me zanima kako je to biti muskog spola i dominantan. za druge ne znam.
sta mislis gdje si ti trebala biti rodjena?
Bas u Zagrebu, jako ga volim
Jel slusas Crvenu Jabuku?
Jel slusas Crvenu Jabuku?
Ni to baš nema smisla.megan je napisao/la:slično kao štrebanje matematike napamet![]()
Nope.
Jesi pedantna?
Hansel
Hansel