Hrabri a blesavi...
Re: Hrabri a blesavi...
Dala sam ti deset godina svog života i ovak mi vraćaš. 
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
a u pozadini pici:
oooo-sta-ni djubre do kraja...
oooo-sta-ni djubre do kraja...
- Afrodita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Ja više volim onu drugu http://www.youtube.com/watch?v=C69lDom1JVg
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
ah...ima ih prigodnih. da...
- Afrodita
prigodnih i primjenjivih ...
I want her everywhere and if she's beside me I know I need never care but to love her is to need her everywhere knowing that love is to share
- Peglam_subotom
Hops, ovo ti se događa s razlogom, a to je - škrta si fljundra koja ne želi platit pivu za rođendan! I nek ti se događa! Briga mene! 
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
ispicuturo, ne balavi. rekla sam da cu platiti. kad ce biti okrugla brojka
ne mogu ja zakljucati
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
Zašto njoj, a meni ne?Peglam_subotom je napisao/la:Hops, ovo ti se događa s razlogom, a to je - škrta si fljundra koja ne želi platit pivu za rođendan! I nek ti se događa! Briga mene!
Jel zato što smrdim? Kupala sam se. Fakat.
Ili te strah da ću ju bacit prek balkona?
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

- Peglam_subotom
Strah? Još ti otvorim pivu i pomognem da ju gurneš...Leckerbissen je napisao/la:Zašto njoj, a meni ne?Peglam_subotom je napisao/la:Hops, ovo ti se događa s razlogom, a to je - škrta si fljundra koja ne želi platit pivu za rođendan! I nek ti se događa! Briga mene!
Jel zato što smrdim? Kupala sam se. Fakat.
Ili te strah da ću ju bacit prek balkona?
Za kupanje ne znam...
I'll take you for all that you are. With your complications, your pain, your secrets, your past, your longings and dreams... I will take you completely; without exemptions.
"nijednom. za razliku od tebe sam dovoljno stručan da se ne moram jebati za posao."hops je napisao/la: mene zanima kakva bi bila reakcija ...recimo popajeva da ga pitam koliko puta se morao sagnuti po sapun da dobije posao? (samo poredba, jel...) i da to pitam pred njegovim buducim ortodoksnim poslodavcem. (skratila sam put do te verzije)
ili nešto slično.
enivej, ludjaci koji se nekome prikace (iz kojeg god razloga) jako vole dramu i paznju. iz mojeg iskustva je najefikasnije ih odjebati po kratkom postupku.
Popeye je napisao/la:"nijednom. za razliku od tebe sam dovoljno stručan da se ne moram jebati za posao."hops je napisao/la: mene zanima kakva bi bila reakcija ...recimo popajeva da ga pitam koliko puta se morao sagnuti po sapun da dobije posao? (samo poredba, jel...) i da to pitam pred njegovim buducim ortodoksnim poslodavcem. (skratila sam put do te verzije)
ali...naravno, pripazio bi na izrazaj...ipak ti je to buduci poslodavac, jel...