OMG. I kako da se onda fokusiram.
Mercedes <3

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck

backspace je napisao/la:Da
Jesi slusala kad gramofonske ploce na gramofonu?
Ne
Ne
Da
Dobra
-Slusam tugaljivi dzez i tripujem da sam nesrecna u ljubavi ispovracacu se sebi u patiku
-ikina sestra drekne NE MOGU SAD MOLIM SE i ja skapiram da je u wc-u STA SE MOLIS U KENJARI kaze ne verujem u instituciju crkve BOG JE SVUDA
-nama u gimnaziji rekli kako smo mi buduca intelektualna elita u tom trenutku toliko groknem i ispadne mi pakovanje kondoma na pod
-volim da sednem na ruku sebi da mi utrne pa onda imam osecaj da neko drugi pise ove tvitove pa me je manje sramota
-Gusim se pokusala sam to da sprecim guranjem sendvica u usta i sad se gusim duplo/Ja sam ubedjena u to da cu umreti na neki sramotno glup nacin i izaci u kuriru i svi ce se smejati niko nece biti tuzan/Vec je pocelo tipa sapletem se o svoje noge padnem preko macke koja popizdi i gurne mi kandzu u nos zamalo da iskrvarim na smrt