Pitaj me
Re: Pitaj me
Razlika mi je u osjećaju,mogu diskutirati čak i oštrije ali pri tome ne budem ljuta.A u svađi budem....ali također rijetko se svađam i ako znam biti itekako ljuta.
Dali si se nedavno,u bližoj prošlosti onako pošteno zblamirala,osramotila pred nekim?Onaj osjećaj kad u zemlju želiš propasti...
Dali si se nedavno,u bližoj prošlosti onako pošteno zblamirala,osramotila pred nekim?Onaj osjećaj kad u zemlju želiš propasti...
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....
- gigiONlajna
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Kako znam biti temperamenta, mislim da moji sugovornici pomisle da se svađam i kad diskutiram. U biti ne. Nedostaju mi diskusije. Svađe ne. Rijetko se svađam. Izbjegavam ih. U toj energiji se zapravo osjećam u konačnosti nemoćno.
OT: neki dan. me bilo sram jer sam oznaku CH zamijenila za Češku. Mislim da je to opća informiranost. Sram me bilo.
Smatraš li se dobrom slušačicom?
OT: neki dan. me bilo sram jer sam oznaku CH zamijenila za Češku. Mislim da je to opća informiranost. Sram me bilo.
Smatraš li se dobrom slušačicom?
GigiOnTrajna 
Da,jako dobro slušam i čujem....jedino mi je pomalo problem ali to samo kod ljudi do kojih mi je jako stalo,što očekujem da me poslušaju
idem sa onom :"meni je stalo do tebe,želim ti najbolje,ti sad ne vidiš,poslušaj me"....i onda i ako se kontroliram ja se živciram u sebi i grizem 
koliko si emocionalno osjetljiva?u nekakavom omjeru do 10....
koliko si emocionalno osjetljiva?u nekakavom omjeru do 10....
- gigiONlajna
O tome razmišljam ovih dana. I ne znam. Mislim da jesam osjetljiva, ali ne volim to pokazivati drugim ljudima. Čak ni bliskima. Osim kad imam kolaps (što je jako jako rijetko) - onda se ne prepoznajem
. Mislim si tko je ta djevojka, ne da me smeta moja rekacija nego sam iznenađena.
Ima i situacija kada pomislim kako sam hladna i kada mi superego kaže da bih trebala imati jaču emotivnu reakciju. Osjetim krivnju.
Plačeš li pred drugima?
Ima i situacija kada pomislim kako sam hladna i kada mi superego kaže da bih trebala imati jaču emotivnu reakciju. Osjetim krivnju.
Plačeš li pred drugima?
GigiOnTrajna 
Ne,rijetko kad plačem i to onda bude erupcija svih loših osjećaja koje najčešće proživim sama.
Koliko si pritupačna i otvorena u novim odnosima,možeš li odmah ući u neki dublji razgovor u kojem o sebi više otkrivaš ili se "muvaš po plićaku" u plitkim i površnim temama koje se tebe konkretno ne dotiču....recimo da danas mene upoznaš....
Koliko si pritupačna i otvorena u novim odnosima,možeš li odmah ući u neki dublji razgovor u kojem o sebi više otkrivaš ili se "muvaš po plićaku" u plitkim i površnim temama koje se tebe konkretno ne dotiču....recimo da danas mene upoznaš....
U potpunosti ovisi o osobi i tome koliko se ugodno uz nju osjecam.. I koliko dobivam info s druge strane..
Bi li radije odnos u kojem si ti potpuno otvorena, a druga strana potpuno zatvorena ili obrnuto? I mozes li zamisliti da takav odnos profunkcionira?
Bi li radije odnos u kojem si ti potpuno otvorena, a druga strana potpuno zatvorena ili obrnuto? I mozes li zamisliti da takav odnos profunkcionira?
Desert je visnjica 
- gigiONlajna
Rađe bi da sam ja ta koja je otvorena. Mogu. Glavno da osjetim da je osobi stalo do mene i da to pokazuje na svoj način. Ovo se odnosi na prijatelje. POkušala sam takav omjer u vezi, no nakon nekog vremena nije mi bilo dovoljno samo znati.
U tvojim odnosima - jesi li više osjećala krivnju jer ne pokazuješ dovoljno pažnje ili nezadovoljstvo jer Ti se dovoljno pažnje ne ukazuje?
U tvojim odnosima - jesi li više osjećala krivnju jer ne pokazuješ dovoljno pažnje ili nezadovoljstvo jer Ti se dovoljno pažnje ne ukazuje?
GigiOnTrajna 
ovo drugo,puno mogu dati ali puno i tražim....i nikad dovoljno pameti da naučim da puno ne dajem i da puno ne očekujem...idealan omjer za ne/zadovoljstvo....
tračaš li?i koga najčešće?
tračaš li?i koga najčešće?
- margarita
Ne tracam.
Imas najboljeg prijatelja/cu? Jednu osobu s kojom se bas savrseno kuzis i kojoj mozes povjerit sve?
Imas najboljeg prijatelja/cu? Jednu osobu s kojom se bas savrseno kuzis i kojoj mozes povjerit sve?
Prvo
Pa tracam.. Najcesce one do kojih mi nije stalo, mislim..
Ne vise..
Vazes li cesto paznju koju pruzas i koju primas ili si opustena sto se toga tice i djelujes spontano?
Pa tracam.. Najcesce one do kojih mi nije stalo, mislim..
Ne vise..
Vazes li cesto paznju koju pruzas i koju primas ili si opustena sto se toga tice i djelujes spontano?
Desert je visnjica 
u krugu najbližih sam opuštena,spontana i ne važem ništa....u krugu novih odnosa mogla bi reći da uspoređujem,važem,brojim korake...tvoje-svoje....uspoređujem dali idemo skupa u hodu ili je jedna ispred druge a druga zapela....čisto da zaštitim sebe...
kako bi opisala svoju zadnju vezu u kojoj si bila ili u kojoj jesi?
kako bi opisala svoju zadnju vezu u kojoj si bila ili u kojoj jesi?
- gigiONlajna
Divnu u detaljima.
što znači kada kažeš da daješ puno - nisam nikada posve razumjela taj izraz.
što znači kada kažeš da daješ puno - nisam nikada posve razumjela taj izraz.
GigiOnTrajna 
ne mogu ti to opisati na svom primjeru,još bi ispalo da samu sebe hvalim
onako matematički nikad oni koji koji daju 30 % sebe ne mogu vidjeti i prepoznati one koji daju 100 % sebe iz čisto jednostavnog razloga jer je njima samima njihovih 30 % punih 100 %
oni ne znaju za više i bolje....
nedostaje li ti netko sada,onako jakooooo.....
onako matematički nikad oni koji koji daju 30 % sebe ne mogu vidjeti i prepoznati one koji daju 100 % sebe iz čisto jednostavnog razloga jer je njima samima njihovih 30 % punih 100 %
oni ne znaju za više i bolje....
nedostaje li ti netko sada,onako jakooooo.....
- gigiONlajna
Da.
Al možda je i obrnuto, tj. da oni koje misle da daju 100 % u biti daju 30%
.
Kada pamtiš svoje ljubavi, čega se sjetiš -izraza lica, pokret neki, situacije, svog osjećaja, trenutka...?
Al možda je i obrnuto, tj. da oni koje misle da daju 100 % u biti daju 30%
Kada pamtiš svoje ljubavi, čega se sjetiš -izraza lica, pokret neki, situacije, svog osjećaja, trenutka...?
GigiOnTrajna 
sjetim se situacija i pojedinih trenutaka ; )
hoces mi doci napraviti nes?
hoces mi doci napraviti nes?
...život je lijep... (:
(svakako može biti i obrnuto....samozavaravanje je gadna stvar
)
preboliš osobu,ne prisjećaš se baš njezinih izraza i pokreta,ali pamtiš te trenutke i osjećaje koje ste imali i koji su se u tebi tada budili.
nešto te k njima vrati,neki deja vu
Ne,neću....
dali je prava ljubav samo jedna,možemo li voljeti jednakim intenzitetom,vjerom i nadom ili su oni drugi samo... sljedeći?
preboliš osobu,ne prisjećaš se baš njezinih izraza i pokreta,ali pamtiš te trenutke i osjećaje koje ste imali i koji su se u tebi tada budili.
nešto te k njima vrati,neki deja vu
Ne,neću....
dali je prava ljubav samo jedna,možemo li voljeti jednakim intenzitetom,vjerom i nadom ili su oni drugi samo... sljedeći?
jao hurem, šta pereš o ljubavi tek sam oči otvorila. ;P
mislim da sam do sada imala dvije ljubavi, velike, ovo ostalo male.. : ) to skužiš tek kad vrijeme prođe...
jesi zaljubljive prirode?
mislim da sam do sada imala dvije ljubavi, velike, ovo ostalo male.. : ) to skužiš tek kad vrijeme prođe...
jesi zaljubljive prirode?
...život je lijep... (:
shizika pms me pere pa brijem na ljubav
ne nisam zaljubljive prirode i to me živcira jer mi je dosadno
kad oči otvoriš na koga pomisliš

ne nisam zaljubljive prirode i to me živcira jer mi je dosadno
kad oči otvoriš na koga pomisliš
na nes, ne razmisljam ujutro ni o kome, samo o kofeinu.
i ja sam u pmsu. mene navečer pere ljubav
jesi pila kofi?
i ja sam u pmsu. mene navečer pere ljubav
jesi pila kofi?
...život je lijep... (:
jesam dok si ti bila u carstvu snova,uskoro je vrijeme za drugu šalicu...
koliko ih dnevno popiješ?
skidam se sa ljubaaaaviiiiii
koliko ih dnevno popiješ?
skidam se sa ljubaaaaviiiiii
Svatko ima lošu stranu,pa i ja...Lukasa
Ne,nisam u vezi.
Kako misliš provesti današnji dan?Ja sam očito u generalnom štrajku,danas ovdje dežurna
Ne,nisam u vezi.
Kako misliš provesti današnji dan?Ja sam očito u generalnom štrajku,danas ovdje dežurna

pijem nesić, pa idem prošetati/istrčati psa, onda par kavica, chillanje, i izlazak!
ideš van večeras?
ideš van večeras?
...život je lijep... (:
- mat3a
- Ja sam: ne želim se identificirati
e bas necu danas! bit cu student,a vidam ljude po kavicama evo.
najgori posao za koji si bila placena?
najgori posao za koji si bila placena?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
valjda ovaj sada,vani bi znam bila tri puta više plaćena....
umiješ li štedjeti?
umiješ li štedjeti?
Ne trudim se. Ne mislim da bi trebala. Zivim bez dugova, kredita i kartica, priustim si sve kaj pozelim, al razumno.
Jel pomazes roditeljima financijski, ako zivite u istom kucanstvu?
Jel pomazes roditeljima financijski, ako zivite u istom kucanstvu?
- mat3a
- Ja sam: ne želim se identificirati
prije da,vise ne
u razgovoru vise volis pitati ili odgovarati na pitanja?
u razgovoru vise volis pitati ili odgovarati na pitanja?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
- gigiONlajna
glupiranje s frendovima.. ; ) uz dozu šišenkice...
šta si kuhala danas? ako si kuhala, ako nisi, što si ručala?
šta si kuhala danas? ako si kuhala, ako nisi, što si ručala?
...život je lijep... (: