Paziš li na tkaninu kad kupuješ odjeću?
Pitaj me
-
Aven
Re: Pitaj me
Kaput, čarape i pidžamu na Snoopyja
i čokoladne djedove božićnjake.
- gemini
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
imam i ja takvu pidzamicu
da..pazim..pogotovo sad jer je sve puno sintetike i pvc materijala..jel ti se cure u zgu oblace dobro?
- sunflower
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
njah...kajaznam...maximir
jel spremna toaleta za doček?
jel spremna toaleta za doček?
a ono... odabrala sam haljinu i to, ali cipele još nisam
misliš da bi trebala petu na haljinu obuć?
misliš da bi trebala petu na haljinu obuć?
Valjda; izbjegavam dočeke na otvorenom, a ni varijante s klubovima mi nisu napete.
Recimo da ove godine moraš slaviti negdje na otvorenom, al možeš odabrati grad-koji bi odabrala?
Recimo da ove godine moraš slaviti negdje na otvorenom, al možeš odabrati grad-koji bi odabrala?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
Ooh
nisam pobornica NY, ali njega. zato sto je tamo NG bas NG izvorno nesto. inace ne volim cekati novu na otvorenom.
gdje ces cekati novu?
gdje ces cekati novu?
-
Gost
nema se tu sta cekat neki su vec usli a neki nisu yos vrremenska
razlika samo nas diyeli
a ispracay ove traye mi vec dva dana
ovisi kako racunam i po cemu meybi tyedan dana
a slavit cu novu yos barem tyedan dana iako ye sve to bzvz
yer se treba 365 slavit zivot svaki dan ko da ye nova godina
Lagano neplanski pozvani i nepozvani sto se veceras tice
i mili moyi kuda koyi.
A ti¿
razlika samo nas diyeli
ovisi kako racunam i po cemu meybi tyedan dana
a slavit cu novu yos barem tyedan dana iako ye sve to bzvz
yer se treba 365 slavit zivot svaki dan ko da ye nova godina
Lagano neplanski pozvani i nepozvani sto se veceras tice
i mili moyi kuda koyi.
A ti¿
-
Ooh
nisam nigdje isla, nije mi se dalo. nekako mi je umjetan ovaj docek 2014. a daleko su mi neka mjesta na kojima bih voljela provesti vecer i ljudi. odmaram, a onda kada prodje ludnica u djir 
imas li osjecaj danas 31.12. kao da vrijeme duze traje i da je to happy time, jer se slavi tj paniku od 1.1. iduce godine...kao da je taj 1.1. otvorio neki novi krug...nema slavlja...opet sve po starom? iluzije razbijene...itd
imas li osjecaj danas 31.12. kao da vrijeme duze traje i da je to happy time, jer se slavi tj paniku od 1.1. iduce godine...kao da je taj 1.1. otvorio neki novi krug...nema slavlja...opet sve po starom? iluzije razbijene...itd
Pa imaš pravo na neki način, malo je ironično sve skupa. 31. vlada neka histerična euforija kao da se čeka tko zna što, i onda taj ''reality check'' i činjenica da, gledajući društvo, ono što od 01.01. slijedi nije bajno.
Postoji li ikad neka situacija kad su te kolektivne euforije opravdane?
Postoji li ikad neka situacija kad su te kolektivne euforije opravdane?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
Ooh
psihologija mase kaze da su to neki iracionalni osjecaji. da se ljudi u gomili ponasaju drugacije i rade stvari koje inace ne bi. ne znam da li je opravdano, ali ima zakonitosti i mislim da je, ma koliko da mi nekada ne pasao, taj osjecaj zajednistva i srece, makar prividne kada se svi grla i ljube na poslijetku nesto u cemu je super sudjelovati. doooobro je!
razbije monotoniju, digne...woooow dozivljaj. mislim da samo pravi namcori to ne vole 
volis li to?
volis li to?
Smeđu. S nekakvim bakrenim/crvenkastim odsjajem ili whatever. Ne farbam se, iako mi je frizerka rekla da bi mi se zbog tog pigmenta dobro primala većina boja, pogotovo crvena. Moram se opet ić šišat, dobro si me sjetila sad.
Koliko će ti trebat da se navikneš pisat 2014.?
Koliko će ti trebat da se navikneš pisat 2014.?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
so far, so good.
se zamisliš nekad kad te pitaju koliko godina imaš, ono dok se sjetiš brojke?
se zamisliš nekad kad te pitaju koliko godina imaš, ono dok se sjetiš brojke?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Ponekad. Rijetko me pitaju, doduše. Nekad im namjerno znam reć godište pa nek računaju sami. 
Dobro pamtiš tuđe godine/rođendane?
Dobro pamtiš tuđe godine/rođendane?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
-
Ooh
ovisi, kako ciji. nema pravila niti principa bliznjima pamtim, ostalima ne. ne pali. nesto pamtim, nesto ne.
ja vicem da je 2015. ne znam zasto? vec sam 5 puta rekla da je 2015. :/ nikako pogoditi koja je godina?
kada je tvoj rodjendan? kako ga slavis, ako slavis i sto si dobila za rodjendan prosli?
ja vicem da je 2015. ne znam zasto? vec sam 5 puta rekla da je 2015. :/ nikako pogoditi koja je godina?
kada je tvoj rodjendan? kako ga slavis, ako slavis i sto si dobila za rodjendan prosli?
hijao, koliko pitanja. rođendan mi je u srpnju. slavim ga ovisno o raspoloženju i mjestu na kojem me zatekao. dobila sam ruksak u obliku sove.
pitaš li ljude puno pitanja?
pitaš li ljude puno pitanja?
-
Ooh
sada su naisla! ne i nego u
joker!
u stvari da li si gledala film ONO? da li se plasis klauna?
joker!
u stvari da li si gledala film ONO? da li se plasis klauna?
jesam. ne plašim ih se ako me ne žele ubiti. 
zar nije ONO bila serija?
zar nije ONO bila serija?
Ne znam, nisam gledala i da, generalno se plašim našminkanih i kostimiranih ljudi, maškare su mi noćna mora. 
Voliš maškare?
Voliš maškare?
ni da ni ne.
što ti voliš najviše na svijetu?
što ti voliš najviše na svijetu?
-
Ooh
u biti je, ali mislim da ima film...ne znam, mozda sam zabrijala :/ ja ga se jos uvijek bojim
i nikako ne mogu klaune sazvakati.
vjerujes li u sirenje vibracija pjevanjem -hare krishna tumacenja? da li smatras da je djelotvorno? tj djeluje li na tebe ponavljanje jedne pjesme sa smijehom, da li ti nanese smijeh na lice ili te moze izivcirati?
maskare volim samo zato sto vuku korijenje iz orgija tj bakanalija. to je paganstvo...koje je kultivirano. prezivjelo nesto od ovog krscanskog cudoredja.
najvise na svijetu...ah, nista
vjerujes li u sirenje vibracija pjevanjem -hare krishna tumacenja? da li smatras da je djelotvorno? tj djeluje li na tebe ponavljanje jedne pjesme sa smijehom, da li ti nanese smijeh na lice ili te moze izivcirati?
maskare volim samo zato sto vuku korijenje iz orgija tj bakanalija. to je paganstvo...koje je kultivirano. prezivjelo nesto od ovog krscanskog cudoredja.
najvise na svijetu...ah, nista
vjerojatno ovisi o pjesmi. 
možeš li otpjevati refren pjesme Ni da ni ne brzo ko što pjesma ide bez da ti se zapetlja jezik?
možeš li otpjevati refren pjesme Ni da ni ne brzo ko što pjesma ide bez da ti se zapetlja jezik?
-
Ooh
necu niti pokusati
bila bih uzasan reper. mislis li da bi eminem mogao odrepati neke zahtjevne narodne zezalice u kojima se jezik lomi poprilicno?