Postao/la degenereginald » 02 srp 2019 00:36
Randosima? Bi da pitaju!
Apsolutno.
Uvijek.
Helping hand.
Tu sam da diram nepoznata leđa.
Prvo oprezno, možda na trenutke hrabro, jer ne znam tijelo i nema nikakvih emocija, a onda kad osjetim ta kretanja mišića, kad osjetim kako se osoba naježila, kad osjetim tu kap znoja koju poližem, zajedno s okusom kreme, onda postane ozbiljno. Moji vršci prstiju se spoje s tim leđnim dlakama i kralježnica mi podivlja, urličem ko majmun dok skačem od uzbuđenja. Da, da, DA, ta leđa, ta nepoznata leđa mi govore, vidim svaki pokret, svako mreškanje i kao da sam ogledalo, odražavaju se emocije u meni, kao što vidim svoj odraz u njima. Svaki dodir je električan i pamtiti ću to iskustvo do kraja života, sva ta leđa, sve te strance. Odbijam pogledati im lice, ne želim znati. Ja i njihova leđa smo imali svoj moment koji će trajati vječno, i svaki moment je bio savršen, svaka dlaka je bila na mjestu, a miris kreme će me zauvijek podsjećati na--- ne, ne mogu, previše je.
Moram sjediti u mraku malo.
Imaš li instagram postove ili tweetove koje mogu voljeti samo ljudi koji te vole ili ne znam samo tvoja mater, ali nitko drugi pod kapom nebeskom? Malo samorefleksije pls.
Ako nemaš instač ni tviter, napiši za svoje crol postove, np. Nema tu izbjegavanja. Budimo realni. Idemo iskreno do ubera. Samo jako samo tvrdo.
I have no money and I have to scream.