Pitaj me
- miss_misty
Re: Pitaj me
ko to zna
evo tri dana se nije javila
zašto se ljudi ne javljaju?
evo tri dana se nije javila
zašto se ljudi ne javljaju?
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.
¤¤¤problem s wc-autobusom je u tome što nikad ne znaš kad će se odvesti¤¤¤
- miss_misty
brinem...
da će se opet vratit...
nikako se otarasit nekih ljudi
kojeg kukca ne možeš nikako smislit?
da će se opet vratit...
nikako se otarasit nekih ljudi
kojeg kukca ne možeš nikako smislit?
Napolju pada kiša. A kako se već pomalo spustilo veče, upalili smo sve moje i njene cigarete iz džepova i kofera, poslagali ih po nameštaju i rekli da su to zvezde.
Stvarno ne znam, muhe?
Bi se mogla poljubiti ispred ureda (razreda, profesora, etc) sa djevojkom bez beda?
Bi se mogla poljubiti ispred ureda (razreda, profesora, etc) sa djevojkom bez beda?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
hm... valjda bi, premda nisam baš neka od javnog ljubljenja (osim kad sam mrtva pijana)
kad si se zadnji put sexala na javnom mjestu?
kad si se zadnji put sexala na javnom mjestu?
Nisam nikad, koliko se sjećam..imala sam samo par.khm..near miss-eva 
Jel seks na javnom mjestu uzbudljiviji il samo nezgodniji (ne mislim sad na osamljenu plažu, već mjesta gdje netko može naići bilo kad)?
Jel seks na javnom mjestu uzbudljiviji il samo nezgodniji (ne mislim sad na osamljenu plažu, već mjesta gdje netko može naići bilo kad)?
Hansel
Hansel
uzbudljiviji i sa ženom puno lakše izvediviji (jel ovo riječ uopće?)
jel više voliš izaske ili kućna druženja?
jel više voliš izaske ili kućna druženja?
Češće volim kućna druženja, al ih volim ''razbiti'' izlascima van.
Doduše, idealan izlazak van mi uključuje klopu, kino/kazalište i cuganje negdje do 2 ujutro max. 
Što tebi uključuje idealan izlazak van?
Što tebi uključuje idealan izlazak van?
Hansel
Hansel
do 2 max 
khm.. pa zapravo samo dvije stvari: dobro društvo i muziku, ostalo su nijanse.
misliš da je alkohol nužan za zabavu?
khm.. pa zapravo samo dvije stvari: dobro društvo i muziku, ostalo su nijanse.
misliš da je alkohol nužan za zabavu?
Mislim da je dobar dodatni element, pogotovo kad ti je okružje bučno i gužvovito.
Sudjeluješ u movie kvizu i trebaš dati ime grupi u kojoj ćeš biti- kak bi vas nazvala?
Sudjeluješ u movie kvizu i trebaš dati ime grupi u kojoj ćeš biti- kak bi vas nazvala?
Hansel
Hansel
Pa moglo bi proći i kao psiho test, iznenadila bi se koliko naziv koje daš vlastitoj ekipi na kvizu govori o tebi 
Su gay-evi bolji potrošači od običnog puka?
Su gay-evi bolji potrošači od običnog puka?
Hansel
Hansel
ooo, da
sto tebe pali jednako koliko mene kad gledam curu kako flerta s nekim?
sto tebe pali jednako koliko mene kad gledam curu kako flerta s nekim?
Hansel
Hansel
Bojim se da nista u tom intenzitetu
Je li normalno da jedan ozbiljan ducan nema ni timijana ni spinata?
Je li normalno da jedan ozbiljan ducan nema ni timijana ni spinata?
Desert je visnjica 
Timijan jos ajde, al spinat?! O.o
Jesi ispunila upitnik o biseksualcima?
Jesi ispunila upitnik o biseksualcima?
Sinoć, čim je tema postavljena..
Bi se ti mogla zamisliti u prijateljskom/poslovnom/ljubavnom odnosu s bisex ženom?
Bi se ti mogla zamisliti u prijateljskom/poslovnom/ljubavnom odnosu s bisex ženom?
Hansel
Hansel
Prijateljski/poslovni - apsolutno, ljubavni - ne znam sta rec jer ne znam dal bi sebe definirala kao bi, s obzirom na proslost, iako se osjecam totalno gay at the moment..
Mislis da su biseksualci promiskuitetniji s obzirom da imaju izbor na dvije strane?
Mislis da su biseksualci promiskuitetniji s obzirom da imaju izbor na dvije strane?
- margarita
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Mislim da nisu, samo imaju veciizbor. 
Da li bi ti smetalo da ti je cura prija tebe imala puno partnera, bila poprilicno promiskuitetna?
Da li bi ti smetalo da ti je cura prija tebe imala puno partnera, bila poprilicno promiskuitetna?
S obzirom da je zagrebacka gej "scena" ustvari fakat mala, vjerujem da bi na prvi glas u drustvu da me zanima TA osoba, saznala sve, ne bi se ni upustala u to jer..da, imam problem s tim.
Koja je uopce tvoja moralna granica nakon koje smatras da je netko promiskuitetan? 5, 10, 20, 50 partnera? Jel ti gore da je netko bio s 10 ljudi u mj dana ili 30 tokom godina?
Koja je uopce tvoja moralna granica nakon koje smatras da je netko promiskuitetan? 5, 10, 20, 50 partnera? Jel ti gore da je netko bio s 10 ljudi u mj dana ili 30 tokom godina?
Zapravo me uopće nije briga, sve dok pazi na zdravlje.
Zašto se ovo pitanje svako malo pojavljuje tu?
Postoji i tema.
Zašto se ovo pitanje svako malo pojavljuje tu?
Ye ever wanty just wrap yersel up in tin foil nice and cosy and then just fucking get right inty the microwave and blow yersel up tae fuck
- margarita
- Status: Solo
Pa ne znam. Little N je spomenula promiskuitet u pitanju iznad pa sam se samo nadovezala. 
Koliko bi ti bilo fora da ti frendovi organiziraju neki surprise party bilo kojim povodom, odnosno samo banu doma s tortom, poklonima ili cime god vec?
Koliko bi ti bilo fora da ti frendovi organiziraju neki surprise party bilo kojim povodom, odnosno samo banu doma s tortom, poklonima ili cime god vec?
- WinteRR
- Status: Ostalo
- Kontakt:
tesko da je izvodljivo, predaleko sam
...ali generalno ne volim iznenadjenja....
ocel biti rata u Ukrajini tj ocel se raspasti drzava obzirom da u istocnom delu zivi oko 10mil Rusa?
ocel biti rata u Ukrajini tj ocel se raspasti drzava obzirom da u istocnom delu zivi oko 10mil Rusa?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
moguće
kad izađeš van u klub s društvom, jesi li među prvima ili među zadnjima koji odlaze doma?
kad izađeš van u klub s društvom, jesi li među prvima ili među zadnjima koji odlaze doma?
Desert je visnjica 
Zadnja, but afkors.
Narucis li dragoj neku vasu pjesmu kod dj-a? Koju?
Narucis li dragoj neku vasu pjesmu kod dj-a? Koju?
Ne naručim :/ se može to? Tipa upasti dj-u u h.p. npr i naručiti pjesmu? Jer ak da, imam ih 50ak koje bih rado naručila (da ih pušta svo vrijeme dok sam tamo).. 

Što obično piješ vani?
Što obično piješ vani?
Hansel
Hansel
Probaj ubacit jednu ili dvije u ritam koji pusta i sigurno ce pustit. Ili jos bolje, ako imas popis 50 dobrih pjesama, prijavi se za vikend job 
Hm. Vodka sprite, ili gin sensation ili stock cola..uvijek neki mix, al zna se zalomit i koja pivica..uz obavezno rezanje s majmunovacom i/ili marelicom. Ajme uzas
Smeta ti sto na takvim mjestima pederi nemaju naviku postovat to da je zenski wc, zenski wc ma koliko oni bili feminizirani?!
Hm. Vodka sprite, ili gin sensation ili stock cola..uvijek neki mix, al zna se zalomit i koja pivica..uz obavezno rezanje s majmunovacom i/ili marelicom. Ajme uzas
Smeta ti sto na takvim mjestima pederi nemaju naviku postovat to da je zenski wc, zenski wc ma koliko oni bili feminizirani?!
Ne, nikad.
Operes uvijek ruke nakon wc-a?
Operes uvijek ruke nakon wc-a?