Pitaj me
-
Aven
Re: Pitaj me
Ne znam. Odbojno mi je to. Dobila sam prijedlog da maznem nešto nakon što sam rekla da mi se sviđa pa mi je bilo užasno blah to i čuti. Složila sam WTF facu. :/
Kako bi reagirala da ti djevojka kaže kako potkrada poslodavca?
Kako bi reagirala da ti djevojka kaže kako potkrada poslodavca?
Poludila bi na prvu. Pitala bi od kud to i probala ju netjerat da prestane. Al generalno, mislim da ne bi nikad ni bila s takvom osobom jer se takvi uzorci ponasanja vide i u nekim drugim situacijama.
Mislis da bi dobila sto kila da radis u nekom fast food restoranu ili ti je taj tip hrane odbojan?
Mislis da bi dobila sto kila da radis u nekom fast food restoranu ili ti je taj tip hrane odbojan?
-
Ooh
pitala bih je zasto mi je to rekla? da idemo u zatvor skupa kao saucesnice ili saaaa? nisam bas za kradju, ali ovisi koga krade? nemam problema s osudama, ali mislim da je stresno i ne bih voljela biti s nekim tko je dio nekih vanzakonskih aktivnosti ako nije rijec o buntu u svrhu ljudskih prava.
ne bih dobila 100 kila , krepala bih od gladi
jedes fast food?
ne bih dobila 100 kila , krepala bih od gladi
jedes fast food?
-
Aven
Jela sam prošli tjedan poriluk u musaki. Bilo je jako fino.
Jesi li food puritanka zbog zdravlja i izgleda ili ti ne paše okusom ovo nezdravije?
Jesi li food puritanka zbog zdravlja i izgleda ili ti ne paše okusom ovo nezdravije?
-
Ooh
nisam zbog zdravlja. mislim, jedem manje vise sve, ali nekako meso ne volim bas. sada sam jos otkrila neke zacine i sve oko mene neki blesavi ljudi sto rade fine a cudnjikave stvari. konvencionalna hrana mi je dosadila. samo sto mi je bed sto sam pocela masu mrsaviti. ne da mi se jesti vec znano. mozda faza, ne znam
no, cokolada je pola zdravlja, nadoknadim meso
a jel ti papas meso?
no, cokolada je pola zdravlja, nadoknadim meso
a jel ti papas meso?
Oooo daaaa. Mislim da bi se bez mesa povampirila.
Bez koje namirnice ne mozes zamislit zivot?
Bez koje namirnice ne mozes zamislit zivot?
Tjestenine 
Kako se zove ono čudo, on sklopka kojom pališ/gasiš svjetlo? Ima li to neki naziv?
Kako se zove ono čudo, on sklopka kojom pališ/gasiš svjetlo? Ima li to neki naziv?
-
Aven
Prekidač.
Prvo sam ti morala reći da postoje radijatori u bojama, sad i to.
Bi li radije bila automehaničar, električar ili poljoprivrednik?
Prvo sam ti morala reći da postoje radijatori u bojama, sad i to.
Bi li radije bila automehaničar, električar ili poljoprivrednik?
Možda automehaničar. Ili električar, korisno je to 
Zapravo, ne znam, može sve, bilo bi lijepo znat tako nešto praktično.
E. Pa, jesu li ti draži prekidači za svjetlo na klikanje ili oni koje vrtiš pa pojačavaš/smanjuješ sjetlost?
Toliko toga ću od tebe naučiti
Zapravo, ne znam, može sve, bilo bi lijepo znat tako nešto praktično.
E. Pa, jesu li ti draži prekidači za svjetlo na klikanje ili oni koje vrtiš pa pojačavaš/smanjuješ sjetlost?
Toliko toga ću od tebe naučiti
-
Aven
Ovi drugi su mi više fora, ali ih nemam.
Imaš li štedne ili obične žarulje?
Još jedan info: halogene žarulje ne smiješ dirati prstima jer im tako smanjuješ učinkovitost. Lijepo maramicu pa vrti ili stavljaj.
Imaš li štedne ili obične žarulje?
Još jedan info: halogene žarulje ne smiješ dirati prstima jer im tako smanjuješ učinkovitost. Lijepo maramicu pa vrti ili stavljaj.
Ne znam, imam one male u plafonu, u boravku, mislim da su čak štedljive 
Ostalo su obične.
Ja to diram golim prstima pa se uvijek ispečem
Znaš li promijeniti osigurač, onaj sivi?
Ostalo su obične.
Ja to diram golim prstima pa se uvijek ispečem
Znaš li promijeniti osigurač, onaj sivi?
-
Aven
Nisam nikad.
Imam električare u kući.
Jesi li bila dobra na tehničkom? Jesi li znala baratati pilicom ili ti je prošlo na krivo?
Jesi li bila dobra na tehničkom? Jesi li znala baratati pilicom ili ti je prošlo na krivo?
Kakve pilice, nismo mi to imali 
Ajde me pošalji da idem učit :/
Ajde me pošalji da idem učit :/
Iz nekog razloga sam bila draga tom profesoru pa mi je tolerirao nespretnost u tom dijelu-što se ocjena tiče, fajn, što se ostalog, ne pretjerano dobro. 
Nekoć su imali domaćiinstvo/kuhanje kao dio dopunske nastave-bi to trebalo vratiti u škole? I tko bi još (osim mene) išao na takve satove?
..odi učit
Nekoć su imali domaćiinstvo/kuhanje kao dio dopunske nastave-bi to trebalo vratiti u škole? I tko bi još (osim mene) išao na takve satove?
..odi učit
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
Aven
Isss. Niste imali tehničku kulturu? Nije ni čudo da te muče sad takva pitanja. 
ODI UČIT111!!!1
Misliš li da bi trebalo vratiti predmet domaćinstvo u osnovne škole?

ODI UČIT111!!!1
Misliš li da bi trebalo vratiti predmet domaćinstvo u osnovne škole?

- sunflower
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
definitivno
jel vjeronauku mjesto u školi???
jel vjeronauku mjesto u školi???
Imali smo tehnički, ali nismo imali pilice 
Ne znam koliko je domaćinstvo potrebno, ionako su djeca preopterećena, mislim da je zdravstveni odgoj potrebniji.
Idem učit
EDIT: Nije
Imaš fotografije svoje obitelji oko sebe?
Ne znam koliko je domaćinstvo potrebno, ionako su djeca preopterećena, mislim da je zdravstveni odgoj potrebniji.
Idem učit
EDIT: Nije
Imaš fotografije svoje obitelji oko sebe?
-
Aven
Nemam. Imam jedino u kontaktima u mobu.
Jesu li se curke u tvojoj školi nakon tjelesnog špricale s onim Fa i sličnim mirisima?
Jesu li se curke u tvojoj školi nakon tjelesnog špricale s onim Fa i sličnim mirisima?
Zadnja izmjena: Aven, dana/u 26 vel 2014 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
- sunflower
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
imam doma slike, u uredu ne.
jesu se smrdile
jel okej završit za danas sa poslom i malo crolat, internetat i to... ?
ODI UČIT!!!
jesu se smrdile
jel okej završit za danas sa poslom i malo crolat, internetat i to... ?
ODI UČIT!!!
- Silk Spectreii
In a toy box.. kafenise s ostalim putinovim marionetama.. dok Timošenko truli.. sociopati.. suck it Kremlin!
Is that all Putin's inferno?
Is that all Putin's inferno?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Ja bih rekla da je to sve samo politika u granicama onog što narod i njihovo kulturno nasljeđe dopuštaju..
Bi rekla za sebe da si odgovorna i od 1-5 koliko ti je bitno to vidjeti na drugom?
Bi rekla za sebe da si odgovorna i od 1-5 koliko ti je bitno to vidjeti na drugom?
Hansel
Hansel
- Silk Spectreii
Odgovorna.. u granicama normale.. tj. Dopustim su pokoji upsy Daisy
na drugima mi je to iznimno bitno.. 4.5 rekla bi..
Ceka li Argentinu ukrainski scenarij?
Ceka li Argentinu ukrainski scenarij?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Nemam blage
pa što nemaju oni onu zgodnu predsjednicu koja ih je, uz bivšeg muža, izvukla iz krize i bankrota, a koju je Hilary popljuvala da je paranoična u wikileaksu?
Tj. što nije tamo sad relativno ok?
U kojoj LA zemlji bi najradije živjela?
U kojoj LA zemlji bi najradije živjela?
Hansel
Hansel
- Silk Spectreii
Cristina Fernandez.. pohlepna,lazljiva samodopadna prasica.. argentinski inflacijski index u periodu 2007-2013 je 25%.. s tim da INDEC to pokusava srozati na 12.5%, a independent economist koji je objavio realno stanje trenutno je zabranjen.. no davnih je dana ona,along with late Nestor, sama sebi aplaudirala kako je smaniila siromastvo na citavih 1.2m.. dok je javnosti dobro poznata brojka od citavih 10m... seems like new Ukraine to me..
Kuba is just fine with me..
Smatrate li da je hrvatska mladez premalo zainteresirana/zabrinuta za trenutno stanje lijepe nam nase?
Kuba is just fine with me..
Smatrate li da je hrvatska mladez premalo zainteresirana/zabrinuta za trenutno stanje lijepe nam nase?
Pa mislim da su rezignirani svi.. tj. vjerojatno ne vide alternativu političarima koji već 20 god. neuspješno ''vode'' zemlju pa il gledaju kak da odu vani ili čisto da prežive u svom mikrosvijetu.
Nego, tko će dobiti oscara za najbolji film?
Nego, tko će dobiti oscara za najbolji film?
Hansel
Hansel