Pitaj me
-
Aven
Re: Pitaj me
Ljudska dobrota, entuzijazam i stručnost koja se kvalitetno prenosi.
Kad si zaljubljena jesi li radišna ili vegetiraš maštajući?
Kad si zaljubljena jesi li radišna ili vegetiraš maštajući?
ovisi u koga sam zaljubljena i da li je ta osoba radišna ili vegeta 
vjeruješ da s vremenom poprimamo odlike partnera?
vjeruješ da s vremenom poprimamo odlike partnera?
Pa vidjela sam partnere/ice koji počnu nakon nekog vremena jako nalikovati do te mjere da praktički usvoje identičan styling (frizuru, boju kose odjeću..), al nije pravilo. Osobno nisam do sada išla u tom smjeru, al nemam ni preveliko iskustvo što se višegodišnjih odnosa tiče.
Najdraža stvar oko putovanja, učem najviše uživaš?
Najdraža stvar oko putovanja, učem najviše uživaš?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
U kulturalijama i noćnom životu
Šta misliš kakav dojam ostavlja ovaj forum na nove korisnice?
Šta misliš kakav dojam ostavlja ovaj forum na nove korisnice?
da se tu sve znaju i druže irl. scary shit 
ima li forumašica koje si irl upoznala i pokajala se?
ima li forumašica koje si irl upoznala i pokajala se?
ah... pa ne bi baš rekla pokajala, ali ono.. ima nekih za koje bi radje da ih ne znam - čisto da mi ne pozli svaki put kad ih vidim 
kad ćemo se mi upoznat?
kad ćemo se mi upoznat?
doći će glas through the grapevines, I'm sure. Zagreb je selo, a ljudi ne poštuju brižno njegovanu inkognitost
šta bi moglo pomoć upaljenom grlu osim čaja i juhe? ponestaje mi opcija...
šta bi moglo pomoć upaljenom grlu osim čaja i juhe? ponestaje mi opcija...
-
Aven
Žlica (plastična il' drvena) meda na koju nakapaš propolis i pustiš da to polako klizi niz grlo. To je bio naputak moje prof. pjevanja kad bih imala problema i uvijek je funkcionirao.
Jesi ikad išta slomila?
Jesi ikad išta slomila?
med i cimet
edit: na sebi? ne! na drugima? da!
smatraš li se aktivnim članom LGBT zajednice grada Zagreba?
edit: na sebi? ne! na drugima? da!
smatraš li se aktivnim članom LGBT zajednice grada Zagreba?
-
Ooh
zadnje vreme ga nemam. :/ nekada nisam mislila da je to moguce. u stvari pripomazem uvijek nekom nesto.
ti?
ti?
nemam ga ni ja baš zadnjih mjeseci. uglavnom u društvu neke zgodne divojke i/ili kompa
recimo da nas napadnu Rusi jer eto ne vole nas. zbog njihove brojnosti ter kako bismo imali neke šanse, mobilizira se svo hrvatsko sposobno stanovništvo u vojsku, i žene i muškarci. EU je indiferentna, NATO nam šalje podršku. bi li se borila za domovinu ili bi dezertirala u neku drugu zemlju?
recimo da nas napadnu Rusi jer eto ne vole nas. zbog njihove brojnosti ter kako bismo imali neke šanse, mobilizira se svo hrvatsko sposobno stanovništvo u vojsku, i žene i muškarci. EU je indiferentna, NATO nam šalje podršku. bi li se borila za domovinu ili bi dezertirala u neku drugu zemlju?
-
Gost
priye bih ko iz topa rekla pa borila se naravno
no uzimayuci u obzir osobno iskustvo yos
od malih nogu i kako se ova drzava prema meni
i moyoy obitelji odnosila/odnosi mislim da
bih se lupila dlanovima po licu i rekla si
pakirray se brrzzinom sviyetlosti i otidji
a ti¿
no uzimayuci u obzir osobno iskustvo yos
od malih nogu i kako se ova drzava prema meni
i moyoy obitelji odnosila/odnosi mislim da
bih se lupila dlanovima po licu i rekla si
pakirray se brrzzinom sviyetlosti i otidji
a ti¿
ni u kojem slučaju ne bih uzela oružje u ruke. eventualno bih bila vojni doktor, ali vjerojatno bih pobjegla
koliko često ideš u šetnje?
koliko često ideš u šetnje?
Desert je visnjica 
ne idem toliko često od doma u ciljanu šetnju, više iskoristim šetat umjesto vožnje gradskim prijevozom kad imam vremena. treba mi ugl svaki dan bar pola sata za mentalnu stabilnost
bi li radije do kraja života koristila one roze hrapave Paloma listiće za wc papir ili bi se radije do kraja života odrekla čokolade?
bi li radije do kraja života koristila one roze hrapave Paloma listiće za wc papir ili bi se radije do kraja života odrekla čokolade?
odrekla čokolade, ionako sam polu alergična na nju 
bi li radije provela godinu dana u zatvoru ili u ludnici?
bi li radije provela godinu dana u zatvoru ili u ludnici?
Desert je visnjica 
-
Gost
Darijem da mi isprica o noinoy arci mwahahahaaaa :evilsmayl:
bi li ikad spavala sa zmiyom u krevetu za okladu?
bi li ikad spavala sa zmiyom u krevetu za okladu?
- WinteRR
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Ostalo
- Kontakt:
spavala sam i bez opklade
...salu na stranu, ne bih....
koliko ti je prosecno radno vreme i kako naplacujes prekovremene sate, ako ih imas (uzimas slobodne dane, placeno je preko plate ili nesto trece)?
koliko ti je prosecno radno vreme i kako naplacujes prekovremene sate, ako ih imas (uzimas slobodne dane, placeno je preko plate ili nesto trece)?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
Ovisi od projekta do projekta, al generalno, prekovremeni se ne plaćaju. S tim da je rijetkost da se ostaje 2h il duže (doduše, danas je bio taj slučaj :/).
Što planiraš slijedeće, a čemu se posebno veseliš?
Što planiraš slijedeće, a čemu se posebno veseliš?
Hansel
Hansel
- WinteRR
- Status: Ostalo
- Kontakt:
ufff...poslovno pravim plan svaki pon, za tu nedelju...danasnja lista ima ja mislim 20ak stavki....privatno planiram sutra da kupim telefon, posto nakon 6 meseci na vestackom disanju i silinih pokusaja reanimacije ipak crče.....a posebno se veselim putovanju za svedsku za 10ak dana
kako reagujes kad izgubis nesto sto ti je drago (recimo ostane ti sako u taxiju ili avionu, otpade ti privezak sa kljuceva i sl )?
kako reagujes kad izgubis nesto sto ti je drago (recimo ostane ti sako u taxiju ili avionu, otpade ti privezak sa kljuceva i sl )?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
Više puta..
Od 1-5 koliko su ti sexy djevojke/žene u muškim odijelima, smokinzima? :insipirirano.nečijim.fotkama:
Od 1-5 koliko su ti sexy djevojke/žene u muškim odijelima, smokinzima? :insipirirano.nečijim.fotkama:
Hansel
Hansel
- margarita
- Status: Solo
Nisam. Ni u Macoli, a ni u Korenici. 
Ako su te zene Angelina Jolie, onda cista petica. To mi jako ovisi o zeni i njenom stavu, karakteru, pa mi je tesko za rec, ali generalno gledano rekla bih neka zlatna sredina, trojka.
Koliko si najduze izdrzala bez spavanja, iz bilo kojeg razloga?
Ako su te zene Angelina Jolie, onda cista petica. To mi jako ovisi o zeni i njenom stavu, karakteru, pa mi je tesko za rec, ali generalno gledano rekla bih neka zlatna sredina, trojka.
Koliko si najduze izdrzala bez spavanja, iz bilo kojeg razloga?
-
Aven
Mislim da 21 sati.
Što sadrži tvoj vlastoručni potpis (inicijale, ime, prezime) i jesi li zadovoljna njime?
Što sadrži tvoj vlastoručni potpis (inicijale, ime, prezime) i jesi li zadovoljna njime?
- margarita
- Status: Solo
Ime i prezime, dovoljno je kratko sve skupa. Pa, s obzirom kakav svrakopis inace imam, zadovoljna sam potpisom kad se skoncentriram. 
Da se zenis (recimo daje zakonski moguce), bi li uzimala prezime partnera/ice, mijenjala, dodavala s crticom i sve te fore?
Da se zenis (recimo daje zakonski moguce), bi li uzimala prezime partnera/ice, mijenjala, dodavala s crticom i sve te fore?
-
Aven
Ne vjerujem, al' fora su mi ta dupla prezimena. Posebno kod voditeljica.
Jesi ikad bila s nekim tko se zove kao ti?
To mi je fora kod gay veza.
Jesi ikad bila s nekim tko se zove kao ti?
To mi je fora kod gay veza.
Iskreno, pomalo mi je to nebitno. Možda bi mi najbolja opcija bila da obje samo dodamo s crticom od ove druge, al ono..who cares. 
Između opcije da te cura dočeka gola sa skuhanom klopom nakon posla ili da te pokupi na poslu u smokingu, ispred svih (il dočeka negdje u gradu), što bi odabrala kao više hot?
Jesam, i nije bilo toliko neobično.
Između opcije da te cura dočeka gola sa skuhanom klopom nakon posla ili da te pokupi na poslu u smokingu, ispred svih (il dočeka negdje u gradu), što bi odabrala kao više hot?
Jesam, i nije bilo toliko neobično.
Hansel
Hansel