Pitaj me
-
Aven
Re: Pitaj me
Nemam iskustva s kavijarom. Losos mi je fin.
Je li ti bitnije kod pjevača da je dobar performer ili vokalist?
Je li ti bitnije kod pjevača da je dobar performer ili vokalist?
- Silk Spectreii
- Spol/rod: žensko
Losos...
Ako mislis na lososov kavijar,onda ne.. fuj,fuj.. ali jesetrin mi je ok..
Vokalist..
Koje ti je najdraze godisnje doba i zasto?
Ako mislis na lososov kavijar,onda ne.. fuj,fuj.. ali jesetrin mi je ok..
Vokalist..
Koje ti je najdraze godisnje doba i zasto?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
- Gumena patka
- Ja sam: lezbijka
Jesen,nije prevruće,nema kukaca,nije hladno...osjećam se komotno 
Se bojiš kukaca? I ako da..kojih?
Se bojiš kukaca? I ako da..kojih?
-
Aven
Ne bojim, ali mi idu na živce smrdljivi martini. Ne mogu ih smislit.
Jesi li ikad pustila pauka van na slobodu kad si ga vidjela u stanu/kući?
...kao što ja radim.
Jesi li ikad pustila pauka van na slobodu kad si ga vidjela u stanu/kući?
...kao što ja radim.
mislim da pauka nisam nikad iznosila.
misliš da mu je vani sloboda?
misliš da mu je vani sloboda?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
-
Aven
Tako to ja tumačim.
Moji ukućani nemaju milosti i ubili bi ga prvom prilikom. Dakle, ili van ili smrt.
Jednom sam uhvatila u kući malog miša i odnijela ga na livadu.
Koliko si gadljiva? Smetaju li te krvavi prizori u filmu?
Moji ukućani nemaju milosti i ubili bi ga prvom prilikom. Dakle, ili van ili smrt.
Jednom sam uhvatila u kući malog miša i odnijela ga na livadu.

Koliko si gadljiva? Smetaju li te krvavi prizori u filmu?
- margarita
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Takve stvari me uopce ne smetaju. Jedino sto ne mogu gledati su kukci, u krupnom planu, izdaleka, veliki, mali, kakvi god, jezim se, jednostavno ne mogu.
Koliko ti je bitna usluga u restoranu ili bircu? Jel volis da ti konobar svake dve minute dolazi pitat jel sve u redu, trebate li jos sto?
Koliko ti je bitna usluga u restoranu ili bircu? Jel volis da ti konobar svake dve minute dolazi pitat jel sve u redu, trebate li jos sto?
-
Aven
Vrlo mi je bitna. Volim kad su uslužni i ljubazni. Ne treba dolaziti više od jednom tijekom jela, ali volim vidjeti da pogledavaju tu i tamo treba li ih netko.
Što bi zahtjevala od konobara kad bi bila vlasnica restorana?
Što bi zahtjevala od konobara kad bi bila vlasnica restorana?
-
Ooh
da shvate da je to sto rade uzviseno i da citav proces dolaska do hrane i njene pripreme ne moze biti kruna, jer je kruna sluzenje s ljubaznoscu i zeljom da se pokloni jelo u svim fazama njegovog nastanka. trazila bih da konobarenje ne dozivljavaju kao posao i da goste dozivljavaju kao prijatelje tj da ih prijave ukoliko su neljubazni da im damo neko znj jelo.
otprilike. da ne glume da su dobre volje ako nisu, ali da se trude biti funkcionalni tehnicki. trazila bih da nakon posla idu na masazu zbog ledja kako bi mogli biti sretni ipak dok rade. tj platila bih im masazu.
ti?
ti?
-
str8faith
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
prvo uzela bi mjesane konobare , znaci pola zene, pola muskarci . Urednost na prvom mjestu , oprane i ispeglane košulje , uljudnost i pristojnost . Ne kažem da nema zlobnih gostiju Ima IH , ooo ima . al okrenes na smjeh ako ne posalji ga sefu / sefici , ti kao konobar nemoj se svađati . ako se za radno vrijeme dogovorimo ima da ne kasne ! Ako treba ostat duže il reci nemogu više il me posalji u pičku materinu al se nemoj kenjat okolo! Volim iskrene konobare ! Ma to sve ovisi od covika do covika , iskreno ja sam jako stroga sefica!
Voliš li se svađati?
Voliš li se svađati?
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Ne. Volim se argumentirano prepucavati. Volim koristiti ironiju, humor i sarkazam prilikom tog čina. Poznata sam po svom popuštanju u slučaju dobrog argumenta i spremnosti na kompromis
Ušutim u slučaju da druga strana pretjera. Glupave svađe izbjegavam i maksimalno popuštam jer mi nije stalo da pobijedim.
Da li bi se ikad družila s osobom koja nije tolerantna? Do koje razine bi podnijela njegovu/njenu netoleranciju? Ako bi bila prisiljena boraviti u društvu takve osobe, kako bi se ponašala?
Da li bi se ikad družila s osobom koja nije tolerantna? Do koje razine bi podnijela njegovu/njenu netoleranciju? Ako bi bila prisiljena boraviti u društvu takve osobe, kako bi se ponašala?
Ruadh gu brath!
-
Ooh
okrenem se i odem ako situacija dopusta, a ako ne dopusta i treba se reagirati mooolim boga da sam zen! tu cu stati 
ti?
ti?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Slično. S tim da sam uvijek zen 
Jesi upoznala anđela čuvara imenom Šime?
Jesi upoznala anđela čuvara imenom Šime?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Anđeli ne postoje.
Koje začine koristiš prilikom kuhanja? Koji su ti najdraži?
Koje začine koristiš prilikom kuhanja? Koji su ti najdraži?
Ruadh gu brath!
Kurkumu, chilli/crvenu papriku. Timijan. 
Što misliš bi Leonardo Di Caprio bio dobar Spiderman? A Batman?
Što misliš bi Leonardo Di Caprio bio dobar Spiderman? A Batman?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Teško ga mogu zamislit u tim ulogama.
Živiš u dalekoj budućnosti gdje je izumljen stroj koji s točnošću mjeri jačinu ljudskih emocija.
Ti i tvoja djevojka ste u stabilnoj i sretnoj vezi, zaljubljene ste i volite se. Igrom slučaja odete na testiranje emocija.
Rezultati pokažu da na ljestivici od 1 do 10, jačina tvoje ljubavi prema njoj je 7.85, a tvoje djevojke prema tebi 2.33.
Kako bi reagirala?
Živiš u dalekoj budućnosti gdje je izumljen stroj koji s točnošću mjeri jačinu ljudskih emocija.
Ti i tvoja djevojka ste u stabilnoj i sretnoj vezi, zaljubljene ste i volite se. Igrom slučaja odete na testiranje emocija.
Rezultati pokažu da na ljestivici od 1 do 10, jačina tvoje ljubavi prema njoj je 7.85, a tvoje djevojke prema tebi 2.33.
Kako bi reagirala?
-
Aven
Ne znam. Priključila bih se opet na aparat pa ako bi mi izmjerilo da mi je razočarenje više od 5, ostavila bih ju.
Bi li voljela moći čuti što ljudi misle?
Bi li voljela moći čuti što ljudi misle?
-
Gost
Da na yedan dan. Vise od toga ne, yer bi pukla ko kokica.
Gledala sam neki film o tome ne mogu se syetit koyi.
A ti?
Gledala sam neki film o tome ne mogu se syetit koyi.
A ti?
-
Aven
Možda seriju True Blood.
Ne bih voljela čuti.
Što misliš, zašto većina ljudi ne bi voljela čuti? Zbog toga što se ne bi s tim mogla nositi ili?
I znači li to da nam je ipak draži efekt iluzije koji ponekad pridajemo stvarnosti?
Ne bih voljela čuti.
Što misliš, zašto većina ljudi ne bi voljela čuti? Zbog toga što se ne bi s tim mogla nositi ili?
I znači li to da nam je ipak draži efekt iluzije koji ponekad pridajemo stvarnosti?
Moguće..ignorance is bliss. Al nekako mislim i da bi ljudi uglavnom čuli tuđe, no ne žele da se njihove čuju.
Se raduješ Ben Afflecu kao Batmanu?
Se raduješ Ben Afflecu kao Batmanu?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
-
Aven
Nemam nekih posebnih osjećaja spram njega. Draži bi mi bio Brad Pitt. Radujem se Amy Adams u ulozi Lois Lane. I Henry Cavill mi je dobar Superman.
Kojeg od navedenih superjunaka bi najviše voljela imati za frenda: Batman, Superman, Hulk, Thor, Iron Man?
Kojeg od navedenih superjunaka bi najviše voljela imati za frenda: Batman, Superman, Hulk, Thor, Iron Man?
-
Gost
Yako sam neodlucna izmedju Batmana i Supermana,
a i Thor ye super. Onda Superman, yer ye sredina tu
A ti?
a i Thor ye super. Onda Superman, yer ye sredina tu
A ti?
-
Aven
Mislim da je najrealniji superjunak kojeg je izmislila televizija.
Smrtna kazna - da/ne? Zašto?
Smrtna kazna - da/ne? Zašto?
pa zapravo ne. mislim da im to samo olakšava sve.. ja bi to u samnicu, pa da vidim koliko će
poštivanje ljudskih prava za pedofile i silovatelje?
poštivanje ljudskih prava za pedofile i silovatelje?
Ako oduzumanje slobode nije oduzimanje ljudskih prava, onda da, mislim da ih trebaju moci zadrzati, ako nista zato da bismo ostali cistih ruku i ne dozvolili da njihova zloba potakne slicno u nama.
Imas li u svojoj blizini nekog tko je proveo neko vrijeme u zatvoru?
Imas li u svojoj blizini nekog tko je proveo neko vrijeme u zatvoru?
Desert je visnjica 
Pod pretpostavkom da je osoba bila kriva za zlocin, mislim da je malo slucajeva u kojima bih uspjela prijeci preko toga. Tako da - ne.
Bi li prije oprostila kradju (ne u slucaju ugrozene egzistencije
) ili dilanje droge?
Bi li prije oprostila kradju (ne u slucaju ugrozene egzistencije
Desert je visnjica 
Nije mi to neki kriterij, ako mi po ostalom paše, zašto ne 
Osim ako nije bila u zatvoru zbog nečeg nemoralnog, no tada mi ne bi pasala
Edit: Krađu.
Vodiš li računa kad imaš dobit menstruaciju, zapisuješ li, ili kad dođe, dođe?
Osim ako nije bila u zatvoru zbog nečeg nemoralnog, no tada mi ne bi pasala
Edit: Krađu.
Vodiš li računa kad imaš dobit menstruaciju, zapisuješ li, ili kad dođe, dođe?