Pitaj me
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: biseksualka
- Status: U vezi
Re: Pitaj me
Samobor, Slavonija u 2 navrata i Risnjak. A vjerojatno i Rijeka uleti.
Nosiš li dokoljenke i u kojim situacijama? Koliko ih imaš?
Nosiš li dokoljenke i u kojim situacijama? Koliko ih imaš?
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

Ispod hlača, zimi tople ili na tri frtaljke one kao najlonke. 2-3 od najlona
i 3-4 zimske.
Da li si ikad promijenila sama gumu na autu? Ako jesi, gdje i kako se dogodilo da moraš? Ako nisi, da li bi mogla/znala?
Da li si ikad promijenila sama gumu na autu? Ako jesi, gdje i kako se dogodilo da moraš? Ako nisi, da li bi mogla/znala?
Ruadh gu brath!
-
Aven
Nisam. Ne znam. Nemam ni onu pomoćnu dizalicu pa ne bih mogla niti pokušati.
Postoji li neki kućanski posao ili onaj izvan kuće (fizički) koji te opušta?
Postoji li neki kućanski posao ili onaj izvan kuće (fizički) koji te opušta?
kuhanje i zajebavanje sa cvijećem.
je li kuhanje kućanski posao?
je li kuhanje kućanski posao?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
-
Aven
Je, osim ako ne roštiljaš negdje na otvorenom. 
Znaš li raditi roštilj i kakav ti je najfiniji?
Znaš li raditi roštilj i kakav ti je najfiniji?
ne znam. najfiniji mi je kad se meso ispeče onako iznad ugljena na rešetki pa i meso poprimi taj miris neki dimljeni. ovi električni roštilji su mi nekako bezveze.
jesi i ti gladna?
jesi i ti gladna?
-
Aven
Malo. Pijem čaj koji je zavarao osjećaj gladi.
Ove godine su u Survivoru podijelili ljude u tri plemena - mozgove (intelektualci), atlete (fizikalci/sportaši) i ljepotu (random zgodni ljudi).
Što misliš, koji od tih plemena se najlošije snalazi u divljini i izazovima i u koji bi ti (po svojoj procjeni) spadala?
Ove godine su u Survivoru podijelili ljude u tri plemena - mozgove (intelektualci), atlete (fizikalci/sportaši) i ljepotu (random zgodni ljudi).
Što misliš, koji od tih plemena se najlošije snalazi u divljini i izazovima i u koji bi ti (po svojoj procjeni) spadala?
vjerojatno bi me stavili pod mozgove. a moj bi mozak pak htio k atletima. 
mislim da se ove ljepojke najlošije snalaze osim ako se odmah nisu prikrpale atletima.
edit. naknadno sam skužila da u ljepotu nisu stavili sponzoruše ko obično nego random lijepe ljude. možda to čak onda ispada i najpoželjnija skupina radi potencijalne raznovrsnosti.
ali slutim da pitaš jer nije tako. jesam li u pravu?
mislim da se ove ljepojke najlošije snalaze osim ako se odmah nisu prikrpale atletima.
edit. naknadno sam skužila da u ljepotu nisu stavili sponzoruše ko obično nego random lijepe ljude. možda to čak onda ispada i najpoželjnija skupina radi potencijalne raznovrsnosti.
ali slutim da pitaš jer nije tako. jesam li u pravu?
-
Aven
Mozgovi se najlošije snalaze, imaju ideje koje ne znaju praktično/fizički izrealizirati + vrlo je izražena borba ega. Slaba do nikakva socijalna i emocionalna inteligencija.
Čak i u onim izazovima koji zahtjevaju isključivo intelektualne sposobnosti, znaju zbog pritiska zablokirati pa ih ostali prestignu.
Bjutići nemaju taj pristisak od dokazivanja na bilo koju stranu (radnu/intelektualnu) pa im takvima laganini, neopterećenima i lijepima sve nekako ide od ruke.
Na koji način najviše komuniciraš s frendovima (uživo, mailovi, whatsapp, sms) i što ti je draže?
Čak i u onim izazovima koji zahtjevaju isključivo intelektualne sposobnosti, znaju zbog pritiska zablokirati pa ih ostali prestignu.
Bjutići nemaju taj pristisak od dokazivanja na bilo koju stranu (radnu/intelektualnu) pa im takvima laganini, neopterećenima i lijepima sve nekako ide od ruke.
Na koji način najviše komuniciraš s frendovima (uživo, mailovi, whatsapp, sms) i što ti je draže?
kako s kim, s nekima uživo a s nekima fb messaging. s jednom gtalkam jer je u drugom gradu. ali onako općenito, ne komuniciram previše u zadnje vrijeme. 
a kako ti?
a kako ti?
-
Aven
Preferiram uživo. Sve ove supstitucije mi teško padaju ako živimo svi u HR. *old.skul*
S ovima koji su u Kanadi i Italiji nemam drugog izbora.
Stvaraju li generalno ove "društvene" virtualne i mobilne mreže zbog dostupnosti 24/7 veću autentičnu, istinsku povezanost među ljudima ili pak samo privid povezanosti i sve veću otuđenost?
(ne mislim na poslovnu komunikaciju)
S ovima koji su u Kanadi i Italiji nemam drugog izbora.
Stvaraju li generalno ove "društvene" virtualne i mobilne mreže zbog dostupnosti 24/7 veću autentičnu, istinsku povezanost među ljudima ili pak samo privid povezanosti i sve veću otuđenost?
(ne mislim na poslovnu komunikaciju)
- Silk Spectreii
Ovakve mreze mogu biti izvrstan kreator prijateljstva,veza or sth... Ali nista od toga ako se every once in a while ne maknes od tipkovnice i ne upoznas nekog in an old fashion way... Sto znas tko se krije sa druge strane monitora...
Koji smajli od ovdje ponuđenih najbolje opisuje tvoje trenutno stanje?
Koji smajli od ovdje ponuđenih najbolje opisuje tvoje trenutno stanje?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Razlikuje se od slucaja do slucaja
Pardon..
Bi li dala da ti student medicine koji je na praksi vadi krv, a vidis da ima tremu?
Pardon..
Bi li dala da ti student medicine koji je na praksi vadi krv, a vidis da ima tremu?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Nope...
Smatras li se zahtjevnim klijentom? U restoranima,kaficima....
Smatras li se zahtjevnim klijentom? U restoranima,kaficima....
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Ne.
Da li jednako rangiras odnose koje si sklopila uz pomoc neta/foruma i one koji su nastali iskljucivo "prirodnim" putem? Obrazlozi!
Da li jednako rangiras odnose koje si sklopila uz pomoc neta/foruma i one koji su nastali iskljucivo "prirodnim" putem? Obrazlozi!
Ruadh gu brath!
Ne kontam baš pitanje 
Ne rangiram odnose
Ako si mislila jesu li mi virtulano sklopljeni odnosi jednako važni i dragocjeni kao i oni sklopljeni "uživo", da, jesu, neki čak i važniji
Imaš li i koliko ljudi u životu s kojima se možeš ne čuti mjesecima i onda nastaviti tamo gdje ste stali zadjni put kad ste se čuli/vidjeli?
Ne rangiram odnose
Ako si mislila jesu li mi virtulano sklopljeni odnosi jednako važni i dragocjeni kao i oni sklopljeni "uživo", da, jesu, neki čak i važniji
Imaš li i koliko ljudi u životu s kojima se možeš ne čuti mjesecima i onda nastaviti tamo gdje ste stali zadjni put kad ste se čuli/vidjeli?
-
Aven
K:
Nebitno mi je kojim putem sam upoznala ljude ako kliknemo live. Nema razlike u osjećaju. Jedino što primjećujem je da mi je nakon kasnijih dvadesetih sve teže sklapati autentične prijateljske odnose.
Kao da sam došla do nekog limita (nesvjesno i nenamjerno) pa se sve svodi na simpatije i antipatije prema novim ljudima.
o:
Imam.
Ti?
Nebitno mi je kojim putem sam upoznala ljude ako kliknemo live. Nema razlike u osjećaju. Jedino što primjećujem je da mi je nakon kasnijih dvadesetih sve teže sklapati autentične prijateljske odnose.
Kao da sam došla do nekog limita (nesvjesno i nenamjerno) pa se sve svodi na simpatije i antipatije prema novim ljudima.
o:
Imam.
Ti?
Da, zapravo, kad bolje promislim, većina, ako ne i sva prijateljstva su mi takve naravi.
Utječe li ovo vrijeme na tebe? :-/
Utječe li ovo vrijeme na tebe? :-/
- Silk Spectreii
Da.. Divno mi je
Kad napravis check out iz hotela... Pocistis li im redovito one mini sapunice i samponcice?
Kad napravis check out iz hotela... Pocistis li im redovito one mini sapunice i samponcice?
Da. 
Kada bi uživo, a kada online okarakterizirala osobu kao potpunog stranca, a kada kao nekog tko ti nije potpuni stranac? Što sve utječe na to?
Kada bi uživo, a kada online okarakterizirala osobu kao potpunog stranca, a kada kao nekog tko ti nije potpuni stranac? Što sve utječe na to?
Ruadh gu brath!
Nije mi potpuni stranac ako se medjusobno prepoznajemo
Sto ces za vikend?
Sto ces za vikend?
Desert je visnjica 
chill i druškanja.
što odgovoriš kad ti netko kaže: "mogu li te zamoliti za uslugu?"?
što odgovoriš kad ti netko kaže: "mogu li te zamoliti za uslugu?"?
- Silk Spectreii
Reci...
Jesi li sklona pomaganju ljudima i koliko se cesto to trazi od tebe?
Jesi li sklona pomaganju ljudima i koliko se cesto to trazi od tebe?
- margarita
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Ak mogu pomoc i ako mi je ta osoba draga onda cu pomoc. Ako mislim da netko samo trazi pomoc tako da sam nesto ne mora napravit onda definitivno necu pomoc.
A koliko cesto ljudi traze pomoc stvarno ne bih mogla reci, ne obracam paznju na to.
Zasto kisa pada vikendom? Zasto ne pada recimo srijedu ili utorak?
Zasto kisa pada vikendom? Zasto ne pada recimo srijedu ili utorak?
Kiša je izgubila kalendar 
Što je najbitnije što za danas imaš obavit/si obavila?
Što je najbitnije što za danas imaš obavit/si obavila?
- margarita
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
S obzirom da na poslu nisam nis bitno obavila, moram popodne do grada ic nesto kupit. 
Stignes obavit sve sta mislis i vidjet se sa svim ljudima s kojima bi htjela preko tjedna ili ti fali jos koji dan u tednu ili sat u danu?
Stignes obavit sve sta mislis i vidjet se sa svim ljudima s kojima bi htjela preko tjedna ili ti fali jos koji dan u tednu ili sat u danu?
Stignem sve, najčešće. Iako, bilo bi dobro da vikend traje 3 dana bar jednom mjesečno. Ne stignem obaviti neke administrativne poslove vezane uz dokumente i tako...
U koju bi boju najradije obojila zidove spavaće sobe, u koju kuhinje, kupaone?
U koju bi boju najradije obojila zidove spavaće sobe, u koju kuhinje, kupaone?
Ruadh gu brath!
- Silk Spectreii
Kamen (pravi,ne onaj fake whatever that is), i bijelo... Minimalisticki... God i hope da ce se uredjivanja moga stana primiti netko drugi...
Svidja li ti se vintage (in general)?
Svidja li ti se vintage (in general)?
Ne pretjerano..
Si produktivnija kad je strka, hrpa posla za koju imaš malo vremena ili kad je tempo laganini i imaš vremena napretek za neš obaviti-kad bolje funkcioniraš?
Si produktivnija kad je strka, hrpa posla za koju imaš malo vremena ili kad je tempo laganini i imaš vremena napretek za neš obaviti-kad bolje funkcioniraš?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel