Pitaj me
- Silk Spectreii
- Spol/rod: žensko
Re: Pitaj me
Kad je strka.. Puno bolje funkcioniram pod pritiskom..
Najdraza pjesma trenutnog mainstreama?
Najdraza pjesma trenutnog mainstreama?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Pomalo se sramim reći, al Shakira i Rihanna- i to isključivo radi Shakire koja mi ima jako sexy glas, Rihannu ignoriram. 
Dinner in the sky ili iskakanje padobranom?
Dinner in the sky ili iskakanje padobranom?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Dinner in the sky. (letila bi zmajem radije od toga)
Da te odvedem u restoran Il secondo, što bi odabrala iz njihovog menija?
Da te odvedem u restoran Il secondo, što bi odabrala iz njihovog menija?
Ruadh gu brath!
-
Aven
Nešto sa škampima.
Kad uočiš kod nekog neku karakternu crtu koja te podsjeća na roditelje, da li te to živcira ili veseli?
Kad uočiš kod nekog neku karakternu crtu koja te podsjeća na roditelje, da li te to živcira ili veseli?
Zavisi od kojeg roditelja. Ako je od stare onda me živcira, ako je od starog onda mi se povraća.
Koliko si povezana s roditeljima? Koliko vremena provodiš s njima?
Koliko si povezana s roditeljima? Koliko vremena provodiš s njima?
Ruadh gu brath!
-
Aven
Mislim da sam povezana više nego što si to želim priznati. Ne provodim puno.
Što misliš kako bi se nosila s tim da ti se sin voli preodijevati u žensku odjeću?
Što misliš kako bi se nosila s tim da ti se sin voli preodijevati u žensku odjeću?
Boljelo bi me jer ne bi mogli ići zajedno u šoping 
Kako bi se nosila s tim da ti je sin zaostao u razvoju?
Kako bi se nosila s tim da ti je sin zaostao u razvoju?
Ruadh gu brath!
-
Ooh
super... bio bi na mamu...
zasto ne bi mogla ici sa sinom u shopping ako se voli preodijevati u z. odjecu? kupis mu suknjicu i tangice. ne kuzim.
zasto ne bi mogla ici sa sinom u shopping ako se voli preodijevati u z. odjecu? kupis mu suknjicu i tangice. ne kuzim.
- Silk Spectreii
Tangice mi ne bi nosio... nije to higijenski ;D
Preferiras li putovati busom ili vlakom?
Preferiras li putovati busom ili vlakom?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Zato što mu se mama voli odijevati u mušku odjeću pa ne bi išli u iste dijelove dućana
. Pretpostavljam da imaš svjetliju kosu jer nisi shvatila šalu i na što ciljam
Pa kupila bi mu što god hoće, ali se slažem s ovim gornjim da tangice nisu higijenske. Draže su mi one čipkaste ili prozirne gaćice ako već moraju biti sexy.
Više volim putovati vlakom. Volim vlakove!
Da li voliš voziti auto na dulje pruge... što bi napravila da i cura i ti želite voziti auto, a imate samo jedan i da ona misli da vozi bolje od tebe?
Pa kupila bi mu što god hoće, ali se slažem s ovim gornjim da tangice nisu higijenske. Draže su mi one čipkaste ili prozirne gaćice ako već moraju biti sexy.
Više volim putovati vlakom. Volim vlakove!
Da li voliš voziti auto na dulje pruge... što bi napravila da i cura i ti želite voziti auto, a imate samo jedan i da ona misli da vozi bolje od tebe?
Ruadh gu brath!
- Silk Spectreii
Vozi Miško!
Kad bi morala izabrati fasadu kuce u koju boju bi ofarbala svoj domcek?
Kad bi morala izabrati fasadu kuce u koju boju bi ofarbala svoj domcek?
Neku nježnu, pastelnu boju. Ovisno o okolini 
Jesi ikad skidala boju s nečeg onim grubim papirom za struganje boje?
Jesi ikad skidala boju s nečeg onim grubim papirom za struganje boje?
- Silk Spectreii
Joj,jesam... uzasno mi je to.. u rangu skripanja noktima po nastavnoj ploci..
Postoji li neka uzrecica koju ljudi oko tebe cesto koriste,a tebi nema apsolutno nikakvog smisla? Pr. Sto se mora, nije tesko.. oh really..
Postoji li neka uzrecica koju ljudi oko tebe cesto koriste,a tebi nema apsolutno nikakvog smisla? Pr. Sto se mora, nije tesko.. oh really..
-
Ooh
kao sto postoji brzo citanje, tako postoji brzo slusanje
80 posto onoga sto cujem ne cujem
to znaci i glupe izreke.
p.s. mislim da te sin nece pitati da nosi tangice ako to zeli
koliko zvjezdica ima zastava velike britanije?
p.s. mislim da te sin nece pitati da nosi tangice ako to zeli
koliko zvjezdica ima zastava velike britanije?
Ne znam, nisam pila bijeli 
Da ti netko kaže: donesi mi neko pecivo, što bi mu kupila?
Da ti netko kaže: donesi mi neko pecivo, što bi mu kupila?
kajzerice 
Dal ikad gola sadiš kaktuse?
Dal ikad gola sadiš kaktuse?
Ak već ne mogu, iz nekog razloga
, pitati kakvo, donijela bih ono koje izgleda najbolje u dućanu/pekari.
Zagrljaj ili poljubac? (jako maštovito, znam
)
Hm..do sada nisam-jel to čini kaktusima kakvu razliku?
Zagrljaj ili poljubac? (jako maštovito, znam
Hm..do sada nisam-jel to čini kaktusima kakvu razliku?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Zagrljaj više volim.Volim biti u zagrljaju to je zapravo najopušteniji trenutak koji donosi bliskost.Poljubac donosi razno razne lijepe osjećaje ali zagrljaj je ono nešto posebno 
Ciniš li stvari koje nisu kulturne,po bonotnu.Kad svjesno znaš da je to ružno,nekulturno,ne lijepo ali si nemožeš pomoći
?
Ciniš li stvari koje nisu kulturne,po bonotnu.Kad svjesno znaš da je to ružno,nekulturno,ne lijepo ali si nemožeš pomoći
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....
Yep, nekad sam svjesno bezobrazna.
Jesu li ti ruke češće tople ili hladne?
Jesu li ti ruke češće tople ili hladne?
hladne...
jesi li ikad naručila nešto preko tv prodaje?
jesi li ikad naručila nešto preko tv prodaje?
- talented miss cohen
- כהן גדול
ne, nisam nikad.
da li si ikad bila slijepa za neke stvari koje su bile očite?
da li si ikad bila slijepa za neke stvari koje su bile očite?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
-
Ooh
da...nekada mi je potrebno da prodje vrijeme da nesto pohvatam. toliko je toga
kao da kaskam, ma koliko da trcim. i zato sto trcim ne vidim :/
jbga...bit ce bolje
bojis li se zmija?
jbga...bit ce bolje
bojis li se zmija?
Da, nije to onaj "strah od požara Georga Constanze", ali osjetim neku jezu i strahopoštovanje kada ih vidim.
Bojiš li se smrti?
Bojiš li se smrti?
Ruadh gu brath!
-
Aven
Ne svoje.
Bi radije da te sad udari kap i odmah krkneš ili proživiš još 30 okej godina, a zadnje dvije polako umireš u teškoj bolesti?
Bi radije da te sad udari kap i odmah krkneš ili proživiš još 30 okej godina, a zadnje dvije polako umireš u teškoj bolesti?
Da sad odmah krknem.
Da imaš vremeplov i pravo na tri tamo-natrag puta... što bi sve posjetila, da li bi iskoristila sva tri natrag?
Da imaš vremeplov i pravo na tri tamo-natrag puta... što bi sve posjetila, da li bi iskoristila sva tri natrag?
Ruadh gu brath!
-
Ooh
jao ne bih nazad, sve bih poremetila. ne bih se ziva vratila kada bih isla tamo kuda zelim. sprijeciti smrt krista. diskutabilno samo po sebi, ali svejedno...makar da maknem pilata ili napisem evandjelje odmah a ne nakon 50 godina poslije raspeca, pa da napisem da su pederi i lezbijke skroz ok. vratila bih se malo razgovarati s hitlerom kada je bio mali, poklonila mu psa i nasla dobrog psihijatra od malih nogu.
voljela bih otici s newtonom po prizme koje je kupio umjesto zarucnickog prstena nakon sto mu je jabuka pala na glavu cime je naljutio zenu. voljela bih da sam bila ziva u isto vrijeme kada i papisa ivana, zbog nje imam simpatije prema zenama koje se tako zovu
ne mogu si pomoci.
voljela bih da sam prva preletjela ocean u nekom jadnom malo avionu. da sam bila na chikaskoj izlozbi i jbla kevu umisljenim bijelcima. i voljela bih otici u 3 stoljece u kapadokiju kada je bilo moguce reci odoh u pustinju biti iskusenik, da pitam mogu li to i zene? i u indiju bioh se vratila zbog buddhe. bune me sva ova tumacenja. otprilike. puno mi toga pad ajos na pamet, ali bolje da ne
e da, voljela bih popiti pice s a s.sontag. joj ma svugdje bi. warhol atelje...uh...svugdje bih...
a ti?
voljela bih otici s newtonom po prizme koje je kupio umjesto zarucnickog prstena nakon sto mu je jabuka pala na glavu cime je naljutio zenu. voljela bih da sam bila ziva u isto vrijeme kada i papisa ivana, zbog nje imam simpatije prema zenama koje se tako zovu
voljela bih da sam prva preletjela ocean u nekom jadnom malo avionu. da sam bila na chikaskoj izlozbi i jbla kevu umisljenim bijelcima. i voljela bih otici u 3 stoljece u kapadokiju kada je bilo moguce reci odoh u pustinju biti iskusenik, da pitam mogu li to i zene? i u indiju bioh se vratila zbog buddhe. bune me sva ova tumacenja. otprilike. puno mi toga pad ajos na pamet, ali bolje da ne
a ti?
- margarita
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Voljela bih vidjeti kako su i tko je gradio piramide.
Vratila bih se nazad u doba nakon mature da mozda neke stvari drukcije napravim. I treci bih sacuvala jer mi trenutno ne pada na pamet nista na sto bih ga bas rado potrosila.
Da mozes, bi li radije putovala u buducnost ili u proslost, s time da ides samo kao obzervator i da ne mozes utjecat na dogadjaje?
Da mozes, bi li radije putovala u buducnost ili u proslost, s time da ides samo kao obzervator i da ne mozes utjecat na dogadjaje?