Pitaj me
Re: Pitaj me
Da, stedi vrijeme.
Frendica ti se preselila, isla si jednom do nje po uputama. Jel zapamtis od prve ili trazis tri cetri puta pomoc da ne zalutas prije nego zapamtis put?
Frendica ti se preselila, isla si jednom do nje po uputama. Jel zapamtis od prve ili trazis tri cetri puta pomoc da ne zalutas prije nego zapamtis put?
Ovisi, al sklonija sam pitati upute da budem sigurna (pogotovo ak vozim), a nije mi bed ponoviti se. 
Si ikad vozila pijana? Ono, ne možeš ravno hodati?
Si ikad vozila pijana? Ono, ne možeš ravno hodati?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Ako i jesam nisam u zadnjih bar 5 godina. Iako kad sam se jednom prije godinu-dvije vraćala sa neke svadbe, bila sam užasno mamurna i dotakla sam neki auto dok sam se isparkiravala brzinom puža jer sam bila sigurna da kad sam se uparkiravala iza mene nije bilo nikog <- stupido!!!
Koja ti je najgora stvar u vezi (generalno)?
Koja ti je najgora stvar u vezi (generalno)?
Ruadh gu brath!
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Ne volim lažljive ljude. U ničemu pa tako ni u vezi.
Najromantičnije mjesto na kojem si se ljubila?
Najromantičnije mjesto na kojem si se ljubila?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Nijedno mi nije ostalo u pamćenju kao nešto posebno romantično.
Opiši najromantičniji doživljaj iz svog života!
Opiši najromantičniji doživljaj iz svog života!
Ruadh gu brath!
- talented miss cohen
- כהן גדול
rana jesen, rimski amfiteatar, pun mjesec, točno dvije zvjezdice na nebu... kasnije vino i lutanje po nepoznatim uličicama do kasno u noći uz savršeno poklapajući tok misli... otprilike to bi bilo to 
je l' bi povela na putovanje nekoga kog tek površno poznaješ (ali ti je drag/a)?
je l' bi povela na putovanje nekoga kog tek površno poznaješ (ali ti je drag/a)?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Ako bih imala osjećaj da ćemo postati prijatelji, bih 
Što te ili tko te zadnje oduševio?
Što te ili tko te zadnje oduševio?
- talented miss cohen
- כהן גדול
pa u zadnje vrijeme me dragi ljudi oko mene svako malo oduševljavaju... volim kada ljudi sačuvaju esenciju, volim kad se te njihove dragocjene kapi rastope u moje postojanje. onda shvatiš da ništa ama baš ništa u životu nije slučajno i ljubav uvijek, ama baš uvijek je tu.
šta tebe inače oduševi? voliš ljude oko sebe?
šta tebe inače oduševi? voliš ljude oko sebe?
Da. Kod ljudi me najviše oduševi kad su tako strastveni prema nečemu da im oči sjaje kad mi pričaju o tome.
Najviše me ipak oduševljava priroda i životinje.
Koji ti je najdraži instrument? Da li bi ga voljela naučiti svirati?
Najviše me ipak oduševljava priroda i životinje.
Koji ti je najdraži instrument? Da li bi ga voljela naučiti svirati?
Ruadh gu brath!
- talented miss cohen
- כהן גדול
Piano. Sviram, tj. svirala nekoč, sad čekam pravi trenutak za reunion 
(inače bih voljela naučiti svirati drums)
Kad bi imala tu mogućnost, bi li skupljala stare autentične instrumente?
(misliš li da u njima ostaje duh njihovih svirača?)
(inače bih voljela naučiti svirati drums)
Kad bi imala tu mogućnost, bi li skupljala stare autentične instrumente?
(misliš li da u njima ostaje duh njihovih svirača?)
Ne bih skupljala, žao bi mi bilo da propadaju. Da, mislim da ostane djelić duše svirača u instrumentu (koja romantična pomisao
)
Kad bi morala generalizirati, što bi rekla, koliko si taktilna s novim ljudim u svom životu?
I, kad je netko taktilan prema tebi (a novi ste si), kako to doživljavaš?
Kad bi morala generalizirati, što bi rekla, koliko si taktilna s novim ljudim u svom životu?
I, kad je netko taktilan prema tebi (a novi ste si), kako to doživljavaš?
budem sumnjičava i nabacim distancu.
što/tko ti nedostaje u ovom trenutku?
što/tko ti nedostaje u ovom trenutku?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
prostor od zemlje pa do neba...
- talented miss cohen
- כהן גדול
Hah, dolazim s juga pa... tu smo si svi taktilni
Šalim se. Postoji jedna anegdota s jednom mojom sada vrlo dobrom prijateljicom kada je prvi puta došla u moju zemlju, bila je blago zaprepašćena, veli "ajme, tu se svi grle tek tako, danas me bar prekonekoliko njih zagrlilo nemam pojma nit kako se zovu"
As for me, mislim da sam umjereno taktilna, u granice pristojnosti naravno. I u obrnutom smjeru ne doživljavam to kao neki napad na osobni prostor. Ako ćemo generalizirati
.
Jesi osobno doživjela tu mentalitetnu (nazovimo ju) razliku između sjevera i juga?
edit: nedostaje mi evo upravo ta prijateljica
Šalim se. Postoji jedna anegdota s jednom mojom sada vrlo dobrom prijateljicom kada je prvi puta došla u moju zemlju, bila je blago zaprepašćena, veli "ajme, tu se svi grle tek tako, danas me bar prekonekoliko njih zagrlilo nemam pojma nit kako se zovu"
As for me, mislim da sam umjereno taktilna, u granice pristojnosti naravno. I u obrnutom smjeru ne doživljavam to kao neki napad na osobni prostor. Ako ćemo generalizirati
Jesi osobno doživjela tu mentalitetnu (nazovimo ju) razliku između sjevera i juga?
edit: nedostaje mi evo upravo ta prijateljica
Jesam, da, ali više u smislu one južnjačke "lako ćemo, nije preša" i sjevernjačke užurbanosti.
Dogodi li ti se da budeš svjesna trenutka kad ti netko postane prijatelj? Onaj klik iz poznanastva u prijateljstvo?
Dogodi li ti se da budeš svjesna trenutka kad ti netko postane prijatelj? Onaj klik iz poznanastva u prijateljstvo?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Zanimljivo pitanje. Vrlo. Sa nekim ljudima (prijateljima, jel) imam osjećaj da smo si oduvijek bili tako prisni i ne mogu odrediti trenutak tog "klika" kako veliš. To su dugogodišnja prijateljstva. No, postoji jedno prijateljstvo koje mi iz dana u dan postaje sve draže i draže, a počelo je sasvim "slučajno" i točno mogu odrediti trenutak kad sam osjetila tu "inicijaciju". Sad kad si me već natjerala da osvjestim sve to 
Imaš još koje zanimljivo pitanje?
Ček, sjetih se jednog nezanimljivog...
Očekuješ li prijateljstvo od partnera/ice, sposobnost sagledavanja stvari sa obje strane, svjest iznad emocija kad su zajednički problemi u pitanju?
Imaš još koje zanimljivo pitanje?
Ček, sjetih se jednog nezanimljivog...
Očekuješ li prijateljstvo od partnera/ice, sposobnost sagledavanja stvari sa obje strane, svjest iznad emocija kad su zajednički problemi u pitanju?
Da, nekako mislim da se dobra veza gradi prvenstveno na prijateljstvu i poštovanju, zapravo očekujem od partnerice da mi bude i najbolja prijateljica, u tom nekom smislu.
A ta sposobnost sagledavanja stvari s obje strane je jako bitna u bilo kakvom odnosu, samo što mi se čini da je to toliko teže, što su emocije jače.
Tražiš li od bliskih ljudi da ti toleriraju neke tvoje mane, ili trenutnu nervozu, neraspoloženost, nadrkanost, možda čak i malo iskaljivanja, samo zato jer ste bliski, jer si im cura, sestra, prijateljica.....?
-
Aven
Ne. Niti volim da se to očekuje od mene kad je netko drugi takav. Preferiram se povući u takvim razdobljima. Ili bivati s ljudima koji imaju umirujući utjecaj na mene.
To su oni ljudi s kojima mogu šutjeti.
Posljednji film ili pjesma na koji/u si pustila suzu?
To su oni ljudi s kojima mogu šutjeti.
Posljednji film ili pjesma na koji/u si pustila suzu?
-
Aven
Jesam. Svira mi već par dana njen album u autu. : )
Sia je bog(inja) i ta pjesma je predivna. Kao i cijeli album "Some People Have Real Problems". *love*
Baš sam jučer komentirala s frendicom dok smo je slušale u autu kako je jedna od najtalentiranijih/najkreativnijih glazbenica out there. Hail.
Na čiji koncert bi voljela ići?
Sia je bog(inja) i ta pjesma je predivna. Kao i cijeli album "Some People Have Real Problems". *love*
Baš sam jučer komentirala s frendicom dok smo je slušale u autu kako je jedna od najtalentiranijih/najkreativnijih glazbenica out there. Hail.
Na čiji koncert bi voljela ići?
Ne znam, nisam nešto od koncerata
Štoš sutra činit?
Štoš sutra činit?
pretpostavljam da ću odmarat
zašto ne spavaš?
zašto ne spavaš?
ne, volim ljeto i vrućine
šta slušaš?
šta slušaš?
Profu iz spanj
Jesi li ikad uspjesno spojila nekoga i kako je zavrsilo?
Jesi li ikad uspjesno spojila nekoga i kako je zavrsilo?
Desert je visnjica 
- Moloko
Nemam ništa jer nemam džepove. 
Ideš van danas?
Ideš van danas?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
S koje si ti planete pala? 

Mozda idem van
Dakle, jesi li spojila koga?
Mozda idem van
Desert je visnjica 
1. Nisam sigurna s koje sam planete pala, malo mi je to mutno od udarca.
2. Jesam
Jesi se zabavila sinoć?
2. Jesam
Jesi se zabavila sinoć?
“What am I living for and what am I dying for are the same question.”
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
― Margaret Atwood, The Year of the Flood
- Moloko
Fulala sam topic, šta dramiš odmah.megan je napisao/la:S koje si ti planete pala?
Mozda idem van
OT: Nisam nikud išla jer sam bila umorna ali se nadam da ću danas sve to nadoknaditi.
Jesi tip koji kada je vani voli plesati ili uglavnom samo stojiš i promatraš kako drugi plešu?
Samo plešem,stalno plešem.Ne primjetim nikoga.
Koji je tvoj must have trenutno?
Koji je tvoj must have trenutno?
Svaka sličnost sa stvarnom osobom je slučajna.....