Jedeš
Pitaj me
- Temperance
- Spol/rod: žensko
- Status: U vezi
Re: Pitaj me
Plešem tamo gdje se smjestim. Nekad u kutu, nekad posred podija.
Jedeš
?
Jedeš
Some music needs air. Roll down your window.
- mat3a
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: Solo
Nekad malo; rijetko. Nisam vec duugo
Kakva si po pitanju "drugih sansi"? Dajesbli iste..zasto kada kako?
Kakva si po pitanju "drugih sansi"? Dajesbli iste..zasto kada kako?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
Druga šansa?
Zavisi kakva je bila situacija, ali svakako da ako netko pogriješi zaslužuje i tu drugu šansu. Pa ljudi smo. A griješiti je ljudski.
Da li ćeš prisustvovati prvoj paradi ponosa u Osijeku i što misliš općenito za parade?

Zavisi kakva je bila situacija, ali svakako da ako netko pogriješi zaslužuje i tu drugu šansu. Pa ljudi smo. A griješiti je ljudski.
Da li ćeš prisustvovati prvoj paradi ponosa u Osijeku i što misliš općenito za parade?

boje mijenjaju dom
Ne budem prisustvovala u Osijeku.
Imaju mi smisla u zatvornim sredinama kao oblik političkog prosvjeda, kako je izvorno počeo. U ovom obliku neke kulturne manifestacije je ok ak je društvo sklono takvim manifestacijama odnosno da budem jasnija, U Madridu, Riu i sl. gradovima, to je dio turističke ponude grada i kao takvo super funkcionira. Nisam sigurna da će Zagreb i neki dr. gradovi ikad doći do tog čisto zbog kulturnog nasljeđa i mentaliteta tako da da li se radi o povorci, nekakvom festivalu il velikom party-u kojim se obilježava taj dan, u sredinama koje su dovoljno otvorene da od tog ne rade big deal, mi je manje važno. Odnosno, ne smatram da se mora raditi o manifestaciji koja treba biti vidljiva svima, van kruga gay zajednice (ak je ostatak zajednice već dovoljno tolerantan, jel
).
Ti se desi da kratko dođeš na neki site, tipa ovaj forum i onda kreneš nekim drugim poslom i skužiš da si satima ostala logirana?
Imaju mi smisla u zatvornim sredinama kao oblik političkog prosvjeda, kako je izvorno počeo. U ovom obliku neke kulturne manifestacije je ok ak je društvo sklono takvim manifestacijama odnosno da budem jasnija, U Madridu, Riu i sl. gradovima, to je dio turističke ponude grada i kao takvo super funkcionira. Nisam sigurna da će Zagreb i neki dr. gradovi ikad doći do tog čisto zbog kulturnog nasljeđa i mentaliteta tako da da li se radi o povorci, nekakvom festivalu il velikom party-u kojim se obilježava taj dan, u sredinama koje su dovoljno otvorene da od tog ne rade big deal, mi je manje važno. Odnosno, ne smatram da se mora raditi o manifestaciji koja treba biti vidljiva svima, van kruga gay zajednice (ak je ostatak zajednice već dovoljno tolerantan, jel
Ti se desi da kratko dođeš na neki site, tipa ovaj forum i onda kreneš nekim drugim poslom i skužiš da si satima ostala logirana?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
99% sam preko moba pa mi se to ne dogadja..
Brises stalno history na kompu, vodis racuna o tome tko bi se mogao sluzit tim kompom nakon tebe i skrivas tragove ili ti je svejedno?
Brises stalno history na kompu, vodis racuna o tome tko bi se mogao sluzit tim kompom nakon tebe i skrivas tragove ili ti je svejedno?
- margarita
- Ja sam: lezbijka
Bih.
Bi dovela kad kucnog ljubimca na posao? recimo pitona?
Bi dovela kad kucnog ljubimca na posao? recimo pitona?
- mat3a
obavezno, kako bih mogla ne?!
koliko se brzo snades u tudim kuhinjama?
koliko se brzo snades u tudim kuhinjama?
I like messy people; people who don’t fit in a box or stay between the lines, but who’s integrity is greater than any rule book and who’s loyalty is stronger than blood.
Kuhinja je univerzalna ako se snalazis u kuhanju opcenito
Radis puno stvari mehanicki, bez razmisljanja, pa kad razmjestis stvari, jos danima posegnes za necim na onom mjestu gdje je prije bilo?
Radis puno stvari mehanicki, bez razmisljanja, pa kad razmjestis stvari, jos danima posegnes za necim na onom mjestu gdje je prije bilo?
- mat3a
Neke stvari da..agonija nakon premjestanja kave iz desnog u lijevi ormaric trajala je i preko tjedan dana :O
Koji te zvuk osobito iritira?
Koji te zvuk osobito iritira?
- Temperance
Zvuk tramvaja kad skreće i škripi.
Smeta te nered ?
Smeta te nered ?
Jedna Graciella, meksička sapunica prije nekih 10 godina 
Što obavezno moraš imati u frižideru?
Što obavezno moraš imati u frižideru?
- Temperance
Nisam.
Koju bi supermoć htjela imati i zašto baš tu?
Koju bi supermoć htjela imati i zašto baš tu?
- mat3a
njehh, cak i ne bih, ali ajd..letenje? teleportacija? transportne svrhe
sto mislis o sjenama? plase li te ili intrigiraju?
sto mislis o sjenama? plase li te ili intrigiraju?
- Temperance
Ne plaše me ali me niti intrigiraju. Nekako ih ne doživljavam.
Što ti kažeš na sjene?
Što ti kažeš na sjene?
- mat3a
Zanimljive su mi, tj zanimljiv mi je utjecaj koji imaju na prostor i moju/nasu percepciju istog.
Kakva je "tvoja" salica za kavu/caj?
Kakva je "tvoja" salica za kavu/caj?
Ako imam puno vremena jedna lijepa velika iz pariza, ako ne, onda mala bijela klasicna za kavu koju rijesim u tri gutljaja.
Imas puno fotografija sebe i bliznjih po kuci/stanu?
Imas puno fotografija sebe i bliznjih po kuci/stanu?
-
Ooh
nemam niti jednu fotku bliznjih u stanu. lijena sam selektirati i brzo mi dosade.
ti?
ti?
Imam.
Skupljas magnete na frizderu u kuhinji?
Skupljas magnete na frizderu u kuhinji?
Ciganluk. LoL
Da. Palim se na magnete. Ili je to krivo? Naelektriziram se? Ne znam..
Cega uvijek imas u frizderu?
Da. Palim se na magnete. Ili je to krivo? Naelektriziram se? Ne znam..
Cega uvijek imas u frizderu?
-
Ooh
pa da...ovo kao da je bilo namjensko pitanje, jer sam se tamam smirila nakon izgubljenog rata temata: magneti i slatke poruke na papirima koje drze magneti. sve u totalnom kaosu i sarenilu neuklopivo na sivu pozadinu frizidera modernijeg dizajna, a necu niti spominjati koliko odudara od prostora. jos pucam.
a tako je fina ta ploha i minimalizam frizidera. kada me krenu napadati andjeli, pjevci, nacrtana srca...slog me strefi
povce, neki sir, neki kruhic- masivni sa zrnevljem uglavnom ili neki sa miksevima brasna, nekakve srdele ili incuni, ajvar, masline...elementarne stvari...cisto da nesto ima...jel se racuna i zamrzivac ili ne?
da li si stalozena?
povce, neki sir, neki kruhic- masivni sa zrnevljem uglavnom ili neki sa miksevima brasna, nekakve srdele ili incuni, ajvar, masline...elementarne stvari...cisto da nesto ima...jel se racuna i zamrzivac ili ne?
da li si stalozena?
- margarita
- Ja sam: lezbijka
Mislim da jesam.
Koji je tvoj stav o ljubomori? jesi li ljubomorna i bili mogla bit u vezi s iznimno ljubomornom osobom?
Koji je tvoj stav o ljubomori? jesi li ljubomorna i bili mogla bit u vezi s iznimno ljubomornom osobom?
-
Ooh
ne bih mogla biti s ljubomornom osobom. trebam veliku slobodu, abnormalnu. osjetim ljubomoru ponekada, ne volim je...dovede me do strahova i svrati pozornost na niske razine samopouzdanja. razoruza me, porazna je i cesto je ne priznajem jer je prostor manipulacije
a ti?
a ti?
-
backspace
Ljubomora, ljubomora
to je ljubav, to se tako mora

Ljubomora? A ne znam... Manja kolicina je dopustiva. Treba proanalizirati otkud dolazi, pa probat skuzit i zasto. Nisam ljubomorna bas. Ali sve do jednom!

U kojim slucajevima je ljubomora ok?
to je ljubav, to se tako mora
Ljubomora? A ne znam... Manja kolicina je dopustiva. Treba proanalizirati otkud dolazi, pa probat skuzit i zasto. Nisam ljubomorna bas. Ali sve do jednom!
U kojim slucajevima je ljubomora ok?
Ja nisam ljubomorna al ni malo, pa ne znam kad je ok jer ja vezem uz to negativnu energiju i emocije a od toga bjezim.
Od cega u vezi ti bjezis?
Od cega u vezi ti bjezis?
Ne znam dal od ičeg bježim, al ne volim manipulaciju i osjećaj da me osoba ne kuži, o kakvom god se odnosu radilo.
Ti bilo žao Brazilaca?
Ti bilo žao Brazilaca?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel