koliko si kreativna?
Pitaj me
- sunflower
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
Re: Pitaj me
nije baš izražena...nažalost
...a segmenti u kojima se nazire su glazba i pokret (ples) te definitivno putovanja koja nastojim obogatiti nečim "kulturnim"
koliko si kreativna?
koliko si kreativna?
prilično ali u fazama.
kakve osjećaje u tebi budi posjet zoološkom vrtu?
kakve osjećaje u tebi budi posjet zoološkom vrtu?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
- sunflower
sreća uvjetovana raspoloženjem druge osobe
te se evociraju i uspomene na djetinjstvo...
koji npr jednodnevni izlet bi preporučila kao zanimljiv i edukativan a da je na dva tri sata vožnje udaljen?
koji npr jednodnevni izlet bi preporučila kao zanimljiv i edukativan a da je na dva tri sata vožnje udaljen?
onaj biopark pored samobora i šetnjica samoborom i spiljama, teslin muzej, krapinski pračovjek... tako nešto.
jesi bila u tom bioparku?
jesi bila u tom bioparku?
mi imamo sve što nam treba,
- sunflower
u nisam...super ideja thnx!
idem nekaj delat...vrijeme mi je već jel
a ostavljam ti kamen u glavu i pitanje... da si neki superheroj i imaš superpower koje tri stvari na svijetu bi voljela promijeniti?
idem nekaj delat...vrijeme mi je već jel
Dakle, promijeniti..ne napraviti nove. Hm..Svi koji su ikad nešto neljudski nažao napravili drugima bi bili izbrisani s lica zemlje :tyrant:
, povećala bih transparentnost ljudi-misli, želja, namjera, motiva itd.., uvela bih zakon jačeg po pitanju moralnosti u kombinaciji s ovom novoskovanom transparentnošću: dakle, ak si pravednija osoba, imao/la bi više ovlasti u svijetu.
edit. I da, Padma Lakshmi bi bila gay.
Bi voljela živjeti u takvom svijetu?
edit. I da, Padma Lakshmi bi bila gay.
Bi voljela živjeti u takvom svijetu?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
- Ja sam: biseksualka
Uh koja utopija.... mislim da bi mi bilo dosadno u tom svijetu 
Iako, transparentnost ljudi skratila bi dejtanje i sviđa mi se zadnja teza, jako.
Reci mi, kako bi znala što je pravedno i moralno, ako bi sve "neljudski nažao učinjeno" bilo izbrisano?
Postojale bi određene evidencije što je ne/moralno? Ne/pravedno?
Iako, transparentnost ljudi skratila bi dejtanje i sviđa mi se zadnja teza, jako.
Reci mi, kako bi znala što je pravedno i moralno, ako bi sve "neljudski nažao učinjeno" bilo izbrisano?
Unexpected sex is the best thing to wake up - unless you're in prison... 

Rekla je da bi SVI koji su ikad neljudski nažao učinili bili izbrisani - znači samo trenutno živi počinitelji užasnih zločina (vjerujem da ih ima), ne njihova djela i ne smisao iliti potrebu za pravdom i moralom. Na prvu zvuči tako, ali ne piše tako. Dakle, odgovor na tvoje pitanje - znala bi što je pravedno i moralno jer je krivo iskoristila svoju prvu moć (treba ih donirati znanosti u istraživačke svrhe
). Dakle, ko da ukloniš sve te raznovrsne bolesnike, podijeliš ljudima lajt verziju telepatije i sada svi jaaaako pazimo ko će idući doći na vlast..
Što misliš koliko bi trebalo da se nađe rupa u tom sustavu?
Što misliš koliko bi trebalo da se nađe rupa u tom sustavu?
I'm a leaf on the wind, watch how I soar..
Koliko je nužno i koliko ne mogu izbjeći
Koliko misliš da je potrebno da iskorjenimo taj termin?
Koliko misliš da je potrebno da iskorjenimo taj termin?
I'm a leaf on the wind, watch how I soar..
Pa postoje stupnjevi pozitivne i negativne strane djela...dakle, zamisao je bila da se uklone najokorjeliji negativci bez ikakve milosti, a što se ostatka društva tiče, stvar bi funkcionirala na principu sto je netko pošteniji, vrijedniji, inteligentniji i sl, imao bi automatski i veće ovlasti u društvu. Kako bi se pojedinac udaljavao od tih pozitivnih principa, ovlasti bi gubio.Biseksualna Lezbijka je napisao/la: Reci mi, kako bi znala što je pravedno i moralno, ako bi sve "neljudski nažao učinjeno" bilo izbrisano?
Nemam blage kako bi se to proveo, slažem se da je manjkava ideja, i za sadašnji svijet i pučanstvo, utopija:))
@BazingaMe...da uklonimo politiku? Bojim se da je i to nemoguća misija..
Što misliš o propisima koji nalazu da vece tvrtke imaju određeni postotak žena u managementu, zaposlenih etničkih manjina, zaposlenika iznad 50 i sl..tj. smatraš li da je dovoljno jednostavno birati najbolje ljude za pozicije neovisno o svem ostalom ili je potrebno pratiti kvote?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
Hmmm, općenito sa za to da se bira sposobnost povrh drugih osobina i to bi bilo izvedivo kada bi se zbilja to i činilo.
Ovako su veće kompanije "prisiljene" na diverzitet. S te strane su mi ti propisi dobri.
S druge strane, ako moraš zaposliti neku manjinu / ženu nauštrb sposobnog, zajeb.
Koji ti je najbolji/sexipilniji/privlačniji/simpatičniji celebrity par?
Ovako su veće kompanije "prisiljene" na diverzitet. S te strane su mi ti propisi dobri.
S druge strane, ako moraš zaposliti neku manjinu / ženu nauštrb sposobnog, zajeb.
Koji ti je najbolji/sexipilniji/privlačniji/simpatičniji celebrity par?

- Biseksualna Lezbijka
- Nedojebana
Sucker sam za Brada i Angie. I njihov čopor djece.
Jesi ikad sebi sama mixala čaj od raznoraznih trava? Jel uspjelo? Bilo fino?
Jesi ikad sebi sama mixala čaj od raznoraznih trava? Jel uspjelo? Bilo fino?

Kim i Kenje (u wish) 
Mislis da North West odrasta u djevojku sa dobrim orijentacijskim sposobnostima?
*da odmah upozorim, pitanja ce bit dubokoumna kako dolikuje jednom kisnom petku, u svrhu podizanja raspolozenja. Mog, naravno
**ne, ne pijem caj (sok i nevjerica)
Mislis da North West odrasta u djevojku sa dobrim orijentacijskim sposobnostima?
*da odmah upozorim, pitanja ce bit dubokoumna kako dolikuje jednom kisnom petku, u svrhu podizanja raspolozenja. Mog, naravno
**ne, ne pijem caj (sok i nevjerica)
Zadnja izmjena: Little N, dana/u 24 lis 2014 07:38, ukupno mijenjano 1 put.
ne znam, nisam još stigla otić u babinje, iako sam bila pozvana
jel žališ što više nema 980?
jel žališ što više nema 980?
Jako. Veliki promasaj Akvarijuse!
Nosis u babinje kovertu, kupujes poklon po vlastitom nahodjenju ili pitas kaj da doneses?
Nosis u babinje kovertu, kupujes poklon po vlastitom nahodjenju ili pitas kaj da doneses?
ovisi koliko vremena imam!
uglavnom pitam, ali kako se svi uvijek izmotavaju - odem kupit nešto. ako sam u stisci s vremenom - koverta
najbolja tv serija svih vremena?
uglavnom pitam, ali kako se svi uvijek izmotavaju - odem kupit nešto. ako sam u stisci s vremenom - koverta
najbolja tv serija svih vremena?
Najbolja svih vremena? Crap, nisam mjerodavna. Toliko toga kaj mladi gledaju ja ne zelim/ne volim/ne stignem. Ajde da pocnemo sa volim Big bang, modern family i par takvih kaj ne zahtjevaju puno razmisljanja i ne pogubis se u radnji ako ne ulovis zadnjih 10 u nizu..
Jesi tuzna kaj nema vise rusha? (jel netko to uopce potvrdio)
Jesi tuzna kaj nema vise rusha? (jel netko to uopce potvrdio)
užasno! shvrana od boli.. tuga mi u srcu.. ne znam kako ću živjeti bez plastičnih čaša, zmazanoće i nepostojanja higijene
što će ti najviše falit u vezi Rush-u? ako netko potvrdi
što će ti najviše falit u vezi Rush-u? ako netko potvrdi
Pa sve gore navedeno afkors. I bonus. Mutant zene kaj napadaju. Ko pcele. Fizicki, psihicki, seksualno.
I ona nadljudski ljubazna garderobijerka. Sa ramenima ko igrac ragbija. I paraaaaa. Aaaa. Taj trash vise nigdje ne postoji. I stroboskopi od kojih dobijes napadaj. I ona UV svjetla na ulazu da se vidi tko je primao a tko davao u dark roomu. Isss tolko toga.
Kad bi mogla birat jahanje na dvogrboj ili jednogrboj devi koju bi izabrala i zasto?
I ona nadljudski ljubazna garderobijerka. Sa ramenima ko igrac ragbija. I paraaaaa. Aaaa. Taj trash vise nigdje ne postoji. I stroboskopi od kojih dobijes napadaj. I ona UV svjetla na ulazu da se vidi tko je primao a tko davao u dark roomu. Isss tolko toga.
Kad bi mogla birat jahanje na dvogrboj ili jednogrboj devi koju bi izabrala i zasto?
jednogrbu, da i to probam
da li si ikada jahala konja (mislim na pravu životinju, ne muške izrode iste)?
da li si ikada jahala konja (mislim na pravu životinju, ne muške izrode iste)?
Jesam. Imala cak konja. Nekoliko njih ustvari. True story.
Jel ti se gadi jest od nekih za koje ne znas kak zive al sumnjas na manjak higijene?
Jel ti se gadi jest od nekih za koje ne znas kak zive al sumnjas na manjak higijene?
Apsolutno. Pa ti si zivuci primjer.
Da se mozes vratit u proslost stara grcka/egipat/kina gdje bi otisla?
Da se mozes vratit u proslost stara grcka/egipat/kina gdje bi otisla?
egipat
kak to misliš živući primjer? jel ovo opet neki sprd na Rusiju?
btw. kak ti se čini sve ovo oko Bandića?
kak to misliš živući primjer? jel ovo opet neki sprd na Rusiju?
btw. kak ti se čini sve ovo oko Bandića?
Neee. Sprd na karakter 
Joj Bandic. Imamo dugogodisnji toplo hladni odnos. Mrzim ga i simpatiziram. Ovisno kak me lupi PMS. Al ono najbanalnije objasnjenje, s obzirom da SVI kradu, on bar radi i krade. Jer se u Zagrebu stvarno radi. Svugdje. Stalno nesto. I mozda neki put su krivi prioriteti, al ja sam ponosna na to kak zagreb izgleda i kaj moze stat uz bok nekim pravim europskim gradovima. A zaposljavanje. Ajde majke ti. Ko se zadnje zaposlio a da ga nije netko preporucio, pogurao, otvorio mu imaginarno radno mjesto itd.
Jedna. Cekamo da nas nahrani u to ime.
Imas ti neko konkretnije obrazlozenje za ili protiv Banditosa?
Joj Bandic. Imamo dugogodisnji toplo hladni odnos. Mrzim ga i simpatiziram. Ovisno kak me lupi PMS. Al ono najbanalnije objasnjenje, s obzirom da SVI kradu, on bar radi i krade. Jer se u Zagrebu stvarno radi. Svugdje. Stalno nesto. I mozda neki put su krivi prioriteti, al ja sam ponosna na to kak zagreb izgleda i kaj moze stat uz bok nekim pravim europskim gradovima. A zaposljavanje. Ajde majke ti. Ko se zadnje zaposlio a da ga nije netko preporucio, pogurao, otvorio mu imaginarno radno mjesto itd.
Jedna. Cekamo da nas nahrani u to ime.
Imas ti neko konkretnije obrazlozenje za ili protiv Banditosa?
meni je on oduvijek drag, i mislim da ima većih lopova koje treba zatvoriti prije njega.
joj.. hrana... jedna počinje 3/11 i navodno kad se povrati iz svojih krajeva će bit hrane
voliš li sarmu?
joj.. hrana... jedna počinje 3/11 i navodno kad se povrati iz svojih krajeva će bit hrane
voliš li sarmu?
Mogu ju pojest al nije mi najmilija. A i zeludac ne smije kiselo zelje.
Jel grijeh u sarmu stavljat rizu ili je to must have?
Jel grijeh u sarmu stavljat rizu ili je to must have?
ne bi znala - išta što ima veze s tim proizvodom me ne interesira, jer taj miris je nešto nepodnošljivo
misliš li da sam ja u prošlom životu bila M. Monroe?
misliš li da sam ja u prošlom životu bila M. Monroe?