Pitaj me
Re: Pitaj me
Jesss. Ona i jos 9 muzicara/pjevaca u jednoj osobi.
Mislis da sam ja bila muskarac?
Mislis da sam ja bila muskarac?
da.. i to vjerojatno neki mornar...
da li postoji osoba u tvom životu za koju bi rekla da je dobra kao Majka Tereza?
da li postoji osoba u tvom životu za koju bi rekla da je dobra kao Majka Tereza?
Hahahah. Mornar. Tnx frende.
Ne. Mislim da netko tako cist i neiskvaren ne postoji. Iako plavusa ima neke dodirne tocke.
A kod tebe?
Ne. Mislim da netko tako cist i neiskvaren ne postoji. Iako plavusa ima neke dodirne tocke.
A kod tebe?
Imam nekoliko varijanti. Solo. Setnja, kada, neki tezak film. S dragom, vecera, kino, mazenje. S prijateljima. Ona nedjelja. Falila je freeda i to da ti ne trubis. Al sve. Toplo, telkica, neko jelo, djeca. Skoro idealno.
Ajmo ono kaj volis.
Od 1-10 koliko ti je vazan netko zbog koga po kisi i vjetru busom ides do N.Zagreba da bi uzela auto i odvezla ju na aerodrom i to sve za vrijeme radnog vremena?
Ajmo ono kaj volis.
Od 1-10 koliko ti je vazan netko zbog koga po kisi i vjetru busom ides do N.Zagreba da bi uzela auto i odvezla ju na aerodrom i to sve za vrijeme radnog vremena?
Volim 6. Mozda bi volila 8 da mi ne dizu kiselinu.
Jel mi mozes objasnit zasto u jesenskoj kolekciji masovno izbacuju cipele/cizme na cijoj kutiji pise da su za suho vrijeme kad se unaprijed zna kakvo vrijeme mozemo ocekivat u jesen?!
Jel mi mozes objasnit zasto u jesenskoj kolekciji masovno izbacuju cipele/cizme na cijoj kutiji pise da su za suho vrijeme kad se unaprijed zna kakvo vrijeme mozemo ocekivat u jesen?!
Kako bi prodali i sprej za impregnaciju 
Šalim se, al svi tako pišu, valjda radi odbijanja odgovornosti ak se cipele nakon tjedan dana vrate uništene. :/
Između rada u državnoj firmi, NGO-a ili privatnog biznisa, što bi radije odabrala (neovisno o svim dr. uvjetima)?
Šalim se, al svi tako pišu, valjda radi odbijanja odgovornosti ak se cipele nakon tjedan dana vrate uništene. :/
Između rada u državnoj firmi, NGO-a ili privatnog biznisa, što bi radije odabrala (neovisno o svim dr. uvjetima)?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Uvijek bi izabrala bit sam svoj gazda.
Da ti sutra sjedne na racun 5 tisuca mimo place, sta je prvo sta bi kupila/platila?
Da ti sutra sjedne na racun 5 tisuca mimo place, sta je prvo sta bi kupila/platila?
Kupila dvije karte za Pariz za sl. vikend. 
Evo scenarij
Imaš vlastitu malenu firmicu koja se bavi proizvodnjom software-a koji npr. koriste banke. Trebaš novu osobu na poziciji managera za prodaju da ti digne prodaju jer inače propadaš.
Dolaze ti slijedeći profili na razgovor, ti od njih trebaš odabrati jednu osobu:
- muškarac, 55 g. dosta iskustva u prodaji u razl industrijama
- žena, 35., 2. mjesec trudnoće, iskustvo rada u bankama na razl. pozicijama
- žena, 35. g. , MBA, gay&out, dosadašnji rad u consultingu
- muškarac, 25g. radno iskustvo od 2 godine, u prodaji i marketingu.
Svi imaju odgovarajuću stručnu spremu, svi su elokventni, imaju barem osnovno poznavanje djelatnosti i svi imaju dobre rezultate na prijašnjim pozicijama. Kog na temelju ovih karakteristika biraš, a tko bi ti bio zadnji izbor?
Evo scenarij
Imaš vlastitu malenu firmicu koja se bavi proizvodnjom software-a koji npr. koriste banke. Trebaš novu osobu na poziciji managera za prodaju da ti digne prodaju jer inače propadaš.
Dolaze ti slijedeći profili na razgovor, ti od njih trebaš odabrati jednu osobu:
- muškarac, 55 g. dosta iskustva u prodaji u razl industrijama
- žena, 35., 2. mjesec trudnoće, iskustvo rada u bankama na razl. pozicijama
- žena, 35. g. , MBA, gay&out, dosadašnji rad u consultingu
- muškarac, 25g. radno iskustvo od 2 godine, u prodaji i marketingu.
Svi imaju odgovarajuću stručnu spremu, svi su elokventni, imaju barem osnovno poznavanje djelatnosti i svi imaju dobre rezultate na prijašnjim pozicijama. Kog na temelju ovih karakteristika biraš, a tko bi ti bio zadnji izbor?
Hansel
Hansel
Ako pretpostavimo da ce firma opstat nakon povecanja prodaje onda bi gledala da zaposlim nekoga na duze staze pa otpada gay, jer s mba-om, prekvalificirana je i pobjeci ce glavom bez obzira na samu naznaku boljeg posla, trudna iz evidentnog razloga, a izmedju ove dvojice bi bilo sigurno jos koje testiranje, mozda na stvarnom poslu, kontaktu s kupcima itd..
Jesam dobro odlucila?
Jesam dobro odlucila?
Megan se slaže s tobom (:P), ja bih valjda jedina odabrala trudnicu, al čisto iz razloga što ima poznanstva u bankama, a one su ciljano tržište. Plus, žene i dok su na porodiljnom mogu gledati mailove i biti uz telefon :sadistički.poslodavac: 
U nekoj možda drugoj industriji i okolnostima, pretpostavljam da bi mi to bilo bitnije, ne znam..
S druge strane, ja diskriminiram na račun godina jer bih zadnjeg uzela frajera od 55 osim ak baš nije faca u svom području s hrpom kontakata, kao i ovog koji je totalno zelen..
Na što bi ti potrošila tih 5.000,00kn?
U nekoj možda drugoj industriji i okolnostima, pretpostavljam da bi mi to bilo bitnije, ne znam..
S druge strane, ja diskriminiram na račun godina jer bih zadnjeg uzela frajera od 55 osim ak baš nije faca u svom području s hrpom kontakata, kao i ovog koji je totalno zelen..
Na što bi ti potrošila tih 5.000,00kn?
Hansel
Hansel
Vidim nisi okruzena trudnicama. Naime, danas su zene opcenito pod stresom, teze se nose s trudnocama, vece su sanse za komplikacijama, bla bla, pa ti masovno cak i one koje nemaju problema bjeze na cuvanje trudnoce. E sad, one koje ne spadaju u tu kategoriju i dalje imaju hormonalne promjene, pa kad pocne plakat ili vristat na potencijalnog kupca, lupala bi glavom zakaj si ju zaposlila. I iako je diskriminacija, jbg radi se o firmi koju pokusavam spasit.
Otplatila bi krstarenje do kraja i kupila jedan ekstra special poklon za rodjendan. Ne smijem rec kaj jer jos uvijek se moze ostvarit.
Za koju od ovih kategorija ispod mislis da trpi najvise diskriminacije? Premladi, prestari, prerazliciti ili zene s djecom? U zaposljavanju, ne opcenito.
Otplatila bi krstarenje do kraja i kupila jedan ekstra special poklon za rodjendan. Ne smijem rec kaj jer jos uvijek se moze ostvarit.
Za koju od ovih kategorija ispod mislis da trpi najvise diskriminacije? Premladi, prestari, prerazliciti ili zene s djecom? U zaposljavanju, ne opcenito.
- Vox Feminae
Stariji su u banani, ali ipak, trudnice. Mlade možeš zaposliti na stručno, ili, ako imaju već radnog iskustva, možeš se
nadati da će se fleksibilnije prilagoditi tvrtci, moguće oblikovanje radnika, i tsl.
Gay i out je problematično kod homofobnog poslodavca, iako nekako danas svi ili šute ili ne reagiraju uopće.
A ako si fakat najbolji za posao, mislim da to nekako zanemare. U konačnici, bitan je profit i ako neće oni, uzet će te drugi. I
bez neke mogućnosti za dijete (barem u njihovim mislima).
U situaciji si slijedećoj:
Nalaziš se u zamračenoj sobi, s puno polica i predmeta. To nije tvoja soba, tako da ne znaš što se nalazi u tim policama.
Ipak,
odlučiš otvoriti jednu ili dvije, čisto iz znatiželje. Što si našla?
nadati da će se fleksibilnije prilagoditi tvrtci, moguće oblikovanje radnika, i tsl.
Gay i out je problematično kod homofobnog poslodavca, iako nekako danas svi ili šute ili ne reagiraju uopće.
A ako si fakat najbolji za posao, mislim da to nekako zanemare. U konačnici, bitan je profit i ako neće oni, uzet će te drugi. I
bez neke mogućnosti za dijete (barem u njihovim mislima).
U situaciji si slijedećoj:
Nalaziš se u zamračenoj sobi, s puno polica i predmeta. To nije tvoja soba, tako da ne znaš što se nalazi u tim policama.
Ipak,
odlučiš otvoriti jednu ili dvije, čisto iz znatiželje. Što si našla?
The eyes, chico, they never lie.
prašinu i paukovu prežu u jednoj i prašnjave gaćice u drugoj polici.. drugim riječima, sjela bih u kut i plakala
što je najuzbudljivije što ti se trenutno dešava?
što je najuzbudljivije što ti se trenutno dešava?
Desert je visnjica 
Baš trenutno-iznerviranost nekim novinskim člancima je izazvala negativno ''uzbuđenje'', al nisi na to mislila
Putovanje i konferencija je bila zadnja uzbudljiva stvar. :/ 
Koliko sati idealno spavaš?
Koliko sati idealno spavaš?
Hansel
Hansel
pa tako od 7 na gore.
da se ideš sada prekvalificirati, koje zanimanje bi odabrala?
da se ideš sada prekvalificirati, koje zanimanje bi odabrala?
- talented miss cohen
- כהן גדול
- Spol/rod: žensko
Snimatelj. A ako baš mogu birati job - snimatelj merkata.
Jesi ikad u tančini analizirala vlastite razloge (motive) zbog kojih želiš nekome pomoći?
Jesi ikad u tančini analizirala vlastite razloge (motive) zbog kojih želiš nekome pomoći?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Mislim da analiziram samo onda kad netko baš jako i silno ne želi prihvatiti tu pomoć, pa si onda prevrćem razloge u glavi zašto ipak ne odustajati od toga.
A da snimaš dokumentarac o nekom društvenom fenomenu i istražuješ ga kao režiser, što bi to bilo?
A da snimaš dokumentarac o nekom društvenom fenomenu i istražuješ ga kao režiser, što bi to bilo?
- Temperance
- Status: U vezi
Prvo mi pada na pamet disprezija odgovornosti iduće nepotizam 
Na što te asociraju knjižnice?
Na što te asociraju knjižnice?
Some music needs air. Roll down your window.
Na učenje. I promatranje ljudi.
Na koji način se nabavlja sušilica za rublje, kaj je potrebno uzeti u obzir pri kupnji?
Na koji način se nabavlja sušilica za rublje, kaj je potrebno uzeti u obzir pri kupnji?
- Temperance
- Status: U vezi
Koliko se sjećam najbitnije stavke su kapacitet ( koliko kg stane unutra), broj obrtaja (( što je veća brzina to je sušilica bolja) i energetski razred plus što očekuješ od sušilice 
Lako te nasmijati?
Lako te nasmijati?
Some music needs air. Roll down your window.
šank u Prečkom 
da imaš priliku seliti iz Zagreba, znači bilo gdje pod tvojim uvjetima, gdje bi išla?
da imaš priliku seliti iz Zagreba, znači bilo gdje pod tvojim uvjetima, gdje bi išla?
...život je lijep... (:
Preko bare.
L.A mi djeluje onako bas po mom gustu..mislim da bi ciljala na californiju.
U koji od ovih gradova ne bi otisla zivjet i zasto? Samo jedan odgovor. Slavonski brod, Pozega, Sisak, Imotski?
L.A mi djeluje onako bas po mom gustu..mislim da bi ciljala na californiju.
U koji od ovih gradova ne bi otisla zivjet i zasto? Samo jedan odgovor. Slavonski brod, Pozega, Sisak, Imotski?
Mislim da nikad ne bih u Sisak. Ne samo zbog katastrofalnih uvjeta za zapošljavanje i jedne od najgorih gospodarskih situacija igdje, ali nekako i ne bih baš provela život kraj rafinerije, pogotovo toliko tehnološki zastarjele. Pa i bivša županica 
Da ideš otvorit životinjsku farmu i da možeš imat samo jednu vrstu životinja, koja bi to bila?
Da ideš otvorit životinjsku farmu i da možeš imat samo jednu vrstu životinja, koja bi to bila?
Navodno su puzevi profitabilni..prvu godinu nema zarade al nakon toga se prodaju cak i po 7eura po kilogramu. Ako pricamo o profi farmerstvu. Iako to onda tehnicki nije farma. A za pravu ne bi mogla odlucit samo za jednu zivotinju..imala bi od svega po malo. Al te bi zivotinje onda umrle na farmi prirodnom smrcu.
Jesi pogledala video kako nastaju hrenovke? Sto opcenito mislis o njima?
Jesi pogledala video kako nastaju hrenovke? Sto opcenito mislis o njima?