Pitaj me
Re: Pitaj me
10.
Jel to previse?
Jel to previse?
-
backspace
Pff, mnoga... Mnogo najljepsih sjecanja u mene
Recimo kronoloski kako mi padne koje, pa krasan buket, klementine, vitamini i razni pokloni i druzenje za valentinovo (sve po zaslugama!), pa nedavno promaknuce, pa little trip u rijeku, pa more, pa kad sam vozila na dejt princezicu u mom oronulom zutom kamionu
, pa macketina koja mi se na vrh glave popela i oderala mi kozu osamdeset puta, al aj
i da, sex
mogla bi ja tak izvrtit svasta iz kratkorocnog pamcenja.
Imas li neku neuobicajenu rutinu ili hobi koji upraznjavas?
Recimo kronoloski kako mi padne koje, pa krasan buket, klementine, vitamini i razni pokloni i druzenje za valentinovo (sve po zaslugama!), pa nedavno promaknuce, pa little trip u rijeku, pa more, pa kad sam vozila na dejt princezicu u mom oronulom zutom kamionu
mogla bi ja tak izvrtit svasta iz kratkorocnog pamcenja.
Imas li neku neuobicajenu rutinu ili hobi koji upraznjavas?
- Moloko
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Moram zaspati uz upaljen radio inace ne mogu zaspati.A ti?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
-
backspace
Ma sve skoro plain vanilla.
Treba li mozda zabranit pitanja: a ti, i tome slicna?
Treba li mozda zabranit pitanja: a ti, i tome slicna?
- talented miss cohen
- כהן גדול
Paa možda suspendirat korisnicu tako da ne može postirat u narednih 24h.
Što bi tebi značila sintagma portable sea? (što bi se moglo tako nazvati - predmet, misao, itd...)
Što bi tebi značila sintagma portable sea? (što bi se moglo tako nazvati - predmet, misao, itd...)
Stars and stars and stars keep it to themselves.
-
backspace
Svida mi se kako razmisljas 
Meni bi znacila mozda vodu u uhu koju ne mogu nikako izbaciti. Mozda.
A recimo kad bi na sea dodali t, odgovor bi bio puno laksi
Mislis li da ce svijet za 100, 200 godina biti puno bolji nego danas? Kako ga vidis?
Meni bi znacila mozda vodu u uhu koju ne mogu nikako izbaciti. Mozda.
A recimo kad bi na sea dodali t, odgovor bi bio puno laksi
Mislis li da ce svijet za 100, 200 godina biti puno bolji nego danas? Kako ga vidis?
Vidim jedno veliko ništavilo.
Hipotetski, bi li bila spremna skratiti svoj životni vijek za 10 godina u zamjenu da postaneš ekstremno atraktivna ili poznata?
Hipotetski, bi li bila spremna skratiti svoj životni vijek za 10 godina u zamjenu da postaneš ekstremno atraktivna ili poznata?
Don't talk about life, live it.
- talented miss cohen
- כהן גדול
Backs, super si ti to i bez t 
Svijet, kao i univerzum, je žrtva vlastite entropije. Nisam sigurna ako to znači bolje ili gore. Valjda je sve podložno mijeni.
Disfunq, nope.
Jesu li ovom svijetu zaista potrebne fraze poput: Christmas in a cup, Uskrs u tubi, Hanukkah u tegli i tome slično?
Svijet, kao i univerzum, je žrtva vlastite entropije. Nisam sigurna ako to znači bolje ili gore. Valjda je sve podložno mijeni.
Disfunq, nope.
Jesu li ovom svijetu zaista potrebne fraze poput: Christmas in a cup, Uskrs u tubi, Hanukkah u tegli i tome slično?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Mislim da nisu, ali ja ti to po svom skromnom mišljenju. 
Na čemu si najviše zahvalna u ovoj reinkarnaciji?
Na čemu si najviše zahvalna u ovoj reinkarnaciji?
- Moloko
Na najblizim osobama i cinjenicom da imam ok zivot u odnosu na to kakvi su neciji zivoti. Najdrazi nacin opustanja?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Mazenje
Osjecas li se kao zena? Ako da, s koliko godina si se pocela osjecati kao zena?
Osjecas li se kao zena? Ako da, s koliko godina si se pocela osjecati kao zena?
Desert je visnjica 
- Moloko
Naravno. Sa 6 mjeseci.
Bez cega ne bi mogla zamisliti zivot?
Nisam to pitala.. Djevojcica sa 6 godina se ne osjeca kao zena, nego kao djevojcica. Cura/djevojka od 18 godina se osjeca kao cura.
Bez telefona/mobitela
Jesi li ikad bila zaljubljena u musku osobu?
Bez telefona/mobitela
Jesi li ikad bila zaljubljena u musku osobu?
Desert je visnjica 
Super mi je ovo ranije pitanje
I što se tiče njeg, recimo da sam se s nekih 28, 29 počela osjećati kao..khm..zaokružena osoba u smislu da su neke stvari oko identiteta, načina na koji osjećam sebe i usklađenosti s percepcijom iz vana počele sjedati na mjesto, usvojila sam neki opušteniji pristup prema sebi i svijetu. Iz razgovora s nekim poznanicama, rekla bih da ima nešto u našem sazrijevanju oko tih godina pa ću onda reći da je i to godina kad sam se počela osjećati kao The Žena

Jasno mi je da ti nećeš čekati te godine već ćeš, naravno, biti naprednija
Jesam ikad bila zaljubljena u frajera? Jesam, iako ne po intezitetu kao u curu, iz ove perspektive to je bilo možda samo jako sviđanje/privlačnost i nego baš zaljubljenost.
Koje je po tebi glavno i najprivlačnije obilježje (neke) žene?
Jasno mi je da ti nećeš čekati te godine već ćeš, naravno, biti naprednija
Jesam ikad bila zaljubljena u frajera? Jesam, iako ne po intezitetu kao u curu, iz ove perspektive to je bilo možda samo jako sviđanje/privlačnost i nego baš zaljubljenost.
Koje je po tebi glavno i najprivlačnije obilježje (neke) žene?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Necu nista pozurivati..jos uvijek se osjecam kao cura i skroz mi je dobro zasadAndain je napisao/la: Jasno mi je da ti nećeš čekati te godine već ćeš, naravno, biti naprednija
Zenstvenost su maniri, pokreti, govor, izgled, ponasanje, njeznost..
Kad se zelis 'srediti' za neku posebnu prigodu, sto sve napravis?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
Manikura,pedikura,frizura, haljena,high heels, trbuh nutra-sise van and I'm ready to rumble... ovisi,za posebne prigode u privatnom zivotu si ne dajem ni upola truda kao za poslovne..
Kad se nadjes u situaciji da ti netko nesto prigovara, tipa susjed ili netko random na ulici, jel ulazis u raspravu ili izignoriras tu osobu?
Kad se nadjes u situaciji da ti netko nesto prigovara, tipa susjed ili netko random na ulici, jel ulazis u raspravu ili izignoriras tu osobu?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Zavisi koliko sam zivcana.. Ali uglavnom ignoriram ili pokazem srednji prst
U kojem ducanu kupujes traperice?
U kojem ducanu kupujes traperice?
Desert je visnjica 
Teta mi kupuje odjeću oduvijek, samo obuću kupujem i to činim ili u Kopru ili u Bologni..
Što nikada nećeš znati sa sigurnošću?
Što nikada nećeš znati sa sigurnošću?
Dal sam spremna za dijete.
Mislis da postoji neka zadnja granica kad bi zena trebala rodit?
Mislis da postoji neka zadnja granica kad bi zena trebala rodit?
Otkud svemir, postoji li nesto osim tjelesnog i sto je to, kako najbolje odgajati dijete, kako nastaje bolest i kako ju preduhitriti, sto sve uzrokuje starenje, itd., itd.
Da..ne samo zato sto se rizik za dijete jako povecava, nego i zato sto trebas dovoljno dugo biti sposobna i zdrava da budes uz tu mladu osobu.
Da dobijes dijete, a zaposlena si, koliko bi ti bilo idealno da dobijes porodiljnog?
Da..ne samo zato sto se rizik za dijete jako povecava, nego i zato sto trebas dovoljno dugo biti sposobna i zdrava da budes uz tu mladu osobu.
Da dobijes dijete, a zaposlena si, koliko bi ti bilo idealno da dobijes porodiljnog?
Desert je visnjica 
- Silk Spectreii
ugh, no,no.. ja sam za djecu, ali ja cu bit ona koja ce sa smijeskom trpjeti njezine nokte u mojim rukama dok joj doktori vicu puuush.. 
Smatras li istinitom onu izjavu da tko ne voli zivotinje,ne voli ni ljude?
Smatras li istinitom onu izjavu da tko ne voli zivotinje,ne voli ni ljude?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Idealno bi bilo da do djeteta otvorim svoj biznis pa se sa zenom izmjenjujem po potrebi u cuvanju, tako da imam prostora sama odlucit a ne da me firma stisce da se vratim ranije ili nedajboze nekih komplikacija/bolesti i slicno pa da moram nakon god dana kombinirat bolovanja,godisnji,izmisljene dijagnoze i kaj sve zene rade da bi dobile na vremenu.
Imas misljenje o zenama koje odluce ne dojit?
*a ne znam. Osjetljiva sam na zivine i ne mogu s onima koji ne razmisljaju isto ni ostvarit komunikaciju.
Imas misljenje o zenama koje odluce ne dojit?
*a ne znam. Osjetljiva sam na zivine i ne mogu s onima koji ne razmisljaju isto ni ostvarit komunikaciju.
Imam.. Puno smo o tome pricali na faksu i to zaista nije dobro za dijete. Ali potrudit cu se ne kriviti zenu, nego dozvoliti da nije dovoljno informirana o vaznosti dojenja.
Jesi li imala neku posebnu igracku ili dekicu kao mala, koju si najvise voljela?
Jesi li imala neku posebnu igracku ili dekicu kao mala, koju si najvise voljela?
Desert je visnjica 
Pandu kojeg sam negdje izgubila pa mi je mama podvalila pricu da je nasao curu i otisao u Francusku (jer je od tamo dosao). Pa sam ga zamijenila sa zecom koji je imao rupu u uhu di sam gurala prst da se uspavam.
Jesi cuclala prst i/ili dudu do nekih nenormalnih godina?
Jesi cuclala prst i/ili dudu do nekih nenormalnih godina?
- Silk Spectreii
Nisam.. ili mi barem nikad nisu rekli da jesam..
Koji zanr filmova ti je najdrazi?
Koji zanr filmova ti je najdrazi?
Mhm.. No.
Edit: Sci- fi, ako moram izdvojiti jedan.
Koja te pjesma podsjeća na dobra vremena iz tvojih tinejđerskih godina?
Edit: Sci- fi, ako moram izdvojiti jedan.
Koja te pjesma podsjeća na dobra vremena iz tvojih tinejđerskih godina?
Jedan na Šolti.. Ne sjećam se kako se zvao. :uzdah:
Kada bi mogla napraviti govor od 10 sekundi čitavome svijetu, što bi rekla?
Kada bi mogla napraviti govor od 10 sekundi čitavome svijetu, što bi rekla?