kako ti se cini ova Grkova poseta Angelini?
Pitaj me
- WinteRR
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Ostalo
- Kontakt:
Re: Pitaj me
dok ne potonem
...elem, ne...jako lose plivam 
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
Volim..iako se ponekad čini da prva izlazim 
Gledam baš jednu emisiju u kojoj se navodi (statistički podatak) da žene koje su imale manje partnera češće imaju dugotrajnije brakove od onih koje su imale više partnera. Za sada ne nudi još objašnjenje pa me zanima tvoje?
(https://www.youtube.com/watch?v=um3EmS9DKsI&t=1422)
Hmm..ne znam, ne pratim to previše. Kak se tebi čini?
Gledam baš jednu emisiju u kojoj se navodi (statistički podatak) da žene koje su imale manje partnera češće imaju dugotrajnije brakove od onih koje su imale više partnera. Za sada ne nudi još objašnjenje pa me zanima tvoje?
(https://www.youtube.com/watch?v=um3EmS9DKsI&t=1422)
Hmm..ne znam, ne pratim to previše. Kak se tebi čini?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- WinteRR
- Ja sam: lezbijka
- Status: Ostalo
- Kontakt:
''žene koje su imale manje partnera češće imaju dugotrajnije brakove od onih koje su imale više partnera''
Zar se odgovor sam ne namece? Ispada sasvim logicno, manje partnera, manje iskustva, manje eksperimenata, a samim tim i vise neke skromnosti i zadovoljenja sa onim sto se ima (bez zelje/namere/sna da se ima nesto sto se nema). Ne kazem da te zene ne znaju sta zele i sta im ne odgovora, ali sasvim je sigurno da razlika spram tih drugih zena, bas u tom segmentu i postoji.
A sto se tice Grka...jedna prica pre izbora, sad sasvim druga...opet narod namagarcen....ali videh danas podatak da ce im penzija biti tek sa 67, bas me zanima kako ce to progurati.
Kad si poslednji put bila u pozoristu i sta si gledala?
Zar se odgovor sam ne namece? Ispada sasvim logicno, manje partnera, manje iskustva, manje eksperimenata, a samim tim i vise neke skromnosti i zadovoljenja sa onim sto se ima (bez zelje/namere/sna da se ima nesto sto se nema). Ne kazem da te zene ne znaju sta zele i sta im ne odgovora, ali sasvim je sigurno da razlika spram tih drugih zena, bas u tom segmentu i postoji.
A sto se tice Grka...jedna prica pre izbora, sad sasvim druga...opet narod namagarcen....ali videh danas podatak da ce im penzija biti tek sa 67, bas me zanima kako ce to progurati.
Kad si poslednji put bila u pozoristu i sta si gledala?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
Ne znam sto sam zadnje gledala.. Mozda plemena u exitu. Prije vise mjeseci
Mali broj partnera nije uzrok dugom braku, nego su obje pojave posljedica prirode takvih zena. One su (obicno) tradicionalnije, manje sklone promjeni i 'mirnije'.
Privlaci li te dizanje utega?
Mali broj partnera nije uzrok dugom braku, nego su obje pojave posljedica prirode takvih zena. One su (obicno) tradicionalnije, manje sklone promjeni i 'mirnije'.
Privlaci li te dizanje utega?
Desert je visnjica 
- talented miss cohen
- כהן גדול
ni-ma-lo.
privlači li te dizanje tenzije?
privlači li te dizanje tenzije?
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Ako sam ljuta ili povrijeđena, onda da 
Kad smo kod tenzija, zaustaviš li se ako vidiš da namjerno povrijeđuješ nekog (naravno, ako si toga svjesna) ili si ne možeš pomoć?
Kad smo kod tenzija, zaustaviš li se ako vidiš da namjerno povrijeđuješ nekog (naravno, ako si toga svjesna) ili si ne možeš pomoć?
- talented miss cohen
- כהן גדול
mogu si pomoć. zaustavim se i ispričam se iskreno ako se već dogodi.
ne želim se tako igrati.
koliko si svjesna tuđih osjećaja, možeš li biti? testiraš li granice kod drugih u tom smislu? (povređuješ ih dok ne izreagiraju burno, ili odu)
ne želim se tako igrati.
koliko si svjesna tuđih osjećaja, možeš li biti? testiraš li granice kod drugih u tom smislu? (povređuješ ih dok ne izreagiraju burno, ili odu)
Stars and stars and stars keep it to themselves.
Mislim da sam dosta svjesna, kod bliskih ljudi. Samo, još se učim kontrolirat, "pomoć si" 
Ne testiram dokle mogu, većinom znam dokle je to, a svaki je prelazak toga namjerno povrijeđivanje. Znam doć do te granice, ako me već taj netko povrijedio...
Malo lakše teme
Jel ti sexy Nina Badrić?
Ne testiram dokle mogu, većinom znam dokle je to, a svaki je prelazak toga namjerno povrijeđivanje. Znam doć do te granice, ako me već taj netko povrijedio...
Malo lakše teme
Jel ti sexy Nina Badrić?
-
str8faith
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U braku
nije malo mi je babuskara, karakterno ko da se pretvara , mislim da je razmažena i da se preserava, a što se tiče pjevanja preskočila bi vjetrenjače , čak mi se sviđa jedna njena pjesma ona "da se opet tebi vratim" ako je to njena pjesma
koje humoristicne serije voliš
?
koje humoristicne serije voliš
?
Bezi Jankec, bezi Jankec
cug ti bu pobegel
cug ti bu pobegel
Moguće da je kombinacija tog što obje, ti i WinteRR, pričate; dijelom su neke cure/žene karakterno takve-sklonije promjenama, uzbuđenjima i sl., a moguće da kao posljedica iskustva i većeg broja partnera rano u životu (emisija je uglavnom obrađivala str8 žene) veze shvaćaju olako i u njih lakše ulaze, ali i izlaze neg ove s manje iskustva..megan je napisao/la: Mali broj partnera nije uzrok dugom braku, nego su obje pojave posljedica prirode takvih zena. One su (obicno) tradicionalnije, manje sklone promjeni i 'mirnije'.
Friends, Malcom in the Middle, ok je bio Seinfeld, HIMYM..Malcom mi je još bio najdraži..
Koja pjesma te odmah baca u djetinjstvo?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Lucky od britney 
Jesi li ikad spavala u izvidjackom domu? (zove li se to uopce tako?
)
Jesi li ikad spavala u izvidjackom domu? (zove li se to uopce tako?
Desert je visnjica 
U rano djetinjstvo? Ringa raja 
Sve pjesme BSboysa i Spice girls su mi flashback..
Planovi za 1.maj?
*nisam
Sve pjesme BSboysa i Spice girls su mi flashback..
Planovi za 1.maj?
*nisam
Nisu jos definirani do kraja al Hvar.
Sto bi uvela kao obvezno u osnovne skole radi dobrobiti djece ako iskljucimo seksualni odgoj? Sto nedostaje a kljucno je za njihovo formiranje?
Sto bi uvela kao obvezno u osnovne skole radi dobrobiti djece ako iskljucimo seksualni odgoj? Sto nedostaje a kljucno je za njihovo formiranje?
- Moloko
- Status: U vezi
Bonton odnosno ponasanje unutar zajednice. Na sto si slaba?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
na neke bliske ljude. i na žene koje mi se uvuku pod kožu.
ti?
ti?
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
- Moloko
Isto.
Pitanje za milijuuun kuna!
Moloko danas treba prenijeti tv (manji plazma tv) sa tocke a na tocku b koja je udaljena nekih 200 m od tocke a. Kako da to najefikasnije napravi bez da razbije tv i sebe?
a) stavi vrecu za smece preko tv-a i odnese ga ispod ruke
b) stavi tv u NESTO (?) pa ga tako odnese
c) pozove megan i little N da joj prenesu tv

Pitanje za milijuuun kuna!
a) stavi vrecu za smece preko tv-a i odnese ga ispod ruke
b) stavi tv u NESTO (?) pa ga tako odnese
c) pozove megan i little N da joj prenesu tv
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Pod ruku i laganini..200m je smijesna relacija 
Vise si ziheraski tip, isla bi 20x ne riskirajuci da ti nesto ispadne i razbije se ili bi se prekrcala, samo da ustedis korake i potencijalno stvarno nesto razbila putem?
Vise si ziheraski tip, isla bi 20x ne riskirajuci da ti nesto ispadne i razbije se ili bi se prekrcala, samo da ustedis korake i potencijalno stvarno nesto razbila putem?
Megan je danas cijeli dan na faksu, a LittleN se vjerojatno igra s nekim bebicama
A ako je manja plazma, i 200 metra, stavi ga pod OBJE ruke i sretno
Aha, zaboravila sam u kojoj sam temi
Ne bih se nakrcala, radije idem vise puta
Kolika ti je dioptrija?
A ako je manja plazma, i 200 metra, stavi ga pod OBJE ruke i sretno
Aha, zaboravila sam u kojoj sam temi
Ne bih se nakrcala, radije idem vise puta
Kolika ti je dioptrija?
Desert je visnjica 
- Moloko
Ogromna i nije za javnost
Koja boja ociju ti je najprivlacnija?
- Moloko
Volim zelene. 3 dana bez vode ili hrane? 
- Moloko
Vlastitoj satisfakciji,u svakom smislu (ljubavnom,poslovnom..) Jel bi voljela imati dijete?
ni da ni ne. otvorena sam po tom pitanju ali ne želim pošto poto imati dijete u životu nit vidim imanje djeteta kao smisao svojeg postojanja i neku logičnu stvar u mojoj budućnosti. ali ako se život tako posloži zašto ne...
tu gdje živiš, veže li te više mjesto ili ljudi?
tu gdje živiš, veže li te više mjesto ili ljudi?
- Hidden_soul
- Devil in details
I jedno i drugo.
Zagreb i ja se volimo tajno : )
Prilagođavaš li se lako promjenama, preseljenjima, novim ljudima i sl.?
Zagreb i ja se volimo tajno : )
Prilagođavaš li se lako promjenama, preseljenjima, novim ljudima i sl.?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
da.
koje godišnje doba čini Zagreb najljepšim?
koje godišnje doba čini Zagreb najljepšim?
- Hidden_soul
- Devil in details
Po meni proljeće i rana jesen, jednostavno je previše tog drveća i tih divnih boja.
Naginješ li više ljetu, suncu, moru i to ili zimi, skijanju, planinama, kuhanom vinu i tim blagodatima hladnoće?
Naginješ li više ljetu, suncu, moru i to ili zimi, skijanju, planinama, kuhanom vinu i tim blagodatima hladnoće?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
naginjem moru a ne planinama. ali ne volim one ljetne gužve i vrućine pa radije biram proljeće, jesen i ove rubne dijelove ljeta.
osjećaš li emotivnu povezanost s morem?
osjećaš li emotivnu povezanost s morem?
-
dare-devil
- Ja sam: gej
Osjećam jaku povezanost s morem. Osjećam ga kao dio sebe. Dio svojih predaka. Imam strašno poštovanje i divljenje spram moram. I varljivo je more i silno.
Bojiš li se mora?
Bojiš li se mora?