Pitaj me
- zwarte paard
Re: Pitaj me
ne treba biti jedno. moj stav.
treba li biti jedno?
treba li biti jedno?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Mislim da je neodrživo ak ti cura i nije najbolji frend, al to u svakom slučaju ne znači da ne smiješ imati i druge frendove kojima se možeš eventualno žaliti ak ljubavni odnos zakaže ili hvaliti 
Voliš pričati o svojim ljubavnim odnosima drugima? Širem društvu il samo probranima?
Voliš pričati o svojim ljubavnim odnosima drugima? Širem društvu il samo probranima?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
postoje tri osobe s kojima pričam o takvim stvarima.
postoje li osobe koje ne pozdravljaš, a znate se?
postoje li osobe koje ne pozdravljaš, a znate se?
- Hidden_soul
- Devil in details
- Spol/rod: žensko
Takvih imam više nego osoba koje pozdravljam 
Da ti netko koga ne voliš priđe i zatraži da mu objasniš zašto ga ne voliš, jel bi mu objasnila iako te nije briga?
Da ti netko koga ne voliš priđe i zatraži da mu objasniš zašto ga ne voliš, jel bi mu objasnila iako te nije briga?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
Hm.. pa ne, pozdravljamo se, al ne stanemo na ulici i popričamo iako smo se jedno vrijeme bolje znale. Bed je što je i susjeda 
Zbog čeg najčešće nastaju prekidi u komunikaciji u tvojim odnosima i tko je više kriv, onak 'objektivn'o?
Bih.
Zbog čeg najčešće nastaju prekidi u komunikaciji u tvojim odnosima i tko je više kriv, onak 'objektivn'o?
Bih.
Hansel
Hansel
onak objektivno - drugi
uglavnom fkt jesu drugi, ali ima par situacija kad sam i ja sjebala
oćeš se drogirat za vikend?
uglavnom fkt jesu drugi, ali ima par situacija kad sam i ja sjebala
oćeš se drogirat za vikend?
- Hidden_soul
- Devil in details
Zaboga, ja vikendom idem na plac
Što misliš o onim debelim ljudima koji su predebeli za radit pa primaju radi toga socijalnu pomoć i razne naknade, misliš da je to opravdano ili bi im to trebalo odrezat i ne tretirat kao određenu bolest?
Što misliš o onim debelim ljudima koji su predebeli za radit pa primaju radi toga socijalnu pomoć i razne naknade, misliš da je to opravdano ili bi im to trebalo odrezat i ne tretirat kao određenu bolest?
"Allow me to lend a machete to your intellectual thicket..."
pa mislim da je to dosta socijalno pitanje i da bi ga trebalo uvrstiti u Ustavni zakon
koja ti je najduža veza u kojoj si bila?
koja ti je najduža veza u kojoj si bila?
5 godina.
Pot u petak?
Pot u petak?
Noup. Nisam u Zg.
Opet krecenje?
Opet krecenje?
S obzirom na 'kreda' part mislila sam da je sad mir dok ti to ne dopizdi.
Koja boja?
Koja boja?
- teddybear
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Cek da je pitam 
Kad dodes s posla i umorna si, a u stanu je nered dal to odmah sredis ili prvo odmaras,pijes kavu?
Kad dodes s posla i umorna si, a u stanu je nered dal to odmah sredis ili prvo odmaras,pijes kavu?
Set me free why don't cha babe
Get out my life why don't cha babe
'Cause you don't really love me
You just keep me hangin' on
Get out my life why don't cha babe
'Cause you don't really love me
You just keep me hangin' on
Odmorim i popijem nes..
Ovo je Hillary Clinton na jednoj konferenciji izjavila:
''Women have always been the primary victims of war. Women lose their husbands, their fathers, their sons in combat.''
Što misliš o toj izjavi?
Ovo je Hillary Clinton na jednoj konferenciji izjavila:
''Women have always been the primary victims of war. Women lose their husbands, their fathers, their sons in combat.''
Što misliš o toj izjavi?
Hansel
Hansel
- zwarte paard
kako krivo...bile su zrtve silovanja i prostor osvete i izivljavanja muskaraca prema muskarcima preko zenskih tijela. naravno da ce uvijek biti odredjene u odnosu na muskarce, jadne jer im je netko poginuo i zato su ratovi strasni za zene, ne zato sto su zene u ratovima primarno na udaru.
konzervatna izjava...odredjenje zene primarnom porodicom i u sluzbi opceg dobra. bljuje mi se...
ides na zenski sud u sarajevu u 5 mjesecu? bas je vezan za zlocine nad zenama u ratu 90 ih?
konzervatna izjava...odredjenje zene primarnom porodicom i u sluzbi opceg dobra. bljuje mi se...
ides na zenski sud u sarajevu u 5 mjesecu? bas je vezan za zlocine nad zenama u ratu 90 ih?
- zwarte paard
u stvari nisu samo bile, nego i jesu. cula sam na radiju da se islamisti prerusavaju u zene kako bi pobjegli iz okupiranih podrucja...ali dobro, ova tema me redovito izivcira 
Ne idem, ne pratim to pa nisam ni čula ranije. Samo da se na ovo gornje nadovežem, žene jesu primarno žrtve seksualnih zločina koji su meni osobno najbljutaviji dio rata, ali smiješna je ova gornja izjava jer se njome tvrdi da su žene, zato jer gube muiževe, očeve i sinove, u ratu primarna žrtva, ignorirajući patnju, well..primarne žrtve odnosno muškarca (ak gledamo brojčano, muškarci jesu primarna žrtva rata. Nebitno, nabasala na izjavu pa se sablaznila).
Koji su ti planovi za vikend?
Koji su ti planovi za vikend?
Hansel
Hansel
- zwarte paard
tek je srijeda planove nemam, ali mislim da cu na balet trocadero
ili nesto, festival igre mi je dosta drag...zelim ici pogledati pepeljugu u kino...ucim neke stvari...spavati i djirati po kahvama...opusteno...bas opusteno...
kako sto cu? cokoladu koju ces donijeti
hoces li?
ne jedem lazanje iz konzuma.
kako sto cu? cokoladu koju ces donijeti
- Kroacija
- Spol/rod: ne želim definirati
- Ja sam: ne želim se identificirati
Donesem ti jebenu cokoladu 
Hunger games, si odgledala i koje ti je misljenje?
Hunger games, si odgledala i koje ti je misljenje?
ex invalid_user
- zwarte paard
a ne, necu jebenu cokoladu, hocu samo cokoladu, neku finu
e super, sada mi je dan nekako ljepsi. hvala.
nisam. trebala bih?
e super, sada mi je dan nekako ljepsi. hvala.
nisam. trebala bih?
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Nisam,ne volim ono sto svi gledaju. Ne bi trebala.
Kakve tenisice imas?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
Trenutno na sebi bijelo plave airmaxice
Jesi jela kad puzeve?
Jesi jela kad puzeve?
- zwarte paard
nemam trenutno tenisice...tj imam neke sivo-roze...ali ih ne nosim.
umo, zaboravila sam ti reci, nemoj donijeti neku socijalnu cokoladu i nesto od 20 grama. jos nisi rekla u koju drzavu ides? nemoj mi donijeti cokoladu iz madjarske. i pozdravi konferenciju
sta ces obuci za konferenciju?
nisam jela puzeve i jedna od rijetkih stvari za koju mogu reci da necu nikada. ti jesi? kakvi su, na sto lice?
umo, zaboravila sam ti reci, nemoj donijeti neku socijalnu cokoladu i nesto od 20 grama. jos nisi rekla u koju drzavu ides? nemoj mi donijeti cokoladu iz madjarske. i pozdravi konferenciju
nisam jela puzeve i jedna od rijetkih stvari za koju mogu reci da necu nikada. ti jesi? kakvi su, na sto lice?
Nisam nikad. Srela danas susjedu i kaze mi da dodjem na puzeve. Ne hvala. A ona je dalmatinka. Koji vrag ne valja s bijelom ribom, hobom i skoljkama? Zas me na to ne zove..
Kad te boli trbuh najcesce je uzrokovano?
Kad te boli trbuh najcesce je uzrokovano?
- zwarte paard
neka hrana i alkohol...dugorocno zivciranje bez da jedem. cesto je blokiran kada me nesto muci duboko.
a tebe? puzevi su kao specijalitet, ali ne mogu niti pomisliti da udjem u stan u kome netko kuha puzeve...mislim da bih se potukla.
a tebe? puzevi su kao specijalitet, ali ne mogu niti pomisliti da udjem u stan u kome netko kuha puzeve...mislim da bih se potukla.
Mislim da me eksli boli zeludac al se bol cudno reflektirala.
Da sutra moras na strogu dijetu, sa minimalnim unosom namirnica i najosnovnijim spektrom bez cega (u cem si cesto neumjerena) bi najteze zivjela?
Da sutra moras na strogu dijetu, sa minimalnim unosom namirnica i najosnovnijim spektrom bez cega (u cem si cesto neumjerena) bi najteze zivjela?
- zwarte paard
nemam problema s tim, stalno sam na nekim postovima...tako da bas nemam. prodje sve...smao treba vjezbati malo. tijelo se dresira...kada to znas u glavi...sve proguras po pitanju zelja. redovito mi je falilo slatko i nesto zasitnije, sto god. sirevi i tesko mi pada sto kada sjednem u kafic ne mogu naruciti neko fino pivo ili nesto...i sto te stalno teko nudi s necim, pa vicem, a ne ne bih hvala. ne fale mi jaja, mlijeko i sve te stvarcice koje su bazicne u nasoj prehrani...
imas rezim prehrane neki? sto ti najvise fali u njemu za gust?
imas rezim prehrane neki? sto ti najvise fali u njemu za gust?