Pitaj me
Re: Pitaj me
Nekad sam gutala knjige. Otisla bi na more i u 3 tjedna procitala 14 knjiga. Sto god bi mi doslo pod ruku. Biografije, psiholoske, krimice, chicklit, votever.
U zadnje vrijeme ne uspijem odrzat oci otvorene duze od dvije stranice. Malo sam citanje stavila u drugi plan.
Volim kolumne, cesto procitam A.Andrassy malo da razbijem monotoniju. Vedranu Rudan. Crol dio koji ne otpada na forum. Ne znam, sve sto mi u momentu privuce paznju a trenutno se ne mogu sjetit.
Za vrijeme Uskrsa, imas u kuci onu granu ili grmic koji okitis jajima i uskrsnjim ukrasima?
U zadnje vrijeme ne uspijem odrzat oci otvorene duze od dvije stranice. Malo sam citanje stavila u drugi plan.
Volim kolumne, cesto procitam A.Andrassy malo da razbijem monotoniju. Vedranu Rudan. Crol dio koji ne otpada na forum. Ne znam, sve sto mi u momentu privuce paznju a trenutno se ne mogu sjetit.
Za vrijeme Uskrsa, imas u kuci onu granu ili grmic koji okitis jajima i uskrsnjim ukrasima?
- zwarte paard
ne, ne znam sto je to?
ali ima dosta zeka i jaja po svukuda. na zavjesama obavezno. volim kada su ukrai viseci ili leteci.
jesi kupila ukrase?
zeke obozavam...uskrs mi je dekorativno drazi od NG, zivlji je.
p.s. ja sam kupila drveno jaje
dosta mi je da budem luzer 
ali ima dosta zeka i jaja po svukuda. na zavjesama obavezno. volim kada su ukrai viseci ili leteci.
jesi kupila ukrase?
zeke obozavam...uskrs mi je dekorativno drazi od NG, zivlji je.
p.s. ja sam kupila drveno jaje
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Nemam obicaj ukrasavati ista za Uskrs. Nisam ni bila svjesna da se to radi 
A dobivaju li se darovi za Uskrs?
A dobivaju li se darovi za Uskrs?
Desert je visnjica 
- zwarte paard
naravno. barem cokolada, ali meni ne moras lizati dupe zbog toga. to samo uma trazi
megan sto ti citas?
kada trosis iz gusta trosis na sto?
megan sto ti citas?
kada trosis iz gusta trosis na sto?
Pa ne znam. Moj stari bi svake godine odrezao granu od gloga i onda bi ju mama okitila ko bor. Samo sa visecim jajima, pilicima i slicno. I onda glog procvjeta u vazi i to bude lijepo, al ne kuzim JEL (haha) to samo neka nasa interna ili to ljudi rade?
*nisam imala praksu darivat, eventualno kumcadi (ispravna mnozina?) kupim sitnice. Djeca su to.
Jeste u vrticu ili skoli imali natjecanja u skupljanju jaja? Kod nas bi ih tete (casne) razbacale po dvoristu i to je bio radni zadatak.
*nisam imala praksu darivat, eventualno kumcadi (ispravna mnozina?) kupim sitnice. Djeca su to.
Jeste u vrticu ili skoli imali natjecanja u skupljanju jaja? Kod nas bi ih tete (casne) razbacale po dvoristu i to je bio radni zadatak.
Nikad nisam nista posebno radila za Uskrs 
Sto citam?
evo upravo patologiju, cetvrto izdanje
velika vecina mog stiva je strucna literatura 
Na kakve si sve izvanskolske aktivnosti isla kao mala?
Sto citam?
Na kakve si sve izvanskolske aktivnosti isla kao mala?
Desert je visnjica 
Gimnastiku, rukomet, odbojku, skokove u vodu (ne sve odjednom, nego kroz godine), latinski i grcki u osnovnoj (daaaaa), engleski.
Volis biljar?
Volis biljar?
- zwarte paard
mala od n jel ti to zezas pismene. kaj ti je? 
svidja mi se to s granom, samo mi ne znaju objasniti gdje da nadjem glog?
patologija, niiice. cekaj jesi radila "rezanje mrtvih ljudi?" ili te to ceka?
ja i dalje mislim da su arterije plave, a vene crvene u stvarnosti, iako nisu. kako ih razlikujes kada nekoga rezes, kako znas.
kupaci, kupujes ove godine novi, koji ti se svidja? daj neki link...
svidja mi se to s granom, samo mi ne znaju objasniti gdje da nadjem glog?
patologija, niiice. cekaj jesi radila "rezanje mrtvih ljudi?" ili te to ceka?
ja i dalje mislim da su arterije plave, a vene crvene u stvarnosti, iako nisu. kako ih razlikujes kada nekoga rezes, kako znas.
kupaci, kupujes ove godine novi, koji ti se svidja? daj neki link...
- zwarte paard
skupljanje jaja od casnih sestara? sto ti je kada seksualnu energiju potiskujes, tjeras djecu da skupljaju jaja po dvoristu...eh...dobro si i ostala koliko toliko prisebna.
btw jesi pobjedila, skupila najvise ili su te djecaci nadmasili? nekako mi se cini da si bila mala harambasa.
btw jesi pobjedila, skupila najvise ili su te djecaci nadmasili? nekako mi se cini da si bila mala harambasa.
Volim ga tu i tamo zaigrati 
Latinski i grcki u osnovnoj?
je li to neka klasicna osnovna?
Nisam ja rezala, ne vjerujem ni da cu doci u priliku. Nije mi to nesto napeto
Ne razlikuju se po boji, nego po velicini i gradji stijenke.
Koliko cesto ides na kuglanje?
Latinski i grcki u osnovnoj?
Nisam ja rezala, ne vjerujem ni da cu doci u priliku. Nije mi to nesto napeto
Ne razlikuju se po boji, nego po velicini i gradji stijenke.
Koliko cesto ides na kuglanje?
Desert je visnjica 
Ne znam prirodno staniste gloga. Suma?! 
To stari razlikuje. Kad dobije plod onda su to crvene bobice, a kak prepoznat pupoljke?! Moras imat visegodisnje iskustvo u uskrsnjem kicenju grana.
Volim aktualne teme prenjet u kontekst, nikoga ne prcam, samo se volim nasalit. Iskreno jebemise ko kak pise ovdje. Nije bas da imam nesto od opismenjavanja lezbijki
Kupila sam prije 2 godine u benettonu kupaci i dok se ne raspadne ne mijenjam
Naravno da sam bila harambasa. I mrzila sam kao i danas rijec MORAS. Ne moram i nisam. Ja sam se ljuljala.
Jesi sudjelovala u skolskim predstavama? U kojoj formi?
P.s- zaboravila sam jazz dance. Volila sam i densat
To stari razlikuje. Kad dobije plod onda su to crvene bobice, a kak prepoznat pupoljke?! Moras imat visegodisnje iskustvo u uskrsnjem kicenju grana.
Volim aktualne teme prenjet u kontekst, nikoga ne prcam, samo se volim nasalit. Iskreno jebemise ko kak pise ovdje. Nije bas da imam nesto od opismenjavanja lezbijki
Kupila sam prije 2 godine u benettonu kupaci i dok se ne raspadne ne mijenjam
Naravno da sam bila harambasa. I mrzila sam kao i danas rijec MORAS. Ne moram i nisam. Ja sam se ljuljala.
Jesi sudjelovala u skolskim predstavama? U kojoj formi?
P.s- zaboravila sam jazz dance. Volila sam i densat
Jedna od dvije osnovne koja je u to vrijeme imala lat i grcki kao izborni. Od 5tog razreda. Ne znam jel i danas postojano. Zamrzila sam to i onda sam u srednjoj odlucila ne ic i onda sam upisala fax koji je zahtjevao latinski i onda sam opet morala ic na izvanfakultetska predavanja iz latinskog da bi mogla polagat ispite. Bljak.
Kuglanje. Slabo. Bila prije cca god i pol. Al svidja mi se.
Pitanje je dole
Kuglanje. Slabo. Bila prije cca god i pol. Al svidja mi se.
Pitanje je dole
- zwarte paard
nisam, izbjegavala sam uvijek sve sto je imalo veze s javnim nastupima, posebno kolektivnim. natjecanja, skolske priredbe, meni je to bilo mucenje i stalno sam se nadala da uciteljica bas mene ne izabere za bilo koji lik. i sada osjecam nelagodu kada se sjetim.
u osnovnoj sam imala 4 iz tjelesnog jedina u cijeloj generaciji. da li si ikada imala 4 iz tjelesnog?
u osnovnoj sam imala 4 iz tjelesnog jedina u cijeloj generaciji. da li si ikada imala 4 iz tjelesnog?
Nikad. Al imala sam 2 iz vjeronauka.
Opet problemi sa 'moras' naglaskom.
U dobar burrito obavezno ide?
U dobar burrito obavezno ide?
- zwarte paard
tebe vjera upropasti skroz...
buritto nisam nikada radila...da li se isplati, vjerujem da bi panceta bila dobra za aromu? nekako mi baca na to... hrskava zapecena...
sto od hrane bas volis?
buritto nisam nikada radila...da li se isplati, vjerujem da bi panceta bila dobra za aromu? nekako mi baca na to... hrskava zapecena...
sto od hrane bas volis?
Meni se isplati 
Jako jako jako volim morsko. Mogla bi zivjet na ribi, lignjama, hobi i skoljkama.
I tjesteninu. Na sto nacina. Samo da je al dente.
Radis klasicnu francusku ili onu s jabukama? Ili ako ne radis, koja ti je finija za jest?
Jako jako jako volim morsko. Mogla bi zivjet na ribi, lignjama, hobi i skoljkama.
I tjesteninu. Na sto nacina. Samo da je al dente.
Radis klasicnu francusku ili onu s jabukama? Ili ako ne radis, koja ti je finija za jest?
- zwarte paard
meni su nekada neki dani cudni i nista ne razumijem...
klasicnu francusku salatu ili onu s jabukama? nikada nisam jela francusku salatu s jabukama...dakle, to je treca stvar za koju cujem na crolu u tri dana za koju nisam mislila da je moguca
mada mislim da nesto nisam dobro shvatila.
opet imam onaj majmun feeling.
kada smo kod tjestenine, volis li integralne...tjestenine od heljde i sve slicne kombinacije?
klasicnu francusku salatu ili onu s jabukama? nikada nisam jela francusku salatu s jabukama...dakle, to je treca stvar za koju cujem na crolu u tri dana za koju nisam mislila da je moguca
opet imam onaj majmun feeling.
kada smo kod tjestenine, volis li integralne...tjestenine od heljde i sve slicne kombinacije?
- Silk Spectreii
- Spol/rod: žensko
Francuska salata s jabukama mi je grozno nesto.. ja ih sve sa strane izdvojim i tada mi ju je mrsko jesi jer jabuke puste sokove pa je slatkasto previse..
volim svakakve tjestenine ako je umak fin..
Koji umak najcesce pripremas?
volim svakakve tjestenine ako je umak fin..
Koji umak najcesce pripremas?
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
Joj svatko ima svoju izvedenicu.
Neki umjesto krumpira stavljaju jabuke, krumpir ne bi smio stajat (mislim da je u tome fora), al mi doma napravimo brdo francuske i pojede se za dva dana. Nikad se nisam razbolila od nje.
Volim integralne tjestenine, divlju rizu i svasta nesto 'zdravije' od originala.
Koliko puta si napravila jelo od nule? Znaci da si sama radila tjesteninu ili tijesto za pizzu ili kore za strudle?
*
Najcesce nesto na bazi rajcice za tjesteninu. Ili ako su zivi skampi ili skoljke onda samo maslinovo, persin, cesnjak i vino.
Neki umjesto krumpira stavljaju jabuke, krumpir ne bi smio stajat (mislim da je u tome fora), al mi doma napravimo brdo francuske i pojede se za dva dana. Nikad se nisam razbolila od nje.
Volim integralne tjestenine, divlju rizu i svasta nesto 'zdravije' od originala.
Koliko puta si napravila jelo od nule? Znaci da si sama radila tjesteninu ili tijesto za pizzu ili kore za strudle?
*
Najcesce nesto na bazi rajcice za tjesteninu. Ili ako su zivi skampi ili skoljke onda samo maslinovo, persin, cesnjak i vino.
- zwarte paard
http://www.coolinarika.com/recept/franc ... s-jabukom/
nisam probala...ali mi je francuska , francuska...bez jabuke...neke stvari volim klasicne i ne volim varijacije na temu. francusku s jabukom odbijam i probati...
tjesto za pizzu i kruh uvijek radim...kore za pitu ne znam razvlaciti, a tjesteninu se ne usudim raditi zbog susenja, ali bih htjela. njokice i knedle radim, ne volim kupovati....snalazim se, ali ne kuham vec dugo aktivnije
koje jelo ne prihvacas nikako drugacije spremljeno nego tradicionalno? ili kioje tradicionalno jelo svog kraja najvise volis i ne zelis da ga netko prilagodi fenseraju?
nisam probala...ali mi je francuska , francuska...bez jabuke...neke stvari volim klasicne i ne volim varijacije na temu. francusku s jabukom odbijam i probati...
tjesto za pizzu i kruh uvijek radim...kore za pitu ne znam razvlaciti, a tjesteninu se ne usudim raditi zbog susenja, ali bih htjela. njokice i knedle radim, ne volim kupovati....snalazim se, ali ne kuham vec dugo aktivnije
koje jelo ne prihvacas nikako drugacije spremljeno nego tradicionalno? ili kioje tradicionalno jelo svog kraja najvise volis i ne zelis da ga netko prilagodi fenseraju?
Sve sto radim sama je cista klasika.
Za fenseraj odem u restoran pa si priustim probat gljive punjene nojevim jajima i takve kerefeke
Imam situaciju s bolonjezom. Znaci kuhat sam naucila od mame i bake. Neke stvari sam isprobala sama. Al od kad sama kuham, mamin bolonjez mi nije ni upola fin kao moj. Imas neko takvo jelo?
Za fenseraj odem u restoran pa si priustim probat gljive punjene nojevim jajima i takve kerefeke
Imam situaciju s bolonjezom. Znaci kuhat sam naucila od mame i bake. Neke stvari sam isprobala sama. Al od kad sama kuham, mamin bolonjez mi nije ni upola fin kao moj. Imas neko takvo jelo?
- zwarte paard
s nekim kolacima sam nadmasila. nisam esteta, ali okus viiiu, nekako mi je u malom prstu...imam zicu. podravske, ruske subare, cheese cake...mmmm, bas sam zadovoljna njima.
koliko pozajes svjetsku povijest?
koliko pozajes svjetsku povijest?
Slabo baratam godinama. Nisam nikad strebala nego bi ucila s razumijevanjem i uvijek bi mi ostale neke zanimljivije cinjenice. Osim kad je trebalo bas znat hrpu godina za ispit. Al to bi bilo kampanjsko bubanje napamet dva dana prije ispita i za tri dana se vise niceg nisam sjecala.
Ti ostavljas stvari za kraj i na knap ili volis redovito, manje stresno ucenje?
Ti ostavljas stvari za kraj i na knap ili volis redovito, manje stresno ucenje?
Učenje??
Kampanjac totalni
Ostaviš nered u kuhinji dok spremaš il voliš da je stalno sve na svom mjestu? Bonus, voliš stvari iz woka?
Ostaviš nered u kuhinji dok spremaš il voliš da je stalno sve na svom mjestu? Bonus, voliš stvari iz woka?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
Volim organizirani rad. Dovucem si kantu za smece. Rezuckam i slazem u zdjelice pa redom ubacujem segmente. Imam na kraju problema samo sa hrpetinom sudja koju proizvedem, al ak je gospodja Little doma, onda mi ona pere sudje. 
Od 1-10 koliko ce ti smetat ako za uskrsnji vikend bude kise?
Od 1-10 koliko ce ti smetat ako za uskrsnji vikend bude kise?
8, ali ne zbog Uskrsa i nekih posebnih planova, već zato jer mi kronično fali sunca.
jel posjeduješ kindle/neki ebook reader?
jel posjeduješ kindle/neki ebook reader?
Nije moj. Imam na koristenje kindle.
Imam doduse problem s kupovanjem knjiga na amazonu a pdf skinute nisu uvijek kompatibilne pa je to komplicirano za citat.
Svidja mi se kindle ali drazi mi je osjecaj prave knjige u rukama.
Koliko dana ti izdrzi baterija na mobu? Ili koliko puta dnevno nadopunjujes mob?
Imam doduse problem s kupovanjem knjiga na amazonu a pdf skinute nisu uvijek kompatibilne pa je to komplicirano za citat.
Svidja mi se kindle ali drazi mi je osjecaj prave knjige u rukama.
Koliko dana ti izdrzi baterija na mobu? Ili koliko puta dnevno nadopunjujes mob?
- zwarte paard
jedan punim svaki 5 dan, i vise ga volim, a drugi svaki dan i ne volim ga, pa ga ne nosim sa sobom...
volis li svoj mobitel?
volis li svoj mobitel?
Ne vežem se nešto za te uređaje, mobitele pogotovo.
Najdraža marka laptopa?
Najdraža marka laptopa?
Volim.
Jer ga nisam jos otplatila.
Jer sam ga dugo gledala.
Jer sam vjerna jednome dok ne rikne ili pocinje izrazito zajebavat.
Jer mi je sve vazno u njemu.
Jer je jako pametan.
I tak..
Voljela bi da mi manje treba, vidim da smo poceli oglupljivat od svih aplikacija koje nam olaksavaju zivot.
Kupujes stvari sa regularnom masnocom ili preferiras light verzije?
*toshiba
Jer ga nisam jos otplatila.
Jer sam ga dugo gledala.
Jer sam vjerna jednome dok ne rikne ili pocinje izrazito zajebavat.
Jer mi je sve vazno u njemu.
Jer je jako pametan.
I tak..
Voljela bi da mi manje treba, vidim da smo poceli oglupljivat od svih aplikacija koje nam olaksavaju zivot.
Kupujes stvari sa regularnom masnocom ili preferiras light verzije?
*toshiba