Jeste li imali 10. obljetnicu mature, matore?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Družim se s par cura povremeno, kada dođem doma.
- sunflower
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: U vezi
da...jaooo...neću ni mislit...koji je ovo tu vrtić 
koliko ljudi smatraš najbližim frendovima?
koliko ljudi smatraš najbližim frendovima?
Dio dala za vlastiti užitak i užitak bližnjih, dio uložila/dala/investirala u pametne ideje i ljude..
Ak na dejtu cura ne prestaje pričati o sebi na način da se neprestano nečim hvali, do granice gdje. recimo, prozirno laže,...izdržiš li do kraja dejta pristojnosti i dojma radi; pristojno završavaš razgovor i kavu i bježiš ili nepristojno i direktno daješ do znanja da te ne interesira njena spika? Ili četvrto..ostaješ do kraja i psihoanaliziraš?
Ne, svi smo se razbježali, nitko od njih nije u Zg..ak gledamo strogo frendove iz škole..
Nismo..a sumnjam da bih išla. Brzi ste:)
uf..malo
Ak na dejtu cura ne prestaje pričati o sebi na način da se neprestano nečim hvali, do granice gdje. recimo, prozirno laže,...izdržiš li do kraja dejta pristojnosti i dojma radi; pristojno završavaš razgovor i kavu i bježiš ili nepristojno i direktno daješ do znanja da te ne interesira njena spika? Ili četvrto..ostaješ do kraja i psihoanaliziraš?
Ne, svi smo se razbježali, nitko od njih nije u Zg..ak gledamo strogo frendove iz škole..
Nismo..a sumnjam da bih išla. Brzi ste:)
uf..malo
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Moloko
- Ja sam: ne želim se identificirati
Izdrzim do kraja,jer sam dzentlmen. 
Da ti cura kaze da je prije tebe imala 20 partnerica kako bi reagirala?
Da ti cura kaze da je prije tebe imala 20 partnerica kako bi reagirala?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
@Andain vjerojatno bih ju prekinula i rekla joj da zabrijava. il ju počela podjebavati.
(nismo mi brze neg ti pišeš eseje umjesto pitanja
)
@Moloko iskomentirala bih nešto tipa: o pa išlo te je u životu...
kako se osjećaš sada?
(nismo mi brze neg ti pišeš eseje umjesto pitanja
@Moloko iskomentirala bih nešto tipa: o pa išlo te je u životu...
kako se osjećaš sada?
Zadnja izmjena: slapa, dana/u 05 svi 2015 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
mi imamo sve što nam treba,
prostor od zemlje pa do neba...
Ostanem do kraja psihoanalizirati i smijati se u sebi jadnici.
Nažalost mi se to nikada nije dogodilo.
Ne dira me broj partnera s kojim je osoba bila. Niti ispitujem niti me briga dokle god zna kako se zaštititi, a po difoltu s budalama nemam posla.
Jesi li kad bila na spoju na slijepo?
Ne dira me broj partnera s kojim je osoba bila. Niti ispitujem niti me briga dokle god zna kako se zaštititi, a po difoltu s budalama nemam posla.
Jesi li kad bila na spoju na slijepo?
Rekla wow i pitala na koju foru su sve padale na nju 
Si centar društva i razgovora il netko tko stoji po strani..i kakav tip ljudi ti po tom više paše?
Umorno.
Đizs.Nije do eseja

Nope.
Si centar društva i razgovora il netko tko stoji po strani..i kakav tip ljudi ti po tom više paše?
Umorno.
Đizs.Nije do eseja
Nope.
Hansel
Hansel
- Moloko
Opusteno..
Mislim da sam neka sredina.Volim otvorene ljude..
Kako te se najlakse moze razveseliti?
Mislim da sam neka sredina.Volim otvorene ljude..
Kako te se najlakse moze razveseliti?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
spontanim iskazivanjem osjećaja, bilo osmijehom, zagrljajem, riječima...
jesi li ekspresivna osoba?
jesi li ekspresivna osoba?
mi imamo sve što nam treba,
- Moloko
Jesam,dosta. Vise si auditivni ili vizualni tip?
- sunflower
- Ja sam: lezbijka
vizualni
najčudnije žensko ime koje si ikad čula?
najčudnije žensko ime koje si ikad čula?
- Moloko
Mašenka.
Najljepse zensko ime?
Najljepse zensko ime?
Masenka 
Kad razmisljas o imenima uz njih vezes i lica pa su ti automatski draza/odbojna ili ih gledas samo kao imena?
Kad razmisljas o imenima uz njih vezes i lica pa su ti automatski draza/odbojna ili ih gledas samo kao imena?
- Moloko
Gledam ih samo kao imena.
Tvoja procjena koliko sati ću čekati kad dođem u Hep sad?
Tvoja procjena koliko sati ću čekati kad dođem u Hep sad?
Ponekad vežem i lica, obično ljude za koje vežem jače emocije-il bliske osobe il one koje jako ne podnosim, al većinom..bezlicno zamišljam 
Koja ti je prva asocijacija na Teslu?
Ovisi što i kog trebaš, al valjda ispod sat vremena..
Koja ti je prva asocijacija na Teslu?
Ovisi što i kog trebaš, al valjda ispod sat vremena..
Hansel
Hansel
- Moloko
Veliki um. A tebi na Kolindu? 
Hdz
Jesi kupila kad nesto na buvljaku? Komad odjece ili neku sitnicu za doma?
Jesi kupila kad nesto na buvljaku? Komad odjece ili neku sitnicu za doma?
Žena je glupa. Idealan primjer žene koja se ne probija svojom inteligencijom i sposobnošću već lukavošću i ''ženskim šarmom''.
Kao i ova, vrlo vjerojatno:
http://www.index.hr/black/clanak/miss-u ... 18293.aspx
Bi rekla za sebe da si feministkinja, zašto da ili ne?
Jesam..nekakavu ogrlicu i majicu koje poslije nisam nikad nosila. Moj prvi i posljednji odlazak na hrelić
Kao i ova, vrlo vjerojatno:
http://www.index.hr/black/clanak/miss-u ... 18293.aspx
Bi rekla za sebe da si feministkinja, zašto da ili ne?
Jesam..nekakavu ogrlicu i majicu koje poslije nisam nikad nosila. Moj prvi i posljednji odlazak na hrelić
Hansel
Hansel
- Moloko
Nisam iako bih voljela otici vidjeti sto ima na Hrelicu. Koliko te zanima politika?
Mislim da nisam feministkinja u nekom radikalnom smislu, smatram da bi zene trebale biti ravnopravne u drustvu i da to zahtijeva vrijeme. Nisam za neke radikalne poteze tipa provokacija(Rusija npr),mislim da se to moze postici i drugacije.
Mislim da nisam feministkinja u nekom radikalnom smislu, smatram da bi zene trebale biti ravnopravne u drustvu i da to zahtijeva vrijeme. Nisam za neke radikalne poteze tipa provokacija(Rusija npr),mislim da se to moze postici i drugacije.
Minimalno.
Ovako iz glave, za koliko ministarstava bi znala rec njihov tocan naziv ako znamo da ih ima 20?
Ovako iz glave, za koliko ministarstava bi znala rec njihov tocan naziv ako znamo da ih ima 20?
3- 4. 
Imaš li neko posebno ime za izlaske? ( Npr. ja kad se napijem vani predstavljam se kao Klara, čisto da drugi dan ljudi pričaju o brukama Klare, a ne mojima.
)
Imaš li neko posebno ime za izlaske? ( Npr. ja kad se napijem vani predstavljam se kao Klara, čisto da drugi dan ljudi pričaju o brukama Klare, a ne mojima.
Zadnja izmjena: Yeci, dana/u 06 svi 2015 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Don't talk about life, live it.
Nemam. Jbm mi se kaj pricaju 
Jesi imala kad ekipu za izlaske? Ono mimo frendova? Nekoga s kim nisi imala blizak odnos da ste znali kak se kome zove mama al ste se druzili vikendima vani?
Jesi imala kad ekipu za izlaske? Ono mimo frendova? Nekoga s kim nisi imala blizak odnos da ste znali kak se kome zove mama al ste se druzili vikendima vani?
Jesam, kao jedvapunoljetna. U drugandrocknroll fazi. Štoviše, ne sjećam se više ni njihovih imena. 
Koliki je broj ljudi kojima si outana?
Koliki je broj ljudi kojima si outana?
A ne znam vise jel ima razlike. Ak nije killnuta ispred mojih ociju ne vjerujem da je bolja iz mesnice od konzumovog.
Ne znam tocan broj. Jako puno ljudi.
Kako je reagirao tvoj bivsi decko (ako si ga imala ikad) kad je saznao? Ili ako nemas tu pricu kako je reagirala prva osoba koja je IKAD saznala?
Ne znam tocan broj. Jako puno ljudi.
Kako je reagirao tvoj bivsi decko (ako si ga imala ikad) kad je saznao? Ili ako nemas tu pricu kako je reagirala prva osoba koja je IKAD saznala?
ne znam kako je bivši reagirao. prva osoba je reagirala sa podrškom, razgovorom i strategijom
od 1 do 10 koliku imaš potrebu nekome reći da si gej?
od 1 do 10 koliku imaš potrebu nekome reći da si gej?
Nije mu bilo lako. Prvotno je odlučio da ostanemo frendovi i išao samnom po gej parteeyima, onda je skužio da to ne ide, pa se maknuo. Sada se čujemo jednom godišnje. Prva osoba je bila teta, ako izuzmem bratića. Jadna dan i danas moli sve svece da je to samo faza, evo ima 8 godina od tada. 
Edit: 0/1.
Imaš li nekoga kome bi se outala, ali te nešto sprječava?
Edit: 0/1.
Imaš li nekoga kome bi se outala, ali te nešto sprječava?
Baki. Jer je stara i pocela se gubit lagano i ne zelim joj napravit veci kosmar u glavi nego sto je.
Sto mislis zasto neki ljudi nemaju apsolutno nikakvu potrebu nikome rec?
Generalno da, al nisam ukljucena pretjerano u to
Sto mislis zasto neki ljudi nemaju apsolutno nikakvu potrebu nikome rec?
Generalno da, al nisam ukljucena pretjerano u to
zato što su osvijestili činjenicu da njihova seksualnost ne čini njihovu osobnost i da je to potpuno nevažna činjenica
da se sutra apliciraš za posao na kojem te pitaju da li si gej, a to je tvoj dream job, bi li lagala?
da se sutra apliciraš za posao na kojem te pitaju da li si gej, a to je tvoj dream job, bi li lagala?