Što sam preskočila?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Ali ja nisam preskočila nijedno pitanje.
Što sam preskočila?
Što sam preskočila?
Don't talk about life, live it.
- Bikini Kill
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Yes,yes,imaš pravo,nije bilo nikakvih pitanja.
Jesi likovno nadarena?
Jesi likovno nadarena?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
Ajde pošaljem ti jedan svoj crtež, ako mi c/p pitanje? :smug:
Wait, ti nisi dobila moj san u inbox? :šokirana:Bikini Kill je napisao/la:Yes,yes,imaš pravo,nije bilo nikakvih pitanja.
- Bikini Kill
No,señor.
Da nisi Temperance poslala?
Da nisi Temperance poslala?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
Upravo gledam, uspjela sam sammoj sebi poslati, još gledam zašto te više ne volim, misleći da ti je san pregrozan or smtn like that.
- Bikini Kill
Deder forwardiraj,ne budi škrtica,ko šta optužuješ sve druge. 
Ne usuđujem se ništa forwardati, jednom sam u tri stranice worda psovala tetu i umjesto da pošaljem bratiću samo s 'compose new' sam išla slati na starije naše prepiske i naravno među primaocima je bila i ona. Nikad ništa nije odgovorila na to.
Ne razumijem kako sam samoj sebi poslala,kad sam u biti kliknula na moju bivšu poruku tebi gdje je bio onaj komad pjesme. Bilo mi je logično da će tebi otić, a ne meni, lol. You agree??
Ne razumijem kako sam samoj sebi poslala,kad sam u biti kliknula na moju bivšu poruku tebi gdje je bio onaj komad pjesme. Bilo mi je logično da će tebi otić, a ne meni, lol. You agree??
- Bikini Kill
Ok,I am happy NOW. 
You do love me after all. :proud:
Zabavan san,I like it.
Zar misliš da sam takva pain in the ass u razgledavanju?
Edit: Je,sorry,ona je kriva.
Lubenice,svakako.
Najprecjenjenija turistička destinacija u Hrvatskoj?
You do love me after all. :proud:
Zabavan san,I like it.
Zar misliš da sam takva pain in the ass u razgledavanju?
Edit: Je,sorry,ona je kriva.
Lubenice,svakako.
Najprecjenjenija turistička destinacija u Hrvatskoj?
Idon'tknow, hopelly not. 
Hoćeš biti uzoran igrač i odgovoriti meganici?
Hoćeš biti uzoran igrač i odgovoriti meganici?
- Bikini Kill
Već jesam,Miss Sloth.
Daj,sad budi pristojna,banirat će nas pa ćemo razgledavat Dnevno.hr.
Ponavljam pitanje,koja je najprecjenjenija turistička destinacija u Hrvatskoj?
Daj,sad budi pristojna,banirat će nas pa ćemo razgledavat Dnevno.hr.
Ponavljam pitanje,koja je najprecjenjenija turistička destinacija u Hrvatskoj?
Bikini Kill je napisao/la: Edit: Je,sorry,ona je kriva.![]()

Hum! Ne znam argumentirati, prvi mi je pao na pamet.
Jesu drugi uvijek krivi za sve?
- Bikini Kill
Je,je,sorry.
Normalno. Znaš onu staru keltsku: "What ye kant blame on others,blame on Nature."
Šta misliš o Poreču?
Normalno. Znaš onu staru keltsku: "What ye kant blame on others,blame on Nature."
Šta misliš o Poreču?
- Bikini Kill
Ah. Drugačije je to. Ja sam ipak u njemu born and raised. Ide mi na živce,al moj je. Mislim da si rekla da se ne vežeš za mjesta,al ja pripadam tu. Među čobane koji se izderu jedni na druge,a za pola sata se grle. Bila sam u Zagrebu neko vrijeme i stvarno mi nije legao.
Al ono,za strane turiste je zanimljiv,domaće... Not so much.
Can you relate?
Al ono,za strane turiste je zanimljiv,domaće... Not so much.
Can you relate?
Nešto malo. :p
Meni Zg nešto najmilije na svijetu, svakom prilikom bježim tamo. Iako, doduše, mislim da kada bih živjela tamo da bih nakon par mjeseci bila nezadovoljna. Ovako ga obožavam. Možda odselim kroz godinu/ dvije tamo ako se poklope neke stvari, pa ću znati bolje.
Imaš neku hranu kojom si opsjednuta i možeš ju bilo kada i svaki drugi dan ( sladoled, pizza, krumpir, čokolino, anything ) ?
Meni Zg nešto najmilije na svijetu, svakom prilikom bježim tamo. Iako, doduše, mislim da kada bih živjela tamo da bih nakon par mjeseci bila nezadovoljna. Ovako ga obožavam. Možda odselim kroz godinu/ dvije tamo ako se poklope neke stvari, pa ću znati bolje.
Imaš neku hranu kojom si opsjednuta i možeš ju bilo kada i svaki drugi dan ( sladoled, pizza, krumpir, čokolino, anything ) ?
- Bikini Kill
Ne baš,really.
Sve šta previše konzumiram dopizdi mi.
Imala sam fazu kad sam svaki dan jela tvoje ljubljene zobene pahuljice,sad ih ne mogu vidit naslikane.
http://sprdex.com/2015-06/sprdex-drzavn ... -fakultet/
Koje ti je najbolje pitanje,ako ti je uopće smiješno?
Sve šta previše konzumiram dopizdi mi.
Imala sam fazu kad sam svaki dan jela tvoje ljubljene zobene pahuljice,sad ih ne mogu vidit naslikane.
http://sprdex.com/2015-06/sprdex-drzavn ... -fakultet/
Koje ti je najbolje pitanje,ako ti je uopće smiješno?
:')
Otkinuh već na prvo. Samo ne uspijevam sedmo skontati, zašto su žak i cetinski u odgovorima, xd.
Koje je tebi?
Otkinuh već na prvo. Samo ne uspijevam sedmo skontati, zašto su žak i cetinski u odgovorima, xd.
Koje je tebi?
- Bikini Kill
Meni je ono s godinama 1991. i 45.,di je odgovor Sve navedeno. 
I nepostojano U.
A njih su dvojica tamo jer su se navodno potukli poslije jedne emisije The Voicea.
Btw,kaj si studiral filozofiju?
Koji ti je fav filozof?
I nepostojano U.
A njih su dvojica tamo jer su se navodno potukli poslije jedne emisije The Voicea.
Btw,kaj si studiral filozofiju?
Koji ti je fav filozof?
Talijanski jezik i književnost.
Platon s njegovom špiljom.
Teb' ?
Platon s njegovom špiljom.
Teb' ?
- Bikini Kill
Jednopredmetni?
L'Italiano,uffa,che noia!
Meni je isto Plankton predobar,volim i Plotina i Gorgiju i Kierkegaarda i Nietzschea i malo Sartrea i Grahama Harmana.
Jesi za ukidanje konđunktiva ili protiv njega?
L'Italiano,uffa,che noia!
Meni je isto Plankton predobar,volim i Plotina i Gorgiju i Kierkegaarda i Nietzschea i malo Sartrea i Grahama Harmana.
Jesi za ukidanje konđunktiva ili protiv njega?
Kako bi ljudi živjeli bez konjunktiva, teško mi se ponekad izražavati i uz njega, lol.
Koji ti je omiljeni predmet na faksu? Ili da povučem to pitanje?
Koji ti je omiljeni predmet na faksu? Ili da povučem to pitanje?
- Bikini Kill
Zač bi ga povukla? 
Dosad mi je najdraži bio Textual Analysis s mojom bebom.
Jel ti slatka moja beba?http://m.slobodnadalmacija.hr/tabid/296 ... fault.aspx
Dosad mi je najdraži bio Textual Analysis s mojom bebom.
Jel ti slatka moja beba?http://m.slobodnadalmacija.hr/tabid/296 ... fault.aspx
Ne bih ga povukla. Kako sladak? Izgleda kao vukodlak, ispao iz tvajlajta. 
Je u redu vrijeđati talijanski jezik? Kako bi se ti osjećala da ti netko kamenjem po tvom hrvatskom?
Je u redu vrijeđati talijanski jezik? Kako bi se ti osjećala da ti netko kamenjem po tvom hrvatskom?
- Bikini Kill
Obrijao se sad!
I wouldn't even care. Kako ne volim države,tako me nije particularly briga ni za jezike.
Tako da... Bring it on.
Oprosti,la lingua Italiana è belissima,tutti gli Italiani sono molto alti e non parlano troppo mai.
Sorry na gramatičkim greškama,nisam ga progovorila dvi godine.
Je li Dante tvoj uzor u pisanju poezije?
I wouldn't even care. Kako ne volim države,tako me nije particularly briga ni za jezike.
Tako da... Bring it on.
Oprosti,la lingua Italiana è belissima,tutti gli Italiani sono molto alti e non parlano troppo mai.
Sorry na gramatičkim greškama,nisam ga progovorila dvi godine.
Je li Dante tvoj uzor u pisanju poezije?
Ali talijani su u biti jako nizak narod i to je glavni izvor njihovih kompleksa plus najbolje su poznati po tome kako su brbljav narod. Ujutro drmnu crnu kraku kavu na nogama u baru ( većina barova i nema sjedeće stolove ) i onda ne prestanu mljeti, taman i kad ih zamoliš da ti daju do riječi. 
Dante? Why Dante? Meni draži Šimić.
Što još znaš o talijanima?
Dante? Why Dante? Meni draži Šimić.
Što još znaš o talijanima?
- Bikini Kill
Zato šta moji s faksa talijani na SVAKOM kolegiju uče Dantea. Svakom. Ono,imaju tik kad čuju D... Kamoli Dante.
Znam da se pale na plavuše. Da su očajni vozači. Da piće Seven Up čitaju seven up. Da ne znaju reć h pa kažu amburger,ne bi da su Imoćani. Da su predugo trpili Berlusconija. Tako.
Got any pierces or tats?
Znam da se pale na plavuše. Da su očajni vozači. Da piće Seven Up čitaju seven up. Da ne znaju reć h pa kažu amburger,ne bi da su Imoćani. Da su predugo trpili Berlusconija. Tako.
Got any pierces or tats?
Lol za Dantea, smijem se na glas. :')
Pale se na ruskinje, uopće nisi u toku, odlični su vozači i kad dođu na naše cestice to im je kao da voze nekim svojim selom ili planinom, engleski generalno ne znaju kao ni ostale jezike jer im sve serije i filmove na tve- u i kinu sinkroniziraju na njihov jezik, h ne izgovaraju ne zato što ne znaju već jer se u Italiji ne izgovara uopće, xd, berlusconi, rajt, i mi smo svašta trpjeli i trpimo.
Imam dve tetovaže.
Zašto ti nemaš ništa? Ne voliš to?
Pale se na ruskinje, uopće nisi u toku, odlični su vozači i kad dođu na naše cestice to im je kao da voze nekim svojim selom ili planinom, engleski generalno ne znaju kao ni ostale jezike jer im sve serije i filmove na tve- u i kinu sinkroniziraju na njihov jezik, h ne izgovaraju ne zato što ne znaju već jer se u Italiji ne izgovara uopće, xd, berlusconi, rajt, i mi smo svašta trpjeli i trpimo.
Imam dve tetovaže.
Zašto ti nemaš ništa? Ne voliš to?
- Bikini Kill
Excuuuuuuse me!
Zato šta su me usrali i rekli mi da tamo gdje želim stavit,najviše boli.
Pa reko,okej,ne želim toliko.
Kako ti zoveš ono šta se u standardu zove lubenica,a kako ono što se zove dinja?
Zato šta su me usrali i rekli mi da tamo gdje želim stavit,najviše boli.
Pa reko,okej,ne želim toliko.
Kako ti zoveš ono šta se u standardu zove lubenica,a kako ono što se zove dinja?