Postoje dijalekti za te dvije stvari?
Pitaj me
Re: Pitaj me
Pa zovem to tako, lol.
Don't talk about life, live it.
- Bikini Kill
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Solo
Da. Ovdje većina ljudi lubenicu zove dinja,postoji i naziv čatrun/četrun,a dinju cata,milun,mlun ili pipun. To su nazivi za koje znam,tko zna kojih još ima.
Fascinantno?
Fascinantno?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
Nepotrebno kompliciranje, ako pitaš mene. 
Zadnja pročitana knjigica?
Zadnja pročitana knjigica?
- Bikini Kill
Petar Zrinski-Adrijanskoga mora sirena.
Oh yeah. Živi seks od knjige.
Toliko sam puta čitala epove o Sigetu i Zrinskom da se osjećam ko veteran protuturskih ratova.
Kako kažeš 12.30?
Oh yeah. Živi seks od knjige.
Toliko sam puta čitala epove o Sigetu i Zrinskom da se osjećam ko veteran protuturskih ratova.
Kako kažeš 12.30?
But Frusciante gladly went off and made love to the air with his dancing ribbon...
Podne i pol? :unsure:
Kakvo je to pitanje?
Kada/ s kim komuniciraš standardnim, a kada/ s kim 'vašim'?
Kakvo je to pitanje?
Kada/ s kim komuniciraš standardnim, a kada/ s kim 'vašim'?
- Bikini Kill
Ja kažem podne ipo. Neki pola jedan. Neki dvanaest.
Sa svojima svoje,s drugima neki miks,a u formalnoj komunikaciji standard.
Koji je tvoj organski idiom? Ilitiga,govor kojeg kraja ti je "domaći"?
Sa svojima svoje,s drugima neki miks,a u formalnoj komunikaciji standard.
Koji je tvoj organski idiom? Ilitiga,govor kojeg kraja ti je "domaći"?
Samo standardni. Doduše, dosla sam se naslušala none ( imam baku i nonu ) koja je s Dugog otoka, ali ona kad priča miksa dalmatinski i talijanski jer je pola života u Bologni.
Ćeš mi pričati o kosi? Jel ju samo pereš ljeti ili i sušiš? Koliko često ju moraš prati, jel ju farbaš? Jel koristiš balzam? Feniraš? Koliko ti je ona važan faktor u životu?
Ćeš mi pričati o kosi? Jel ju samo pereš ljeti ili i sušiš? Koliko često ju moraš prati, jel ju farbaš? Jel koristiš balzam? Feniraš? Koliko ti je ona važan faktor u životu?
- Bikini Kill
Kosu nosim raščupano. Srednje je duga,al je šišana tako da bude fuzzy,lol. Perem je i sušim uvijek jer me iritira da kapa po meni,samo je ljeti osušim dopola. Bez balzama,regeneratora,pegla,figara. Nikad je nisam bojala,al kao dijete sam bila skroz plava pa bi mi vjerojatno ok stali plavi pramenovi. Sad je smeđa.
Nisam ti baš za dotjerivanje...
Ti?
Nisam ti baš za dotjerivanje...
Ti?
Fuzzy. 
Meni uvijek maksimalno duga, više je to griva ako ju ne feniram stavivši na nju prethodno malo maslinovog ulja.
Vrlo je zahvalna, perem ju svaka 4- 5 dana, osim ljeti kada sam u moru, pa onda gotovo svaki dan, ali ju ljeti ne sušim i onda mi je valovita.
Farbam jednom godišnje u svoju boju, tek toliko da bude življa.
Toliko puta godišnje i idem u frizera, bojim ih se.
Gdje bi se voljela zaposliti kad završiš školu?
Meni uvijek maksimalno duga, više je to griva ako ju ne feniram stavivši na nju prethodno malo maslinovog ulja.
Vrlo je zahvalna, perem ju svaka 4- 5 dana, osim ljeti kada sam u moru, pa onda gotovo svaki dan, ali ju ljeti ne sušim i onda mi je valovita.
Farbam jednom godišnje u svoju boju, tek toliko da bude življa.
Toliko puta godišnje i idem u frizera, bojim ih se.
Gdje bi se voljela zaposliti kad završiš školu?
- Bikini Kill
Iskreno? Na faksu. 
U medijima. Kazalištu. Bordelu za žene.
Svakako,bilo gdje osim u školi.
Znaš ko su Powerpuff Girls? Kojoj si od njih tri najsličnija?
U medijima. Kazalištu. Bordelu za žene.
Svakako,bilo gdje osim u školi.
Znaš ko su Powerpuff Girls? Kojoj si od njih tri najsličnija?
Bordelu? Like prodavati se?
Mislim da sam to gledala kao dete, površeno, povremeno. Nisu bile sve iste, lol. Ne sjećam se.
Za koliko bi se prodavala? Jel znaš da to možeš i bez škole?
Mislim da sam to gledala kao dete, površeno, povremeno. Nisu bile sve iste, lol. Ne sjećam se.
Za koliko bi se prodavala? Jel znaš da to možeš i bez škole?
- Bikini Kill
Ja bih bila madam. 
Ne,mislim,naravno da karikiram da što snažnije izrazim koliko ne želim završit u školi.
Bi li legalizirala prostituciju?
Ne,mislim,naravno da karikiram da što snažnije izrazim koliko ne želim završit u školi.
Bi li legalizirala prostituciju?
I marihuanu isto.
Da nemaš mogućnost rada u struci, kakav bi posao tražila?
Da nemaš mogućnost rada u struci, kakav bi posao tražila?
- Bikini Kill
A ono...
Hostesa u Bingu.
Novinar. Prevoditelj,al ajde,to mi je struka. Prodavač u VIP-a (ne znaju ništa ko ni ja ionako). Uzgajivač egzotičnog voća i mačaka.
Ti?
Hostesa u Bingu.
Novinar. Prevoditelj,al ajde,to mi je struka. Prodavač u VIP-a (ne znaju ništa ko ni ja ionako). Uzgajivač egzotičnog voća i mačaka.
Ti?
Ja već radim van struke.
Ali, ajde. Evo, hipotetski, da tražim posao, gledala bih da postoji mogućnost doguravanja do ugovora na neodređeno i da se koristi talijanski jezik jer su to uglavnom ok plaćena radna mjesta. Npr. tajnica u nekoj stranoj firmi u kojoj je direktor talijan, pa bi mi se smjena sastojala od prevođenja svih članaka vezanih za firmu njemu na talijanski. 
Jel trošiš vrijeme gledajući razno razne filmiće na youtube-u ( tipo dokumentarce, kako se pravi neki koktel, kako se sam ošišati, prankovi, itd. ) ?
Jel trošiš vrijeme gledajući razno razne filmiće na youtube-u ( tipo dokumentarce, kako se pravi neki koktel, kako se sam ošišati, prankovi, itd. ) ?
- Bikini Kill
Ne baš,lol,to gledam na TV-u. 
Na Jubitu gledam muziku i inserte iz nekih serija koje se ne prikazuju više,a ne traže mi se cijele epizode.
Jesi ikad prijavila neki video kao inappropriate?
Na Jubitu gledam muziku i inserte iz nekih serija koje se ne prikazuju više,a ne traže mi se cijele epizode.
Jesi ikad prijavila neki video kao inappropriate?
Nisam ni znala da postoji ta opcija, ja tamo samo upalim muziku, ni spotove ne gledam. 
Kakve sad serije, šta nisi rekla da su serije i filmovi gubljenje vremena i da ne radiš to?
Kakve sad serije, šta nisi rekla da su serije i filmovi gubljenje vremena i da ne radiš to?
- Bikini Kill
Filmove ne volim.
Serije da,al ne sve.
Koje ti serije predlažeš?
Serije da,al ne sve.
Koje ti serije predlažeš?
Gdje početi.
Breaking bad, Game of thrones, Orphan black, The blacklist, Gotham, Arrow, Daredevil, Mr. Robot, Orange is the new black, The following, Better call Saul. Za početak, ono što mi je palo na pamet.
Ti filmove?
- Bikini Kill
Ništa od toga ne volim.
A filmove neću ni nabrajat od srama.
Jesi ikad izvodila striptiz za nekog?
A filmove neću ni nabrajat od srama.
Jesi ikad izvodila striptiz za nekog?
Tapija si.
Ja nisam drugima.
Jel ovo tužna vijest? http://www.index.hr/black/clanak/jos-je ... 26634.aspx
I jel faca ova koja je komentirala s 'Danas istocna puma a sutra ako dragi bog da covjek.'
<3
Ja nisam drugima.
Jel ovo tužna vijest? http://www.index.hr/black/clanak/jos-je ... 26634.aspx
I jel faca ova koja je komentirala s 'Danas istocna puma a sutra ako dragi bog da covjek.'
- Bikini Kill
Jesi to ti napisala pa seekaš my approval? 
Je,cura je kraljica,a vijest je,naravno,tužna.
Mislim,pitam jer ja mogu strippat samo autoironično,and therefore not sexy jer nemam baš toliku dozu samouvjerenosti u pogledu mrdanja guzicom i sličnog.
Što misliš o ljudima koji nose čarape na sandale?
Je,cura je kraljica,a vijest je,naravno,tužna.
Mislim,pitam jer ja mogu strippat samo autoironično,and therefore not sexy jer nemam baš toliku dozu samouvjerenosti u pogledu mrdanja guzicom i sličnog.
Što misliš o ljudima koji nose čarape na sandale?
Ahahaha. A šta znaš kome je šta sexy, to si ti osudila da nije. 
Zaš ja?
I zašto kradeš moje famozno pitanje, xd. Even better, što misliš o ljudima koji nose bijele dokoljenke na sandale.
Ja mogu samo reći 'Blago njima', ja to ne mogu.
Jesi piSala gdjegod, štogod?
Zaš ja?
I zašto kradeš moje famozno pitanje, xd. Even better, što misliš o ljudima koji nose bijele dokoljenke na sandale.
Ja mogu samo reći 'Blago njima', ja to ne mogu.
Jesi piSala gdjegod, štogod?
- Bikini Kill
Samo za časopis faksa. I govor za maturantski ples na kojem nisam bila u znak protesta šta nisu dali da se dvije cure vode za ruke,nego samo dečko i cura. I zato šta mrzim instituciju maturantskog plesa.
A to mi je fascinantno.
Osjećaju li aseksualne osobe ikakvu seksualnu želju?
A to mi je fascinantno.
Osjećaju li aseksualne osobe ikakvu seksualnu želju?
Definicija kaže da generlano ne osjećaju ili jako malo, ali meni se to ne sviđa, ja bih uvela jedvaseksualnost. 
Čekaj, fakat? A, da, ti si brižna iz Splita.
Samo zbog toga nisi bila ili ti je to pokriće za neke druge razloge? :p
Čekaj, fakat? A, da, ti si brižna iz Splita.
Samo zbog toga nisi bila ili ti je to pokriće za neke druge razloge? :p
- Bikini Kill
Ma nisam htjela,gadi mi se to.
Dovedu neke seljake da sviraju,prolaziš ko kreten špalirom da te mogu dobro iskomentirat,onda svi loču i prave se da se vole,dok se sutra ne pokolju ponovno.
Previše licemjerja i nepotrebnih konvencija za mene.
Jel ti Splićani iritantno govore? Razlikuješ li među njima one koji su očajni i onde koji,ajd,mogu proć?
Dovedu neke seljake da sviraju,prolaziš ko kreten špalirom da te mogu dobro iskomentirat,onda svi loču i prave se da se vole,dok se sutra ne pokolju ponovno.
Previše licemjerja i nepotrebnih konvencija za mene.
Jel ti Splićani iritantno govore? Razlikuješ li među njima one koji su očajni i onde koji,ajd,mogu proć?
Baš iz Splita ne poznajem nego jednu osobu, pa ne znam reći. Meni je više važan glas kod čovjeka. Ali vjerojatno mi nisu iritantni ako je moj najveći, nikad prežaljeni crush bio, ne iz Splita, nego kod MAKARSKE. 
Očajni u čemu? Govoru? :unsure:
Očajni u čemu? Govoru? :unsure:
- Bikini Kill
Opa. Kod Makarske. Interesting.
Ima Splićana koji stvarno odvratno pričaju.
Moj najveći crush je s Korčule,top that.
Bondale smo se,među ostalim,oko riječi buvel/bujel. Znaš šta je to?
Ima Splićana koji stvarno odvratno pričaju.
Moj najveći crush je s Korčule,top that.
Bondale smo se,među ostalim,oko riječi buvel/bujel. Znaš šta je to?
Ne znam kakvi su na Korčuli, ali meni je trebalo da prihvatim oš, štaš, neš i te. 
Ahahahahaha, bondaale oko dvije riječi? Nikad čula ni za jednu i nekako imam filing da sam sretna zbog toga. :p
Nije li apsurdo što se kaže 'break a leg', kužiš, kaže mi frend break a leg jer sutra imam nešto obaviti i ja ne mogu, odmah zamišljam kako sutra lomim nogu.
Ahahahahaha, bondaale oko dvije riječi? Nikad čula ni za jednu i nekako imam filing da sam sretna zbog toga. :p
Nije li apsurdo što se kaže 'break a leg', kužiš, kaže mi frend break a leg jer sutra imam nešto obaviti i ja ne mogu, odmah zamišljam kako sutra lomim nogu.
- Bikini Kill
Englezi su majstori čudnih idioma,tipa 'to have a cow'. Like,whaaaaaat?
Ajme,na Korčuli preslatko govore.
Buvel je inače onaj narančasti mjehur unutar gume od bicikle ili nogometne lopte...
Jel voliš Björk?
Ajme,na Korčuli preslatko govore.
Buvel je inače onaj narančasti mjehur unutar gume od bicikle ili nogometne lopte...
Jel voliš Björk?