Pitaj me
- WinteRR
- Spol/rod: žensko
- Ja sam: lezbijka
- Status: Ostalo
- Kontakt:
Re: Pitaj me
nikad bila, niti kanim....pride u bg nema smisao...ljudi koje poznajem koji sada vode lgbt udruzenja, svojevremeno nisu imali ni za germu, a sad su tu stanovi, kola, dobra garderoba....od cega pitam se, ko to sve placa i finansira....navodno se bore za neka moja prava, a ja se ne secam da sam ih izabrala da to rade....ne secam se da ih je iko izabrao da to rade...
stav o lgbt udruzenjima?
stav o lgbt udruzenjima?
Glupost je okrugla, nema ni pocetak, ni kraj!
- zwarte paard
ne nuzno...ovisi gdje se nadjem...i na koji pride
volis giros?
volis giros?
niko nije kriv, al' je neko zajeeeee..Bo bo Bo bo Bo bo BO
Bok. Malo se ubacujem.
Ne, ne jedem meso
Smatraš li da bi sve lgbt osobe trebale ići na pride tj podržavati bar takve najeksponiranije događaje koji služe poboljšanju gej prava u Hrvatskoj?
(Vraćam temu na pride)
Ne, ne jedem meso
Smatraš li da bi sve lgbt osobe trebale ići na pride tj podržavati bar takve najeksponiranije događaje koji služe poboljšanju gej prava u Hrvatskoj?
(Vraćam temu na pride)
- WinteRR
- Kontakt:
ne, jer ne sluze poboljsanju gej prava
da se ja vratim na meso.kako ljudi mogu da jedu meso?
da se ja vratim na meso.kako ljudi mogu da jedu meso?
- zwarte paard
ne smatram, pride nema neke veze s pravima lgbtqtrusdnbfjksdhfgagfusdjhn zajednice...
ljudi mogu jesti meso s puno satisfakcije jer je najbolje kada jedes svog najboljeg prijatelja, znas da je dobro.
a kako biljke nisu prijatelji, nisu dovoljno kjut...bolje ne riskirati.
da li si zaljubljena u ijednu biljku?
ljudi mogu jesti meso s puno satisfakcije jer je najbolje kada jedes svog najboljeg prijatelja, znas da je dobro.
a kako biljke nisu prijatelji, nisu dovoljno kjut...bolje ne riskirati.
da li si zaljubljena u ijednu biljku?
Zaljubljena je ozbiljna riječ, ali draga mi je ona koja se puši
Da li bi ikad (ili već jesi) imala ribicu kao kućnog ljubimca?
Da li bi ikad (ili već jesi) imala ribicu kao kućnog ljubimca?
- WinteRR
- Kontakt:
imadoh pre 30ak godina....i razmisljam o nabavci akvarijuma...mislim da su to fini kucni ljubimci, ne prljaju i ne smrde..ima ih mnogo i nisi onda previse vezan....
imas cvece, gajis cvece?
imas cvece, gajis cvece?
- WinteRR
- Kontakt:
zbog ljubavi i paznje koja im nedostaje
imas li ti kucnog ljubimca?
imas li ti kucnog ljubimca?
Trenutno ne, nažalost.
Govoriš li koji strani jezik? Ako da, koji i na kojoj razini?
Govoriš li koji strani jezik? Ako da, koji i na kojoj razini?
Engleski c1, španjolski b2, njemački b1, arapski a2
Koji bi još jezik voljela znati?
Koji bi još jezik voljela znati?
Doma. Između ostalog.
Zašto ne učiš francuski?
I općenito pitanje: da li ti smeta kad javne osobe na tvu (npr. sportaši kad daju intervjue i sl.) govore svojim dijalektom, a ne književnim jezikom? (kad smo već kod jezika....)
Zašto ne učiš francuski?
I općenito pitanje: da li ti smeta kad javne osobe na tvu (npr. sportaši kad daju intervjue i sl.) govore svojim dijalektom, a ne književnim jezikom? (kad smo već kod jezika....)
- inani
- Ja sam: ne želim se identificirati
- Status: U vezi
Trenutno nemam novaca.
Nadam se da cu ga prvom prilikom ponovno poceti uciti.
Da, smeta mi i to mi je odraz zadrtosti i naglasavanja regionalnih razlika u stilu - tko je bolji i tko ce ispasti veca faca. Ok, znamo iz kojeg si dijela drzave, ali si valjda isao u skolu i trebao bi se znati izrazavati na standardnom jeziku. Dalmatinci su, definitivno, najgori. Jos vise mi to smeta kod spikera. Onak, tv nema za foneticare ili?
Koliko ti je vazno da ljudi paze na koji nacin pricaju? Mislim da vokabular, stil, naglasak, izrazavanje.
Da, smeta mi i to mi je odraz zadrtosti i naglasavanja regionalnih razlika u stilu - tko je bolji i tko ce ispasti veca faca. Ok, znamo iz kojeg si dijela drzave, ali si valjda isao u skolu i trebao bi se znati izrazavati na standardnom jeziku. Dalmatinci su, definitivno, najgori. Jos vise mi to smeta kod spikera. Onak, tv nema za foneticare ili?
Koliko ti je vazno da ljudi paze na koji nacin pricaju? Mislim da vokabular, stil, naglasak, izrazavanje.
... 
Apsolutno se slažem. Osim toga, meni je to i odraz neukosti i arogancije.inani je napisao/la: Da, smeta mi i to mi je odraz zadrtosti i naglasavanja regionalnih razlika u stilu - tko je bolji i tko ce ispasti veca faca. Ok, znamo iz kojeg si dijela drzave, ali si valjda isao u skolu i trebao bi se znati izrazavati na standardnom jeziku. Dalmatinci su, definitivno, najgori. Jos vise mi to smeta kod spikera.
Ovisi o situaciji. U nekoj neformalnoj atmosferi (npr. na cugi u većem društvu di ne znaš sve ljude ili na ovakvom forumu ili sl.) mi ne smeta ako ljudi pričaju svojim dijalektom; zapravo mi je pozitivno ako se neko ne osjeća ko da se mora prilagođavati da bi se uklopio. Dakle, u takvim situacijama mi nije važno.inani je napisao/la:Koliko ti je vazno da ljudi paze na koji nacin pricaju? Mislim da vokabular, stil, naglasak, izrazavanje.
A općenito je način izražavanja jedna od prvih stvari koje (nenamjerno) primijetim kod ljudi, mislim da se iz toga može dosta saznati o osobi
Jesi li grammar nazi?
Nisam. Iako primjećujem vezu između izražavanja i kvalitete onog što je rečeno, imala sam prilike i vidjeti iznimke koje negiraju to pravilo. 
Oko čeg si ''nazi''?
Oko čeg si ''nazi''?
“She's hot. I trust her.”
Hansel
Hansel
- Moloko
"nazi"? Za ljudsku glupost. Ne podnosim glupe ljude. Jel vjerujes da postoji savrsena veza?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."
- zwarte paard
pusenje u spavacoj sobi...ma koliko dvosmisleno zvucalo znaci samo jedno!
kupljenje sve cokolade sa sladoleda i rezanje sira.
krive case.
neobazrivost kada netko spava-lupanje.
i kada netko pretjerano prica...izdimim.
i nadasve kada netko uzme omiljeni parfem i spricne 24 puta....gooootovo! to je rat...ali pravi...ono bas pravi...uzasna sam...cujem koliko puta je netko spricnuo parfem bilo da je moj ili njen. ne mogu si pomoci, seljacine trape litre parfema na sebe. eto naci!
a ti?
vjerujem da postoji savrsena veza i ljudi koji je mogu ostvariti ikoji je ostvaruju, neke znam. ali od skart materijala ne mozes napraviti nista.
kupljenje sve cokolade sa sladoleda i rezanje sira.
krive case.
neobazrivost kada netko spava-lupanje.
i kada netko pretjerano prica...izdimim.
i nadasve kada netko uzme omiljeni parfem i spricne 24 puta....gooootovo! to je rat...ali pravi...ono bas pravi...uzasna sam...cujem koliko puta je netko spricnuo parfem bilo da je moj ili njen. ne mogu si pomoci, seljacine trape litre parfema na sebe. eto naci!
a ti?
vjerujem da postoji savrsena veza i ljudi koji je mogu ostvariti ikoji je ostvaruju, neke znam. ali od skart materijala ne mozes napraviti nista.
- inani
Hvala, dan mi je jos ljepsi!!zwarte paard je napisao/la:pusenje u spavacoj sobi...ma koliko dvosmisleno zvucalo znaci samo jedno!
Postoji, ali ju ne cini carolija, nego jako puno truda, ulaganja, rada na sebi, ljubavi, razumijevanja. Na svemu treba raditi, nista nam ne dodje savrseno, oko svega raditi.
Jesi li ti savrsena? I sto to tocno podrazumijeva?
... 
- WinteRR
- Kontakt:
nisam, ne znam....
da li treba da ocekujem neku kaznu posto sam vec pojela 8 cokoladica iz advent kalendara, a nije jos decembar
da li treba da ocekujem neku kaznu posto sam vec pojela 8 cokoladica iz advent kalendara, a nije jos decembar
- Vox Feminae
Zadnjih par dana Oreo, dobro mi se stapa s crnim vinom. 
Bi li nosila brkove (da si, hajde, muskarac)?
Ako da, kakove?
Bi li nosila brkove (da si, hajde, muskarac)?
Ako da, kakove?
The eyes, chico, they never lie.
Nosila bih cijelu bradu, ne izdvojeno samo brkove. A kakvu bradu? Gustu, nikako ne one parcijalne, kako god se zvale.. 
Najsexi zanimanje-ak bi mogla birati što bi htjela da tvoja bolja polovica radi?
Najsexi zanimanje-ak bi mogla birati što bi htjela da tvoja bolja polovica radi?
Hansel
Hansel
Ne bih, ne volim dlake na licu
to je mozda jedini razlog zasto ne bih htjela biti muskarac 
Neka fina umjetnica koja nista ne (zna) stvara(ti), nego pise kritike i pije fino vino
Hoces li gledati neki film koji je los i koji te uopce ne zanima samo zbog neke zgodne glumice koja glumi u njemu?
Neka fina umjetnica koja nista ne (zna) stvara(ti), nego pise kritike i pije fino vino
Hoces li gledati neki film koji je los i koji te uopce ne zanima samo zbog neke zgodne glumice koja glumi u njemu?
Desert je visnjica 
Pa ne radi random zgodne glumice, u pravilu jedino radi Angeline ili Charlize..samo njima dajem taj posebni status
Ok, i Dianna Agron 
Koja kod tebe ima posebni status?
Koja kod tebe ima posebni status?
Hansel
Hansel
Cate blanchett, penelope, charlize, moze emily blunt, i ona narancasta..ne mogu se sjetiti kako se zove.
Angelina mi uglavnom nije toliko zgodna u njenim filmovima
Edit - ova narancasta je jessica chastain
Ima li neki glumac zbog kojeg bi pogledala film koji te ne zanima?
Angelina mi uglavnom nije toliko zgodna u njenim filmovima
Edit - ova narancasta je jessica chastain
Ima li neki glumac zbog kojeg bi pogledala film koji te ne zanima?
Desert je visnjica 
Khm..dobro pitanje. Mislim da nema
Moooožda Russell Crowe. 
I, s kim će Most na kraju koalirati? :suptilan.prijelaz.s.teme:
I, s kim će Most na kraju koalirati? :suptilan.prijelaz.s.teme:
Hansel
Hansel
- Moloko
Pomalo je. Ako se radi o pametnoj političarki naravno. 
Kakvo je tvoje mišljenje o ljudima koji su potpuno apolitični?
Kakvo je tvoje mišljenje o ljudima koji su potpuno apolitični?
"Koliko me je tko tražio, toliko me je i otkrio. Koliko me otkrio, toliko me je zaslužio. I dajem sve, tek kad ima tko da sve i ponese."